Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 22 Ιουνίου 2005.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Ακούω πολλές φορές ανθρώπους να αναφέρονται στον χώρο μας ήτε για να αποσκοπίσουν χρήματα ήτε για να περιπαίξουν την (μυστική) ζωή μας... Το ποτήρι ξεχύλισε με μία κυρία η οποία σε μεσημεριανή εκπομπή έλεγε ότι έχει σκλάβο, άκουγα διάφορες γνώμες που με εξόργισαν απο ομοφυλόφιλους και γενικά διάφορους άφιλους δήθεν σχολιαστές...
    Για να μην πολυλογώ δεν θα ήταν καλύτερα να μην μάθει κανείς για το τι απολαμβάνουμε ? Δεν θα πρεπε να μην μιλάμε καθόλου για αυτό?
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όχι δεν θα ήταν Jim_Jailor, πρέπει όμως να γίνεται με σύνεση και μέτρο. Αλλοιώς δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε "απλά διεστραμένοι" και, αυτό που κάνουμε κοινωνικά αλλά και ποινικά κολάσιμο.

    Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η κοινωνική αποδοχή, με απασχολεί όμως η δυνατότητα να μπορώ να πάρω το ποτό μου σε δημόσιο χώρο (έστω κλειστό) με την σκλάβα μου γονατιστή στα πόδια μου χωρίς αυτό να παρεξηγηθεί ή σχολιασθεί.

    Αυτό που αναφέρεις δεν είναι ενημέρωση αλλά κυνήγι τηλεθέασης. Ενημέρωση είναι ειδικευμένες εκπομπές και άρθρα από ειδικευμένους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Αυτό που επιθυμείς MasterJp είναι φιλόδοξο ακόμα και για τις πιο απελευθερωμένες χώρες. Όπου και να το κάνεις ο κόσμος που θα το δει θα αντιδράσει περίεργα. Και μιλάω για μια καφέτερια πχ κοινή. Αν υπήρχε ενα ειδίκο μέρος εγκλιματισμένο στο Bdsm lifestyle θα ήταν μια χαρά τα πράγματα αλλά σε καμία χώρα του κόσμου δεν θα ήτανε αποδεκτό και ασχολίαστο για τον κόσμο εαν το έκανες σε οποιοδήποτε μη εξειδικευμένο με Bdsm χώρο. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.
     
  4. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    θα συμφωνησω με τον MasterJP.jim jailor εγω προσωπικα δεν το κρυβω και ουτε θα το κρυψω.ειναι τιμη μου και καμαρι μου που εχω ανακαλυψει ποια πραγματικα ειμαι και δεν θα επιτρεψω ποτε και σε κανεναν να το κριτικαρει,και ειδικα σε μια κακως ονομαζομενη ενημερωτικη εκπομπη που το μονο που κανει ειναι να ασχολειται με τισ ζωες των αλλων.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Σε αυτό αναφερόταν το "κλειστό έστω" Κωνσταντίνε, αν και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στο Μόναχο σε ανοικτό / υπαίθριο cafe και, από άτομο την αλήθεια των λόγων του οποίου δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω, στο Amsterdam δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερα σχόλια μια Mistress που έχει βγάλει βόλτα τα pets της με το λουρί τους.
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Σίγουρα αλλά ούτε θα πέρναγε 100% απαρατήρητο. Σε αντί8εση με την Έλλαδα που θα γινότανε πρωτοσέλιδο.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Jim Jailor, αν οι ομοφυλόφιλοι ακολουθούσαν τη δική σου θεωρία, θα ήταν μέχρι σήμερα η ομοφυλοφιλία ψυχική ασθένεια. Η σωστή ενημέρωση είναι απαραίτητη, αν θέλουμε κάποια στιγμή να μπορούμε να τολμάμε να είμαστε αυτοί που είμαστε χωρίς να πρέπει να κρυβόμαστε.

    Πολλοί που δεν είχαν ιδέα για το χώρο, μέσα από συζητήσεις, άρχισαν να κατανοούν και να αποδέχονται το bdsm, και κάποιοι να το ψάχνουν κιόλας γιατί ένιωσαν πως ίσως τους αντιπροσωπεύει. Και αυτό το έκανα όχι γιατί δεν θα μπορούσα να κρυφτώ, απλά γιατί δεν γουστάρω να κρύβομαι από τα κοντινά μου πρόσωπα.
    Και τ αδέλφια μου και όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι μου γνωρίζουν πως είμαι σκλάβα, ακόμη και οι συγγενείς μου γνωρίζουν πως η σχέση μου με Τον Κύριο μου είναι ιδιόμορφη, χωρίς να γνωρίζουν με ποιο ακριβώς τρόπο. Αλλά ο τρόπος που το έθεσα ήταν πως αυτή είμαι. Μπορεί να μην έδωσα λεπτομέρειες, ή έδωσα μόνο τόσες πληροφορίες όσες θεώρησα σωστές, αλλά την γενική εικόνα, πως Είναι Κυριαρχικός κι Εκείνος παίρνει τις αποφάσεις το γνωρίζουν. Και αν κάποιοι αντέδρασαν, απλά τους είπα πως είναι δική μου ζωή και δεν τους αφορά.

    Μέχρι και σε φίλους μου ψυχολόγους μίλησα και έδωσα άρθρα να διαβάσουν.

    Το έχω κάνει στην Ελλάδα, και μάλιστα όχι απλά να γονατίσω αλλά να κάνω κανονικό σερβίρισμα, ενώ το γκαρσόνι στεκόταν πίσω μου... Δεν είδα βέβαια τις εκφράσεις του, αλλά δεν με απασχολούσαν κι όλας.

    Δεν έκανα κάτι για το οποίο να ντρέπομαι!

    Δεν καταλαβαίνω, πρέπει να αποδεχόμαστε το κατεστημένο και να μην ελπίζουμε καν λεγοντας συνεχώς πως είναι υπερβολικά φιλόδοξο?

    Εισιγείσαι να ζούμε όλη μας τη ζωή βασισμένοι στο τι θα σκεφτούν και τι θα σχολιάσουν οι άλλοι? Γιατί αυτό το να σχολιαστεί συνεχώς ακούγεται λες και είναι το κρητήριο βάση του οποίου ζούμε?

    Αν υπήρχε ενημέρωση, τουλάχιστο κάποια στιγμή θα το αποδεχόντουσαν χωρίς να μοιάζουμε τερατα.

    Απο κει και περα, όσοι αρέσκονται να σχολιάζουν θα βρουν τι να σχολιάσουν, αρχίζοντας από το ντύσιμο κάποιου, μέχρι το πως κάθεται κ.ο.κ.


    η λάρα Του
     
  8. paroinia

    paroinia Regular Member

    Θεωρώ ότι η ενημέρωση δεν είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκετε εσείς αλλά κάτι που να επιδιώκουν οι άλλοι. Για παράδειγμα εγώ ενδιαφέρθηκα για τον κόσμο σας και τον ψάχνω και ρωτάω και μαθαίνω. Μπορεί αρκετά πράγματα να μου φαίνονται εντελώς extreem μέχρι και αποκρουστικά αλλά είμαι ανοιχτή στο να τα μάθω. Σε κάποια άλλη ίσως να φαίνονταν εντελώς αηδία και να μην ήθελε καμία σχέση να έχει μαζί τους. Εγώ θέλω να γνωρίσω τον κόσμο σας και το επιδιώκω μέσα από την έρευνα που κάνω και μέσα από τις απορίες που μου λύνετε εδώ και δεν βλέπω που είναι το κακό. Απλά αναγνωρίζω ότι αυτή η κατάσταση απέχει πολύ από τις συμβατικές σχέσεις και το αποδέχομαι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην το έκαναν. Αυτοί οι άνθρωποι αφού ενοχλούνται είναι καλύτερα να μην ανακατεύονται καθόλου.
     
  9. BDSM_lover

    BDSM_lover Regular Member

    Εγω προσωπικα πιστευω πως το ανθρωπινο ειδος, οσα χρονια εξελιξης και να περασουν θα ειναι και θα παραμεινει βαρβαρο και απολιτιστο, οσον αφορα στα ταμπου, σε θεματα σεξ, στον πουριτανισμο, στο ρατσισμο σε οτιδηποτε διαφορετικο σε σχεση με το "κοινως αποδεκτο" στο εκαστοτε κοινωνικο συνολο, ειτε αφορα χρωμα, θρησκεια, καταγωγη, σωματικα χαρακτηριστικα, προτιμησεις & ενδιαφεροντα και αλλα πολλα ακομα! Οποτε ποσο μαλλον ο χωρος του BDSM, που παροτι εγιναν σημαντικα βηματα προοδου (και αποδοχης) σε αρκετες χωρες (εκτος Ελλαδιτσας βεβαια), εντουτοις βλεπω να μενει παντα στη σκια και να θεωρειται "απαγορευμενος" καρπος! Ισως αυτο το τελευταιο να του προσδιδει και μια ιδιαιτερη μαγεια και να το κανει να ξεχωριζει! Ισως καποτε να αλλαξουν ολα αυτα, αλλα θα πρεπει να περασουν πολλες δεκαετιες, οποτε οι πιο πολλοι απο μας ειτε θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα ή θα ειμαστε υπερηλικες! Το βαρος πεφτει σε μας λοιπον, να προσπαθησουμε στο μετρο του εφικτου και του δυνατου, να δωσουμε την μαχη μας για να "ξυπνησει" λιγο ο κοσμος και να ενημερωθει, να ανοιξει εστω και ελαχιστα τα κοιμισμενα ματια του, για να καταλαβει επιτελους οτι τα πραματα στο BDSM δεν ειναι και τοσο "τραγικα" οσο νομιζουν οτι ειναι!
     
  10. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Να σας πώ την αλήθεια, ποτέ δεν με ενόχλησε η κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Άς είμαστε λογικοί, το να κυκλοφορούμε έξω δείχνοντας με οποιοδήποτε τρόπο την ιδιότητά μας, ειναι σαν να κυκλοφορεί κάποιος γυμνός στον δρόμο. Προκαλεί το σχόλιο, ακόμη κι αν δεν έχει τπτ το μή κοινά αποδεκτό. Δέν έχουμε κέρατα και σημαίες, είμαστε καθ όλα φυσιολογικοί, και δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουν όλοι γύρω μας την προσωπική μας ζωη. Οταν προκαλεί κάποιος, λογικό είναι να πέφτουν όλου πανω του. Φανταστείτε μια γυναικα να είναι στο δρόμο και έχει μια ταμπέλα που να λεει "κανω π***ες" (συγγνώμη κιόλας για την έκφραση   ). Ε, αυτή δέν χρειάζεται να είναι ούτε ομοφυλόφιλη, ούτε ανώμαλη, αλλα και μόνο που το λέει θα πέσουν όλοι πάνω της, ακόμη και αυτοί που κανουν το ίδιο (π***ες δηλαδη!!!!)  .
    Στο θέμα της ομοφυλοφιλίας υπάρχει πχ το πρόβλημα του να κυκλοφορήσει ένα ζευγάρι μαζι. Έστω και λιγο να εκδηλωθούν θα τραβήξουν σχόλια. Στην δική μας περίπτωση, δεν βλέπω που είναι το περίεργο να κυκλοφορώ με την sub μου. Τώρα, το να θέλω να κυκλοφορώ με κολάρα και μαστίγια, είναι σαν να κάνω sex στον δρόμο!
    Εκεί που θέλω να κάταλήξω είναι πως αν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και έχουμε κάνει συνειδητά τις επιλογές μας δέν έχουμε να ντραπούμε για τπτ. Δεν χρειάζεται όμως να είμαστε υπερβολικοί. Είμαστε ξεχωριστοί για αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν. Αυτοι που δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά, ας μας θεωρούν ίδιους με όλους, δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς.  
     
  11. AnDrAmElEx

    AnDrAmElEx Regular Member

    Σιγα σιγα θα γινει και αυτος ο χωρος αποδεκτος απο το ευρυ κοινο διχως να ειναι κατακριτεος.Αυτο εξαρταται φυσικα και απ το ποσο ανοιχτομυαλα ατομα υπαρχουν.Ηδη ενα μεγαλο ποσοστο εχει αποδεχθει την ομοφυλοφιλια σαν μια σεξουαλικη προτιμιση,και οχι σαν μια ψυχικη ασθενεια οπως θεωρειτω μεχρι προτινως.Βεβαια αυτο δεν εγινε απ την μια μερα στην αλλη.Χρειαστηκαν δεκαετιες για να γινει η αποδοχη αυτη!Αρα και η αποδοχη του BDSM lifestyle θα γινει και αυτη σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα!
     
  12. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Ο χώρος δυστυχώς είναι ακόμα σε βρεφικά επίπεδα στην Ελλάδα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα τα σχολιάσουν τουλάχιστον με καυστικό τρόπο. Όταν με το καλό δημιουργηθούν τα ανάλογα clubs για να μπορούμε να εκφραστούμε ανάλογα ίσως γίνει κάποιο βήμα, μέχρι τότε θα δυσκολευόμαστε όλοι να εκφραστούμε δημόσια.