Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 10 Μαϊου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Παρατηρώ πως πολλοί, ενώ βρίσκονται σε μία μακροχρόνια σχέση, έχουν κατά καιρούς την επιθυμία ή την ανάγκη να έχουν σεξουαλικές επαφές με άλλα άτομα. Άλλοι πάλι, μπαίνουν σε παράλληλες σχέσεις. Συζητώντας χθες βράδυ μ' ενα φίλο μου, κι ενώ έλεγα πως και τα δύο για μένα έχουν ως αποτέλεσμα να χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι, εκείνος μου είπε πως το μεμωνομένο κέρατο συνήθως το συγχωρείς, γιατί δε σημαίνει απαραίτητα πως το άτομο που κερατώνει έχει χάσει το ενδιαφέρον του, ενώ όταν υπάρχει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως η αρχική σχέση έχει φτάσει στο απροχώρητο, πως είναι σημάδι πως δε μπορεί το ζευγάρι να συνεχίσει άλλο.

    Τι πιστεύετε; Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν κάποιους στο κέρατο; Είναι οι ίδιοι λόγοι που οδηγούν σε παράλληλες σχέσεις; Ποια είναι η αντίδραση του άλλου μέλους της σχέσης όταν μαθαίνει πως ο σύντροφός του τον έχει απατήσει και ποια όταν μαθαίνει πως για ένα διάστημα, μικρό ή μεγάλο, έχει παράλληλη σχέση;
     
  2. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ειναι κι αυτο το θεμα στην αγαπημενη μου κατηγορια. Αν και λιγο πολυ τα ιδια θα πω, θα τα πω. Και θα ηθελα να δω αν συμφωνει καποιος (που το ξερω οτι συμφωνουν αρκετοι αλλα δεν εκδηλωνονται). Εμενα μου φαινεται λαθος απο την αρχη. Δηλαδη. το μεμωνομενο κερατο συνηθως το συγχωρεις γιατι δεν σημαινει απαραιτητα πως το ατομο που κερατωνει (ο τσαχπινης δηλαδη) εχει χασει το ενδιαφερον του. Κι ερχομαι εγω να ρωτησω. Τι ακριβως κανεις; Το συγχωρεις; Αν ειχε χασει το ενδιαφερον του την συγχωρεση θα την εγραφε στα παπαρια του. Αν λοιπον υπαρχει το ενδιαφερον ακομα, απο τι τον συγχωρουμε τελικα; Απο το κακο που εκανε, ξερω. Απλα εγω κραταω τις αποψεις μου για το ποσο κακο μπορει να ειναι. Το γιατι ειναι κακο , ενω το ενδιαφερον υπαρχει, δεν το εχω καταλαβει παντως. Αν ομως τελικα υπαρχει παραλληλη σχεση , σημαινει πως η αρχικη σχεση εχει φτασει στο απροχωρητο. Ξεχασαμε την περιπτωση , "αν υπαρχει παραλληλη σχεση, αυτο δεν σημαινει οτι η αγαπη στην αρχικη σχεση εχει χαθει." Γιατι λεμε "αγαπη μου, να σου εξηγησω, δεν ειναι αυτο που νομιζεις" ;;;;;..... Πολυ απλα γιατι ναι μεν θελουμε να ζησουμε κατι που ο αλλος δεν το θελει αλλα τον αγαπαμε και δεν θελουμε να τον χασουμε. Αν το μαθει θα νομιζει οτι δεν τον αγαπαμε πια. Κι ας μην μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτον. Αυτο δεν παιζει κανενα ρολο. Αν τον αγαπαμε βεβαια δεν κανουμε τετοια πραγματα, παιρνουμε μια αποφαση και δεν το κανουμε. Οκ δεν το κανουμε. Μηπως αυτοματα δεν το θελουμε κιολας; Οχι , απλα το καταπιεζουμε μεσα μας και βγαζουμε τον καρκινο. Ο αλλος εχει δικαιωμα να γνωριζει ομως. Αλλιως τι σχεση ειναι αυτη που στηριζεται στα ψεμματα; Ακριβως αυτη νομιζω ειναι η μαγικη φραση. Προτιμω ενα ψεμα που θα στηριξει την σχεση που θελω να εχω, απο μια αληθεια που μπορει να την γκρεμισει. Συμφωνω οτι η αληθεια ειναι πιο λαμπερη και πιο ομορφη. Συμφωνω οτι το πιο ωραιο θα ηταν να γυριζω σπιτι μου και να λεω "αγαπη μου. Καρδια μου, Ψυχη μου. Εφαγα ενα σκατοξυλο σημερα που ηταν ολο δικο μου απο την καλη μου. Εσυ πως τα περασες;" Μπορω να το κανω ομως; Οχι. Πολυ το τραβηξα ομως. Παω στο δευτερο θεμα.

    ναι οι ιδιοι λογοι οδηγουν και στο κερατο και στην παραλληλη σχεση. Απλα αλλες φορες ειναι πιο δυνατοι , αλλες φορες πιο light. Θες να ζησεις συνηθως μετα απο καποιο καιρο αυτο που απαγορευεται, επειδη ειναι ωραιο, οχι απαραιτητα επειδη το αλλο το βαρεθηκες. Ισως επειδη το εμαθες, συνηθισες, και θες και λιγο απο το αλλο. Οχι το αλλο μουνι. Το αλλο πακετο. (το πακετο μπορει να συμπεριλαμβανει φλερτ, διαφορετικη αντιδραση στο φλερτ, αλλο χαμογελο, διαφορετικη ισως γευση φιλιου, χαδια, βυζια διαφορετικα απο τα μονιμα, μια γλυκεια κουβεντα που ισως σε στειλει, σεξ με γυναικα που χυνει διαφορετικα, φωναζει διαφορετικα εκεινη τη στιγμη, σε φιλαει διαφορετικα, και γενικα ειναι ολα διαφορετικα που ομως μπορει να σου αρεσουν και να τα θες). Λοιπον ειναι ωραιο το να παμε με αλλη, ή και να κανουμε παραλληλη σχεση.Γι αυτο το κανουμε. Αλλιως δεν θα πασχιζαμε να τα καταφερουμε κανοντας τη ζωη μας δυσκολη. Το κακο ειναι οτι συνηθως η ζωη τα φερνει ετσι ωστε να αρεσει στον ενα απο τους δυο. Ο αλλος το θεωρει θανασιμο αμαρτημα.

    μια ασχετη υποσημειωση. Ασχετη αλλα και σχετικη. Απλα την βαζω εδω για να μην την ξεχασω και δεν ξερω που αλλου να την εβαζα.

    Οταν θελουμε να ζησουμε κατι παρανομα, ή το ζουμε και μας αρεσει, υπαρχει μια παγιδα. Να βγαλουμε επιθετικοτητα στον ανθρωπο μας, μια παραπανω επιθετικοτητα ισως ,επειδη μας εμποδιζει να ζησουμε αυτο που θελουμε. Δεν το ξερει οτι μας εμποδιζει και δεν πρεπει να του το κανουμε αυτο. Δεν εχουμε το δικαιωμα. Τη στιγμη που παει να βγει αυτη η επιθετικοτητα καλο ειναι να φερουμε στο μυαλο μας μια στιγμη, μια εικονα, ενα γεγονος απο το παρελθον που μας εκανε να λατρεψουμε τον ανθρωπο μας. Ειναι ο ιδιος ανθρωπος , δεν ειναι καποιος αλλος. Κι εκει θα ηρεμισουμε και θα γλυκανουμε.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Μήπως σου είπε ο φίλος σου τι σημαίνει όταν κάποιος ξενοπηδάει όλη την ώρα χωρίς να μπαίνει σε παράλληλη σχέση?
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση


    Και έρχομαι και εγώ να πω και να ρωτήσω
    πιο πολύ για δυο λέξεις που αναφέρεις
    ( λέξεις κλειδιά – αλήθεια , ψέματα )
    και όσα μπορούν να έπονται η να εμπεριέχονται μέσα … σ αυτές .

    Ο τσαχπίνης δηλαδή είναι απλά τσαχπίνης ,
    δεν έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον η είναι πολυγαμικουλας
    ( είναι η καλή εύκολη δικαιολογία πάντα ) ?
    Κερατώνει αλλά το βράδυ γυρνά στην συμβία του γιατί την αγαπαει ?
    Τι ακριβώς αγαπαει δηλαδή όταν κερατώνει
    και πως νοείς εσύ μια τέτοια αγάπη ?
    Είναι η αγάπη του ‘’λέω ψέματα ‘’
    και συνεχίζω να το κάνω γιατί η αλήθεια … πληγώνει ?

    Χμ ….
    Λέω ψέματα δηλαδή στον εαυτό μου γιατι στον εαυτό μου τα λέω ,
    επειδή δεν μπορώ να παραδεχτώ για χιλίους λόγους,
    πως ερωτικά δεν με ικανοποιεί ,
    έχω παψει να την αγαπώ ,
    ίσως ακόμα και σαν άνθρωπο . Ναι η αλήθεια με ποναει !
    που να τα παραδεχτω τωρα ολα αυτα βρε αδελφε ?

    … ααα έτσι το καταλαβαίνω μια χαρουλα και εγω ,
    συμφωνω και keep going ...
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2009
  5. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Aυτό δα,θα έλειπε.. Αυτός που κερατώνει,να ζητάει και τα ρέστα από τον (μόνιμο ή νόμιμο) σύντροφό του!! Αν ήταν έτσι,εδώ θα κόλλαγε και το γνωστό "άλλος γαμεί και άλλος πληρώνει"!!  


    Μια ερώτηση έχω για σένα Γιαννάκη..

    Αναφέρεις στο παραπάνω απόσπασμα του ποστ σου,πως την στιγμή που κάποιος νιώσει να γίνεται επιθετικός απέναντι στον σύντροφό του,καλό είναι να επαναφέρει στην μνήμη του,εκείνες τις όμορφες στιγμές που τον έκαναν να λατρέψει αυτόν τον άνθρωπο. ..και εκεί θα ηρεμήσει και θα γλυκάνει. Πολύ όμορφα τα λες.

    Γιατί όμως αυτό δεν ισχύει την στιγμή που νιώθεις μια φούντωση,μια φλόγα,μια επιθυμία για έναν άλλον άνθρωπο; Γιατί εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι τον σύντροφό σου και τις καλές σας στιγμές,για να ηρεμήσεις και να γλυκάνεις;  
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Συνήθως οι σχέσεις αυτές γεννιούνται από την πλήξη και την ανία που δημιουργούνται με τα χρόνια σε μια σχέση ή από την διακαή επιθυμία για κάτι (συνήθως σεξουαλικό) που δεν μπορεί για διάφορους λόγους να το πραγματοποιήσει με τον/την σύντροφό του.
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor




    ..τα γνωστά σε όλους μας,απωθημένα..

     
     
  8. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Προσωπική και καθαρά άποψη είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για πλήξη ή ανία.Μπορεί να περνάς καλά με έναν άνθρωπο,μπορεί να σε καλύπτει σε πολλά πράγματα...απλά να μη σε καλύπτει στον σεξουαλικό τομέα(ειδικά στην περίπτωσή μας που συμπεριλαμβάνεται και bdsm) και να αναζητήσεις κάτι που να καλύπτει αυτό και μόνο αυτό.Ξαναλέω πρόκειται για προσωπική άποψη και εμπειρία...
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στο κέρατο είναι πολλοί: από την επιθυμία για κάποια αλλαγή, έστω και για ένα βράδυ, μέχρι την ανάγκη απόδειξης στον εαυτό του πως "περνάει η μπογιά του". Η παράλληλη σχέση, για μένα, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Μπορεί να δείχνει πως η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα, πως έχει επέλθει κούραση, ίσως και αυτό που νιώθεις για τον άλλο να μην είναι πια έντονο. Μπορεί όμως να δείχνει πως ο σύντροφός σου δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει όλα αυτά που εσύ αναζητάς.

    Θα μου πείτε τώρα, αν δεν είναι ικανός ο σύντροφός σου να σου προσφέρει αυτά που θέλεις, γιατί κάθεσαι σε μια σχέση και δεν αναζητάς κάτι άλλο; Μπορώ να βρω αρκετούς λόγους. Ο φόβος για το άγνωστο, για ένα νέο ξεκίνημα είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο κάποιος θα έμενε σε κάτι, έστω κι αν αυτό δεν ήταν, όχι απλά το ιδανικό γι' αυτόν, αλλά ούτε καν μέτριο. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει η δύναμη της συνήθειας. Με κάποιον που έχεις περάσει μεγάλο διάστημα, έστω κι αν δε σε καλύπτει, ερωτικά ή σε κάποιο άλλο τομέα, αισθάνεσαι μια κάποια σιγουριά, ξέρεις τις αντιδράσεις του, νιώθεις οικεία. Τέλος, μπορεί οι λόγοι να είναι εξωγενείς, όπως η ύπαρξη παιδιών, το περιβάλλον, ακόμα και οικονομικοί λόγοι. Εν τέλει, το άτομο που επιλέγει τη λύση να παραμείνει σε μια σχέση, ενώ παράλληλα αναζητά το "επιπλέον" σε άλλες σχέσεις, μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να ακροβατήσει ανάμεσα στα θέλω του και σ' αυτά που έχει, να μη μπορεί να απολαύσει αυτό που θέλει, από το φόβο μη χάσει αυτό το, έστω και λίγο, που βρίσκει στο μόνιμο σύντροφό του.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Δεν μου είπε,αλλά υποθέτω πως είναι απλά ανάγκη εναλλαγή συντρόφων.
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Durcet είμαι της άποψης ότι εκεί έξω δεν υπάρχει το ιδανικό.Ότι σε μία σχέση βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη και ο ένας και ο άλλος θα κάνουν υποχωρήσεις στα θέλω τους.Επομένως προσαρμόζεσαι και βάζεις προτεραιότητες.
    1.Μπορεί να βρεις μία κούκλα που να την βγάλεις έξω και να χαζεύει ο κοσμος κι όταν πάει να μιλήσει να μην ξέρεις που να κρυφτείς.
    2.Μπορεί επίσης να βρεις μία που να έχει τόσα πολλά αρνητικά στην εξωτερική της εμφάνιση που να θέλεις να μένετε μόνο σπίτι,όταν όμως αποφασίζει να γίνει Domme πχ να περνάς τόσο τέλεια που να νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο.
    3.Μπορεί επίσης να είναι ξανά κουκλα αλλά στο κρεβάτι να ξαπλώνει,να ανοίγει τα πόδια,να βογγάει τόοοοοοοοοοοσο ψεύτικα και να σε ξενερώνει.
    4.Μπορεί επίσης να είναι απίστευτα ζηλιάρα,να σε ζαλίζει στα τηλέφωνα από το πρωί ως το βράδυ,να μη σε αφήνει να ησυχάσεις και το αστειο να είναι ότι δεν θα έχεις κάνει τίποτα κακό,κι όμως στο κρεβάτι να σε απογειώνει.
    5.Μπορεί να θέλεις κάποιες στιγμές κάπου να μιλήσεις, να πεις τα προβλήματά σου στη δουλειά,να μπεις μέσα σε μία ζεστή αγκαλιά να χαλαρώσεις και εκείνη να σου λέει ''άσε με τώρα βλέπω το Λάκη το γλυκούλη'' και όταν τελειώνει η σειρά να γουστάρει όπως κι εσύ το clubbing να ντύνεται σε 5 λεπτά και χορεύτετε μαζί μέχρι το πρωι.
    Δεν είναι πιθανά σενάρια αυτά;Να εχει κάποια καλά και κάποια άσχημα;Συμπερασματικά θα έλεγα (πωπω ούτε έκθεση να έγραφα) αν θέλεις ονειρέψου ότι θα βρεις το ιδανικό( και καλά κάνεις) απλά εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει...Καλώς ή κακώς (ίσως και κακώς δεν είμαι σίγουρος) προσαρμόστηκα...
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Τι θελω και μιλαω τελικα;
    Θα προσπαθησω να απαντησω σε οτι μπορω. Με ρωτησες τι ακριβως αγαπαει οταν κερατωνει. Κατ αρχας οταν κερατωνει δεν νοιωθει οτι κανει κατι κακο. Αρα δεν κερατωνει για να εκδικηθει. Δεν κερατωνει για να πονεσει τον αλλον. Δεν κερατωνει για να πληγωσει. Για την ακριβια δεν θα ελεγε ποτε οτι κερατωνει γιατι η λεξη "κερατωνω" ειναι μια λεξη που δηλωνει κατι κακο. Ετσι εχουμε μαθει. Οτι κερατωνω αρα ειμαι παπαρας, ή με κερατωνει αρα μου κανει το μεγαλυτερο κακο του κοσμου. Το να περναει ομορφα εως υπεροχα με δυο ατομα χωρις να βλαπτει κανενα δεν υπαρχει στο μυαλο του κερατωμενου. Υπαρχει το κακο και η προδοσια. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μουνοπανα που το κανουν νοιοθωντας οτι κανουν κακο. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ατομα που πανε στην γκομενα και της λενε "ουφ επιτελους, δεν αντεχα ουτε λεπτο με την καριολα στο σπιτι." απλα εγω περιγραφω λιγο πολυ τι συμβαινει μεσα στο δικο μου το κεφαλι,και ολα αυτα τα "κακα" δεν υπαρχουν. Αν ημουν συγγραφεας μπορει να μπορουσα να το εξηγησω. Δεν μου ειναι τοσο ευκολο να εκφραστω σε ενα τοσο πολυπλοκο ζητημα. Να φερω ενα αλλο παραδειγμα σχεσης. Την φιλία. Εχω ενα κολλητο και νοιωθω τοσο ομορφα οταν του ανοιγομαι για τα προβληματα μου, οταν δουμε μια ταινια και πεθανουμε στα γελια, οταν θα με βοηθησει σε μια δυσκολη στιγμη. Οταν συμβει κατι καλο σε αυτον χαιρομαστε κι εμεις μαζι του. Αν χασει εναν δικο του θα κλαψουμε παρεα. Αν λοιπον στην συνεχεια συμβει κατι παρομοιο με καποιον καινουριο κολλητο ο παλιος θα πρεπει να μου κοψει την καλημερα; Σχεση αγαπης ειναι και αυτη, απλα χωρις ερωτισμο. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει το παραδειγμα με τη φιλια γιατι οντως ειναι κατι διαφορετικο. Αλλα φανταστειτε να συνεβαινε αυτο. Που καποιες φορες συμβαινει κιολας αλλα αμεσως το κρινουμε σαν απαραδεκτο. Πχ αναμεσα σε τρεις φιλες η μια να ζηλευει θανασιμα την αλλη γιατι παιρνει μεριδιο απο την παρεα της κοινης τους κολλητης. Για μενα δεν ειναι η αποκλειστικοτητα λοιπον στο σεξ που δημιουργει μια σχεση αγαπης. Πολυ θα ηθελα να με βοηθησει καποιος που καταλαβαινει τι λεω αλλα χλωμο το βλεπω. Και οχι φιλεναδα anasia. Δεν εχει χασει το ενδιαφερον του ουτε εχει παψει να αγαπα την γυναικα του ο τσαχπινης. Οχι απαραιτητα. Και προσπαθει απλα να κρυβει την αληθεια. Δεν του αρεσουν τα ψεμματα.

    Δεν ειπα οτι θα επρεπε να ζηταει τα ρεστα. Οκ θα μιλησω προσωπικα (ανοιχτα πλεον:nod: ) . Ειμαι σε μια σχεση παραλληλη, και ακουω τοσο ομορφα και γλυκα πραγματα, ζω τοσο μοναδικα απο εναν ανθρωπο καινουριο στη ζωη μου. Γυριζω σπιτι και ακουω μπινελικια γιατι ο καναπες ειναι ξεστρωτος η γιατι δεν φοραω το κρανος μου. Ειναι πολυ ευκολο να γυρισω και να ριξω γαμωσταυριδια γιατι μου παταει τον χειροτερο μου διακοπτη, ενω μεχρι πριν λιγο κολυμπουσα μεσα στην ευτυχια. Βεβαια συμφωνα με το "αυτο ελειπε να ζητησει και τα ρεστα" θα επρεπε αν μου σπασει η συντροφος μου τ αρχιδια για αδικο λογο , λογω ενοχης μου, να ζητησω συγνωμη που δεν φορουσα το κρανος μου. Δεν παει ετσι. Απλα επειδη ειναι πιο ευκολο σε τετοιες αδικες , ασχημες, κουραστηκες καταστασεις, σε συνδιασμο του οτι δεν μπορεις να δεις το αλλο ατομο που σε ενδιαφερει οσο θα ηθελες, να δεις τελικα τον ανθρωπο σου σαν ενα τερας. Εκει λοιπον κολλαει η υποσημειωση. Γιατι δεν ισχυει λοιπον το ιδιο τη στιγμη που νιωθω μια φουντωση μια φλογα για εναν αλλο ανθρωπο; Απλα γιατι δεν παω με εναν αλλο ανθρωπο επειδη δεν μπορω να ηρεμησω και να γλυκανω με τον δικο μου. Παω για αλλους λογους που δεν εχουν να κανουν με την μονιμη νομιμη.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2009