Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νάρκισσοι-σχέσεις, πως μπλέξατε μαζί τους, πως να ξεμπλέξετε, αν θέλετε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 23 Ιουλίου 2017.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Καλέ, όπου θέλετε να πάτε, ελεύθερος είστε, μην λέτε ότι εμείς σάς διώξαμε, εμείς απλά σάς απαντήσαμε όπως ακριβώς τοποθετηθήκατε, κομμάτι-κομμάτι.
    Συνάνθρωποί μου είναι όλοι, και οι άνθρωποι και τα ανθρωπάκια και τα ανθρωποειδή και τα ανθρωπάρια.
    Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμπάσχω ή να ταυτίζομαι μαζί τους.
    Το αφήνω αυτό για πιο μεγαλόψυχους από μένα, μην διστάζετε, be my guest.
    Καμιά φορά είναι πολύ καλό να παίρνει κανείς αποστάσεις, το ότι έχουμε κάποια παρόμοια γούστα δεν μάς κάνει όλους ίσους και όμοιους, -ΕΥΤΥΧΩΣ- (πάρτε και μία ασυμμετρία, να έχετε).
    Αφού όμως δεν θα ''καταλάβαιτε'' ούτε εσείς, ούτε εμείς, απορώ, γιατί ασχολούμαστε όλοι μας?
    Ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω από καρδιάς και σάς εύχομαι πολύ καλή συνέχεια.
    Είμαι σίγουρη πως θα την έχετε, κρίνοντας από τα πρώτα δείγματα γραφής σας.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    η συγκεκριμένη διαταραχή συμπεριφοράς συνδέεται πάντα (έστω, σχεδόν πάντα) με υποκείμενη μανία, είναι εκδήλωση. συνηθέστατα με μανιοκατάθλιψη (τη γνωστή διπολική διαταραχή). η υποκείμενη ψύχωση αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. η καλύτερη υπηρεσία σε πάσχοντα είναι να του υπενθυμίζεις σε κάθε ευκαιρία να παίρνει τακτικότατα την αγωγή του. την χρειάζεται. ζει καλύτερα. τα 4/5 των παλινδρομήσεων (που εκδηλώνονται με απανωτές εκρήξεις οργής) οφείλονται σε εγκατάλειψη της αγωγής εξ αιτίας της πεποίθησης του πάσχοντος (που κάποτε καλλιεργείται κι απ' το περιβάλλον του) οτι δεν την χρειάζεται.
    η λοβέρδια δαιμονοποίηση του πάσχοντα δεν προσφέρει καλή υπηρεσία ούτε στον πάσχοντα ούτε στο περιβάλλον του. η καλλιέργεια στον πάσχοντα της αντίληψης οτι ο ίδιος στέκεται στα πόδια του και το πρόβλημα είναι οι άλλοι, οι σκιές στους τοίχους, τον απομακρύνει απ' την αγωγή του.
     
  3. Entheogen

    Entheogen New Member

    @brenda ΚαταλαβΕτε , το σκοτωσα  
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Οι ίδιοι που ωρυονται να μην υπαρασπιζομαστε κάποιους επειδή "κανένας δεν είναι θύμα" και μπλα μπλα μπλα, χτυπιουνται εδώ μέσα να υπερασπιστούν τους ναρκισσιστες, μην τάχα κάποιος κάνει το φοβερο και βγάλει λανθασμένη διάγνωση εκεί έξω και πω πω τι τρομερό κακό που κάποιος που έχει τα χαρακτηριστικά της μη ενσυναίσθησης και αγάπης για τους γύρω του αδικηθεί το καημενουλι..

    Ο καθένας διαλέγει τις μάχες του σε τούτη τη ζωή τελικά (και καθόλου τυχαία).
     
  5. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Βαρια λεξη το οργισμενος. Μπορεις ωστοσο να καταλαβεις το πως αιτιολογειται το οποιο αρνητικο συναισθημα μεσα απο το κειμενο μου
     
  6. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Επειδη μιλας για δαινονοποιηση, τι ειπωθηκε που δεν ισχυει? Επισης η πληροφορηση που εχω ειναι εντελως διαφορετικη. Απο τις διαταραχες που ανηκουν στο λεγομενο cluster b μονο η borderline εχει περιστατικα ψυχωσης. Για npd δεν εχω ακουσει να δινουν φαρμακα. Το προβλημα με την npd δεν ειναι η δαιμονοποιηση οσο το οτι ο ναρκισσιστης ειναι τοσο ναρκισσιστης εξορισμου που δεν προστρεχει προς βοηθεια και αν παει θα μπει στο τρυπακι να γοητευσει τον θεραπευτη του παρα να..θεραπευτει
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Η λέξη οργισμένος έχει το βάρος του νοήματος της και προσδιορίζει το άτομο που διακατέχεται από οργή, όπως και η φράση "αρνητικά συναισθήματα" που γράφεις όσο και να θέλεις να τα αιτιολογήσεις, δεν παύουν να είναι αρνητικά. Αγαπητέ @Morfonios, "το κάθε αρνί από το ποδάρι του κρέμεται", καλύτερα να τρέφεις θετικά συναισθήματα γιατί δεν θα χρειάζεται να τα αιτιολογείς.
     
  8. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Αναλογα την περιπτωση. Εισαι μικρος ακομα. Θα μαθεις   
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    αν μιλάμε για πάσχοντες, ο χειρισμός περιγράφηκε επαρκώς.
    αν μιλάμε για απόδοση χαρακτηρισμού γιά άλλους λόγους, έχει προηγηθεί ικανή και διαφωτιστική συζήτηση.

    υπεραπλουστεύσεις και ανακρίβειες, γραμμένες ή ζωγραφισμένες, που «διευκολύνουν» «διαγνώσεις» ακόμη κι αν γράφονταν ή ζωγραφίζονταν καλοπροαίρετα, (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό) καλλιεργούν συγχύσεις και ωθούν σε υπεκφυγές. ο σχετιζόμενος με μανιοκαταθλιπτικό ή ο ίδιος ο μανιοκαταθλιπτικός θα υπερβούν το πρόβλημα αν ρυθμίσουν την μανιοκατάθλιψη, όχι αν δέρνονται ή ξορκίζονται μεταξύ τους. η γήτευση του «θεραπευτή» και το αυτεπίστροφο «ο ναρκισσιστής ειναι τόσο ναρκισσιστής», ή περιγράφουν δαιμονοποίηση ή με υπερβαίνουν.
     
  10. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Σε υπερβαινουν.
     
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν υπάρχει απλώς μερίδα πληθυσμού, προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει μπλέξει με μαλάκα/ παρτάκια/οτιδήποτε. Επίσης δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει φερθεί σαν μαλάκας/παρτάκιας/ οτιδήποτε σε κάποια φάση της ζωής του.

    Δεν ξέρω κανέναν που σε κάποια φάση της ζωής του, δεν έχει ξεφύγει από το όριο του ναρκισσισμού του.

    Δεν είναι καθόλου άγνωστο το ποσοστό συνολικού πληθυσμού, ποντάρω στο καθολικό ποσοστό, εφόσον είναι μέρος της φύσης μας να πληγώνουμε και να πληγωνόμαστε. Συναινούμε υπεύθυνα σε αυτό το ρίσκο από την στιγμή που βγαίνουμε εκεί έξω και γνωρίζουμε ανθρώπους και σχετιζόμαστε. (Αλλιώς θα παντρευόμασταν τα ξαδέρφια μας)
    Αν μιλάμε για μαλάκα/ παρτάκια/ οτιδήποτε τότε δεν μιλάμε για έναν διαταραγμένο άνθρωπο. Πρέπει να διαχωριστεί επιτέλους αυτό. Οι δημόσιες συζητήσεις για διαταραγμένους ανθρώπους από μη ειδικούς στο θέμα, είναι λίγο "κάψιμο μαγισσών" . Η σχιζοφρένεια για παράδειγμα έχει υποστεί τόση παραποίηση στοιχείων που ο κοσμάκης όταν ακούει για σχιζοφρενή φαντάζεται τον δολοφόνο με το πριόνι. Εν έτη 2017 και μάλιστα σε ένα φόρουμ "ελευθεριακό" με σκεπτόμενους ανθρώπους αυτές οι παραφιλολογίες είναι λογικό να σηκώσουν διαφωνίες.

    Τα θύματα των διαταραγμένων ανθρώπων, παρότι λυπηρό, δεν είναι στόχοι. Έτυχε να συνδεθούν με έναν άρρωστο άνθρωπο.Με έναν άνθρωπο που υποφέρει και θα υποφέρει για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ αυτοί την υγειά τους την έχουνε θα προχωρήσουν την ζωούλα τους και θα πάνε παρακάτω. Βλέπετε τα μεγέθη?

    Κάπου σε κάποια γωνιά του φόρουμ με χιλιάδες θέματα υπάρχει ένα ακόμα θέμα για συζήτηση δημόσια. Άρα όλες οι τοποθετήσεις πρέπει να είναι σεβαστές, αν δεν είναι όλες οι τοποθετήσεις σεβαστές τότε υπάρχει αντίδραση.
    Οι προσβλητικές και ακυρωτικές συμπεριφορές δεν έχουν ποτέ πραγματικά αποδέκτη άλλον από αυτόν που τις εκφράζει.

    "Κάθε μορφή κριτικής είναι είδος αυτοβιογραφίας" Ο.W. (πάλι.. είμαι φαν )
     
  12. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Για το πρωτο που ειπες αγνοησες το "και" στην αποψη μου οποτε μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω και απαντας σε κατι ασχετο.

    Στο δευτερο που εγραψες συμφωνω. Αλλο ο μαλακας παρτακιας αλλο ο εχων ναρκ διαταραχη. Δεν καταλαβαινω γιατι το γραφεις, εχει τονιστει πολλακις και προηγουμενως.

    Εννοειται και ειναι ολες οι αποψεις σεβαστες, ακομα και αυτες που ακυρωνουν τις εμπειριες αυτων που γραψανε αρχικα το βιωμα τους, βλ espimain. Αλλωστε θα ηταν οξυμωρο να γραφουμε για τις ναρκισσιστικες διαταραχες μεσα απο τα ναρκισσιστικα traits που εχει ο καθενας μας