Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. H ομοφοβια δεν εχει καμια σχεση με την αποστροφη που καποιος μπορει να νιωσει οταν δει δυο ατομα του ιδιου φυλου να κανουν σεξ. Ασφαλως δεν αναφερομαι στον εαυτο μου, για να μην παρεξηγηθω. Οι περισσοτεροι ανθρωποι παντως νιωθουν αποστροφη βλέποντας πραξεις που δεν τους αρεσουν. Αυτες μπορει να κυμαινονται απο ομοφυλοφιλια μεχρι και κοπρολαγνεια ή κτηνοβασια. Σε καμια περιπτωση η αποστροφη αυτη δε μπορει να δαιμονοποιηθει. Ειτε προερχεται απο φοβία (ομοφοβια π.χ.) ειτε απο φυσικη αποστροφη, ο καθε ανθρωπος εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να αηδιαζει με ο,τι δεν γουσταρει. Οπως λοιπον ενας ομοφυλοφιλος εχει καθε δικαιωμα να αηδιαζει οταν βλεπει εναν αντρα και μια γυναικα να κανουν σεξ χωρις καποιος να τον κατηγορησει για... ετεροφοβια (!) ετσι ειναι γελοιο να λεμε οτι καποιος ειναι ομοφοβικος επειδη δεν του αρεσει να βλεπει π.χ. δυο μουσατους να πηδιουνται. Γουστα ειναι αυτα.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Άμα σπάει στο ξύλο με την συμμορία του (ή αρχίζει το βρισίδιον) αυτούς τους μουσάτους που πηδιούνται, υπάρχει πρόβλημα.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Αυτό καταλάβατε αγαπητέ @Gotham ;

    Βλέπετε κάποιους στις φώτο να κάνουν σεξ;

    Η ομοφυλοφιλία είναι μόνο σεξ; αυτό πιστεύετε;

    'Εχει κάθε δικαίωμα κανείς να αποστρέφεται δυο μουσάτους να πηδιούνται όπως με έμφαση τονίζετε αγαπητέ αλλά είναι ομοφοβικός όταν πέρα από το αποτρόπαιο πήδημα αποστρέφεται τον έρωτα του ενός μουσάτου για τον άλλον, την αγάπη του, την συντροφικότητα του, το πάθος του, την αγωνία του για την ζωή του, για την υγεία του, για την δουλειά του, για τα προβλήματα του. Είναι ομοφοβικός όταν αποστρέφεται την συντροφική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του ενός μουσάτου με τον άλλον.

    Στην ζωή αγαπητέ υπάρχουν και άλλα πολύτιμα πράγματα πέρα από το πήδημα. Και όταν κάποιος αποστρέφεται την συντροφικότητα και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων που πηδιούνται μεταξύ τους ανεξάρτητα αν είναι ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι, κοπρολάγνοι ή δεν ξέρω τι άλλο είναι φοβικός και διεστραμμένος..

    Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κρεβάτι, είναι ζωή....
     
  4. Φυσικα. Εγω ομως δε μιλησα για βια, μιλησα για αποστροφη και μονο.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Και πώς εκδηλώνεται αυτή η "αποστροφή";
     
  6. Εγω μιλησα για το ομοφυλοφιλικο σεξ και μονον αυτο. Οι υπολοιπες πτυχες της ζωης καποιου ειναι μια αλλη ιστορια.
     
  7. Η αποστροφη αυτη καθ' αυτη εκδηλωνεται με πολλους τροπους. Ο πιο διακριτικος ειναι με το να γυρισει κανεις το βλεμμα του αλλου. Μπορει να εκδηλωθει με μια γκριματσα κτλ.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Αυτή η άλλη ιστορία είναι η ομοφυλοφιλία αγαπητέ μου και όποιος την αποστρέφεται καλείται ομοφοβικός....
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor


    Δεν νομίζω ότι εχει τυχει ακόμα δύο μουσατοι να πηδιουνται στο δρόμο. Quite the contrary.
    Άρα το ερέθισμα δεν είναι ποτέ η αποστροφή για την σεξουαλική πράξη μεταξύ δύο ατόμων του ιδιου φυλλου.
    Άρα το επιχείρημα είναι λάθος κι θα σας καλούσα να το σκεφτείτε ξανά.

    Η "αποστροφή" έχει να κάνει με Όλα τα άλλα εκτός από αυτό που αναφέρατε.
     
  10. Η λεξη ομοφυλοφιλια κυριολεκτικα αναφερεται στο ΣΕΞ και μονο. Το ιδιο συμβαινει και στην παιδοφιλια κτλ. Οποιο λεξικο και αν ανοιξεις αυτο λεει. Η ζωη ενος ομοφυλοφιλου (πλην της σεξουαλικης του ζωης) δεν εχει σχεση με τον ορο αυτο. Γι' αυτο αλλωστε και ενας αμφιφυλοφιλος ή ετεροφυλοφιλος οριζεται σε συναρτηση με την σεξουαλικοτητα του και μονο. Τα υπολοιπα δεν εχουν σχεση με τους ορισμους αυτους....
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    @Gotham ξεχάσατε και την κτηνοβασία... ή δεν είστε από χωριό και δεν την έχετε υπ" 'όψιν;

    Χαίρομαι να συνομιλώ με ανθρώπους που διαβάζουν λεξικά...

    Να είστε καλά με διασκεδάσατε
     
  12. Εχει τυχει και μαλιστα παμπολλες φορες. Επειδη δεν το ειδες εσυ δε σημαινει οτι δεν συνεβη. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως. Ακομα και ενα φιλι στο στομα μεταξυ αντρων ή γυναικων παντα προκαλει περισσοτερη αντιδραση απο ενα φιλι ενος αντρογυνου.
    Η αποστροφη ειναι μια ενστικτωδης ενεργεια που προκαλειται απο το αισθημα αηδιας που προκαλει μια πραξη σε μια ομαδα πληθυσμου. Παραδειγμα ενας γκει μπορει να αποστρεφεται ενα αντρογυνο που κανει σεξ. Δικαιωμα του δεν ειναι;

    Η φοβια απο την αλλη (π.χ. ομοφοβια) αφορα κρυφο-ομοφυλοφιλους που εχουν συμπλεγματα ενοχης και εσωτερικες συγκρουσεις. Δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την φυσικη αποστροφη που μπορει να αφορα οποιαδηποτε παραφιλια. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι απλως η αποψη μου.