Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Eίσαι άτιμη κουφάλα....χαχααχα.
    Θεωρητικά, ναι.
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    συμφωνώ με τη @lexy, ματαιοδοξία  
     
  3. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Φλέιμ!
    Φλέιμ!
     
     
  4. Yperion

    Yperion Regular Member

    Η δική μου άποψη για την ομοφυλοφιλία είναι απλή και ορθολογιστική.
    Η ιστορία της ομοφυλοφιλίας ξεκινάει με τα πρώτα θυλαστικά ζώα. (Όποια και να ήταν αυτά). Σταθερά ένα 10% του πληθυσμού έχει ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. Οι άνθρωποι είμαστε θηλαστικά ζώα, 1ος και ο 2ος εγκέφαλος μας είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν των θηλαστικών ζώων. (Ο 3ος μονάχα μας διαχωρίζει από τα ζώα που είναι ο λογικός εγκέφαλος)
    Η λογική μου εξήγηση είναι πως η ομοφυλοφιλία υπάρχει ώστε να μην υπάρξει υπερ-αύξηση του πληθυσμού της γης και στα ζώα και στους ανθρώπους. (Αν και τα ζώα μπορείς να τα κατατάξεις στην κατηγορία των bisexual).
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  7. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Είναι γεγονός ότι όταν παραθέτεις επιστημονικά κομμάτια @MasterJp , πάντα τα παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή. Το πρώτο άρθρο για μένα είναι λίγο "σούπα" με την έννοια ότι ασχολείται μ' έναν υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ για να του προσάψει ένα ψεγάδι και να χάσει μέρος των ψηφοφόρων του. Παραθέτει μια γενική ιδέα του τι συμβαίνει στον επιστημονικό κόσμο. Εν ολίγοις, είναι ο προθάλαμος για το 2ο.

    Κι εκεί θέλω να σταθώ λίγο, για να παρατηρήσω τα εξής:
    1. Στον χώρο των κλινικών μελετών είναι γνωστό, όπως και στην στατιστική, ότι "οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια". Τέτοιο παράδειγμα μελετών (δεν το βάζω σε εισαγωγικά όπως θα ήθελα γιατί χρειάζομαι να μελετήσω τα όποια συμπεράσματα) είναι η σύνδεση των εμβολίων με την εμφάνιση αυτισμού στα παιδιά. Έτσι συνέβη το 1993, ένας επιστήμων έκανε μια έρευνα και την παρουσίασε επίσημα, όμως κανείς άλλος δεν κατάφερε να ντουπλικάρει τ' αποτελέσματα του...
    2. Το ν΄ανακοινώνεις αποτελέσματα ερευνών πριν διπλοτσεκάρεις τ' αποτελέσματά τους αλλά μετά να διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου ότι "αυτά τ' αποτελέσματα είναι γι' αυτήν την έρευνα και μόνο" είναι σαν να πετάς το τυράκι στον δρόμο και να περιμένεις να το φάει το ποντίκι. Σαν τις πρακτικές των κυβερνήσεών μας όπου "κύκλοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση είπαν ότι..." και περιμένουν να εισπράξουν αντιδράσεις.
    3. Είναι θέσφατο ότι η περιέργεια του ανθρωπίνου εγκεφάλου μας έχει οδηγήσει στα μέχρι σήμερα επιτεύγματα της ανθρωπότητος και θα μας οδηγήσει και στο μέλλον. Είναι εξίσου σίγουρο όμως ότι έχει οδηγήσει και σε πολλά "κυνηγητά μαγισσών". Προσέξτε τι λέει εδώ: "Vilain's team stresses that the findings shouldn't be used to produce tests for homosexuality or a misguided “cure” ". Κατάλαβες? Ήδη πετάει το "τυράκι" ότι μπορεί (όποιος επιθυμεί) να χρησιμοποιήσει αυτήν την έρευνα προς ίδιον όφελος. Κι αυτό, είναι από τα μελανά σημεία της επιστημονικής κοινότητας, για μένα.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @CaptainAfrican : Συμφωνώ, το παρέθεσα ως μια πιθανή διαφορετική οπτική: Όσο περισσότερο εξελίσσεται η μοριακή βιολογία τόσο περισσότερα "κάστρα" τείνουν να πέσουν, όχι μόνον στον τομέα της σεξουαλικότητας, ας μην θεωρούμε τίποτε ως "δεδομένο" λοιπόν.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είναι ενδιαφέρων ο κανόνας του 10% (πάνω - κάτω)...
    Στα ζούδια του κόσμου τούτου (ημών πριλαμβανομένων) υπάρχει πάντα ένα 10% που κάνει/λειτουργεί/συμπεριφέρεται διαφορετικά από τα άλλα ζούδια.
    10% ζερβοκουτάλες, 10% ομοφυλόφιλα άτομα, 10% περιστέρια που πετούν αριστερόστροφα (στο βόρειο ημισφαίριο, ανάποδα στο νότιο) κλπ κλπ...
    Ο κανόνας φαίνεται πως ισχύει πρακτικά παντού, δεν ξέρουμε γιατί, οψόμεθα...
    Η μοριακή βιολογία είναι μάλλον αυτή που θα μας δώσει στο εγγύς μέλλον τις απαντήσεις.
    Της πήρε (της μοριακής βιολογίας, ντε) κάπου 25 χρόνια να συνέλθει από τις "φάπες" που εισέπραξε από την καθεστηκυία επιστημονική κοινότητα (τα ίδια παντού), αλλά από το '90 και μετά προχωράει βαρβάτα...
    Και να μη ξεχνάμε πως δεν είναι καλά - καλά 100 χρόνια που έχουν περάσει που η ιατρική πρακτική στον πλανήτη "χοντρικά" δεν είχε ουσιαστικές διαφορές από ό,τι πριν 2.500 χρόνια πριν, κάτι ψιλοτεχνικές βελτιώσεις με το ζόρι κουβάλαγε.
    Αχ, αυτά τα τελευταία 100 χρόνια...
     
  10. Περίπτωση 1) Είμαι σαμάνος σε μια φυλή στα βάθη του Αμαζονίου. Γιατρεύω τα μέλη της φυλής μου (ή τους αυθυποβάλω θεραπεία) με τελετές στη διάρκεια των οποίων μασάω παραισθησιογόνα μανιτάρια και φωνάζω ακατάληπτες εκφράσεις. Η συμπεριφορά μου χαρακτηρίζεται από τους χωριανούς ως "επικοινωνία με τους θεούς". Απολαμβάνω το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

    Περίπτωση 2) Είμαι ένας τύπος sui generis στην Ελλάδα του 1950, που ισχυρίζεται ότι γιατρεύει ανθρώπους αγγίζοντάς τους, κυκλοφορώ με κουρέλια υπό την επήρεια παραισθησιογόνων και φωνάζω ακατάληπτες εκφράσεις. Η συμπεριφορά μου χαρακτηρίζεται από τους γείτονές μου ως παρανοϊκή. Με παραπέμπουν με εισαγγελική εντολή σε δημόσιο ψυχιατρείο για παρακολούθηση.

    Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο σε δύο διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα.

    Η επιστήμη θα είναι πάντα αρωγός της ανθρώπινης προκατάληψης. Γιατί ότι και να μας αποκαλύψει, εμείς θα διαβάζουμε αυτό που θέλουμε και πιστεύουμε. Δεν είναι λοιπόν θέμα επιστήμης, αλλά ανοχής στο διαφορετικό και αντοχής στη διάψευση στερεοτύπων και προκαταλήψεων.
     
  11. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    ...μ' αρέσει ρε μπαγάσα που συμφωνείς μαζί μου αλλά τα λες αλλέως  
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Πέλυ και @CaptainAfrican είναι η στιγμή που σας ρωτάω τι γνώμη έχετε για το επιστημονικό έργο του Οπενχάιμερ  

    υ.γ. κάτι περίεργοι Ασιάτες πρόσφατα είπαν ότι η γη δεν γυρίζει.