Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 24 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

    Συμφωνούμε. Όλα αυτά δεν τα ανέφερα για να δείξω ότι το κατάντημά μας οφείλεται στις λαμογιές. Απλά όταν ένας λαός δεν παράγει ψωμί να φάει και ξαφνικά ολοι έχουν στον ήλιο την ίδια μοίρα και τις ίδιες ευκαιρίες είναι προφανές ότι έχει ξεκινήσει κάτι πολύ περίεργο να συμβαίνει. Ή ο Θεός μας λυπήθηκε και είπε να μας πετάξει μάνα ή κάποια άλλη κομπίνα παίζει, την οποία δεν μπορεί κανείς να την εντοπίσει από το 2000 και μετά ούτε από το 1990 και μετά. Θα πρέπει να την εντοπίσει πολύ παλαιότερα. Αυτή ήταν η μοναδική μου ένστασή.

    Ακούω διάφορους να λένε: "Το είπε ο Αντρέας", "Το ήξερε ο Αντρέας" (λες και μιλάνε για τον ξάδελφό τους) . Το ότι το συνέχισε ο Αντρέας και κατέστησε τα θεμέλια γερά προς την παρακμή, όμως, δεν ακούω κανέναν να το λέει. Το ότι η χούντα έβαλε κι αυτή το λιθαράκι της δεν ακούω κανέναν να το λέει. Το ότι το παγκόσμιο παιχνιδάκι ήταν προφανώς στημένο από το 1920 και μετά δεν ακούω κανέναν να το σκέφτεται σοβαρά. Και γι αυτό δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον σοβαρά. Γιατί αν θυμάσαι μόνο τι έφαγες χθες, είναι προφανές ότι δεν θα φτιάξεις ποτέ υγιεινή διατροφή και δεν θα επαναφέρεις ποτέ τον οργανισμό σου στα ίσια του..

    Οτιδήποτε αυτή τη στιγμή είναι περιοριστικό ως προς το βάθος χρόνου στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθεί η ανάλυση βοηθάει στην αποχαύνωση. Για να δοθεί λύση σε οποιοδήποτε τομέα, πρέπει να ξανασκεφτόμαστε τα πράγματα από την αρχή. Στα θεμέλια του κτηρίου υπήρξε το πρόβλημα και όχι στον πρώτο όροφο. Οι ολυμπιακοί κατά την κρίση μου δεν είναι καν ο πρώτος όροφος. Είναι η βεράντα της αποθήκης που έγινε γκαρσονιέρα.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

    Tender Lilly δεν κατάλαβα. Ποιό είναι αυτό που θα κάνει καλύτερη την ζωή των μεσοαστών και κάτω το οποίο αρνούνται τα λαϊκά στρώματα; Γιατί εγώ βλέπω αυτή τη στιγμή ότι από τους μεσοαστούς και κάτω να πεινάμε ούτως ή άλλως και από τους μεσοαστούς και πάνω να πλουτίζουν ούτως ή άλλως. Θα μπορούσες να εξηγήσεις το σκεπτικό σου;

    Με τα υπόλοιπα συμφωνώ. Η αναδιανομή του πλούτου ήταν αναπόφευκτη. Κρίση στα τρόφιμα δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Κρίση στο πετρέλαιο υπάρχει αλλά την γνωρίζουν εδώ και μία δεκαετία οπότε πιστεύω έχουν ήδη προετοιμαστεί επαρκώς. Οπότε το θέμα είναι ότι οι Τιτάνες, χτυπάνε ο ένας τον άλλο με σκοπό την συσσώρευση πλούτου για όσο διαρκεί αυτή η ανισόρροπη κατάσταση.

    Το ζήτημα σε όλα αυτά είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είχαμε ποτέ άποψη - μια που ποτέ δεν είχαμε κανονική πληροφόρηση - για αυτά τα ζητήματα ούτε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα ή να λάβουμε αποφάσεις. Το μόνο πράγμα που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε είναι να μην πολεμάμε όπου και όποτε μας όριζαν, αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν το σκεφτήκαμε ποτέ.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

    Θα μπορούσε να κάνει καλύτερη ή να χειροτερέψει λιγότερο την ζωή των λαϊκών στρωμάτων, οποιοδήποτε αντισταθμιστικό όφελος μπορεί να παρέχεται μέσω κατεστημένων συνδικαλιστικών φορέων στην φάση αυτή και με αντάλλαγμα την κοινωνική ειρήνη, όπως μικρότερη μείωση αποδοχών. Άσχετα με την αποτελεσματικότητά του τελικά.

    Το σκεπτικό μου βασίζεται σε αυτό που βλέπω με τα μάτια μου, ότι οι indignados αλλά και οποιοιδήποτε κοινωνικοί εταίροι πλην συνενόχων δεν προτίθενται να συζητήσουν οτιδήποτε σε ένα πλαίσιο αναφοράς που δεν οδηγεί σε συνολικές και πολιτικές λύσεις.

    Σε τούτο οι indignados διαφέρουν από αλλοτινούς διαδηλωτές, το βλέπω ακόμα και στην έκφραση των προσώπων τους.

    Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, μόνο γενικά μπορώ να εκφράσω αυτό που τώρα διαμορφώνεται, τα υπόλοιπα ίσως σε πριβέ;

    Μια χάρη μόνο σε παρακαλώ πολύ Uther, αν γίνεται μην γράφεις το nickname μου με κεφαλαία  
     
  4. SimpleWayz

    SimpleWayz New Member

    Νομιζω ότι είστε μία χαρά Κύριε.

    Κάθεστε και συζητάτε σελίδες επί σελίδων...
    ο άνθρωπος το χει πιάσει το νόημα
     



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Νομιζω ότι είστε μία χαρά Κύριε.

    Μεταννοειτε Απιστοι.....
    Η δευτερα παρουσια ηρθε.
    Ο τυπος θελει να δωσει χαρα στα σκελια του μεγαλύτερου μουνόπανου που γεννησε η Ελλαδα.
    Τοσο αγαθός μονο ο Χριστός (not).
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.