Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να σας πω για την δική μου σκλάβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Wolves, στις 25 Οκτωβρίου 2005.

Tags:
  1. Wolves

    Wolves New Member

    Λαλεί µου αν δεν την μαστιγώσω εν γίνεται να κάνουμε έρωτα . Εγώ την μαστιγώνω τσιαί αν τύχει τσιαί δείµε η Mistress από πάνω της το λαλεί . Μια φορά άµαν της δώξει λαλεί το της Mistress που μένει από πάνω , η Mistress πιάνει τo μαστίγιο τσιαί χώνει το.
    Η σκλάβα μου κάµνει καλό Nadu , ξέρει τσιαί κάµνει καλό Sula-Ki , ξέρει τσιαί High Lesha τσιαί µαθαίνει µου για να το κάμω κι εγιώ στην Mistress μου.
    Εμένα εν τσιαί αρέσκει µου τσιαί πολλά η High Lesha ούτε μου αρέσκει να με βάνει µε τα τακούνια µες το σπίτι. Eν µου πολλοαρέσκει σαν ιδέα αλλά αν είχαµεν σκλάβα τσιαί έρκουνταν μαζί μου πάλε εν θα µου άρεσκεν. Εσυνηθήσαµεν έτσι.
    Τωρά που µπήκαµεν στην Ευρώπη εν νάχουµεν κοπέλες vanilla να κάνουμε session οι οποίες εν νάρκουνται πιο πολλά µόνο τσιαί µόνο για να δουν το lifestyle του BDSM Εν διαφορετικό.
    Η σκλάβα μου μια φορά που ήμουν άρρωστος τσιαί εν πήγα στο session έσιε συνέχεια το mobile στο αυτί της αντί τσιαί κάµνει Tower Slave Position ξαπλώνει στο κρεβάτι τσιαί ακούει τραούδκια µε την άνεση της, ούτε που την κόφτη .
    Αν µου λέαν να δκιαλέξω που σκλάβα τσιαί Mistress ίσιεν να δκιαλέξω vanilla
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Πειράζει που δεν κατάλαβα πολλά από αυτό που μας κατέθεσες κύπριε φίλε μου;

    Αστάρτη
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

  4. ioanna

    ioanna Regular Member

    Μια μετάφραση βρε παιδιά;
     
  5. Wolves

    Wolves New Member

    Ξέρω Masters , να µην αναφέρω, που εκµεταλεύοντε τες πολύ σκληρά, ας πούµε ‘πήαινε φέρµου το τσίνο’ που βαρκέτε να πάει να το φέρει. Ούλλα τσίνη να τα κάµει. Εν ούλλα τσίνη που να τα κάµει;
    Τσιαι ας πούµεν εµείς ντυνούµαστεν το χειµώνα, φορούµε δερμάτινα τσίνες κυκλοφορούσιν µε τα κολάρα , εν µου αρέσει τούντο πράµα.
    Να µεν είµαστεν στο lifestyle αλλά όχι όπως τες Ηνωµένες Πολιτείες που έχουν πολλές σκλάβες αλλά έχουν τες δικές τους συνήθειες, αλλά νοµίζω δεν είµαστε Αμερικάνοι ούτε Ευρωπαίοι οϊ τόσον δηλαδή.
     
  6. potty65

    potty65 Regular Member

    Wolves, γράψτα Αγγλικά, θα είναι μάλλον πιό εύκολο να καταλάβουμε!
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Wolves, περιπέζεις τον κόσμο με τες πελλάρες που λαλείς γιατι ενιφκαλλω ουτε εγω νοημα που δοξα το Θεό τα κυπριακα εν η γλώσσα μου.

    Αν κρίνω που τουτα που λαλεις εσιεις καποια σχεση, αλλα νομιζω λαλεις τα ετσι συγχισμένα τζιε παραθκιάνταλα για να σπάζεις πλάκα!
     
  8. potty65

    potty65 Regular Member

    Πες τα βρε λάρα του!
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    ~γελάει~

    lara[E-p] μια μετάφραση παρακαλώ?  
     
  10. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Εν κατάλαβα γρι ! 
     
  11. paroinia

    paroinia Regular Member

    ε wolves, με το συμπάθκιον όι άππαρον!
     
  12. paroinia

    paroinia Regular Member

    “Μου λέει πως αν δεν την μαστιγώσω δεν γίνεται να κάνουμε έρωτα. Εγώ την μαστιγώνω και αν τύχει και με δει η Mistress από πάνω της το λέει (προβληματική σύνταξη εδώ, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη). Καμιά φορά όταν θυμηθεί το λέει στην Mistress που μένει από πάνω, η Mistress παίρνει το μαστίγιο και το κρύβει. Η σκλάβα μου κάνει καλό Nadu, ξέρει και κάνει καλό Sula-Ki, ξέρει και High Lesha (Υψηλή Βρωμιά) και μου μαθαίνει να το κάνω και εγώ στην Mistress μου. Εμένα δεν μου πολυαρέσει η High Lesha, ούτε μου αρέσει να με πατάει (το βάνει νομίζω είναι από το αρχαίο βαίνω) με τα τακούνια μεσα στο σπίτι. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα σαν ιδέα αλλά αν είχαμε σκλαβα και πήγαινε μαζί μου, πάλι δεν θα μου άρεσε. Έτσι έχουμε συνηθίσει. Τώρα που μπήκαμε στην Ευρώπη θα έχουμε πολλές κοπέλες vanilla να κάνουμε session, οι οποίες δεν έρχονται πιο πολύ μόνο και μόνο να δούνε το lifestyle του BDSM (πάλι προβληματική σύνταξη). Είναι διαφορετικό. Η σκλάβα μου μια φορά, όταν ήμουν άρρωστος και δεν πήγα στο session είχε συνεχώς το κινητό στο αυτί της και αντί να κάνει Tower Slave Position ξαπλώνει στο κρεβάτι και ακούγει τραγούδια με την άνεση της, και δεν την νοιάζει καν. Αν μου ζητούσαν να διαλέξω μεταξύ σκλάβας και Mistress θα διάλεγα την vanilla.


    Μην μου πείτε ότι τώρα που διαβάσατε την μετάφραση διαφωτιστίκατε πάντως, γιατί δεν θα σας πιστέψω!