Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νυμφομανια σε αντρα αντιστοιχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dxflw, στις 2 Απριλίου 2014.

  1. dxflw

    dxflw New Member

    Μπορεί ένας άντρας να είναι νυμφομανής;

    Γενικά έχω κάνει πολύ σεξ στη ζωή μου και έχω αλλάξει αρκετές συντρόφους μέχρι τα 34 μου σήμερα.

    Μ'αρέσουν πολύ οι εμπειρίες και έχω πάει με όλα. Ψηλές, κόντες, άσχημες, πολύ άσχημες, όμορφες, πολύ όμορφες, χοντρές λιγνές, μεγαλύτερες μικρότερες & παρτούζα και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μόνο το σεξ με γεμίζει σε μια σχέση και τίποτα άλλο μετά από λίγο καιρό.

    Στην αρχή μιας σχέσης με ενδιαφέρει να ασχολειθώ με τη καθημερινότητα της συντρόφου μου για να τη γνωρίσω αλλά στο τέλος κυριαρχεί στον εγκέφαλο μου κυρίως το σεξ.
    Πάντα βγαίνει αυτό το κτήνος της αναπαραγωγής από μέσα μου που μας έχει δώσει ένας θεός ή η φύση, το οποίο δε μου επιτρέπει να με διεκδικεί μια γυναικά μόνο, μου λέει χώστο της το και το αποτέλεσμα είναι να με ελέγχει και να ζητάω μόνο σαρκική ικανοποίηση, προσποιούμενος την φυσιολογική αναπαραγωγή καθώς παιδιά και οικογένεια δεν έχω κάνει ακόμα αλλά ούτε σκοπεύω, απλά ανάλογα με τη πείνα ζητάω όλο και ένα νέο θύμα όποτε μου λιγοστεύει η τροφή ή λιμοκτονώ.

    Δεν είμαι ούτε αναίσθητος ούτε ανεύθυνος, αντιθέτως τρέφω καλά συναισθήματα για τη ζωή και το ανθρώπινο είδος ότι κι αν μου έχει κάνει αλλά στο τέλος όλες μου οι σχέσεις έτσι καταλήγουν και έχουν φτάσει γύρω στις 80 σήμερα.

    Επειδή είμαι και άτομο που συλλογίζεται, κάπου στα 20-25μου είχα σκεφτεί πως ίσως η αιτία που χώριζα είναι ότι έλεγα με το ζόρι τη λέξη σ'αγαπώ (και το είχα θεωρήσει και κατάρα για ένα διάστημα), καθώς μου το έλεγαν εκείνες πρώτα, εγώ ένιωθα άσχημα επειδή ήμουν αναγκασμένος να πω ψέματα κι αντιλαμβανόμουν πως ασχέτως που δεν το νιώθω αν δεν ανταποδώσω θα χάσω αυτό που θέλω να πάρω. Φαγητό.

    Απ'όλες μου αυτές τις σχέσεις το 90% σχεδόν τις τερμάτισα εγώ γιατί έπρεπε απεγνωσμένα μόλις χόρτενα να βρω το επόμενο.

    Έφτασα μέχρι και στο σημείο πειραματικής διευκρίνησης του θέματος με τη λέξη σ'αγαπώ σε επόμενες σχέσεις με αποτέλεσμα από κει που χώριζα στους 4 μήνες συνήθως να καταφέρω να φτάσω και μια σχέση σε διάρκεια 7 μηνες. Σε όλες τις σχέσεις σχεδόν και αυτούς τους 7 μήνες κάναμε κάθε μέρα σεξ αλλά μόνο εξαιτίας μου. Αλλά στο τέλος πάλι τα ίδια.



    ---------------------
    Είναι όλα όμως τόσα πολλά και θα κουράσει το άρθρο αν γράψω κι άλλα καθώς δεν είμαι και ο καλύτερος στο γράψιμο.

    Ο συνεργάτης μου στη δουλειά στον οποίο λέω καμιά μου σεξουαλική εμπειρία μου λέει πως αυτό που κάνω εγώ, συνέχεια εμμονή με το σεξ δεν είναι νορμάλ.
    Και νομίζω ότι έχει και δίκιο αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω και ούτε θέλω να προσπαθήσω.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ τέλος πάντων μέσα απ'όλα αυτά εδώ που έχω φτάσει είναι ότι εγώ γίνει πολύ ελεύθερος στο σεξ ζώντας σε ένα σφιχτό κόσμο και χωρίς εμπειρίες με το σφίξιμο του να με βασανίζει καθώς σκέφτομαι το σεξ συνέχεια ότι κι αν κάνω και με εξιτάρει.


    --Ελπίζω να μην έχω φύγει από το θέμα καθώς δεν είμαι συνηθισμένος να γράφω τόσο μεγάλα κείμενα και ούτε θέλω  
     
    Last edited: 3 Απριλίου 2014
  2. Απάντηση: Νυμφομανια σε αντρα αντιστοιχει;


    Kοιτα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις μια γυναικα εξισου αδηφαγα για σεξ, με διαθεση συνεχως για νεα πραγματα στο σεξ και πειραματισμους... Δε μπορει θα υπαρχουν ... Εγω ξερω δυο τουλαχιστον που επισης νιωθουν δυστυχισμενες γιατι δε λαμβανουν το σεξ που θα ηθελαν απο τους συντροφους τους με αποτελεσμα να αλλαζουν συνεχεια ή να παραμένουν στη σχεση λογω συναισθηματικης καλυψης(αυτο ειναι που δυστυχως κανουν πολλες γυναικες, να μενουν σε μια σχεση μονο για το συναισθημα).
    Ισως και να ειναι αρρωστια αλλα εμεις εδω δεν ειμαστε ειδικοι να σου το πουμε. Σκεφτηκες να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο αφου σε προβληματιζει;; 
     
  3. dxflw

    dxflw New Member

    Απάντηση: Νυμφομανια σε αντρα αντιστοιχει;

    Ναι σκέφτηκα να πάω και το σκέφτομαι ακόμα ανά διαστήματα, αλλά φαίνεται δε με προβληματίζει και πολύ και έτσι δεν έχω πάει.

    Σωστό το παράδειγμά σου και νομίζω ότι κάνω ακριβώς το ίδιο. Γι'αυτό ανοίγω τη συζήτηση γιατί συνήθως δεν μεταφράζω μόνος μου όλα τα συναισθήματα μου και χάρη στη συζήτηση με βοηθούν οι άλλοι να τα εκφράσω και να τα κατανοήσω κι εγώ ακόμα καμιά φορά.

    Ας ελπίσω λοιπόν σε μια αδηφάγα.
     
  4. Απάντηση: Νυμφομανια σε αντρα αντιστοιχει;

    Ειναι δυσκολο πολλες φορες να εκφρασουμε εμεις την αληθεια μας.. Χρειαζομαστε ειτε να μας την πουν , ειτε να μας βοηθησουν να την εκφρασουμε   Ελπιζω να την βρεις   Καλη σου νυχτα!!
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Αγαπητέ ντυξουφλουβούκλπ (μα πώς προφέρεται αυτό το νικ; )

    Υπάρχει η αντίστοιχη διαγνωστική κατηγορία στους άνδρες, λέγεται δονχουανισμός ή σατυρίαση και περιλαμβάνεται στις διαταραχές ελέγχου των ενορμήσεων.

    Η προσωπική μου άποψη, διαβάζοντας το μοίρασμά σου είναι οτι το υψηλό sex drive δεν είναι κατ' ανάγκη κάτι το αρνητικό/προβληματικό, αν υπάρχει συμβατότητα ανάμεσα σε 2(+) συντρόφους. Αλλά βρίσκω θολό το τοπίο όσον αφορά στη δυσκολία σου με το συνδέεσθαι και την εγγύτητα.

    Θα ήταν σημαντική η επικοινωνία σου με κάποιον ειδικό, που να μπορέσει να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα ενδοψυχικά αίτια που σου προκαλούν και που σου συντηρούν τη συγκεκριμένη κατάσταση.
     
  6. dxflw

    dxflw New Member

    Απάντηση: Νυμφομανια σε αντρα αντιστοιχει;

    Γεια σου thanasis. Μετα απο τη λεξη που εγραψες Δονζουανισμος, εκανα μια αναζητηση στο νετ και το βρηκα πολυ ενημερωτικο. Σ'ευχαριστω.
     
  7. DadaOne

    DadaOne New Member

    Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;

     
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    φιλε μου δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα θεματα αλλα δεν νομιζω πως το προβλημα σου ειναι η ποσοτητα.γιατι σεξ μπορεις να κανεις οσο και οποτε θελεις.αλλα δεν μπορεις να μεινεις συναισθηματικα δεμενος με καποια,οπως οι περισοτεροι αντρες.εισαι καλα με μια γυναικα οσο σε τραβαει ερωτικα.μετα τελος.Γιατι απο καποιο σημειο και μετα θα πρεπει να προσφερεις και κατι αλλο εκτος απο σαρκικη επαφη.αλλα οπως ειπα στην αρχη δεν ειμαι ειδικος απλως τη γνωμη μου λεω 
     
  9. libra

    libra Regular Member

    εγώ πάλι διακρίνω μια... μετριοφροσύνη να το πω? μια υπεροψία? μια ότι κινείται πυροβολείται χωρίς σκέψη? Τι να πω? Περαστικά.
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    η μια συναισθηματικη αναπηρια
     
  11. lifehack

    lifehack New Member

    κατα την γνωμη μου πρεπει να δεχτεις οτι δεν εισαι μονογαμικος και να σταματησεις να προσπαθεις να το πετυχεις απλα για να ακολουθησεις τα προτυπα που οριζει η κοινωνια
     
  12. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ο άνθρωπος έχει να μπει από τον Απρίλιο, άδικα του δίνετε γνώμες και συμβουλές, αυτή τη στιγμή ίσως κάπου με κάποια γεμίζει τα κενά του. Ωστόσο το παρακάτω είναι μεγάλη αλήθεια.