Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να τα δίνεις όλα ή να προσέχεις τον εαυτό σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος TzepetoPetro, στις 21 Μαρτίου 2018.

  1. skia

    skia Contributor

    Τι ηλικιας ειστε κι οι δυο;
     
  2. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Μικροί ημαστε
     
  3. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Όπως ήμασταν πριν τον χαμό της μητέρας της, θα το ήθελα, ήμασταν καλυτερα από ότι είχα τολμήσει ποτέ να ονειρευτώ!! Και παρότι σαν άνθρωπος με χαρακτηρίζει η απαισιοδοξία μου, θεωρώ πως αν αντέξω αυτόν τον καιρό, θα ήμαστε καλύτερα από ποτέ γιατί πλέον θα έχουμε περάσει μια τεράστια φουρτούνα και θα μας δένει αυτο!!
     
  4. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Άρα στην ουσία μου λες να μην υπεραναλυω τα πράγματα και να δω που θα με βγάλουν; Ή κάπου το εχασα;
     
  5. skia

    skia Contributor

    Σε μια τρυφερή ηλικία όπως η δική σας, ακόμη μαθαίνετε. Οι εμπειρίες δεν είναι πίσω αλλά μπροστά. Η μικρή έχασε τη μητέρα της κι είναι λογικό να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Αντίστοιχα , το ίδιο μπορεί να πάθαινε και κάποιος άλλος στη θέση της. Εξαρχής, ήταν λάθος από την οικογένειά της που σε φόρτωσε τόσο πολύ με την ευθύνη του να την προσέχεις και που από ότι κατάλαβα σου μεταβίβασε ''προβλήματα'' που ουσιαστικά δεν είναι δική σου δουλειά να λύσεις. Σε τιμά που είσαι εκεί και προσπαθείς. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις πίσω τον εαυτό σου. Ο χρόνος είναι γιατρός, η μεγάλη προσκόλληση όμως είναι παγίδα. Ειδικά, σε μια χρονική περίοδο που το κορίτσι πρέπει να μάθει να στηρίζεται στα πόδια του, μετά από μια σημαντική απώλεια.
    Λες ότι τον τελευταίο καιρό προσπαθείς να πάρεις λίγη από την προσοχή που της δείχνεις. Λάθος...Παίζεις με το να της δώσεις λάθος μήνυμα, ότι την πιέζεις. Αυτή τη στιγμή, υποσυνείδητα, λειτουργεί μέσα το ένστικτο της επιβίωσης, βάζει μέσα τα πάντα σε μια σειρά, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει. Προσπαθεί να δει τι θα κάνει με τη ζωή της, κι είναι φυσιολογικό. Αν νοιώσει ότι πιέζεται, μπορεί να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο και να αντιδράσει άσχημα απέναντί σου.
    Αυτό που θα πρότεινα είναι να είσαι δίπλα της, χωρίς να της χρυσώνεις το χάπι, να την παροτρύνεις στα νέα της βήματα δίνοντας της το χώρο και το χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει μέσα της. Είναι σημαντικό να είμαστε με κάποιον που επιθυμούμε να είμαστε μαζί , όχι επειδή νοιώθουμε ότι θα μας δείχνει το δρόμο πάντα.
    Σε αυτό το διάστημα, μπορείς παράλληλα να ασχοληθείς και με το δικό σου εαυτό. Το αν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2018
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Να μη χάνεσαι στην ανάλυση, ναι.
    Το ξέρω ότι ακούγεται εύκολο στα λόγια μα θα είναι δύσκολο στην πράξη, αλλά δεν γίνεται αλλοιώς.
    Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να είσαι εκεί, να αφιερώσεις μέρος του εαυτού σου σε αυτό για εκείνη. Και το υπόλοιπο μέρος του εαυτού σου αφιέρωσέ το σε σένα, στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και επιθυμίες σου.
    Το πόσο πολύ αλλά και με ποιον ακριβώς τρόπο νοιάζεσαι, καθώς και πόσα θέλεις και μπορείς να δώσεις, θα δοκιμαστούν άλλωστε και θα βγουν στην επιφάνεια στην αληθινή τους διάσταση αργά ή γρήγορα, ούτως ή άλλως.
     
  7. widowmaker

    widowmaker Guest

    Αποψη μου ειναι πως θελει μετρο ενα συναισθηματικο δουναι και λαβειν ειναι οι σχεσεις για εμενα...βεβαια πολλες φορες βλεπεις τον τοιχο και πατας γκαζι...Σιγουρα ομως κραταω παντα κατι για μενα...μαγια που λεμε για μετα..
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Στην προβληματική σχέση που περιγράφετε, και οι δυο απο-λαμβάνουν, άσχετα αν θέλουν να νοιώσουν θύματα και θύτες.
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ούτε για ψυχολογία θύτη και ψυχολογία θύματος αναφέρθηκα παρότι έχετε δίκιο που το επισημαίνετε. Μίλησα μόνο για κατάσταση που δυνητικά ίσως φτάσει κάποια στιγμή στην ψυχολογία αυτή τουλάχιστον για το ''θύμα''. Και φυσικά έχετε δίκιο, ένα ''θύμα'' που το απολαμβάνει μπορεί να γίνει πολύ πιο επικίνδυνα χειριστικό απ' το ''θύτη''.
    Ότι απολαμβάνουν αυτούς τους ρόλους δεν το κάνει υγιές πάντως.
     
  10. Καλο ειναι να μην τα δινεις ολα αλλά στην πραξη δεν το ελεγχεις αυτο...
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    οι αντιδράσεις οι δικές μου σε παρόμοια φάση, όταν δηλαδή ο άλλος όσο πάει και κρέμεται όλο και περισσότερο απο πάνω σου, είναι οι εξής:

    - στην αρχή είναι οκ
    - μετά μου λείπουν αυτά που έκανα και που ήθελα
    - μετά έρχεται το ξεκάυλωμα
    - μετά αρχίζω να βλέπω τον άλλον σαν πρόβλημα

    οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι ψυχανάλυση. δεν μπορείς εσύ να παίξεις αυτό το ρόλο. καλά έκανες και άφησες τα δικά σου πίσω σε μια κατάσταση ανάγκης που περνάει ο άνθρωπος σου. αυτό όμως δεν μπορεί να πάει επ' άπειρο γιατί θα διαλύσετε. οπότε η καλύτερη λύση, όπως τα βλέπω εγώ, είναι να αρχίσεις να της βάζεις την ιδέα να δει κάποιον γιατρό.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Επειδή περνάει πένθος, να πάει να δει γιατρό; Τι φάση; Καραμέλα το χουμε κάνει αυτό με τα "γιατροσόφια" .