Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ναρκωτικα και Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος GhOsT^, στις 30 Ιουλίου 2005.

  1. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    RE: RE: RE: RE: Ναρκωτικα και Bdsm

    Μιλησα για εξαρτηση γιατι το παραδειγμα σου, δεκα ποτηρια την μερα, ειναι αυτης της ταξεως.
    Και σχετικα με ατομα που δεν ειναι εξαρτημενα, και που εχουνε διαφορετικες αντοχες οπως το λες-οι διαφορετικες αντοχες δεν ειναι αναιρετικες των επιδρασεων αυτων των ουσιων, αλλιως τα ατομα που τις χρησιμοποιουνε δεν θα το κανανε. Εξαλλου η υποκειμενικη αντιληψη του πως επηρεαζομαστε απο μια ουσια ειναι κατ εξοχην ανακριβης (αντιπαραθεσε το ποσοι λενε, δεν τρεχει τιποτα τρια ποτα εχω πιει, αντεχω, και τις στατιστικες αυτοκινηστικων που μας φερνουνε τοσο ψηλα στην Ευρωπη.)
    Ο συνδυασμος παρανομων ψυχοτροπων ουσιων και BDSM ειναι ενδειξη κακης κρισης. Ατομα που χρησιμοποιουν ψυχοτροπες ουσιες κατοπιν συνταγης γιατρου πρεπει να ενημερωθουνε καταλληλα για τους τροπους που μπορουνε να επηρεασουνε συνεδριες. Και οι bottoms καλο ειναι να ενημερωνουνε τους tops τους!

    Κι ομως το hypnosis ειναι ενας πολυ διαδεδομενος τυπος BDSM play που αν και εχει δυνατοτητες abuse, χρησιμοποιειται ευρεως και με πολυ καλα αποτελεσματα και για top και για bottom. Μπορεις να κανεις ενα search για τον 'Jonathan Vale' σε ενα search engine αν θες να μαθεις περισσοτερα, ειναι καποιος που χρησιμοποιει πολυ υπνωση. Στο site www.tes.org αν κοιταξεις στο calendar, θα δεις μια περιγραφη του class on hypnosis που διδασκει αυριο στην ΝΥ.
     
  2. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Σαφώς και συμφωνώ με όσους προλαλήσαντες διαφωνούν κάθετα με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών κάθε είδους γενικότερα και στο bdsm ειδικότερα, καθώς και με όσους αναφέρθηκαν στο εγκεφαλικό του θέματος μια και όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί και δράττωμαι της ευκαιρίας να προσθέσω: Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να αφήνουμε το ίδο το bdsm να μας ταξιδεύει έχοντας πλήρη συναίσθηση της καταστάσεως? Άλλωστε θεωρώ πως θα ήταν αδύνατο να μπει κανείς στο πολυπόθητο subspace ή Domspace αντίστοιχα υπό την επήρεια ουσιών.
    Τέλος έχοντας μια ευαισθησία στο θέμα (ως κόρη γιατρού) και γνωρίζοντας πως τόσο οι παντός είδους -και το τονίζω παντός είδους- ναρκωτικές ουσίες όσο και το αλκοόλ έχουν την ιδιότητα να νεκρώνουν εγκεφαλικά κύτταρα τα οποία είναι και τα μόνα του οργανισμού μας που δεν ανανεώνονται (ότι χάσαμε, χάσαμε) θα επικροτήσω την άποψη του Κωνσταντίνου επαναλαμβάνοντας: Μακριά από ναρκωτικά και αλόγιστη και υπερβολική χρήση αλκοόλ.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ναρκωτικα και Bdsm

    Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι είμαι κι εγώ κόρη γιατόύ, lol. αλλά πέραν τούτου είμαι και μάνα και έζησα κι από κοντά τα αποτελέσματα του ποτού με τον πρώην άντρα μου. Και έχω δει να καταστρέφονται οικογένειες, ζωές και ψυχικοί κόσμοι.

    Είναι λυπηρό που κάποιοι αντί να δουλέψουν μέσα τους βρίσκοντας τρόπους να χαλαρώνουν, και να αφεθούν όπως Είπε και Η Avalonia στο ίδιο το bdsm να τους ταξίδέψει, διαβρώνουν την πραγματικότητα τους με χημικές ουσίες και κατάχρηση αλκοόλ.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ πέρα ως πέρα με τις Π/προλαλήσασες Avalonia και lara[E-p] ότι το BDSM αξίζει να το χαίρεται Κ/κανείς παραμένοντας "στεγνός" και ότι τα εγκεφαλικά μας κύτταρα δεν τα θυσιάζουμε.

    Αν νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε χρήση ουσιών για να απολαύσουμε κάποιες τεχνικές BDSM, νιώθουμε δηλαδή την ανάγκη να "είμαστε κάπου αλλού" την ώρα της σκηνής, τότε είναι φανερό ότι αυτή η σκηνή δε Μ/μας ταιριάζει. Δεν είναι ντροπή να έχουμε όρια και προτιμήσεις ή να αποστρεφόμαστε ορισμένες πρακτικές. Άνθρωποι είμαστε.

    Αν πάλι χρειαζόμαστε ουσίες για να διεγερθούμε εν όψει μίας σκηνής, τότε κάτι κάνουμε λάθος (ή πάλι δε Μ/μας ταιριάζει). Η χημική αντίδραση του εγκεφάλου (ενδορφίνη) από μόνη της είναι αρκετή για να Μ/μας καλύψει.

    Προσωπικά, όσο απαράδεκτα βρίσκω ναρκωτικά και πολύ αλκοόλ εκτός BDSM αλλο τόσο τα βρίσκω και εντός.

    Μου αρέσει να παραδίδω τον έλεγχο του εαυτού μου στον Κυρίαρχο, τον οποίο έχω πολλούς λόγους να εμπιστεύομαι. Όχι απλά να εγκαταλείπω, να "φεύγω", να χάνω τον έλεγχο και απο κει και πέρα τρέχα γύρευε.
     
  5. MasterPanos

    MasterPanos New Member

    Απαράδεκτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Ας πω κι εγώ λιγάκι τη γνώμη μου
    Συνηθίζεται να χρησιμοποιείται η φράση ΄΄κατάχρηση αλκοόλ΄΄ ή ΄΄υπερβολική χρήση αλκοόλ΄΄. Προσωπικά για ορισμένες δραστηριότητες φοβάμαι και τη χρήση έστω κι αν είναι μικρή. Οι δραστηριότητες bdsm ή sm είναι πολύ έντονες, θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή, και μια μικρή χρήση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα είτε σ αυτόν που ΄΄υφίσταται΄΄ γιατί ο εγκέφαλος τα ΄΄δίνει όλα΄΄ άρα πρέπει να είναι πεντακάθαρος και ξεκούραστος, είτε γιατί αυτός που ΄΄υποβάλει΄΄ μπορεί να τα βλέπει ρόδινα (στο τσακίρ κέφι όπως λέμε) και να βλάψει γιατί κάτι δεν θα αντιληφθεί εγκαίρως. Συμβαίνει κάποιες φορές να μας έχει επηρεάσει το αλκοόλ και να μην το καταλαβαίνουμε, αλλά σε κάποιες δραστηριότητες μας έχει επιπτώσεις. Προσωπικά πάντως έχω ξεχωρίσει κάποιες δραστηριότητες, για τις οποίες έχω την αρχή: όχι μετά από χρήση αλκοόλ. χρήση θεωρώ για τον εαυτό μου και μισό ποτήρι μπύρα γιατί ξέρω ότι με ΄΄πιάνει΄΄ εύκολα. Καλύτερα δεν είναι έτσι;
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ναρκωτικά , ένα βήμα κοντά στο θάνατο. Το έχω βιώσει . Είναι παραγματικά ανεξέλεκτο . Αλκοόλ , έχω χωρίσει κοπέλα για αυτό . Όχι πριν παλέψω για 3 χρόνια τουλάχιστον . Εφιάλτης , μίζερος δίχως χροιά καμιά που να εκπέμπει ομορφιά . Το θέμα όμως είναι γιατί ; Συνήθως οι λόγοι είναι πολλοί και έχουν σχέση με την προσωπική αντίληψη των κοινωνικών βιωμάτων του καθενός . Αλλά τώρα , να "βοηθηθεί" κάποιος με ουσίες για βυθιστεί στο Bdsm ή για να χρωματίσει τις εικόνες του ανάλογα ; ΕΛΕΟΣ . Είναι κρίμα όμορφες ψυχές να καίγονται άσκοπα και από τις στάχτες τους να κερδοσκοπούν κάποιοι. Είναι ένα καλολαδωμένο όπλο του συστήματος για να έχει πάντα κλειδωμένους στόχους και όλοι να έχουν ένα κοινό εχθρό . Τέλος πάντων , από καρδιάς αν κάποιος πιστεύει ότι χρειάζεται "βοήθεια" ας μου στείλει ένα pm . Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πιο αγνοί ...
     
  8. King^Style

    King^Style Regular Member

    Προσωπικά πιστεύω άλλο το να χαλαρώνει κανείς και άλλο το να χρησιμοποιεί δόλια μέσα προκειμένου να κάμψει αντιστάσεις.
    Ποιός όμως δεν απολαμβάνει έστω και μια γουλιά κρασί μαζί με το αγαπημένο του φαγητό;
    Ο καθένας έχει τα όριά του και αυτος/η τα γνωρίζει.
    Θεωρώ πως η χρήση ναρκωτικών ή αλκοολ πριν από κάποιο session είναι απαράδεκτη.
    Όμως είμαστε ενήλικες και μπορούμε να γνωρίζουμε τα όριά μας, τις αντιστάσεις μας και να είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας όσων αφορά τισ συνέπειες.
     
  9. arsenikikota

    arsenikikota New Member

    Ειμαι και εγω απολυτα αντιθετος με τη χρηση ναρκωτικων , αλκοολ , και φαρμακων που επηρεαζουν τις νοητικες λειτουργιες , πριν η κατα την διαρκεια δραστηριοτητων BDSM.

    Επισης δεν κανω διακριση μεταξυ μαλακων και σκληρων ναρκωτικων, ουτε με απασχολει οτι καποιες ουσιες σε αλλες χωρες ειναι νομιμες.

    Ολοι οι συμμετεχοντες σε BDSM πρεπει να ειναι 100% νηφαλιοι.

    Δεδομενου οτι εμαι submissive , θεωρω οτι κινδυνευω αν ο / η Master μου δεν ειναι 100% νηφαλιοι. Προσωπικα αν εχω εστω και την παραμικρη υπονοια , τα μαζευω επιτοπου και φευγω.
     
  10. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: RE: Ναρκωτικα και Bdsm

    Γιατί αφού είμαστε κι εσύ κι εμείς, αντίθετοι μ αυτά;
     
  11. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Είπαν οι:

    little_slut[PieR]
    Το αλκόολ σε μικρές ποσότητες βέβαια μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσουμε αλλά έχοντας πάντα στο μυαλό μας το παν μέτρον άριστον.


    Mr Aboriginal
    Με το bdsm νομίζω πως ήδη έρχεσαι σε μια πολύ ιδιέτερη πευματική κατάσταση. Συμφωνώ πως ίσως ένα η δύο ποτά να συμβάλουν στη χαλάρωση.

    commcosmos
    'Οταν όμως γνωρίζει και πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει ή τουλάχιστον δεν θα τον επιρρεάσει αρνητικά, τότε γιατί όχι?
    ---------------
    Λέω εγώ:
    puppy αυτά θα είδες μάλλον που δεν τα είχα δει πιο νωρίς.
    Εχεις δίκιο. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι σε λεπτές διαδικασίες άνθρωπο που για να χαλαρώσει θέλει ποτό. Αρκεί να τον εντοπίσω βέβαια.