Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


    Πλακα κανεις , δεν μπορει !!!

    Θα γραφεις εσυ αυτα που γραφεις και θα συνεχιζεις να λες ....
    '' η θεώρηση ότι ήταν σωστή και ολοκληρωμένη η αναζήτηση του εαυτού σας είναι απλώς θεώρηση '' ,
    δηλαδη εν ολιγις οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται με τον εαυτο μας , και ξερεις εσυ ,
    και οτι ειμαστε ντε και καλα ολοι bi ,
    και εχεις την απαιτηση κι ολας να επανελθουμε στο θεμα ?

    Τι λες κοπελα μου ?
     
  2. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά από πότε η ομοφυλοφιλία έγινε FETISH?   Κατά την γνώμη μου πρέπει να μεταφερθεί η στο οff topics η στο bdsm discussion
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εγω παλι συγνωμη αλλα ποτε δεν ενιωσα κατι αλλο εκτος απο straight.Και δεν νομιζω να νιωσω κατι τετοιο ποτε.Επισης θα εκτιμουσα ιδιαιτερως να αναλυθει λιγο απο την γραφουσα τι εννοει οταν λεει οτι ολοι ειμαστε αμφιλοφυλοφιλοι.
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


    και αλλο ???  

    δεν σου εφτασε αυτη δηλαδη και θελεις και αλλο !

    εεεε... εισαι μαζοχιστης !  
     
  5. Constan

    Constan Regular Member

    εφοσων καποιος δεν προκαλει με την συμπεριφορα του δεν εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε τα θελω του
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Τα θελω του οχι και σαφεστατα φευ απο εμε να κανω κατι τετοιο.Αλλα δεν μου αρεσει να χαρακτηριζομαι κατι που δεν ειμαι.
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Μου φαίνεται έγινε παρεξήγηση για πριν, εννοούσα ότι αφού μπορούμε να σκεφτούμε ή να φαντασιωθούμε κάτι με το ίδιο φύλο χωρίς ή με το να δοκιμάσουμε είμαστε bi απλά είναι επιλογές, η Lady μάλλον αναφέρετε στο ότι μπορούμε να ερωτευτούμε και τα δύο φύλα το οποίο πιστεύω είναι λάθος. Είναι στα γονίδια αυτό αλλά δεν είμαστε ζώα μπορούμε να κάνουμε επιλογές!
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Εμένα πάλι αυτό που με "χαλάει" είναι η (νομίζουν έντεχνα κεκαλυμένη) άποψη μερικών ότι είναι οκ να πηγαίνουν άντρες μεταξύ τους (είτε ονομάζονται bi είτε gay - αν και πώς μπορεί κάποιος bi να κατακρίνει τους gay είναι άξιον απορίας, αφού και οι δύο πάνε με άτομα του ίδιου φύλου, με τη μόνη διαφορά ότι ο ένας το κάνει αποκλειστικά κι ο άλλος όχι) αλλά όχι γυναίκες (quote: γιατί αν γεμίσει το forum με "τέτοιες", θα χαλάσει). Ρατσισμός σε πληθώρα στόχων.  

    Σχετικά με το θέμα του νήματος:

    Θα συμφωνήσω με αρκετά από τα λεγόμενα της Lady in Black, ειδικά στο σημείο που αναφέρει περί ρατσισμού των "μέσα" προς τους "έξω", πράγμα το οποίο νομίζω ότι ούτως ή άλλως είναι χαρακτηριστικό όλων των "μειονοτήτων", ίσως λόγω ανασφάλειας (βλέπε ανέκδοτο με τον γρύλλο).

    Γενικά, ο καθένας είναι ό,τι είναι και κάνει ό,τι τον ευχαριστεί. Είτε γεννήθηκε έτσι, είτε το επέλεξε. Το ίδιο μου κάνει. Στη τελική, ποιοί είμαστε εμείς οι "τέλειοι" και θέλουμε/προσπαθούμε να κρίνουμε τους "ατελείς"; Τα βαριέμαι όλα αυτά και, ειλικρινά, η βλακεία μερικών με κουράζει.
     
  9. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    μην θυμώνετε.. νομιζω πραγματικα οτι είναι θέμα συγκοιριών.. οτι με το κατάλληλο άτομο όλα γινονται..Είπα και στο αρχικο post οτι οι επιλογές μου βασίζονται όχι αποκλειστικα στο τι κουβαλάει ο άλλς ανάμεσα απο τα πόδια του αλλά στο τι ανθρωπος είναι. Ειλικρινά πιστεύω ότι με την σωστή προσωπικότητα μπορεί να την πατήσουμε και να μην το πιστεύουμε. Οκ δεν θα μας βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι αλλά πειτε μου δεν υπάρχει αυτή η μικρή πιθανότητα να γνωρίσετε αυτό το κάτι το ξεχωριστό και να συμβεί το αδιανόητο για σας? Προυπόθεση σαφως είναι να είστε ανοιχτοί και βλεπουμε....

    Demoness δεν ξερω που αναφέρεσαι στην πρώτη παράγραφο αλλα μαζί σου.. Δεν ανοιξα το νήμα για να ασκήσουμε κριτική πάντως, αλλά για να πει ο καθένα αυτο που πιστεύει..απλά και ανθρώπινα
     
  10. latexduck

    latexduck Contributor

    Φυσικά αν γεμίσει με τέτοιες και τέτοιους θα χαλάσει το forum γιατί θα αλλάξει η θεματολογία του forum, δεν είμαστε εδώ για να λέμε τι μας αρέσει να Μ/μάς αγγίζει (πουλί ή αιδοίο) αλλά το παιχνίδι πρίν απο αυτό.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Ασφαλώς, όπως θεώρηση είναι και η αίσθησή σου ότι έχεις αποκρυσταλλώσει άποψη επί της ερωτικής σου ταυτότητας. Αν από την άλλη πλευρά αισθάνεσαι ότι εσύ έχεις έρθεις στο προκείμενο (τη συνειδητότητα) καλό θα ήταν να αναφέρεις ποιο θεωρείς πως είναι το σημείο που οριοθετεί τη θεώρηση από την πλήρη συνειδητότητα, έτσι ώστε να καταλάβουν και όσοι αγνοούν εαυτόν ποιο βήμα απομένει να κάμουν.

    Αν σκέπτεσαι πως το βήμα που οδηγεί από την άγνοια στη συνειδητότητα είναι η δοκιμή, θα έλεγα πως ο συλλογισμός σου χωλαίνει σε μία γενικότερη εφαρμογή, αν σκεφτεί κανείς πώς μάλλον δεν χρειάζεται να φας κόπρανα για να καταλήξεις στο ότι δεν είσαι κοπρόφιλη. Αν, τέλος, χρειάζεται να τα δοκιμάσεις για να νιώσεις αρκετά σίγουρη για να τα απορρίψεις, και να μην αφήσεις εντός σου αυτή την απορία που θα σε καθιστά ανολοκλήρωτη ως σεξουλική οντότητα, θα πρέπει να συνυπολογίσεις πως υπάρχουν άνθρωποι τόσο διορατικοί όσο χρειάζεται ώστε να τα απορρίψουν, άνευ δισταγμών και αμφιβολιών, άμα τη εμφανίσει τους.

    Επί του θέματος του νήματος: Αν θεωρήσεις την ομοφυλοφυλία με κριτήριο το τί απαντάται στη φύση, ναι είναι φυσιολογική. Αν τη θεωρήσεις με κριτήριο το ποσοστό εμφάνισής της επί του συνόλου σεξουαλικών συμπεριφορών, πρόκεται για ανωμαλία (το ομαλό δίνεται ασφαλώς από την πλειοψηφία). Αν θεωρήσεις τη σεξουαλικότητα των θηλαστικών με αποκλειστικό κριτήριο το πώς αυτή εξυπηρετεί στην αναπαραγωγική διαδικασία, η ομοφυλοφιλία είναι μία λανθάνουσα μορφή σεξουαλικότητας διότι δημιουργεί προσκόμματα στις φυσικές λειτουργίες.

    Το να τυγχάνουν οι ομοφιλόφιλοι -όπως και ένα σωρό άλλες μειονότητες- ίσης μεταχείρισης με την πλειοψηφία είναι ένα βήμα που θα πρέπει να γίνει, αλλά η απαίτηση της αποδοχής της σεξουλικής τους συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους, ως καθόλα φυσιολογική, θεωρώ πως δεν έχει λογική βάση. Τα ίδια θα έγραφα αν εδώ γίνονταν λόγος για οποιαδήποτε αποκλίνουσα από το μέσο όρο σεξουαλική συμπεριφορά.
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Το "παιχνίδι" (?) πριν απ' αυτό γίνεται ΚΑΙ από "τέτοιες" και "τέτοιους", είτε σου αρέσει είτε όχι, ένας εκ των οποίων είσαι και εσύ. Με αυτή τη λογική, ούτε η δική σου παρουσία θα έπρεπε να είναι επιθυμιτή.

    Δηλαδή η οποιαδήποτε προσπάθεια της οποιαδήποτε "μειονότητας" για διεκδίκηση δικαιωμάτων ή/και αποδοχή είναι καταδικασμένη εξ αρχής κατ' εσέ; Αν δεν γίνει η προσπάθεια αυτή, έστω και με τη μορφή (αποτυχημένης) απαίτησης αρχικά, πώς ακριβώς θα υπάρξει ποτέ αποτέλεσμα; Βάσει αυτής της λογικής, οι Αφρικανοί θα έπρεπε ακόμη να είναι σκλάβοι και οι γυναίκες άβουλα όντα στο σπίτι χωρίς δικαίωμα καν ψήφου.
    Ποιό το νόημα λοιπόν να χτυπιούνται και να ωρύονται κάποιοι εδώ μέσα για "αποδοχή" του bdsm στον vanilla κόσμο (όντας αυτό, συν τοις άλλοις, μια "αποκλίνουσα από το μέσο όρο σεξουαλική συμπεριφορά") ;
     
    Last edited: 5 Μαρτίου 2008