Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να τα δίνεις όλα ή να προσέχεις τον εαυτό σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος TzepetoPetro, στις 21 Μαρτίου 2018.

  1. -Volt-

    -Volt- Contributor

    tithon δεν αναφέρομαι στην Ασυμμετρία. Αναφέρομαι σε καταστάσεις που βιώνονται σε πολλών ειδών σχέσεις όπου ο ένας μόνο δίνει κι ο άλλος μόνο παίρνει.
     
  2. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Εγώ πάντως αγαπητέ νηματοθέτη έχω φάει αμέτρητες φορές τα μούτρα μου είτε κάνοντας το ένα είτε το άλλο.

    Νομίζω πια ότι είναι λάθος να προεπιλέγει κανείς κάποιο από αυτά.

    Καλύτερα είναι να ακολουθεί το συναίαθημά του αρχικά έχοντας υπ' όψη όμως και τον εαυτό του καθώς και το τι στον έχει διδάξει η μέχρι εκείνη τη στιγμή εμπειρία.

    Οι σχέσεις δεν πρέπει για εμένα να έχει εσωτερική αξιολόγηση τόσο καταπιεστική που τις στιγμές που πάνε καλά να ασχολούμαστε να βαθμολογούμε τον εαυτό μας με καλό βαθμό και τις στιγμές που πάνε όχι καλά με κακό βαθμό.
    Περιττή έγνοια, αν γίνει συνήθεια που καταδυναστεύει.

    Και φυσικά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.
    Πάντα υπάρχει ζωντανό το ενδεχόμενο σε όλους να παραβλέψουν σημάδια που δείχνουν κάτι αρρωστημένο ή ακραίο, ακόμα και σε εμάς τους ίδιους καμιά φορά,
    και που μπορεί να οδηγήσει σε δράματα σαν εκείνα που υπονοεί ο @Arioch και είναι βγαλμένα από τη ζωή.

    Λίγη χαλαρότητα κι εμπιστοσύνη στο ένστικτό και στα συναισθήματά μας, μαζί με σεβασμό στον εαυτό μας και στην αξιοπρέπειά μας που για εμένα καλλιεργεί και τον σεβασμό προς τους άλλους, μπορούν να μας σώσουν από περιττές ενοχές ή φόβους,
    και να μας κάνει όσο χρειάζεται δεκτικούς στους άλλους, χωρίς ούτε να αναλωνόμαστε ούτε όμως και να κλεινόμαστε αμυντικά στον εαυτό μας.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2018
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Για ποιό λογο πρέπει; Αυτό που επιλέγουμε να κάνουμε, το κάνουμε για τον εαυτό μας, γιατί ικανοποιεί εμάς τους ίδιους, ή γιατί περιμένουμε ανταπόδοση;
    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μόνο δίνουν ή μόνο παίρνουν. Αυτός μου "μόνο δίνει" θέλει να καλλιεργεί στον εαυτό του και στους άλλους την εικόνα ότι μόνο προσφέρει, ότι θυσιάζεται, απαιτώντας ατέρμονα ανταλλάγματα, ενώ παραβλέπει σκόπιμα οτιδήποτε "εισπράττει". Αν παραδεχόταν ότι ικανοποιείται (ότι κάτι "παίρνει"), δεν θα είχε έδαφος να διαμαρτύρεται, πράγμα που τον ικανοποιεί εξ ίσου. Δεν θα είχε έδαφος να (επιχειρεί να) χειραγωγεί.
     
  4. Εγω λεω να τα δινουμε όλα, γιατι Y. O. L. O
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κι όμως υπάρχουν.  
    Κάνε ότι δε δίνεις σε κάποιον που έχει μάθει μόνο να παίρνει.
     
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ή που έχει μάθει μόνο να ζητάει.
     
  7. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Έχασε τον άνθρωπο της,το στήριγμα της στα ξαφνικά, η ζωή συνέχισε να τρέχει και πολύ αυστηρά μάλιστα, οπότε στην χειρότερη περίοδος της προστέθηκαν και αλλά πολλα
     
  8. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Καταρχάς Ευχαριστώ πολύ όσους έσπευσαν να απαντήσουν και να με βοηθήσουν και το εκτιμώ αφανταστα!!! Η σχέση νου με αυτήν την κοπέλα είναι μικρής διάρκειας μέχρι στιγμής αλλά περάσαμε πολλά και πολύ γρήγορα, για την ωρα ή σχέση μας είναι vanilla και αν όλα πάνε καλά και ηρεμήσουμε θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω μόλις πετάξει από πανω της την ταμπέλα του μη φυσιολογικού. Το σώμα της και η ίδια αντιδράει πολύ θετικά σε όλες τα ερεθίσματα μου από μεριάς Κ ή top ( οπως θέλετε πείτε το )...!!! Η κοπέλα αυτή είχε βασίσει όλη της την ζωή στην μητέρα της όπου πάντα ήταν εκεί και είχαν πολύ στενή σχέση!! Και όπως λένε τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει ο Θεός νωρίς κοντά του, δεν άργησε να συμβει και αυτο και να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της!!! Και από εκει ξεκινάνε όλα τα προβλήματα μας. Αρχικά από μεριά ψυχολογίας, διάθεσης και το πώς εκλαμβάνει ο καθένας τα πράγματα και πως τα διαχειρίζεται!! Έτσι και εμένα όλη η οικογένεια της με φόρτωσαν νε την ευθύνη να την προσέχω περισσότερο από τα μάτια μου και άφησαν όλη την εμπιστοσύνη πάνω μου, και έτσι και έπραξα!! 1,5 μήνα μετά και ήδη έχει πιάσει την ζωή στα χέρια της, κάτι που οφείλεται κυρίως σε εμένα, γιατί όπως και μου το έχουν πει όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι, εσυ είσαι η ζωή της και για σένα ξυπνάει το πρωί, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα σηκωνόταν ποτέ από το κρεβάτι και δεν θα το ξεπεραρναγε ποτέ!!! Δεν υπήρχε επιλογή από εμένα να κάνω κάτι λιγότερο, μονο να κάνω τα πάντα μπορούσα!! Πολύ μεγάλη ευθύνη, πίεση και στεναχώριες για το άτομο μου όπου χωρίς να το καταλάβω ότι είχα χαράξει πορεία για να μηδενισω τον εαυτό νου για να προσθέσω σε αυτήν αυτο που χρειαζόταν!! Και για να μην φλύαρω τόσο πολύ, ενώ όλα πήγαιναν Καλά, κάπου χάσαμε το μεταξύ μας, εγώ να νοιάζομαι πάρα πολύ, που αυτο δεν υπήρχε πριν, και αυτή να έχει πλέον τόσες ευθύνες και άγχος από δουλειά και υποχρεώσεις που ξέχασε εμένα να προσέξει!! Και ναι φίλοι μου της τα έχω συζητήσει και δεν βγάλαμε άκρη!! Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να πάρω πίσω ένα ποσοστό από την προσοχή που της δίνω και το γυρίσω σε εμένα, και το μόνο που κατάφερα ήταν να μεγαλώσω την απόσταση μεταξύ μας και ταυτόχρονα να βασανίζομαι συναισθηματικά!! Λίαν σύντομος οι υποχρεώσεις θα μειωθούν,η πίεση θα μειωθεί και το άγχος Επίσης, ίσως να αλλάξουν τα πράγματα ή ίσως να γίνουν χειρότερα!!
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Estelwen δεν αναφέρθηκα πουθενά σε ανταπόδοση. Φυσικά και το κάνει για τον εαυτό του. Αν όμως δεν είναι αμφίδρομες, αν δε θέλουν κι οι δυο, ο καθένας με το δικό του τρόπο να δίνει αυτό που θέλει και να συναισθάνεται όσο μπορεί πως κι ο άλλος έχει προβλήματα και το παλεύει για να τα βάζει στην άκρη όταν είναι μαζί τότε χάνονται τα όρια κι ο ένας συνηθίζει να ζητάει και να θεωρεί κεκτημένα δικαιώματα αυτά που του προσφέρονται. Αν δεν βλέπεις πόσο προβληματικό είναι κάτι τέτοιο για τη διαπροσωπική σχέση δε μπορώ να στο αναλύσω περισσότερο.
     
  10. Keiko Mika

    Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

    @TzepetoPetro είστε νέα σχέση οπότε δεν έχετε ακόμα ισορροπία.
    Μιλάτε μεταξύ σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις; Για απλα πραγματα και ίσως ο χρόνος αυτός να σας δώσει την ισορροπία.
    Δεν αντιλέγω μπορεί και να φέρει τα αντίθετα αποτέλεσματα αλλά μιλάς για ένα άτομο που είναι σε μεταβατική περίοδο και ο χρόνος που λες είναι λίγος, πολύ λίγος για πένθος πόσο μάλιστα για να σταθεί κάποιος ξανά στα πόδια του.
    Άρπαξες τη ευκαιρία όπως είπες και μπήκες στο χορό .
    Η λογική απάντηση είναι θα χορέψεις .
    Η ερώτηση είναι θελεις;
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2018
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Σωστό μεν αλλά άλλο ο παράτολμος κι άλλο ο οσιομάρτυρας.  
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.


    Πραγματι, μπορει(ς) να παρασυρθεις και να μπλεξεις σε εναν φαυλο κυκλο.
    Συμβαινει, αν ρωτησεις γυρω σου μπορει(ς) να μαθεις απιθανες ιστοριες.
    Και ναι, οι συνεπειες μπορει να ειναι καταστροφικες, μπορει και οχι, αναλογα.

    Γιατι ομως να μην μπορεις να κανεις και τα δυο που ρωτας, αλλα απο λιγο το καθενα ?
    Σιγουρα ειναι λαθος να ασχολεισαι 24/24 με τον/την απεναντι σου. Εξισου λαθος το 0/0.
    Με επικοινωνια, λιγη καλη θεληση αλλα και την ικανοτητα να τραβας γραμμες, πιστευω οτι μπορει(ς) να κρατησεις μια υγειη ισορροπια.
    Τι λες ?