Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νομισματική πολιτική ή διαχείριση αιδοίων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 22 Ιουλίου 2006.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Re: Καλές ή κακές συναναστροφές;

    Λάρα μου, στις συνήθεις συναναστροφές, το μουνί είναι δανειστικό νόμισμα που αγοράζεται με περισσότερο νόμισμα, συν τόκους υπερημερίας.
     
  2. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Re: Καλές ή κακές συναναστροφές;

    Χαχαχα τι μου θύμησες τώρα. Έβλεπα ένα καουμπόικο όπου όντως το μουνί ήταν currency. Έλεγε π.χ. η άλλη "I'll pay you in cunt" σε μια συναλλαγή της.
     
  3. female

    female Contributor

    Μα όχι μόνο οι γυναίκες, αν και με τις γυναίκες είναι πιο πρόδηλο αυτό, στη σεξουαλική "πιάτσα" άμα βγεις... όλοι δεν έχουμε την, μικρότερη ή μεγαλύτερη, ανταλλακτική μας αξία;

    Όταν βγεις στην αγορά, όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται, όλα ανταλλάσσονται - το ίδιο ισχύει και με τη σεξουαλικότητά μας, στις καθημερινές μας , ακόμα, απλές επαφές, αυτόματα παίρνουμε την "τιμή" μας και λειτουργούμε μ' αυτήν. Γι' αυτό τρέχουμε στα κέντρα ομορφιάς, γι' αυτό αγοράζουμε μεγάλο αμάξι, γι' αυτό... κάνουμε τόσα και τόσα... Πόσο φανερό δεν γίνεται αυτό στα μπαράκια, στα κλαμπάκια, και ακόμα περισσότερο στα ελληνάδικα... Αγώνας για την άνοδο της αξίας μας στην αγορά, στο χρηματιστήριο σεξουαλικών αξιών - πόσοι μουντοί, μουγκοί φόβοι δεν βρίσκονται ριζωμένοι εδώ, ακόμα κι αν το αρνούμαστε...
     
    Last edited: 23 Ιουλίου 2006
  4. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Συνυπογραφώ.
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Κάποιο ύπουλο -υποψιάζομαι ποιό - πρόσωπο έκανε split...αν το πιάσω, θα μάθει από πυγοραπίσματα και μάλιστα από ανειδίκευτο...
    Εγώ, ποτέ δεν άνοιξα αυτό το νήμα...
    Με νημάτωσαν και θα εκδικηθώ, με τρόπο ανελέητο!
    Ελ Σιντ(ι), σύζυγος της Ασημούλας...

    ΥΓ. Ο WildOne θα μου συμπαρασταθεί!
     
  6. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Σε τί θα πληρωθώ;
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Καλά έκανες και το διευκρίνισες. Γιατί προς στιγμήν νόμισα πως δεν κέρδισες στο Joker και έχεις καταφυγει στις ηθικολογίες για να αυξήσεις τα αιδοιακά αποθεματικά.
     
    Last edited: 23 Ιουλίου 2006
  8. gaby

    gaby Guest

    Νομισματική πολιτική ή περί οικονομούντων αιδοίων

    O Einstein είχε πει ότι απ όλα τα πολύπλοκα συστήματα αυτό που δεν μπορούσε με τίποτα να καταννοήσει ήταν ο ανατοκισμός και η προεξόφληση. Σκεφτείτε λοιπόν, αν στις τρεις γνωστές παραμέτρους προσέθετε και μία τέταρτη, απολύτως άγνωστης συμπεριφοράς, το αιδοίο.

    Δεν συμφώνησα ποτέ μου, άσχετο με το αν αυτό δεν έχει καμμία σημασία για Κ/κανέναν, με το να θεωρείται περίπου αυτονόητο ότι "μουνί ίσον νόμισμα". Είναι ένα από τα κλισέ που στερούν σεξουαλική απόλαυση απ Ό/όλους. Γνωρίζω βέβαια ότι είμαι μία κάτισχνη μειοψηφία που θα κλιθεί στην τάξη για την έλλειψη ρεαλισμού της. Σε γενικές γραμμές αδιαφορώ. Τόσο όσο αδιαφορώ και για το πορτοφόλι μου. Για το φύλο μου ενδιαφέρομαι και πολύ μάλιστα.

    Έγινε έτσι ώστε να οδηγηθείτε στο σωστό συμπέρασμα Ντολμανσέ, το ότι μόνο υποψιάζεστε και όχι γνωρίζετε υποδηλώνει ευγένεια, αλλιώς απ ότι καταλαβαίνω ήδη θα υπέφερα η καλλίπυγη. Αλλά με ερεθίζει αυτό το θέμα και ήθελα να του δώσω χώρο να ανασάνει γιατί εκεί που ήταν χανόταν. Θα είχατε την καλωσύνη να εξασκηθείτε επί της Ασημούλας ώστε στο επόμενο σπλιτ, τουλάχιστον αυτή η πλευρά του διαδικαστικού να έχει κλείσει;

    Ελπίζω πράγματι να σας συμπαρασταθεί ο TheWildOne, αν το επιθυμείτε αναλαμβάνω να του πω μία καλή κουβέντα. Για την Ασημούλα.
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    "Aποκάλυψη Τώρα"!
    Η αγαπητότατη φίλη μου tender συνωμοτεί με την Ασημούλα, για να με υπονομεύσουν!
    Δεν αντέχω άλλες προδοσίες.
    Πάω να ξυριστώ.
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Δεν του έφθανε το ξύρισμα!
    Με κούρεψε χωρίς να το ζητήσω, ο δωσίλογος μπαρμπέρης.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν ξέρω, αλλά το οτι αυτο συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα δεν το κάνει "εντάξει" για μένα.
    Είναι λυπηρό, οταν πας σ΄ ένα καφε και βλέπεις τις γυναίκες εκεί να κάθονται με "ύφος" και να θεωρούν πως όλοι θέλουν να τις πηδήξουν, θεωρούν την κάθε ερώτηση από άντρα προσπάθεια να τους την πέσουν κ.ο.κ.
    Θυμάμαι μια περίπτωση με κάποιο φαντάρο που είπε σε κάποια καλησπέρα κι αυτή τον χαστούκισε!!!! Η συνέχεια τραγική, μια και ήταν πιωμένος και την σκότωσε.
    Δεν επικροτώ το ότι την σκότωσε βέβαια, αλλά ποιός δίνει δικαίωμα στην κάθε τέτοια "γκομενάρα" να χαστουκίζει όποιον την χαιρετίσει? Να βρίζει κάποιο που της ζητά οδηγείες για ένα δρόμο? Να θεωρεί αυτάρεσκα πως όποιος της μιλήσει θέλει να την πηδήξει? Φταίνε και οι άντρες σ΄ αυτό, που δεν διαολοστέλνουν τέτοιου είδους υποκείμενα και τους επιτρέπουν να τους ξεφτιλίζουν, αλλά...Αυτή η απόλυτη γαϊδουριά που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των σημερινών γυναικών με κάνουν να ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο φύλο μαζί τους.
    Θεωρώ φασισική την στάση αυτή των γυναικών οι οποίες εκμεταλλεύονται την φυσική ανάγκη των αντρών για σεξ, προς όφελος τους, και προσπάθεια να πάρουν εξουσία.
    Και περιφρονώ βαθύτατα τέτοιες συμπεριφορές.
    Πως θα μπορούσα να υιοθετήσω μια συμπεριφορά που περιφρονώ?
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    "Να βρίζει κάποιο που της ζητά οδηγείες για ένα δρόμο?" ...
    (εκεινη περπατει στο πεζοδρομιο , εγω την εχω σταμπαρει για 4η φορα στο ιδιο σημειο .. ειμαι στο μηχανακι...)
    - με συγχωρειτε .....
    σταματει και με κοιταει ..... με το ενα ποδι να αγνοησει και το αλλο στην περιεργεια ......
    (στα γρηγορα βοηθω την περιεργεια) .... - μια πληροφορια θα ηθελα για ενα δρομο ....
    (το θηλυκο μυαλο αν το κανεις και νιωσει χρησιμο εχεις το πρασινο φως..)
    - μηπως ξερετε την ταδε οδο ?... αλλα τωρα που σας κοιτω ... μηπως ξερετε τον δρομο που θα με οδηγησει στα ματια σας ? ....

    επι του θεματος ... διαφωνω ως προς την κοστολογηση ...
    οπως εχω ξαναπει το ποιο σεξυ χαρακτηριστικο μιας γυναικας , το ποιο προκλητικο , αυτο που εμπεριεχει το συνολο των αντρικων φαντασιωσεων ... ειναι το .... "αλλη" . Οταν λοιπον ειναι Η "αλλη" τοτε η αξια ειναι ανυπολογιστη και αρμαδες καραβιων δεμενα σαν τα γρι γρι θα ακολουθουσαν τα βημματα της ... δυστυχως η αξια του καστρου πεφτει με την πτωση του ...
    ..... τωρα πεστε μου οτι δεν καταλαβαινετε τι λεω να αισθανθω ως μοναδικος καταραμενος .....