Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγίες - συμβουλές για πίπα - πεοθηλασμό (ή πεολειχία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. barbag

    barbag New Member

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    τι να πω?δεκτη η αντιρηση σου αλλά δεν ειπαμε και να τον εχεις συνεχεια δεμενο σαν να ειναι το ντοπερμαν που εχεις στην αυλη σου.κανε μια δοκιμη και αν σου κατσει...εχει καλως.το κανεις που και που(ισως για να παρατεινεις το 3ο η και 4ο που λες:crazy:.  
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Μπα..εδώ καμιά φορά λέμε να τελειώνουμε κάποια στιγμή αρχίτερα μπας και δούμε και καμιά ταινία..Θα το παρατείνω κιόλας;  
     
  3. Dessex

    Dessex New Member

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Φοβερη περιγραφη indeed!!!
    Ειτε την διαβαζω ειτε φερνω στο μυαλο μου τις καλυτερες στιγμες που εχουν γινει σε μενα ειναι ενα και το αυτο.....
    Ασε που μου μεγαλωνει την επιθυμια να το κανω και εγω (την εχω που την εχω τοσο καιρο στο μυαλο μου)

    Υ.Γ. Αυτο με την κλοστη νομιζω πρεπει να το δοκιμασω σε φαση με γυναικα!!! 
     
  4. elsaba

    elsaba New Member

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Φοβερή περιγραφή...
     
  5. peristeriwtis

    peristeriwtis New Member

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    το θεμα ειναι οτι δεν πειανει αυτο που εγραψε μονο το μεσημερι...

     

    κβαντοφυσικη νευρωνες του εγκεφαλου... τι να πεις....
     
  6. Valt

    Valt New Member

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Εξαιρετική περιγραφή Astarty... σίγουρα τα γραφόμενα δεν αντικαθιστούν την πράξη αλλά οι σωστές λέξεις ερεθίζουν την φαντασία και δίνουν σωστές οδηγίες προς ναυτιλομένους  
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    τσιμπούκι, το

    Πρόκειται για την πεολειχία, την πίπα, το κλαρίνο, τον στοματικό έρωτα.

    Δανειστήκαμε την λέξη από το Τουρκικό çubuk, πού σημαίνει ραβδί ή κλωνάρι και με την σειρά του ετυμολογείται εκ του μεσαιωνικού Περσικού chobag που έχει τον ίδιο ορισμό.

    Μεταφορικά συνδέεται με το çubuk, την πολυτελή δηλαδή πίπα πού κάπνιζαν οι προύχοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνήθως είχε κεχριμπαρένιο επιστόμιο, μακρύ (έως και 1.5 μ) στέλεχος από πολύτιμο ξύλο και πήλινο λουλά.

    Στη σύγχρονη Τουρκία, η λέξη αυτή δεν αποδίδει ούτε την σύγχρονη πίπα (είδος καπνιστή), αλλά ούτε και σλανγκιστί το γλειφοπούτσι. Αντίθετα η λέξη boru (εκ τού οποίου και η δικιά μας μπουρού) σημαίνει πίπα και ενέχει σλανγκικές διαστάσεις, όπως και το saksafon.

    Γλωσσολογικό συμπέρασμα:
    το τσιμπούκι υφίσταται Ελληνική σλανγκική αδεία. Το δε σλανκικό δαιμόνιο της φυλής απογείωσε την έννοια σε άλλους γαλαξίες αγγελικών κλαρίνων.




    http://www.slang.gr






    Ετυμολογία
    Ουσιαστικό

    πεολειχία θηλυκό και πεολειξία
    • η σεξουαλική πρακτική του ερεθισμού του πέους με το στόμα, ιδίως με τα χείλη και τη γλώσσα, με σκοπό τη διέγερση και την πρόκληση ερωτικής ηδονής, ο στοματικός έρωτας με σκοπό την ηδονή του άνδρα
    Συνώνυμα
    Οδηγίες για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας για μια γυναίκα. Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει μια γυναίκα το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα από τη πλευρά του άνδρα.

    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του.

    Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας.
    Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι).
    Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας.

    Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.


    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.

    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού της συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.


    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλές γυναίκες είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.

    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?

    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.

    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.




    http://wordpress.com




     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    ωστοσο .. να μην ξεχναμε(τε) ... οτι χωρις τις γνωσεις για ενα καλο παστιτσιο ... το τελειο τσιμπουκι απο μονο του δεν λεει και πολλα ....
    και να πω και την αληθεια .... στην πιπα αυτο που με καβλωνει περισσοτερο ειναι οτι με βαζει στο στομα της ... αλωστε σαν σωματικη απολαυση δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα .. η προσφορα της ειναι που καβλωνει ... αλλα ... λαθος αναλογια στην μπεσαμελ ή λασπωμενα μακαρονια στο παστιτσιο .. ειναι ασυγχωρειτα ... .... ... τελικα οσο με διαβαζω .. καταλαβαινω οτι η ενασχοληση μου με τα Θεια ηταν μια σοφη επιλογη .. μαλλον οι Perv απαιτησεις μου , υποσκελιζονται απο τις γευστικες αποληξεις της γλωσσας μου ........ αν μου ζητουσε κανεις να περιγραψω γρηγορα και με μια λεξη το μουνι , η πρωτη που μου ερχεται στον νου ειναι "λαχταριστο" ... σαν μια φυσικη πηγη που εκρινει μελι .. τεσπα .....
    εν κατακλειδι ... μια συμβουλη ... μαθετε να κανετε καλο παστιτσιο ... διοτι και η πολυ τεχνικη στην πιπα βλαπτει .. το πρωτο πργαμα που θα σκεφτω ειναι : "Ωρε μαγκα εμπειρια που εχει τουτη !!! " ..
     
  9. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Το λες σαν κακό ή καλό αυτό? Την ύπαρξη αρκετής εμπειρίας εννοώ. Για μένα(βέβαια -και λογικό είναι- για τον καθέναν είναι διαφορετικά αυτά που τον ελκύουν) είναι θετικότατο και ιδιαίτερη πρόκληση το να μπορώ να συνεβρίσκομαι ερωτικά και να ικανοποιώ μια ιδιαίτερα έμπειρη γυναίκα.Ταυτόχρονα οι πιθανότητες να είναι σε θέση να "με νιώσει" και να με κάνει να γουστάρω είναι πολύ περισσότερες! Βέβαια υπάρχει πάντα και ο φόβος της σύγκρισης ....το ρίσκο ότι μπορώ να αποδειχτώ λίγος .... αλλά έτσι έχει πιο ενδιαφέρον(κατ εμέ).

    Υπάρχει και η πιθανότητα μια κοπελιά να έχει ιδιαίτερο ταλέντο(ακόμη καλύτερα άν την βοηθά η ανατομία της) και να τα καταφέρνει πολύ καλά χωρίς να αυτό να είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας 
     
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Όση εμπειρία κ αν έχει μια γυναίκα..αν δεν της αρέσει αυτό που κάνει,τότε το πιο πιθανό είναι να μην το ευχαριστηθεί κανένας από τους συμμετέχοντες.

    Αν πάλι,το κάνει καλά,αυτό δεν είναι απόδειξη της εμπειρίας της. Μπορεί να το κάνει καλά,γιατί την εκφράζει το άτομο,εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

    Αν είναι έμπειρη και το κάνει πάντα καλά γιατί το γουστάρει πάντα..ε που είναι το κακό,δεν καταλαβαίνω. Το θέμα είναι να κριθεί μετά για την ηθική της,ή να ευχαριστηθεί ο άλλος την τεχνική της;
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    εξαρταται απο το ειδος της σχεσης ... μια σοβαρη προοπτικη εχει τελειως διαφορετικες απαιτησεις απο μια ξεπετα
     
  12. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)


    Λίγη επιπλέον ανάλυση,δεν θα με ενοχλούσε..