Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ασύμμετρες σχέσεις την εποχή της οικονομικής κρίσης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Μαϊου 2017.

  1. angel42

    angel42 Regular Member

    Εμένα πάλι δε Μου περιορίζει την καύλα τίποτε... Όλα κι όλα... Ζω και αναπνέω για να Είμαι Ελεύθερη και μέσα στην ηδονιστική ζωή. Για να μη μπορεί αυτή την ηδονιστική ζωή να Μου την ενοχλούν και να Μου την πειράζουν οι έξωθεν παρεμβολές φροντίζω να τη μοιράζομαι με εκλεκτούς συντρόφους είτε έχουμε να περάσουμε, είτε δεν έχουμε... Ζόρια, άγχη υπάρχουν και κυρίως προκαλούνται από μεγάλες δόσεις κούρασης. Τι πιο υπέροχο να σε ξεκουράζει ο δούλος με ένα κάρο τρόπους που υπάρχουν για να σε ξεκουράσει. Τι πιο υπέροχο να επιστρέφεις σπίτι μετά από μία μέρα έντονης κόπωσης και να παρακολουθείς ένα δυνατό μαστίγωμα... Τι πιο υπέροχο όταν πάει να σε βάλει η μαυρίλα στο παιχνίδι της, να στείλεις και να λάβεις ένα μήνυμα που σε ξαναφέρνει σε αυτό που είναι το σημαντικό. Για Εμένα το σημαντικό είναι να ζω ηδονιστικά κάθε μέρα ό,τι και αν γίνεται... Ακόμα και όταν αυτό που γίνεται είναι μία μεγάλη στεναχώρια, ή θλίψη... Αφήνομαι να τη βιώσω με πάντα μία κρυφή αίσθηση χαράς. Είναι μέρος του να Είμαι ζωντανή. Αυτό, το ότι Είμαι ζωντανή, ποτέ δεν το ξεχνάω και Με καυλώνει... Α.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest


    Από συζητήσεις μου με άτομα, όχι από εδώ μέσα.


    Από άντρα…


    «Δηλαδή ρε φίλε, όταν είναι σκλάβα, μπορώ να της ζητήσω ότι θέλω;


    Τι θα ήθελες;


    Σεξ, ρε φίλε, είναι το μόνο που μας έμεινε. Και δεν μπορώ να έχω και τα μη και όχι έτσι, κι αλλιώς…»


    Από γυναίκα…


    «Τι σε φέρνει σε αυτές τις αναζητήσεις;


    Να σου πω, νιώθω πιο πιεσμένη, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω λεφτά, ζορίζομαι με πολλά. Έκανα σεξ με όποιον και όπου βρω, αλλά δεν με φτιάχνει πια. Θέλω κάτι πιο δυνατό.»


    Υπάρχουν κι άλλα και απ’ έξω και από εδώ μέσα. Το θέμα μου όμως δεν είναι να αποδείξω ότι υπάρχουν, αυτά τα άτομα. Αλλά να τους κάνω να σκεφτούν. Δεν νομίζω ότι οι ασύμμετρες σχέσεις είναι η απάντηση στα παραπάνω. Δεν ισχυρίζομαι ότι άτομα που έχουν καιρό τέτοιες σχέσεις, το κάνουν για αυτούς τους λόγους. Δεν αντέχει. Να προλάβω θέλω…


    Οπότε σταματήστε να απαντάτε προς εμένα και απαντήστε προς αυτούς. Δεν χρειάζεται να ξέρετε ποιοι είναι, να βοηθήσετε θέλω. Αν δεν θέλετε, δεν χρειάζεται να συμμετέχει κάποιος. Κάποιοι απάντησαν και θα διαβαστούν είμαι σίγουρος και θα βοηθήσουν.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κύττα...
    Όλοι και όλες τα ακούμε κι εδώ κι αλλού και παντού.
    Είναι διαχρονικά πάντα τα ίδια αυτά τα άτομα...
    Η κρίση που περνάει το ρομέικο, είναι κρίση αξιών που αποτυπώνεται στην οικονομία.
    Ήταν ακριβώς το ίδιο και πριν 40 χρόνια και 30 και 20 και 10...
    Είναι αυτή η κρίση που παράγει αποτυπώματα και δυσανεξίες...
    Φτάνει ως εδώ..?
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Επειδή πρόσφατα τέθηκε παρόμοιο ερώτημα, διαφορετικά αν θέλετε διατυπωμένο, αλλά το ίδιο, να σάς το θυμίσω...
    Κι επειδή δεν συνηθίζω να υπαναχωρώ στις τοποθετήσεις μου παρά μόνο αν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό, ή αν έχω αλλάξει εγώ, θα επιμείνω, λέγοντας ότι προσπαθώ να διαφυλάξω το κομμάτι του εαυτού μου που νομίζω ότι αξίζει:

     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σε μένα όταν λένε υπομονή, εκνευρίζομαι. Αφού έχω βαρεθεί να τον ακούω τον θόρυβο της καραμέλας.
    Όταν μου λένε, να κοιτάξω και γύρω μου ή τα λεγόμενα "χειρότερα", εκνευρίζομαι ακόμη περισσότερο.
    Αφού καλώς ή κακώς, στο τέλος το τομάρι μου "κοιτάω" όπως ίσως και οι περισσότεροι.

    Άτομα που ψάχνουν λύσεις στο σεξ και στις όποιες διαβαθμίσεις ή διακλαδώσεις του. Για μένα δεν καταφέρνουν τίποτ' άλλο, απ' το να το μαγαρίσουν ( ή να μαγαρίσουν κομμάτι του ίδιου τους του εαυτού και όχι μόνο το σεξ ). Καρά τετριμμένο αλλά ο καθένας φτιάχνει ή βρίσκει δρόμους με τις πέτρες που κουβαλάει στο δικό του σακίδιο. Και τους βρίσκει ή ψάχνει στους πλέον διαφορετικούς "τόπους".
    Γι' αυτό ότι κι αν πω/γράψω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, πιθανότατα για τους άλλους να είναι άνοστο/λάθος/κλπ κλπ.

    Μόνο αυτή η ρωγμή μένει...μέσα...για κάποιους άλλους χαραμάδα, που αν για κείνους πάντα τους κάποιους θ' αρκούσε η προσφυγή στο bdsm για να την κλείσουν, βουρ στον πατσά θα τους έλεγα. Κι ας είναι και placebo. Ελάχιστα είναι τα αληθινά καταστροφικά πράγματα στην ζωή. Το να συναρμολογείς ή ν' αποσυναρμολογείς τον εαυτό σου σαν puzzle - ξανά για μένα -, δεν είναι ένα από δαύτα. Αιτίες για σωστές ή λιγότερο σωστές αναζητήσεις, υπάρχουν άπειρες. Όπως και άπειρες θα ήταν οι αιτίες γι' απόδραση.
    Τώρα, αν καταφέρνουμε να τρέξουμε τόσο γρήγορα, που ο εαυτός μας να μην μας προφτάσει ποτέ, δεν το γνωρίζω για όλους και γι' αυτό δεν απαντώ.
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2017
  6. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Positive and creative character....