Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Νιόπαντροι ( Φανταστική ιστορία )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος STAL, στις 5 Ιανουαρίου 2018.

  1. STAL

    STAL New Member

    Ο φίλιππος οδηγούσε το μαύρο cayenne του με ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του. Επιτέλους είχε τελειώσει η πρώτη μέρα στην δουλεία, μετά από την άδεια του, και δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του και στην αγκαλιά της γυναίκας του. Περιμένοντας να ανάψει το φανάρι στην Κηφισίας σκεπτόταν πόσο γρήγορα είχαν γίνει όλα.

    Μόλις πριν τρεις μήνες, αρχές Ιουνίου , στο γάμο ενός φίλου και συνεργάτη του , στην Πάτρα είχε γνωρίσει την Μίνα. Η νταρντάνα ξαδέρφη της νύφης είχε μαγέψει από το πρώτο κιόλας βλέμμα τον μικροκαμωμένο Φίλιππο. Άρχισε να προσπαθεί να την προσεγγίσει απευθύνοντας όλο και πιο συχνά τον λόγο κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης στην κοινή παρέα που βρίσκονταν και οι δύο . Στην αρχή δεν έκανε και πολλά πράγματα καθώς η πληθωρική ξανθιά πατρινιά δεν έδινε και ιδιαίτερη σημασία στον Φίλιππο και αντιμετώπιζε μάλλον με ειρωνική διάθεση το φλερτ του. Λογικό ήταν αφού όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο μια γυναίκα να δει σοβαρά σαν ερωτικό σύντροφο έναν άντρα που τον περνά δύο κεφάλια. Όταν όμως έμαθε ότι ο Φίλιππος ήταν υποδιευθυντής σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία η στάση της πανέμορφης ξανθιάς άλλαξε. Άρχισε να ανταποκρίνεται στο πέσιμο του και δεν έχανε ευκαιρία να καρφώνει στον κοντούλη τριανταπεντάρη το καταγάλανο βαθύ βλέμμα της ζαλίζοντας τον κυριολεκτικά. Το ξημέρωμα τους βρήκε αγκαλιά στη cayenne με την Μίνα να έχει κάνει, με τα φιλιά και τα χάδια της, τον Φίλιππο κυριολεκτικά αλοιφή.

    Τους επόμενους δύο μήνες ο Φίλιππος είχε κάνει το δρομολόγιο Αθήνα Πάτρα σχεδόν καθημερινότητα. Τον Αύγουστο πήγανε για δύο βδομάδες διακοπές στην Σαντορίνη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που φυσικά πλήρωσε αυτός. Είχε τόσο πολύ ερωτευτεί την δίμετρη Μίνα που δεν δίστασε στο τέλος των διακοπών να της προτείνει να μείνουν μαζί στο διαμέρισμα του στην Αθήνα. Εκείνη δυσκολευόταν να πει το ναι. Δεν μπορούσε λέει να αφήσει την δουλειά της , σε κομμωτήριο δούλευε, και να τρέχει να σπιτωθεί με τον κάθε γκόμενο και η Πάτρα είναι μικρή πόλη και όλα συζητούνται και οι γονείς της θα στεναχωρηθούν και διάφορα άλλα. Ο Φίλιππος κατάλαβε τι ζητούσε η καπάτσα Μίνα και αμέσως της πρότεινε να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Έτσι, τέλος Αυγούστου , στο δημαρχείο της Πάτρας η Μίνα έγινε κυρία υποδιευθηντού με δόξα και τιμή. Δε πα να φώναζε όσο ήθελε η μάνα του για την κωλοπετσωμένη που έχει βάλει στο βρακί της το μοναχογιό της. Ο Φίλιππος λάτρευε την γυναικάρα του και δεν υπολόγιζε ούτε την κοινωνική διαφορά, ούτε την διαφορά ηλικίας, ούτε το πλούσιο ερωτικό παρελθόν της σέξι κομμώτριας. Ας έλεγαν οι κακές γλώσσες ότι ήθελαν. Ζηλεύανε που αυτός είχε στο πλευρό του δυο μέτρα κουκλάρα.

    Πάρκαρε το αυτοκίνητο του και ανέβηκε σχεδόν τρέχοντας τα σκαλιά για το διαμέρισμα του. Στο διάδρομο άκουσε βογγητά σαν κάποιοι να κάνουν έρωτα. Αδύνατο, σκέφτηκε , μονο ένα διαμέρισμα υπήρχε στο τέταρτο όροφο και αυτό ήταν το μεγάλο οροφοδιαμέρισμα του. Ανοιξε με αγωνία την πόρτα και άκουσε καθαρά την δυνατή φωνή της γυναίκας του να ουρλιάζει εκστασιασμένη και να παροτρύνει τον ερωτικό τις παρτενέρ για περισσότερη προσπάθεια.

    - Έτσι μωρό μου ..... έτσι..... μη σταματάς .... πιο βαθιά ....

    Μπήκε τρέχοντας στην κρεβατοκάμαρα και είδε την Μίνα ολόγυμνη καβάλα σε έναν άγνωστο άντρα. Το γεμάτο καμπύλες σώμα τις είχε ιδρώσει από την υπερπροσπάθεια και γυάλιζε δείχνοντας ακόμα πιο όμορφο και ερωτικό. Τα κατάξανθα μακριά μαλλιά της ήταν ριγμένα στις πλάτες της, ανακατεμένα από την ερωτική πάλη. Τα μεγάλα στητά στήθη της κουνιόταν πάνω κάτω περήφανα και οι ρώγες της είχαν ερεθιστεί, σημάδι αναμφισβήτητο ότι ευχαριστιόταν πολύ αυτό που έκανε. Όλο το κρεβάτι έτριζε και τραντάζονταν στον ρυθμό της. Ούτε που είχαν καταλάβει ότι ένα τρίτο άτομο μπήκε μέσα στο δωμάτιο και κοιτούσε αποσβολωμένο το ερωτικό τους παραλήρημα. Ο φίλιππος έκλεισε την πόρτα δυνατά για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο.

    - Μίνα... ;!

    - Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Απάντησε ειρωνικά η ξαναμμένη γυναικάρα, ενώ δεν σταμάτησε να γαμιέται μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

    - Μίνα, αγάπη μου τι κάνεις; Είπε με σπασμένη φωνή ο Φίλιππος. Μέσα σε μία στιγμή είχε χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

    - Δεν βλέπεις μωρό μου; Κοίτα λίγο καλύτερα!

    Είπε αυτή με τον ίδιο ειρωνικό τόνο ενώ έπιασε τον Φίλιππο από τον κόμπο της γραβάτας και τον τράβηξε κοντά της. Έπιασε αμέσως τον μικροκαμωμένο άντρα της κεφαλοκλέιδωμα αναγκάζοντας τον να κοιτά χαμηλά προς τον μουνί της. Όλο αυτό το διάστημα η λεκάνη της δεν σταμάτησε να κινητέ με μανία μπρός πίσω καταβροχθίζοντας τον άγνωστο νεαρό.

    - Να σου συστήσω τον Νίκο μωρό μου, ο Νίκος είναι παλιά ιστορία από την Πάτρα και μίας και ήρθε στην πρωτεύουσα είπαμε να θυμηθούμε τα παλιά. Νίκο από δώ Φίλιππος ο άντρας μου.

    - Χάρηκα πολύ είπε ο Νίκος λαχανιασμένος . Ήταν απίστευτο, και οι δύο φερόταν με απόλυτη φυσικότητα στον άναυδο σύζυγο της Μίνας ενώ μπροστά στα μάτια του ξεσκίζονταν κανονικά.

    Ο Φίλιππος δεν άντεξε άλλο. Η αγανάκτηση τον είχε πλημυρίσει και με μια απελπισμένη προσπάθεια απελευθερώθηκε από την λαβή της Μίνας και έφυγε τρέχοντας έξω από το δωμάτιο. Κάθισε απελπισμένος στο σαλόνι και με το κεφάλι βυθισμένο στα χέρια ξέσπασε σε λυγμούς. Εκείνοι συνέχισαν να βγάζουν τα μάτια τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οι φωνές τους και το ρυθμικό τρίξιμο του κρεβατιού αντηχούσαν σαν σφυριές στο κεφάλι του Φίλλιπου.

    Σε λίγη ώρα η Μίνα είχε τελειώσει ουρλιάζοντας. Μετά από μερικά λεπτά βγήκαν και οι δύο από το δωμάτιο. Ο Νίκος φορούσε τα ρούχα του κανονικά ενώ η Μίνα μια κόκκινη σατέν ρομπίτσα, τόσο κοντή που ούτε τον μισό της κώλο δεν κάλυπτε. Τον συνόδευσε ως την εξώπορτά και τον αποχαιρέτισε με ένα βαθύ φιλί στο στόμα. Ο Φίλιππος είδε με τα θολά από το κλάμα μάτια του, το χέρι του Νίκου να χώνεται βαθιά στους μεγάλους ολοστρόγγυλους γλουτούς της Μίνας και να την χαϊδεύει για άλλη μια φορά. Έκλεισε την πόρτα και πλησίασε με αποφασιστικά βήματα προς το μέρος του. Η κοντή ρόμπα σηκωνόταν από τον βηματισμό της και καθώς δεν φορούσε εσώρουχο το μουνί της φαινόταν πεντακάθαρα. Όσο και να θελε, δεν μπόρεσε να μην σκεφτεί πόσο όμορφη και ανανεωμένη έδειχνε η γυναίκα του μετά από το έντονο σεξ . Κάθισε απέναντι του και άναψε τσιγάρο απόλυτα ήρεμη και χαμογελαστή.

    - Τί λέει; Τον ρώτησε αδιάφορη.

    - Ρίξε ένα ρούχο πάνω σου, θέλω να μιλήσουμε. Είχε αράξει στην πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά, με το μεγάλο ερεθισμένο μουνί της ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Μπροστά σε αυτό το θέαμα ο Φίλλιπος ένιωθε το θυμό και τον εγωισμό του να εξανεμίζονται, το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι ήθελε σαν τρελός να πέσει στα γόνατα όπως κάθε φορά και να την γλύψει.

    - Μία χαρά είμαι και έτσι, λοιπόν λέγε σε ακούω.

    - Αγάπη μου γιατί μου το έκανες αυτό;

    - Δεν σου κανα τίποτα, ότι έκανα, στο Νίκο το κανα. Είπε ειρωνικά ενώ μόλις που κατάφερνε να συγκρατήσει τα γέλια της.

    - Μίνα σ αγαπάω. Είπε εκείνος, με φωνή που έτρεμε.

    - Και εγώ μωρό μου, που κολλάει αυτό;

    - Τότε γιατί; Φώναξε απελπισμένος ο Φίλιππος ενώ τα μάτια του πλημύρισαν ξανά. Γιατί πήγες με άλλον; Γιατί με ξεφτιλίζεις έτσι;

    Η Μίνα πήγε και έκατσε δίπλα του. Τον πήρε αγκαλιά ακουμπώντας το μεγάλο στήθος της στο σώμα του που ανατρίχιασε . Τον κοίταξε βαθιά στα μάτια, με το γαλάζιο βλέμμα, που πάντα τον ζάλιζε. Με τρυφερή ήρεμη φωνή του είπε:

    - Γιατί απλώς έτσι είμαι. Μου αρέσει το καλό σεξ και άμα βρω ευκαιρία δεν την χάνω. Σε αγαπάω βέβαια, είσαι υπέροχος, μου προσφέρεις όλα όσα χρειάζομαι και το γλυφομούνι σου είναι το κάτι άλλο, αλλά είμαι μόλις εικοσιένα. Θέλω να χαρώ τα νιάτα μου και να χορτάσω τον έρωτα.

    - Άρα χωρίζουμε; Ρώτησε δειλά.

    - Μη λες βλακείες. Του είπε απότομα. Άκου κει να χωρίσουμε, μια χαρά περνάω μαζί σου και μια χαρά περνάς και σύ. Δεν έχω καμία όρεξη να γυρίσω στο κομμωτήριο, στην Πάτρα για τετρακόσια ευρώ. Απλώς πρέπει να δεχθείς την πολυγαμικότητα μου. Δε χορταίνει αυτό το κορμί με έναν άντρα. Συνέχισε λύνοντας την ρόμπα και φανερώνοντας τα πελώρια στήθη της. Πόσο μάλλον με μια μισή μερίδα σαν εσένα πάρτο απόφαση να τελειώνουμε.

    - Και δηλαδή τί μου λες; Απάντησε και σηκώθηκε όρθιος νευριασμένος. Ότι θα σε συντηρώ εγώ για να σε πηδάνε και άλλοι δέκα; Επειδή εσύ δεν χορταίνεις πούτσα θα γίνω εγώ κερατάς με την θέληση μου;

    Η Μίνα σηκώθηκε και αυτή όρθια και τότε ο κοντούλης Φίλιππος αναγκάστηκε να σηκώσει το κεφάλι για να μπορεί να την κοιτάει στα μάτια. Τον πλησίασε οργισμένη με τα μάτια της να γυαλίζουν από θυμό και το ζουμερό κορμί της να φαίνεται μέσα από την ανοικτή ρόμπα, πανέμορφο και ερεθισμένο . Ο Φίλιππος που ποτέ άλλοτε δεν είχε δει την γυναίκα του να θυμώνει τόσο, τα χρειάστηκε. Ήξερε από τις ερωτικές τους επαφές, πόσο δυνατή ήταν και πόσο εύκολα το αθλητικό κορμί της θα μπορούσε να τσακίσει το δικό του.

    - Άκου να σου πω παλιοσαμιαμίδι . Μίλα μου καλύτερα εμένα για να μην σε λιώσω. Το κατάλαβες;

    - Μια παλιοπουτάνα είσαι. Είπε ο φίλιππος μαζεύοντας όλο του το θάρρος. Σε μάζεψα σπίτι μου ο μαλάκας και σε έκανα κυρία. Αλλά ως εδώ, σήμερα κιόλας θα φ.....

    Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του. Ένα δυνατό σπρώξιμο τον γκρέμισε στο πάτωμα. Αμέσως η ξανθιά γυναικάρα έπεσε πάνω του και έκατσε πάνω στην κοιλιά του. Προσπάθησε να την διώξει από πάνω του, αλλά μάταιος κόπος. Τα δυνατά της χέρια έπιασαν από τους καρπούς τα δικά του και πολύ εύκολα τα κατέβασαν κάτω. Κάθισε καλύτερα πάνω του και τον ακινητοποίησε εντελώς, πατώντας με τα γόνατα της τα χέρια του στο πάτωμα. Έβγαλε την ρόμπα της μένοντας εντελώς γυμνή. Το κορμί της είχε τονωθεί από την σύντομη πάλη και έδειχνε ακόμα πιο όμορφο και ποθητό, οι ρώγες της ερεθίστηκαν ξανά και τα γαλάζια μάτια της συνέχισαν να γυαλίζουν από θυμό. Έριξε αρκετές δυνατές σφαλιάρες στο ανυπεράσπιστο πρόσωπο του άντρα της ζαλίζοντας τον. Τον κοίταξε στα μάτια βλέποντας τον φόβο σε αυτά και ξανάρχισε να τον κτυπά ακόμα πιο δυνατά. Είχε ανάψει νικώντας τόσο εύκολα τον ανυπεράσπιστο σύζυγο της . Ο θυμός στο βλέμμα της είχε γίνει καύλα.

    - Δεν έχεις καταλάβει ποιός είναι το αφεντικό, νομίζω μωρό μου. Δεν πειράζει θα σου το εξηγήσω εγώ μια και καλή.

    - Α άσε με, με πονάς.

    - Το ξέρω γλυκέ μου, για αυτό σε δέρνω, για να πονέσεις.

    - Άσε με ήσυχο πουτάναρα. Σήκω από πάνω μου θα με λιώσεις.

    - Να σαι σίγουρος ότι θα σε λιώσω μωρό μου. Αν δε ζητήσεις αμέσως συγνώμη, θα σε λιώσω.

    Ο Φίλιππος δεν θα άντεχε ακόμη για πολύ, με δυσκολία ανέπνεε, το βάρος της πληθωρικής ξανθιάς ήταν πολύ μεγάλο για αυτόν. Προσπάθησε να την απωθήσει σηκώνοντας τα πόδια του. Ηλπιζε να την πιάσει ανάποδα από το σβέρκο και να την πετάξει επιτέλους από πάνω του. Το κόλπο δεν έπιασε. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η Μίνα έπιασε τα πόδια του και τα κλείδωσε στους αγκώνες της. Έσκυψε ρίχνοντας μπροστά όλο της το βάρος και λύγισε το κορμί του δύσμοιρου άντρα της που ούρλιαζε από τους πόνους.

    - Ααααχ... σταμάτα Μίνα θα με σπάσεις στα δύο. Βοήθεια!

    - Σκάσε επιτέλους! Φώναξε η Μίνα ενώ τον άφηνε και σηκωνόταν από πάνω του. Για μισό δευτερόλεπτο ο Φίλιππος νόμιζε ότι σώθηκε. Όμως έκανε λάθος. Η Μίνα σηκώθηκε μόνο και μόνο για να κάτσει στο πρόσωπο του συζύγου της και να του κλείσει με τη λεκάνη της το στόμα. Ο Φίλιππος είχε τώρα όλο το βάρος της ξανθιάς γυναικάρας στο πρόσωπο του. Το κεφάλι του πονούσε από την πίεση στο πάτωμα ενώ το με πολύ δυσκολία ανέπνεε αφού το μεγάλο μουνί της δεν τον άφηνε να πάρει αέρα ούτε από το στόμα ούτε από την μύτη. Τί και αν είχε πλέον τα χέρια και τα πόδια του ελεύθερα; Άδικα πάλευε. Όλη η δύναμη του Φίλιππου δεν ήταν αρκετή για να σπρώξει από πάνω του την δίμετρη νταρντάνα.

    - Επιτέλους ησυχία. Είπε ευχαριστημένη ενώ έφτιαχνε τα μαλλιά της. Μπουρου μπουρου τόση ώρα με ζάλισες. Χρησιμοποίησε την γλώσσα σου για το μόνο που ξέρεις να κάνεις καλά , γλείψιμο. Και πού είσαι, μπορείς να παλεύεις όσο θέλεις, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα . Το μόνο που κάνεις είναι να με καυλώνεις.

    Πράγματι, η Μίνα, παλεύοντας τον Φίλιππο άναβε όλο και περισσότερο. Ο μικροκαμωμένος κερατάς το καταλάβαινε αφού το μουνί της γινόταν όλο και πιο υγρό. Η πληθωρική ξανθιά άρχισε να χαϊδεύει τα μεγάλα στήθη της και να κουνά την λεκάνη της μπρός πίσω τρίβοντας έτσι κάτω από αυτή, την μούρη του άντρα της. Ουσιαστικά αυνανίζονταν χρησιμοποιώντας τον σαν ανθρώπινο δονητή. Ο Φίλιππος ένιωθε ότι έρχεται το τέλος του. Παγιδευμένος, ουσιαστικά μέσα στο μουνί της Μίνας, μπορούσε μετά βίας να πάρει λίγο αέρα, ίσα για να μην σκάσει. Είχε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να διώξει την ξαναμμένη αμαζόνα από πάνω του και ήλπιζε μόνο να επιβιώσει από τα βασανιστήρια της.

    Όλες του οι αισθήσεις είχαν πλέον να κάνουν με την Μίνα και μόνο. Το μόνο που έβλεπε ήταν σκοτάδι. Το μόνο που άκουγε ήταν οι κραυγές ηδονής της. Το μόνο που αισθανόταν ήταν πόνος. Το μόνο που μύριζε ήταν το μουνί της. Το μόνο που γευόταν ήταν τα ερωτικά υγρά της. Τον είχε καταπιεί και τον συνέτριβε μόνο και μόνο για να ευχαριστηθεί αυτή για λίγα λεπτά .

    Σε λίγη ώρα είχε τελειώσει πάνω στην μούρη του. Ύστερα από τον δυνατό οργασμό, ξάπλωσε δίπλα του στο πάτωμα και ο αποκαμωμένος Φίλιππος μπόρεσε να πάρει επιτέλους ανάσα. Έβγαλε τη γραβάτα και το πουκάμισο μήπως και μπορέσει να συνέλθει. Ένιωθε έκπληξη που ήταν ζωντανός, διπλά του εκείνη χαμογελούσε κατευχαριστημένη.

    - Αυτά παθαίνουν όσοι μου πάνε κόντρα μωρό μου. Τους λιώνω με την μουνάρα μου.

    - Είσαι τρελή. Κόντεψες να με σκοτώσεις εκεί κάτω.

    - Αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό.

    Κοιτώντας την στα μάτια ο Φίλιππος έβλεπε από το βλέμμα της ότι η γυναίκα του μιλούσε παρά πολύ σοβαρά. Ξαφνικά ο φόβος τον κυρίεψε, ένας φόβος ζωώδης πέρα από κάθε λογική. Το μόνο που σκεπτόταν ήταν ότι έπρεπε να φύγει, να τρέξει μακριά από αυτό το αδίστακτο πλάσμα που απειλούσε την ίδια του την επιβίωση. Ωστόσο όσο ο φόβος του τον έδιωχνε από κοντά της άλλο τόσο η ομορφιά της τον μαγνήτιζε. Ξαπλωμένη πλάγια δίπλα του, στήριζε το κεφάλι της στο αριστερό της χέρι και χαμογελούσε ικανοποιημένη κοιτώντας τον. Το ολόγυμνο κορμί της ήταν πιο ερωτικό από ποτέ. Οι καμπύλες της, τον τραβούσαν όπως το φώς τα έντομα και όσο και αν ήξερε ότι και αυτός, αν πλησιάσει θα καεί, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Μόνη λύση η υποχώρηση σκέφτηκε.

    Πλησίασε δειλά και χώθηκε στην αγκαλιά της. Άρχισε να φιλά απαλά τα μεγάλα στήθη της. Αγαλλίασε την λεπτή μέση της και χάιδεψε την ραχοκοκαλιά της με τα δάχτυλα του. Από της πρώτες κιόλας φορές που έκαναν έρωτα, ήξερε ότι η Μίνα λάτρευε να την χαϊδεύουν και να την φιλούν σε όλο της το σώμα μετά από έναν οργασμό. Ήθελε να την μαλακώσει με τα χάδια του και να την φέρει σιγά σιγά στα νερά του. Όσο και να είχε θυμώσει πριν, δεν έπαψε λεπτό να είναι ερωτευμένος με την ξανθιά γυναικάρα. Ότι και να του έκανε, όσο και να τον εξευτέλιζε δεν θα την άφηνε ποτέ. Πίστευε μέσα στο θολωμένο από τον φόβο, τον πόνο, τον έρωτα και την ταπείνωση μυαλό του ότι αν την περιποιούταν ακόμα περισσότερο στο κρεβάτι, θα την έκανε να ξεχάσει τους εραστές της και θα αποκτούσε ξανά την γυναίκα που αγάπησε. Συνέχισε να την φιλά στο λαιμό και στο αυτί μιλώντας της τρυφερά.

    - Συχώρεσε με αγάπη μου. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Απλά ζήλεψα και φοβήθηκα ότι θα σε χάσω. Δεν θα σου χαλάσω χατίρι ποτέ ξανά.

    - Ξέρεις βλέπω το καλό σου μωρό μου.

    Απάντησε εκείνη ικανοποιημένη γουργουρίζοντας από ηδονή. Κατέβασε το χέρι της και έπιασε τον καβάλο του Φίλλιπου που είχε γίνει σαν αντίσκηνο.

    - Τί έχουμε εδώ; Θέλει σεξάκι ο αντρούλης μου;

    - Ναι αγάπη μου σε θέλω.

    - Μασάζ πρώτα! Είπε εκείνη γυρίζοντας μπρούμυτα.

    Ο Φίλλιπος δεν έχασε καιρό, έβγαλε το παντελόνι του και τσακίστηκε να φέρει από το μπάνιο το μπείμπι όιλ. Κάθισε στα οπίσθια της και βάλθηκε με όλες της δυνάμεις του να κάνει στην Μίνα, το καλύτερο μασάζ που μπορούσε. Τις έτριβε με αργές αισθησιακές κινήσεις την μέση και την πλάτη από κάτω προς τα πάνω. Η σφιχτή σάρκα της Μίνας δέχονταν ευχάριστα τις περιποιήσεις του άντρα της ενώ η ίδια η ξανθιά σεξοβόμβα αναστέναζε ικανοποιημένη. Σκύβοντας πότε πότε ενώ της έκανε μασάζ στους ώμους, την φιλούσε γλυκά στο λαιμό και τότε το πέος του ακουμπούσε στους σμιλεμένους γλουτούς της. Αυτό ήταν το χειρότερο μαρτύριο. Ο ερεθισμένος Φίλιππος ήθελε τόσο πολύ να κάνουν έρωτα αλλά ήταν τέτοιος ο φόβος του που δεν τολμούσε να προχωρήσει χωρίς να του πει εκείνη.

    Σκεπτόταν όση ώρα της έκανε μασάζ πόσο χαμηλά έπεφτε για τον έρωτα της. Η γυναικά αυτή τον είχε κερατώσει μπροστά στα μάτια του, στο ίδιο τους το νυφικό κρεβάτι και όταν την έκανε τσακωτή δεν μπήκε καν στον κόπο να σταματήσει. Του είχε πει σχεδόν ανοιχτά ότι τον θέλει μόνο για τα λεφτά του και ότι θα τον κερατώσει ξανά και από πάνω τον έσπασε στο ξύλο και τον ξεφτίλισε κάνοντας τον ουσιαστικά σερβιέτα της. Και η αντίδραση του σε όλα αυτά ποια ήταν; Να της κάνει μασάζ σαν να ταν ο υπηρέτης της παρακαλώντας την για λίγο σεξ. Το περίεργο για αυτόν ήταν ότι όσο τον ταπείνωνε τόσο πιο πολύ την ήθελε αυτός. Φτιαχνόταν μάλιστα με την ιδέα ότι η γυναίκα του είχε τέτοιο δυναμισμό που έπαιρνε ότι ήθελε από αυτόν με το έτσι θέλω και τόση ερωτική ενέργεια που δεν έφτανε ένας άντρας μόνο για να την ικανοποιήσει. Λες να χει δίκιο; Σκεφτότανε. Λες να πρέπει απλά να την δεχθώ όπως είναι; Οι σκέψεις του διακοπήκαν από την φωνή της Μίνας.

    - Τρίψε μου και τον κώλο. Η φωνή της ήταν ήρεμη και τρυφερή αλλά μιλούσε στον Φίλλιπο χρησιμοποιώντας κοφτές διαταγές.

    Έκατσε λίγο πιο πίσω βάζοντας τα γόνατά του ανάμεσα στα πόδια της. Μπροστά του έβλεπε ένα θέαμα που τού κοψε την ανάσα. Τα οπίσθια της Μίνας ήταν σαν σκίτσο της DRUUNA. Μεγάλα, ζουμερά, προκλητικά, ούτε μία μικρή τρίχα δεν υπήρχε , ούτε ίχνος κυτταρίτιδας δεν χαλούσε την απαράμιλλη ομορφιά τους. Χαμηλά προς το πάτωμα φαινόταν, καθώς είχε ανοιχτά τα πόδια, το μουνί της πάντα υγρό και αχόρταγο. Ο Φίλιππος, λες και δεν είχε ξαναδεί την γυναίκα του γυμνή, ζαλίστηκε από την καύλα. Άρχισε να την τρίβει αργά και δυνατά. Μάλαζε με όση περισσότερη τέχνη μπορούσε τους δυνατούς γλουτούς της, πότε πάνω κάτω και πότε τρίβοντας τους κυκλικά. Η Μίνα ευχαριστιόταν τώρα το μασάζ ακόμα περισσότερο. Με ερεθισμένη φωνή, σαν παραμιλητό, του έδινε οδηγίες.

    - Τρίβε μαλάκα την κολάρα μου τρίβε .... ευχαρίστησε με .... δείξε μου την ευγνωμοσύνη σου που σε άφησα ζωντανό ... που δεν σε έλιωσα σα σκουλήκι με την μουνάρα μου ... τρίβε παλιοκερατά ...

    Βλέποντας ότι ή αχόρταγη γυναικάρα είχε ανάψει ξανά, ο Φίλιππος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Άρχισε να της φιλά τα κολομέρια ενώ δεν σταμάτησε να της κάνει μασάζ. Τα φιλιά του γινόταν όλο και πιο έντονα και σιγά σιγά επικεντρώνονταν γύρο από την μουνότρυπά της, χωρίς ποτέ να φτάσουν σε αυτή. Ήθελε να την ερεθίσει στο έπακρο και μετά να το κάνουν κανονικά στα τέσσερα. Η Μίνα ανταποκρινόταν κουνώντας αργά την λεκάνη της πάνω κάτω, με ρυθμό που συνεχώς δυνάμωνε, σαν ατμομηχανή που έπαιρνε σιγά σιγά μπροστά. Ο μικρόσωμος άντρας δεν άντεχε άλλο. Τόση ώρα η Μίνα έπαιζε με τον πόθο του και κέρδιζε μόνο αυτή. Ήρθε η ώρα, σκέφτηκε και τραβήχτηκε πίσω για να βγάλει το εσώρουχο του και να μπει επιτέλους μέσα της. Ωστόσο, υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο.

    - Που πάς; Φώναξε η Μίνα και, πιάνοντας τον από τα μαλλιά με το ένα χέρι, τον έχωσε ξανά στον κώλο της.

    Το μαρτύριο του πνιγμού ξεκινούσε ξανά. Το πρόσωπο του Φίλιππου είχε χαθεί ξανά μέσα στην ερωτική περιοχή της Μίνας που τρίβοντας τον δυνατά επάνω της δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα. Ο Φίλιππος αποφάσισε ότι το καλύτερο ήταν να την κάνει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έβαλε λοιπόν τα δυνατά του και έγλυφε όσο πιο καλά μπορούσε την κλειτορίδα της. Πράγματι η Μίνα που είχε σηκωθεί στα τέσσερα, άρχισε να ουρλιάζει από ηδονή και έπαψε να έχει συνεχώς το πρόσωπο του κολλημένο απάνω της. Δεν του άφησε βέβαια τα μαλλιά αλλά μία τον πίεσε δυνατά στο μουνί της και μία τον άφηνε πιο χαλαρό σύμφωνα με τον ερωτικό ρυθμό της. Έτσι μπορούσε ο κακομοίρης ο φίλιππος να παίρνει καμιά ανάσα πότε πότε και να μην σκάσει κάνοντας στοματικό στην γυναίκα του. Ακόμα μια φορά η επιβίωση του εξαρτιόταν από τον οργασμό της Μίνας. Όση ώρα την έγλυφε το μουνί γονατιστός, εκείνη παραληρούσε ουρλιάζοντας. Ήταν φανερό ότι τις άρεσε να ταπεινώνει τον άντρα της και με τα λόγια εκτός από της πράξεις της.

    - Ήθελες να σταματήσεις το γλείψιμο έ καργιόλη; ... Ήθελες να ξεφύγεις από την μουνάρα μου ε; ... δεν κατάλαβες καλά που έχεις μπλέξει ... όλη μέρα εκεί κάτω θα σε έχω ... δεύτερο σπίτι σου θα γίνει ο πάτος μου ...

    Συνέχισε να τον βρίζει για κανα πεντάλεπτο ακόμα προτού τελειώσει με πυροτεχνήματα. Μια τούφα από το τσουλούφι του Φίλιππού έμεινε στα χέρια της, καθώς χύνοντας τον κόλλησε στο μουνί της με όλη της τη δύναμη . Η τελική κραυγή του οργασμού της ακούστηκε ως το ισόγειο. Σηκώθηκε όρθια και κοίταξε με περιφρόνηση τον αξιοθρήνητο άντρα της. Ήταν πράγματι για λύπηση ο Φίλιππος. Το πρόσωπο του είχε κοκκινίσει από το τρίψιμο στο Μουνί της και ήταν πασαλειμμένο με τα κολπικά της υγρά. Εξουθενωμένος από την ασφυξία δεν είχε καν το κουράγιο να σταθεί στα πόδια του και στεκόταν γονατισμένος μπροστά της κοιτώντας την σαν κουτάβι.

    - Γιατί πήγες να φύγεις ρε; Τον ρώτησε άγρια.

    - Συγνώμη αγάπη μου, απλώς ήθελα να σου κάνω έρωτα κανονικά.

    - Εδώ; Στο πάτωμα; Στα τέσσερα; Εσύ; Εμένα; Ρώτησε με βλέμμα που γυάλιζε από θυμό.

    Μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου ξέσπασε η καταιγίδα. Μια δυνατή κλωτσιά της ξανθιάς αμαζόνας, στο πρόσωπο του Φίλιππου τον έριξε ανάσκελα στο πάτωμα. Προτού προλάβει να αντιδράσει η Μίνα έβγαλε από το παντελόνι του την ζώνη και άρχισε να τον δέρνει αλύπητα. Τον χτυπούσε όπως χτυπούν τα χαλιά για να τα ξεσκονίσουν, ξερά, χωρίς οίκτο, σαν να μην ήταν άνθρωπος ο κακομοίρης που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια της. Ο Φίλιππος κουλουριάστηκε και άρχισε να σέρνεται μακριά της για να γλυτώσει. Ούτε σκέψη να αμυνθεί. Είχε τρομάξει τόσο, που το μυαλό του είχε παραλύσει πλήρως.

    Βλέποντας ότι η ψυχολογία του άντρα της έχει σπάσει. Η Μίνα άφησε τα πιο σαδιστικά ένστικτα της απελευθερωθούν. Μέσα σε ένα απόγευμα η δίμετρη γυναικάρα είχε μεταμορφωθεί από μια απλώς δυναμική γυναίκα, σε κανονική αφέντρα! Ευχαριστιόταν αφάνταστα να δέρνει και να ταπεινώνει τον δύσμοιρο άντρα της. Οι κραυγές πόνου και τα παρακάλια του όχι μόνο δεν την έκαναν να τον λυπηθεί αντιθέτως την έφτιαχναν.

    - Και τι νομίζεις ότι είμαι εγώ ρε μαλάκα για να με γαμάς στα τέσσερα; Κανα πουτανάκι του δρόμου; Ούρλιαζε ενώ συνέχισε να τον χτυπά με την ζώνη. Εγώ είμαι πουτάναρα ακούς; ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ-ΡΑ! Θα γλύφεις, θα μου τα ακουμπάς, και θα στα φοράω κι από πάνω ακούς;

    - Έλεος αγάπη μου φτάνει. Θα με σκοτώσεις. Φώναξε ο Φίλιππος τρομαγμένος.

    - Τώρα θα σου πω εγώ ποιός θα γαμίσει ποιόν. Τσακίσου στο δωμάτιο.

    Πιάνοντας τον ακόμα μια φορά από τα μαλλιά η Μίνα έσυρε τον Φίλιππο στην κρεβατοκάμαρα της. Τον πέταξε στο μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι και με τέσσερις γραβάτες του, που πήρε από την ντουλάπα, τον έδεσε χειροπόδαρα. Έσκισε το μποξεράκι του και φανέρωσε το πέος του που ήταν όρθιο και σκληρό. Έκατσε πάνω του και η ηδονή που ένιωσε την έκανε ακόμα πιο αδίστακτη. Έσκυψε και έπιασε με το δεξί της χέρι το σαγόνι του τρομαγμένου Φίλιππου σφίγγοντάς το δυνατά. Τον κοίταξε στα μάτια έτοιμη να τον κατασπαράξει.

    - Ήθελες να με γαμήσεις σαν τσουλάκι ε μαλακα; Τώρα θα δεις γαμίσι. Ετοιμάσου να υποφέρεις.

    Του έριξε ένα δυνατό ανάποδο χαστούκι και, βάζοντας τα χέρια της στο στήθος του, έμπηξε τα νύχια της βαθιά στη σάρκα του. Ξεκίνησε τον βιασμό του μικρόσωμου άντρα με δυνατές κινήσεις της λεκάνης της μπρος πίσω. Ο Φίλιππος ούρλιαζε από πόνο και ικέτευε για έλεος, αλλά ενώ η πανέμορφη γυναικάρα μπορούσε εύκολα να του κλείσει το στόμα, ούτε μία κίνηση δεν έκανε για να τον κάνει να ησυχάσει. Ήθελε όλη η πολυκατοικία να ακούσει τις απελπισμένες κραυγές και τα παρακάλια του άντρα της. Ήθελε όλοι να μάθουν ποιός έχει το πάνω χέρι στο σπίτι τους.

    - Θα σε ξεζουμίσω ρε μαλάκα ακούς; Όταν θα τελειώσω μαζί σου δεν θα χει μείνει τίποτα από σένα. Το Κατάλαβες;

    - Λυπήσου με γυναικάρα μου. Άσε με να ζήσω και θα κάνω πάντα ότι διατάζεις. Είχε μπει και εκείνος στο τριπάκι και, παρά τον έντονο πόνο, το απολάμβανε με την ψυχή του.

    - Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω! Φώναξε ενώ ξεκίνησε ένα νέο μπαράζ από χαστούκια.

    Τώρα πια δεν τον βίαζε απλά. Κάλπαζε πάνω του. Η ερωτική ορμή της κόντευε να σπάσει το κρεβάτι που έτριζε ολόκληρο. Το σώμα του Φιλίππου κυριολεκτικά έτρεμε από ηδονή καθώς με δυσκολία κρατιόταν για να μην τελειώσει πρόωρα. Ήθελε να χαρίσει στην αφέντρα του ένα τέλειο οργασμό και ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε τι τιμωρίες τον περίμεναν αν της το χάλαγε την τελευταία στιγμή. Η ίδια η Μίνα είχε πλέον εκστασιαστεί. Γάμαγε τον άντρα της όλο και πιο δυνατά. Οι ρώγες τις είχαν μεγαλώσει και σκληρύνει πάρα πολύ και σκύβοντας πότε πότε για να τον πάρει μέσα της ακόμα πιο βαθιά θα τεράστια στήθη της έδιναν δυνατά σκαμπίλια στο πρόσωπο του Φίλιππου. Όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να βρίζει και να εξευτελίζει τον ανήμπορο να αντιδράσει άντρα της.

    - Σ’αυτό το κρεβάτι σε κεράτωσα ρε μαλάκα, σ’αυτό που σε γαμάω τώρα. Θα σε εξαφανίσω! Η μουνάρα μου θα σε καταπιεί και σένα όπως τόσους και τόσους.

    Κάποια στιγμή το ερεθισμένο σώμα της άρχισε να τρέμει και ο ρυθμός της έγινε απίστευτα γρήγορος, προμηνύοντας την έκρηξη του ηφαιστείου. Ο Φίλιππος που δεν είχε πλέον άλλες δυνάμεις αφέθηκε να παρασυρθεί από το δυνατό κορμί της. Τελείωσαν μαζί ουρλιάζοντας και οι δύο. Η Μίνα, καθώς τελείωνε, έβγαλε όλη της την ένταση αγκαλιάζοντας τον δεμένο άντρα της με χέρια και πόδια, τόσο δυνατά που κόντεψε να του σπάσει τα κόκαλα. Ο Φίλιππος φώναξε τόσο λόγο της ηδονής όσο και λόγο του πόνου. Ταυτόχρονα έχυσε μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο αχόρταγο μουνί της πανέμορφη αμαζόνας που το ρούφηξε ολόκληρο.

    Έμειναν ακίνητοι για μερικά λεπτά μέχρι οι χτύποι της καρδιάς τους να βρουν τον κανονικό τους ρυθμό. Μετά από λίγο ο Φίλιππος άνοιξε τα μάτια και κοίταξε την γυναίκα του που είχε ξαπλώσει δίπλα του. Ήταν πιο όμορφη παρά ποτέ. Το πληθωρικό της σώμα, χορτασμένο από σεξ για την ώρα, είχε ανθίσει σαν φρεσκοποτισμένο δέντρο. Το δέρμα της έλαμπε. Το πρόσωπο της είχε αποκτήσει μια γλυκιά ηρεμία και έδειχνε ακόμα πιο όμορφο. Τα καταγάλανα μάτια της για πρώτη φορά εδω και ώρες το κοιτούσαν με στοργή και τρυφερότητα. Ένιωθε εκείνη την ώρα ότι αγαπάει την γυναίκα του πιο πολύ από κάθε φορά.

    - Ήταν ότι πιο όμορφο έχω ζήσει. Της είπε με σβησμένη από την κούραση φωνή.

    - Πράγματι καλό ήταν! Απάντησε εκείνη με γλυκιά ήρεμη φωνή.

    Σηκώθηκε στα γόνατα και με επιδέξιες κινήσεις έλυσε τον Φίλιππο που δεν ένιωθε πλέον τα άκρα του. Τον πήρε αγκαλιά και ακούμπησε το πρόσωπο του στο στήθος της μαλακά αυτή την φορά. Χαϊδεύοντας του τρυφερά τα μαλλιά του ψιθύρισε γλυκά στο αυτί.

    - Έλα μωρέ να το πάρω αγκαλίτσα το μωράκι μου που το ξεζούμισα. Κοιμήσου μωρό μου, κοιμήσου, έχει περάσει η ώρα.

    Ο Φίλιππος είχε εξουθενωθεί εντελώς. Η ερωτική μάχη τον είχε κάνει εντελώς ανήμπορο να κινηθεί, να μιλήσει και να σκεφτεί ακόμα. Κούρνιασε στα μεγάλα φιλόξενα στήθη της Μίνας με μια αίσθηση απόλυτης ασφάλειας. Το σώμα και το μυαλό του άρχισαν να βυθίζονται σε βαθύ λήθαργο. Φίλησε απαλά τις ρώγες της, μερικές φορές, προτού τον πάρει ο ύπνος.


    Made by S.T.A.L.
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    ε ρε τον έρμο τον Φίλλιπα!
     
  3. STAL

    STAL New Member

    Η μοίρα των Υποτακτικών και των αδύναμων.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν και δε μου άρεσε η ιστορία για ηθικούς λόγους, μου άρεσε ο τρόπος που γράφεις και το χιούμορ σου και σε κάποια σημεία σχεδόν αισθάνθηκα το σουρρεαλιστικό τρόμο.
     
  5. STAL

    STAL New Member

    Κάθε γνώμη σεβαστή αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις καλέ μου φίλε, τι ενοείς με την φράση ¨Ηθικούς λόγους.¨
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Μου αρέσουν τα παιχνίδια κυριαρχίας με ορισμένες εξαιρέσεις: δηλαδή στο χώρο εργασίας το θεωρώ ανεύθυνο να παίζονται τέτοια παιχνίδια, όταν μιλάμε για τις ανάγκες των ανθρώπων, καθώς και την ευθύνη που φέρει ο προϊστάμενος για τους υφισταμένους του. Επίσης, όμως δε μπορώ να αποδεχτώ με τίποτα τα παιχνίδια κυριαρχίας ανάμεσα σε ζευγάρια που εμπλέκονται χρήματα. Εν προκειμένω, αυτό εννοώ. Δεν έθεσα θέμα για την ηθική σου μη νομίζεις κάτι τέτοιο, ξέρω τι γράφεις και αντιλαμβάνομαι πως το γράφεις. Εγώ όμως προσωπικά όσο ερεθιστικό κι αν ήταν το παιχνίδι δε θα μπορούσα ποτέ να δικαιολογήσω μια γυναίκα τύπου Α>Β δηλαδή το υλικό συμφέρον να υπερτερεί των συναισθημάτων. Είναι πάρα πολύ όμορφο να ξέρεις που πατάς σεξουαλικά και πως έχεις ένα σύντροφο που σε ικανοποιεί χωρίς να κρύβεται ο ένας απ' τον άλλο, απ' την άλλη όμως όταν δεν κάνεις σεξ και θα πας για ένα φαγητό, σινεμά, θα θέλεις να μιλήσεις για κάτι που σου συνέβη, ή να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια και να νιώθεις το μοίρασμα, δε μπορώ να διανοηθώ ότι σε μια τέτοια σχέση το συμφέρον και η υλική ικανοποίηση υπάρχουν στην εξίσωση, ή έστω πρωτοστατούν.

    Με κάθε σεβασμό, μου άρεσε ο τρόπος που γράφεις, όπως έγραψα παραπάνω.


    Τέλος, θα ήθελα να σου προτείνω ένα βιβλίο: το Γέλιο στο σκοτάδι, του Ναμπόκοφ ( ο συγγραφέας της Λολίτα ) πιστεύω ότι θα σου αρέσει πάρα πολύ.
     
    Last edited: 19 Ιανουαρίου 2018
  7. STAL

    STAL New Member


    Ειλικρινά χαίρομαι τις συζητήσεις όπου υπάρχει διαφωνία. Με τις διαφωνίες και της ανταλλαγές απόψεων πήγε ο κόσμος μπροστά.
    Στην ιστορία αυτή μια ανήθικη - αδίστακτη γυναίκα εξευτελίζει ξεζουμίζει οικονομικά, και όχι μόνο, έναν άντρα που της λατρεύει. ΣΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ!!!
    (Για αυτό άλωστε έγραψα στον τίτλο της ιστορίας ότι είναι φανταστική)
    Ούτε εγώ μπορώ να δεχθώ τα παιχνίδια κυριαρχίας όταν υπάρχει συμφέρων,από τον ισχυρότερο, έλα όμως που είναι τόσο ερεθιστικά! Ο αναγνώστης μπορεί να ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτεί όσα διαδραματίζονται στην ιστορία αυτή. Και εγώ γουστάρω (όχι ερωτικά) που ξεκοιλιάζονται στο game of thrones αλλά δεν θα σκότωνα ποτέ στην πραγματικότητα!
    Δέν την έχω ψωνίσει, είμαι 10000000000 φορές πιο ασήμαντος από τον πιό ασήμαντο συγγραφέα, αλλά η ερασιτεχνική πορνογραφία ώς κατώτατη μορφή τέχνης απολαμβάνει όλα της τα προνόμια, κατά την γνώμη μου , εφόσον οι ιστορίες παρουσιάζονται ως μη αληθινές. Εξαίρεση φυσικά αποτελεί οποιαδήποτε ιστορία περιγράφει μη ενήλικους χαρακτήρες.
    Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια ως προς τον τρόπο που γράφω και θα περιμένω με χαρά τα αντεπιχειρήματα σου.

    Υ.Γ. 1 Άργησα να απαντήσω λόγο έλλειψης χρόνου.

    Υ.Γ. 2 Το βιβλίο έχει ενδιαφέρων θα το ψάξω ελπίζω να υπάρχει και σε μορφή pdf .
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Δε μπορώ να διαφωνήσω ως προς το σκεπτικό. Μου αρέσουν πολλές ιστορίες που δε θα έκανα τίποτα απ' όσα περιγράφονται, αλλά με διεγείρουν σε πνευματικό επίπεδο. Όταν μιλάμε για ερωτική ιστορία φοβάμαι όμως πως ενώ λειτουργώ αποκλειστικά εγκεφαλικά η πνευματική διέγερση είναι σε άλλο τομέα και όταν ξυπνάει μαζί η κριτική διάθεση, ναι μεν μπορώ να την καθυποτάξω, αλλά χάνεται η μισή ομορφιά της ιστορίας.

    Αλλά η απάντηση σου ήταν αρτιότατη κι ευγενέστατη.

    ΥΓ Έχεις πμ.

    Καλημέρα