Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυλο απο Αφεντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος markyr, στις 29 Απριλίου 2014.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Λοιπόν, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι o πυρήνας του post είναι η έλλειψη συναίνεσης ή η υπέρβαση των ορίων κλπ -Ποιο είναι δηλαδή το θέμα, μωρή Γκλόρια ; Χμ, μου φαίνεται ότι το ξεκαθαρίζει ο ίδιος ο εισηγητής, ο οποίος ρητά δηλώνει :

    Δηλαδή, κάπου τον εξιτάρισε τον άνθρωπο αυτό το μη συναινετικό -κατά δήλωση του αφηγητή- σκηνικό, και θέλει και replay, έστω και στο περίπου. Και μάλιστα χωρίς καν να αποκλείει κατηγορηματικά ως παρτενέρ του την ίδια αυτή νευρική dominatrix που τον έκανε ασήκωτο στο ξύλο ! -Αυτό μας λέει μερικά πράγματα, δεν μας λέει ;

    Μου φαίνεται ότι η φάση είναι κάπως «βαράτε με κι ας κλαίω», με το υποκείμενο να δείχνει ότι ψιλο-(?)φτιάχνεται από ενδεχόμενη υπέρβαση των ορίων και ζοριλίκια εκτός συμπεφωνημένων. -Λέω εγώ τώρα, ε ;

    Άβυσσος (των Μαρριανών) η ψυχή του ανθρώπου....
     
  2. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Θα μπορούσα να τις αρπάξω από Αφέντρα που δεν φοβάται τις κατσαρίδες. Αν δεν εμπνέει το άτρωτο του θέματος αρνούμαι να σκύψω το κεφάλι.
     
  3. Janine

    Janine Regular Member

    Δίκιο έχετε ως προς το θέμα. Το θέμα φαίνεται να είναι η επιθυμία του νηματοθέτη να ζήσει πάλι κάτι παρόμοιο, μέσα στα όριά του αυτή τη φορά και διαφαίνεται και μια απορία γι' αυτό. Αναρωτιέται μάλλον γιατί να το θέλει αυτό; Αναρωτιέται τι σημαίνει για τον ίδιο ότι μια άσχημη εμπειρία είχε στοιχεία που τον ελκύουν; Απαντήσεις δεν πήρε, κουβέντα πάνω σ' αυτό το θέμα δεν έγινε και μάλλον έριξε μαύρη πέτρα, οπότε αμφιβάλλω για το αν θα πάρουμε εμείς τώρα διευκρινίσεις από τον ίδιο.
    Σε κάθε περίπτωση, όμως, η φάση δεν είναι "βαράτε με κι ας κλαίω". Δεν βλέπω να θέλει να υπερβούν τα όριά του. Θέλει να εμπιστευτεί για να τολμήσει να το ζήσει σε υγιή αλληλεπίδραση, να τον δείρουν αλλά όχι περισσότερο απ' όσο συναίνεσε, να συζητηθούν αυτά εξ αρχής ώστε να υπάρχει συναίνεση, να τιμωρηθεί με τιμωρία ανάλογη του λάθους που έκανε (αν έκανε λάθος). Στο πλαίσιο αυτό, καθόλου άβυσσος δεν είναι η ψυχή του, καθαρές επιθυμίες υποτακτικού είναι αυτές και προσπάθησε - ανεπιτυχώς - να τις ξεδιαλύνει εδώ, ίσως γιατί ήταν αρχάριος και δεν είχε κανέναν άλλο να ρωτήσει. Το νήμα έγινε τρολονήμα, κανείς δεν ασχολήθηκε να του πει ότι αυτό που νιώθει δεν είναι σπάνιο για υποτακτικό και τελικά καταλήξαμε εδώ.

    Btw το συναινετικό "μη συναινετικό" δεν θα έλεγα ότι είναι σπάνια επιθυμία, άσχετα που κινείται στο πλαίσιο του RACK και που κάποιοι μπορεί να έχουν δυσκολία να αποδεχτούν ότι το θέλουν.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2017
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Αν ήταν γυναίκα θα λέγατε "κοτζάμ γυναίκα καθόσουν και τις έτρωγες";

    Δίνετε και επιτακτικές συμβουλές βλέπω. Ποιοι να συνέλθουν; Ποιες ταινίες χάζεψαν ποιον ακριβώς; Και τι θα πει ότι πάνε και μπλέκουν στα καλά καθούμενα;
    Να μην παίρνουμε και καραμέλες από αγνώστους;

    Εδώ δεν έχουμε το νηματοθέτη να μας διευκρινίσει τις συνθήκες και την πρότερη συμφωνία μεταξύ τους, εσείς βγάλατε εύκολα τα συμπεράσματά σας και κατηγορείτε και αυτόν που κακοποιήθηκε κι ο οποίος δεν ξέρετε ούτε καν τις συνθήκες που έφτασε ως εκεί. Ούτε δείχνετε να αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει για την ψυχολογία του ότι ήταν εκεί ως υποτακτικός, ότι είχε θέσει εαυτόν υπό της κυριαρχικής μπροστά του.
    Υποθέτω, σας διέφυγε επίσης το γεγονός ότι θεώρησε πως έκανε λάθος (που δεν έκανε), επειδή τιμωρήθηκε (διότι η τάση του ήταν πρωτίστως να νιώσει άσχημα για την ενόχληση της Κ και σου λέει, αφού τον τιμωρεί κάτι λάθος θα έκανε), αλλά βρήκε την τιμωρία δυσανάλογη και πιθανότατα άνοιξε το νήμα για να λάβει κάποια συμβουλή και καθοδήγηση σ' αυτό. Ψιλά γράμματα αυτά;

     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2017
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Συζητάμε τρία χρόνια μετά , απόντος του νηματοθέτη, για ένα σκηνικό στα πλαίσια μιάς ... σχέσης(?) -απίθανο το βρίσκω - , ... σέσσιον(?) , ... σέσσιον έναντι αμοιβής(?), που έχει θολά σημεία, στό οποίο, όπως περιγράφεται, φαίνεται να έχουν γίνει αστοχίες/λάθη/μαλακίες και απο τις δύο πλευρές.

    Το πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται το σκηνικό , που δυστυχώς δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε, είναι πολύ ουσιαστικής σημασίας για την κριτική γνώμη που θα μπορούσαμε να εκφέρουμε και για το περιστατικό και για τους πρωταγωνιστές του.

    Με την επιφύλαξη όλων των παραπάνω λοιπόν, θεωρώ οτι οι @Prince666, @Manipulator , @Janine και @Gloriana Majestica κατα χρονολογική σειρά έχουν κάνει τις πιο εύστοχες - και ψύχραιμες - παρατηρήσεις.