Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 31 Μαϊου 2011.

  1. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Άποψή μου είναι πως στις BDSM σχέσεις, ο υποτακτικός / η υποτακτικιά είναι αυτή που επιλέγει τον Master του /της. Πρέπει να νιώσει εμπιστοσύνη και έντονη επιθυμία για να υποταχτεί στην θέλησή του. Είναι δύσκολο να αφεθεί στα χέρια κάποιου, που θα του δόσει (διστακτικά στην αρχή) την συναίνεσή της να την υποτάξει. Ο Master έχει σαν μόνη επιλογή, να γίνει όσο πιό ποθητός μπορεί εμφανισιακά και να φλελτάρει με διακριτικότητα και σοβαρότητα, "την κυρίαχη αρχικά" υποψήφια υποτακτικιά του. Συμφωνείτε.????
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Φυσικά... Ως γνωστόν, άπαντες οι Κ τρέχουν σε γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, ακριβά καταστήματα ρούχων. Όταν τους μένει χρόνος απ' αυτά, κάνουν μια βόλτα από το κομμωτήριο για να βάψουν το μαλλί ενώ ποτέ δεν αμελούν την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό για το καθιερωμένο τους botox.

    Είμαστε σοβαροί; Αλίμονο αν κριτήριο ήταν μόνο η εξωτερική εμφάνιση και ο τρόπος του φλερτ. Άλλοι παράγοντες δεν υπάρχουν; Προσωπικότητα, χαρακτήρας, ενδιαφέροντα, βδσμικές γνώσεις, είναι πράγματα ασήμαντα, που χάνονται μπροστά σε μία καλή εξωτερική εμφάνιση κι ένα ευπρεπές πέσιμο;
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    αν και μου μυριζει παγιδα το θεμα εγω θα σου απαντησω ευθεως πεφτοντας στην παγιδα  

    φυσιολογικο ειναι να επιλεξει η υποτακτικη (αχ σε παρακαλω πολυ οχι "υποτακτικια" σωστο ειναι βεβαια αλλα ακουγεται καπως "ξενερουα"   ) διοτι κατα την αποψη μου η υποτακτικη δεν ειναι σωστο να προτεινει σ ενα κυριαρχο να γινει Κυριος της αρα δεχομενη προτασεις διαφορων κυριαρχικων ατομων αυτη θα επιλεξει και θα πει το ναι στον ενα που της ταιριαζει ....

    τωρα για το πιο ποθητος εμφανησιακα δεν το απορριπτω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονη επιλογη του κυριαρχου αυτη διοτι η υποψηφια υποτακτικη του δεν νομιζω να επιλεξει να υποταχθει σ ενα ομορφο πουκαμισο αν αυτο δεν εχει αναλογο περιεχομενο
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Κατ'αρχην θα συμφωνησω με την αποψη του Durcet για την εξωτερικη εμφανιση που δεν εχει τοση σημασια (οχι στην καυστικη του διαθεση.....παλιοπαιδο) οσο ο χαρακτηρας,η προσωπικοτητα, η συμπεριφορα και ο τροπος προσεγγισης ενος Κυριαρχου.
    Δεν ξερω για τους ανδρες υποτακτικους, αλλα οπως ειναι γνωστο οι γυναικες παντα αποφασιζουν αν θα ανταποκριθουν στο καλεσμα ενος ανδρα, ειτε σε bdsm σχεσεις ειτε σε vanilla.
    Στο θεμα μας τωρα.....κατα την αποψη μου, ναι,οι υποτακτικες αποφασιζουν αν θα δεχθουν να υποταχθουν σε καποιον,δεν επιλεγουν.
    Και αλιμονο αν δεν το εκαναν.
    Επιλογη κανουν οι Κυριαρχοι.
    Παρατηρουν και μετα επιλεγουν να δειξουν το ενδιαφερον τους προς καποια.
    Και αν ειναι σοβαροι και αξιοπρεπεις και αρεσουν και λιγο σε μια υποτακτικη.....δενει το γλυκο.
    Αλλιως....αποχωρουν απρακτοι και πανε παρακατω.
    Αυτααααααααααα......
     
  5. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας, και είναι το ουσιαστικότερο να έχεις μια έντονη προσωπικότητα, αλλά αυτό προυποθέτει να σε γνωρίσει καλά πρώτα. Πως θα γίνει αυτό, εάν περιμένεις στην ουρά να δοκιμάσει όλους εμάς τους παιδαράδες πρώτα? ( χα.χα.χά). Άσε που κάποιος μπορεί να είναι καλός σε εμφάνιση, που σημαίνει καλή πρώτη εντύπωση, αλλά παράλληλα και το "κακό παιδί " που όλες γουστάρουν.
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Όπως και να έχει το πράγμα δηλαδή μωρό μου, η χυλόπιτα μας ανήκει εξ ολοκλήρου. Οι ιδέες σου μου αρέσουν πολύ, όμως νιώθω μια τρελή επιθυμία... να σε τιμωρήσω, γι όσους έχεις στενοχωρήσει μέχρι τώρα, απορίπτοντάς τους. Έτσι θα δικαιωθεί και ο αγαπητός μου φίλος που υποστηρίζει ότι ο χαρακτήρας, θα έπρεπε να είναι σημαντικότερο κριτήριο επιλογής. Μεταξύ μας όμως γλυκιά μου, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως θα έπρεπε, και οι περισσότερες τσουλίτσες εστιάζουν αλλού....ξέρεις εσύ....δεν ξέρεις?
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Να με τιμωρησεις.....απιθανο!
    Θα χρειαστεις ειδικη αδεια.
    Οσο για το που εστιαζουν οι τσουλιτσες....η my slut behavior περιοριζεται σε πολυ προσωπικες στιγμες με τον συντροφο μου και μονο.
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Το βλέπω απο το πρωί σήμερα, πως δεν είναι η τυχερή μου μέρα. Που θα πάει θα γυρίσει...και το χειρότερο... βλέπω να χάνω και το Party της Doras στη Θεσσαλονίκη.
     
  9. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Master Andreas δώσε μια καλή βάση εδώ,ίσως σε βοηθήσει για να πας παρακάτω ...

    Ω ναι, ναι σου λέω ναι ......

    Μπορούμε να μάθουμε και εμείς οι αθώοι που ?που? που?
     
  10. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Δεν επιλεγει ακριβως(εαν μιλαμε για M/s),γνωστοποιει στον Master οτι επιθυμει να τον υπηρετησει.Eαν θα αποδεχθει η'' οχι την επιθυμια της, εγκειται αποκλειστικα και μονο στη κριση του Master
     
  11. zou

    zou

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Εγω μπορω να μη μιλησω??? εχω εξαντλησει το θεμα περι του δικαιωματος των σκλαβων-υποτακτικων να επιλεγουν!
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Οι υποτακτικοί είναι αυτοί που επιλέγουν.???

    Όχι  

    Αυτό που κατά τη γνώμη μου οφείλει ο Κυρίαρχος είναι να δείξει πολύ σαφώς στη σκλάβα σε ποιά κατάσταση θα μπει, τί θα έχει από Αυτόν και τί απαιτείται από την ίδια.

    Ερώτηση, αν προχωρήσει και δεχτεί να ξεκινήσετε μια σχέση η σκλάβα αυτή και μετά δεν σας υπακούει, τότε τί θα κάνατε; Και γιατί θα σας υπάκουε κάτω απ τις συνθήκες φλέρτ που περιγράφετε;