Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυπνάς μια μερα κ συνειδητοπoιεις οτι εισαι ...submissive?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Elia, στις 24 Ιουνίου 2014.

  1. Elia

    Elia New Member

    Διαβαζοντας εδω κ πολλες μερες συζητησεις σας στο φορουμ (σε παραθυρο με ανωνυμη περιηγηση, λες κ αυτο θα κανει τη διαφορα ολου του κοσμου) αποφασισα να γραψω, με την ελπιδα -καταρχην, οτι αυτα που θα σας πω βγαζουν νοημα- κ επειτα με την προσδοκια οτι καποιος απο εσας θα μου απαντησει, η εστω θα ριξει καποιο φως στο ζητημα που με απασχολει..

    Μινι περιληψη: ειμαι 29 χρονων. Το ονομα μου ειναι Λία. Χωρισμενη εδω και πολλους μηνες μετα απο αρκετα χρονια σχεση. Τη μοναδικη, βασικα, σχεση που ειχα στη ζωη μου.
    Η εισαγωγη μου στο σεξ ηταν γεματη λουλουδια, καρδουλες, πεταλουδες κ λοιπα. Μου φεροταν τελεια, τον ενδιεφερε παντα να με ικανοποιει κ εκανε ολα οσα υποτιθεται θα επρεπε να με κρατουν ευχαριστημενη. Αλλα δεν ημουν. Ημουν 18 κ ειλικρινα δεν καταλαβαινα προς τι ο ντορος. Περνουσαν τα χρονια κ εξακολουθουσα να μην καταλαβαινω. Ναι, ευχαριστιομουν τα προκαταρκτικα, την διεισδυση κ all that jazz, αλλα... αλλα. Δεν ξερω. Παντα κατι ελειπε. Η προσποιηση οργασμου ειχε μπει στην καθημερινοτητα μου. Στο σημειο αυτο να κανω μια παρενθεση κ να πω οτι τον αγαπουσα, πολυ. Κ αυτος εμενα. Συγκεντρωνε ολα -σχεδον- οσα με ελκυαν σε εναν αντρα, κ η σχεση μας καθε αλλο παρα βαρετη ηταν. Εντασεις, φασαριες, χωρισμοι, επανασυνδεσεις, ζηλιες, παρακαλια, πατωματα, κλαματα, ποτα, ξενυχτια κλπ. Εκει ειναι που αρχισα να συνειδητοποιω οτι ειναι ενας ακομη αστικος μυθος πως μετα απο εναν καλο καβγα ερχεται το καλυτερο σεξ. Απο γερους καβγαδες αλλο τιποτα. Απο σεξ παλι... οκ. Δεν ηταν κακο -κ ο ιδιος εδειχνε παντα να τρελαινεται- αλλα εγω παντα ενιωθα μια ελλειψη. Σαν κοτα που ειμαι, φοβομουν να το συζητησω μαζι του γιατι οποτε εκανα νυξη παθαινε τρελες κρισεις ανασφαλειας, οποτε κι εγω εμαθα να το προσπερναω. Επεισα τον εαυτο μου οτι εγω ειμαι το προβλημα. Αρχισα να ψαχνω μηπως ειμαι ανοργασμικη, αχαριστη η απλα ηλιθια. Ειχα αρχισει να παρατηρω οτι οι μοναδικες φορες που τελειωνα ηταν σε ελαχιστες στιγμες που ηταν λιγο πιο αγριος μαζι μου, πιο κυριαρχος... Φυσικα με την σταση μου τον ενθαρρυνα να το συνεχισει, αλλα στου κουφου την πορτα..

    Σε επετειους/γενεθλια παντα αγοραζα μια σεξυ αμφιεση, τουλαχιστον με role playing δεν ειχαμε θεμα, εδειχνε να το ευχαριστιεται οσο κι εγω. Πηγαινα παντα σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι, κ σε καποιες απο αυτες τις φορες η υπαλληλος μου εδειξε ενα σετ με μαστιγια/αλυσιδες/χειροπεδες κτλ. Η ταχυπαλμια που ειχα νιωσει τοτε μαλλον ηταν σημαδι, αλλα επειδη γενικα ειμαι ντροπαλη το απεδωσα στην αμηχανια μου. Δειλα δειλα αγορασα τις χειροπεδες κ ολη νυχτα δεν μπορουσα να ηρεμησω απο την αγωνια. Σιγα τα ωα θα πειτε τωρα κι εσεις , αλλα ειναι που ηρθα να πω τον πονο μου... Την επομενη μερα που του της εδειξα η αντιδραση του ηταν ..αμφιλεγομενη. Σαν να ανησυχουσε μηπως ειμαι καλα στα μυαλα μου ενα πραγμα. Μην τα πολυλογω, το ζητημα του "δοκιμαζω κατι καινουργιο" περιστρεφοταν παντα γυρω απ το οτι αν ειναι κατι που θα με ευχαριστησει ε οκ ας το κανει. Η ξενερα η ιδια. Τι να το κανω οταν ηξερα οτι δεν ειναι κατι που τον εξιταρει αλλα κατι που θα γινει για να με ευχαριστησει... Με ενοχλουσε που αποφασιζα παντα εγω. Μεσα μου παντα ενιωθα οτι εγω θελω να τον ευχαριστησω, να τον δω να παιρνει πρωτοβουλιες, να νιωσω εστω μια φορα οτι ειμαι στο ελεος του.
    Μετα απο εναμιση δισεκατομμυριο χωρισμους κ επανασυνδεσεις αποφασισα οτι αρκετα απ τα "αχ ποσο κουκλοι ειστε κι οι δυο, θα κανετε τα πιο ομορφα μωρα" κ τα "σε αγαπαει τοσο πολυ, εισαι παρα πολυ τυχερη" ειχα ακουσει κ τον χωρισα οριστικα. Συνειδητοποιησα οτι μεγαλωνω, οτι βολευομαι, συμβιβαζομαι κ παραδινομαι... κ απλα δεν το θελω αυτο για μενα.

    Πισω στο παρον. Εχω βγει πολλα ραντεβου. ΠΟΛΛΑ. Κ απλα δεν θελω να συνεχισω με κανεναν. Δεν μου κανει κλικ τιποτα. Μπηκα στη διαδικασια να γνωρισω λιγο παραπανω 2 απο αυτους, μπας κ νιωσω καποια σπιθα, να προχωρησω λιγο παραπανω.. αλλα οχι. Δεν θελω ουτε αγαπες ουτε λουλουδια. Δεν θελω να τον πλησιαζω κ να τρεμει, με ενοχλει, με ξενερωνει. Αχαριστη κ τρελη με λεει η κολλητη μου, οτι θα πρεπε να με κολακευουν τετοιες συμπεριφορες. Αλλα δεν ειναι ετσι. Ξερω τι θελω κ ας μη το εχω ζησει. Εψαξα κ ειδα. Κ μ'αρεσει. Παντα μου αρεσε, οσο κ αν δεν το παραδεχομουν. Το spanking στην περιπτωση της σχεσης μου ηταν κατι σαν αυτα τα σπανια αστρικα φαινομενα. Απιθανη εμπειρια οταν το βιωνεις κ μετα απλα ευχεσαι να ξανασυμβει κατι αναλογο στα χρονια που θα εισαι ζωντανος να μπορεσεις να το ξαναδεις.
    Δεν ξερω αν ειμαι υποτακτικη, submissive η οπως αλλιως λεγεται αυτο. Ξερω ομως οτι θελω να το δοκιμασω. Τωρα, πριν αρχισω παλι να αναρωτιεμαι τι ειναι "νορμαλ" η επιτρεπτο η αποδεκτο απ τους τριγυρω. Ειδα οτι το "απλο" σεξ λεγεται vanilla... Εκλαψα απ τα γελια. Απο μικρη αναρωτιομουν γιατι ειμαι το μονο παιδι που σιχαινεται τη γευση βανιλια. Γελαω επισης που πιο πανω εγραψα "μινι" περιληψη. Οχι κ τοσο μινι τελικα.
    Ελπιζω να μη σας κουρασα κ καποιος η καποια απο εσας να εχει και να μου πει.. Σαν συμβουλη. Εχω αρχισει κ πνιγομαι, νιωθω ολη αυτη τη σεξουαλικοτητα κ την αναγκη να κανω πραγματα να με πνιγει κ να με απελπιζει. Γνωριζεις καποιον κ πανω στο σεξ του ζητας να σε δεσει? Δεν θα φυγουν τρεχοντας? Πως λειτουργει ολο αυτο, βοηθηστε με.  
    υ.γ. Required το status στην εγγραφη, αλλα ειμαστε κ noobs μερικες, δωστε κ μια επιλογη "undefined"  
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2014
  2. Καταρχάς, καλώς όρισες @Elia !
    Οι περισσότερες (και περισσότεροι) έχουμε βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις. Σημασία έχει ότι ξέρεις τι δε θες και αυτό νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα.
    Στα υπόλοιπα τώρα, θα συνιστούσα μικρά μικρά βηματάκια, με τα μάτια ανοιχτά (καλός ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση, αλλά πάνω απ' όλα η λογική). Θέλει υπομονή και ψάξιμο η όλη φάση, αλλά δε θα χάσεις.
    ΥΓ.: Είχε φύγει πολύς κόσμος επειδή έκανα παρόμοια έκκληση, αλλά ευτυχώς έπεσα στον πλέον κατάλληλο  
     
    Last edited: 24 Ιουνίου 2014
  3. atasai

    atasai Regular Member

    Να μαλακιστείς σκέφτηκες;
     
  4. Elia μου γελασα και εγω μαζι σου , γιατι μου περιεγραψες ακριβως το πως ηταν ο πρωτος μου, οχι μονο στο σεξ αλλα και γενικοτερα στη σχεση μας.
    Καλως μας ηρθες.....!!!!
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Δηλαδή και εσένα libens volens potens ο πρώτος σου ήταν ένας που ενώ δεν του έλεγες τι θέλεις δεν έκανε αυτό που θέλεις;
     
  6. Οχι μια χαρα του τα ελεγα, απλως δεν ηθελα να το κανει μονο και μονο για μενα. Δεν ηθελα να εκμεταλλευτω τα αισθηματα του.   Γενικοτερα ομως ειναι ατομο αδυναμο, που δεν παιρνει πρωτοβουλιες και δεν ασκει κανεναν απολυτως ελεγχο στη ζωη του. Αυτο δεν το εβλεπα τοτε, το ειδα ομως μετα.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Λοιπόν ξεκινώ καλωσορίζοντας σε. Συγχώρα με που θα είμαι σύντομος. Βλέπεις είμαι απασχολημένος και είχα αφήσει ανοιχτή τη σελίδα για να ρίχνω καμία ματιά στα διαλείμματα μου. Μετά απεχθάνομαι να δίνω συμβουλές. Προτιμώ την γνώμη. Σε διάβασα όσο μπορούσα προσεκτικότερα. Σου μιλάει ένας τύπος αρκετά μεγαλύτερος σου. Και αν σου πω τίποτε το " σωστό" δεν θα είναι επειδή είμαι δάσκαλος η έξυπνος, μονάχα πέρασα από κάποια "λούκια" πριν από εσένα, όλη εδώ η ιστορία. Εγώ την αγάπη πλέον την θεωρώ ένα παραμυθάκι για μωρά. Αλλά σου λέω την αλήθεια μου, ακόμα και στα γεράματα θα ήθελα να διαψευστώ. Κατά την δική μου πάντα "κοσμοθεωρία" η "ακραία σεξουαλικότητα" ( αν και θα ήταν καλύτερο να την ορίζουμε σαν διαφορετική ) δεν αποκλείει De Facto την ύπαρξη συναισθημάτων. Μην βιάζεσαι και μην ψάχνεις κάτι απεγνωσμένα, γιατί σίγουρα δεν θα το βρεις και θα συλλέξεις ένα "κομπολόι" από αποτυχίες. Πειραματίσου με τα θέλω σου, αλλά γνώριζε ότι δεν είναι εύκολο να ανοιχθείς στον οποιονδήποτε. Ξέρεις και κάτι άλλο? Η Βανίλια δεν είναι τόσο αηδιαστική ούτε ξενέρωτη σαν γεύση. Έχω κάνει πράγματα με "βανίλιες" ( όντας "βανίλιας" κι εγώ τότε ) που πολλές και πολλοί "BDSMers" δύσκολα θα τα έκαναν. Γι΄ αυτό μην χάνεσαι στις ετικέτες και τα κουτάκια...Και πάνω απ΄ όλα μην νιώθεις ενοχές για τα θέλω σου...αλλά ούτε να εμπιστεύεσαι ότι γυαλίζει...Μην απελπίζεσαι, γιατί η απελπισία ωθεί σε λάθος επιλογές και οι οποίες δεν ξέρεις τι αντίκτυπο θα μπορούσαν να έχουνε για σένα, παρά μόνο όταν επέλθουν...Φρέναρε, πάρε μια καλή ανάσα και ξεκίνα το "ταξίδι" σου, δίχως φόβο αλλά με ψυχραιμία και σύνεση...Άσχημο πράγμα η βιασύνη...ΟΚ, εύχομαι να μην το πήρες σαν κήρυγμα, γιατί δεν ήταν...Ούτε συμβουλές σου έδωσα...Αν θέλεις διαβάζεις αυτά που έγραψα, κάνεις τις σκέψεις σου και ίσως και κάτι να το κρατήσεις. Μεγάλο παιδί είσαι και δεν χρειάζεσαι "καθοδηγητές" αλλά ίσως κάποιους να μιλήσεις...Καλή συνέχεια και καλώς ήρθες ξανά..  
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2014
  8. atasai

    atasai Regular Member

    @Elia για να είναι κανείς ερωτικοσεξουαλικά "κάτι" θα πρέπει να έχει ήδη αποδεχτεί ότι είναι ερωτικό και σεξουαλικό υποκείμενο. Ότι έχει δηλαδή επιθυμίες. Χυδαίες, βρωμερές και σιχαμένες όσο και τα πλουμιστά χύσια του συντρόφου του. Σε εκείνη ακριβώς τη χρονική περίοδο που το αποδέχεται κανείς αυτό αρχίζει να εξερευνά τόσο αυνανιστικά όσο και με παρέα τη σεξουαλικότητά του και μαθαίνει να επικοινωνεί ερωτικά με τον σύντροφό του. Όταν δεν εκφραζουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες στον σύντροφό μας, δεν έχουμε ερωτική επικοινωνία.

    Αυτό μπορεί να συμβαίνει για δύο λόγους:
    • Είτε έχουμε αφήσει τη σεξουαλικότητά μας να υποσκελίσει οποιαδήποτε άλλη διάδρασή μας με το σύμπαν (γεγονός που συνεπάγεται ώρες μαλακίας μπροστά στον υπολογιστή): διότι αν σου πω ότι με καυλώνει να μου ρίχνεις μπάτσες, μετά τι νόημα θα έχουν οι μπάτσες, αφού θα τις έχω ζητήσει και θα το θυμάμαι και έτσι δεν μπορω να το ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΩ ως αληθινό.
    • είτε έχουμε αφήσει την ορθοδοξία να παρεισφρήσει μέσα στην ερωτική μας ζωή με αποτέλεσμα να θεωρούμε ντροπή να πούμε "είμαι κορίτσι και όμως έχω σεξουαλικές επιθυμίες που τολμώ να τις εκφράζω χωρίς να περιμένω να πέσουν από τον ουρανό σαν κάτι που ο Αλλος ήθελε ώστε εγώ να μην φταίω".

    Η γιατρός συνιστά καθημερινή μαλακία (νέο κορίτσι είσαι, μπορείς) και χύσιμο πάνω στον σταυρό τις ημέρες της νηστείας.
     
  9. Elia

    Elia New Member

    Να σας ευχαριστησω ολους και ολες για τις απαντησεις σας, ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο αμεσα!
    @atasai ειχα κανει σαφες το τι θελω και το τι μου αρεσει. Οι αντιδρασεις που ελαβα ηταν ουδετερες εως κρυες και μου φανηκε καπως αμηχανο να τον βαλω κατω και να του γραψω μια λιστα με το τι θελω να κανει. Στην τελικη ηθελα να το θελει κι ο ιδιος, οχι να του το επιβαλλω. Δεν νομιζω να επαιρνα ιδιαιτερη ευχαριστηση αν ο αλλος απλα εκτελουσε διαταγες σαν να ειναι ρομποτ. Οι οποιες συζητησεις ξεκινουσαν επι του θεματος κατεληγαν σε κοσμοιστορικους καβγαδες, με μενα κυριως να προσπαθω να τον επιβεβαιωσω οτι το θεμα μου δεν ειναι οτι ο ιδιος ειναι ανεπαρκης αλλα το οτι απλα θα ηθελα να δοκιμασουμε κι αλλα πραγματα. Εκ των υστερων καταλαβαινω και τα δικα μου λαθη, δεν ξεκινησα αυτη την κουβεντα με σκοπο να κατηγορησω τον πρωην. Ανεφερα την κατασταση στην οποια βρισκομουν, για να εχετε μια εικονα. Δεν εχω πολλες εμπειριες, δεν ειχα καθολου πριν απο εκεινον κι ετσι συμβιβαστηκα με οσα μου εδινε, αποδεχοντας τα ως εχουν και προσπαθωντας δειλα να περασω τα δικα μου θελω με οποιον τροπο ηξερα ή μου εβγαινε.
    Συγνωμη που δεν βαζω τονους και δεν γραφω "και" αλλα σχετο καππα, ειναι η κακια συνηθεια.

    @Tenebra_Silente καταλαβαινω απολυτα οσα λες. Δεν διαφωνω. Ειπα πως δεν θελω βανιλιες και αγαπες στην παρουσα φαση... Κατανοω οτι δεν αποκλειονται ολα αυτα σε μια σχεση bdsm η οπως αλλιως ονομαζεται. Σ'ευχαριστω για την γνωμη σου, δεν θα βιαστω. Αλλα δεν ξερω και πως η που να ξεκινησω.
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Λία εγώ στη θέση σου μέχρι στιγμής θα κράταγα μόνο τo πρώτο μήνυμα της @sorriso solare και το πρώτο και το τρίτο της @atasai...
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Διεύρυνε τους ορίζοντες σου και τις γνωριμίες σου "χαλαρά" και θα έρθει μόνο του το πράγμα...Μην αποκλείεις τον "έξω κόσμο"...Εγώ όλες μου τις "ιδιαίτερες" γνωριμίες η καλύτερα τις γνωριμίες με "ιδιαίτερες" γυναίκες τις έκανα εκτός internet...Αλλά η θέση μου είναι διαφορετική σε σχέση με την δική σου, όντας άντρας και με τον χαρακτήρα που έχω...Σίγουρα οι κυρίες του φόρουμ έχουν να σου πουν πράγματα πολύ πιο κατάλληλα από εμένα...Υ.Γ. εγώ σου είπα ότι δεν έχει νόημα τις "βανίλιες" να τις κατακρίνεις...Γνώμη πάντα...Μερικές φορές ψάχνεις στον ουρανό και βρίσκεις στην γη...
     
  12. Elia

    Elia New Member

    Ειναι που τοσα χρονια τρωω βανιλια και κανεις δεν θελει να μου δωσει λιγη σοκολατα, χαχα Ειμαι μαλωμενη με την συγκεκριμενη γευση αλλα με τον καιρο θα συμφιλιωθω παλι, το ξερω. Δυο γευσεις δεν γινεται να εχω? τοσα πολλα ζηταω?   Ο εξω κοσμος με απογοητευει μεχρι στιγμης, αλλα δεν χανω ελπιδες   Εσυ τις "ιδιαιτερες" τις προσεγγισες γνωριζοντας οτι ειναι ιδιαιτερες η μεσα απο την σχεση σας "εγιναν" αυτο που ηθελες? Συγνωμη και παλι αν γινομαι τελειως αδιακριτη η ρωταω βλακειες, δωστε μου λινκς αν υπαρχουν sites που δινουν απαντησεις σε τετοια θεματα..