Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι υπερήφανος. Το ζητούμενο είναι να μη ντρέπεσαι και να μη σε κάνουν να ντρέπεσαι γι αυτό.

    Και αυτό σε μια κοινωνία που δεν ντρέπεται να επιτρέπει τα παιδιά των άλλων να είναι σκλάβοι για να ταϊσει το καταναλωτικό κτήνος μέσα της αλλά το κούτελό της τό'χει καθαρό.
     
    Last edited: 14 Μαρτίου 2018
  2. Δεν ισχυει αυτο. Ακομα και στην αρχαιοτητα υπαρχουν πολλες αναφορες οτι η ομοφυλοφιλια θεωρουνταν ντροπη απο τον περισσοτερο κοσμο. Παντα υπηρχαν αυτοι που την αποδεχονταν και αυτοι που δεν την αποδεχονταν.

    Aκριβως. Το gay parade εξευτελιζει την ομοφυλοφιλια, την γελοιοποιει. Ειναι ενα καρναβαλι που δεν αντιπροσωπευει τους περισσοτερους γκει, καθως οι περισσοτεροι γκει δεν γουσταρουν να βγαλουν το κρεβατι τους στο δρομο....

    Σωστα μιλας. Πολλοι ακομα και εδω σε αυτο το φορουμ, μιλουν για τους LGBT χωρις οι ιδιοι να ειναι. Απο που κι ως που μιλουν εξ ονοματος μας;

    Ακριβως. Υπερηφανος μπορει να ειναι καποιος επειδη κατορθωσε κατι οχι επειδη ειναι απλως ο εαυτος του, ειτε ειναι στρειτ, ειτε γκει.
     
  3. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    15 Μαρτίου στις 9:33 μ.μ. ·
    Σαν σήμερα το 2015 βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, με τραύματα από μαχαίρι. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο μια παρέα παιδιών του ασκούσε σωματική βία. Τον Βαγγέλη τον σκότωσαν στα 20 του, επειδή 'έχει πλάκα' να παρενοχλείς ένα ανυπεράσπιστο παιδί, αποδεικνύοντας έτσι τη ματσίλα σου. Τρία χρόνια μετά και η οικογένειά του ακόμα δεν έχει δικαιωθεί, κανένας δεν έχει πληρώσει για αυτό το έγκλημα. Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοί ήταν μερικοί από τους απάνθρωπους τραμπουκισμούς που δεχόταν:

    'Οι καταθέσεις αποκαλύπτουν ένα παιδί ανυπεράσπιστο, το οποίο έδεναν με σχοινιά από τον λαιμό. Σχεδόν καθημερινά, επί ένα δίμηνο, τον έσπρωχναν αιφνιδιαστικά ενώ κινούνταν στους χώρους της εστίας, τον χτυπούσαν καταφρονητικά με σφαλιάρες στον σβέρκο ερχόμενοι κρυφά από πίσω του, του έκλειναν το νερό του μπάνιου την ώρα που το χρησιμοποιούσε. Στις αρχές του 2014 του επιτέθηκαν και τον κρέμασαν με τη βία για αρκετή ώρα από το παράθυρο του β' ορόφου της εστίας, προκαλώντας του σωματική βλάβη με τρόπο και μέσο που μπορούσε να θέσει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Άλλη μέρα, ανήλικος Κρητικός τού επιτέθηκε και με κλωτσιές τον κατέβασε από τον β' όροφο στον α', συνεχίζοντας να τον κλωτσά με βία σε όλο το σώμα, στην κοιλιά, στο κεφάλι, στον λαιμό, ακόμα και όταν είχε πέσει από τις σκάλες και βρισκόταν στο έδαφος, και θα μπορούσε να προκληθεί βαριά σωματική βλάβη και κίνδυνος για τη ζωή του. Το ίδιο περίπου διάστημα οι Κρητικοί τον κλείδωσαν με τη βία για πολλή ώρα σε μια ντουλάπα και τον εξανάγκασαν να τραγουδά κάθε φορά που του πετούσαν κέρματα μέχρι να αποφασίσουν να τον απελευθερώσουν. Σε άλλη φάση τον ξύρισαν με τη βία όλοι μαζί χλευάζοντάς τον προς εξευτελισμό του, ενώ στο ίδιο αυτό διάστημα ο Βαγγέλης εμφανιζόταν στη σχολή με μώλωπες στα αυτιά και τη μύτη από τους καθημερινούς ξυλοδαρμούς που υφίστατο από τους συντοπίτες του. Κάποια μέρα που εκείνος έλειπε στην Κρήτη, έκαναν πολύ μεγάλη φασαρία και ο φύλακας διαπίστωσε ότι είχαν μισοδιαλύσει το κρεβάτι του. Τα περιστατικά εκφοβισμού εντάθηκαν τον Ιανουάριο του 2015, διάστημα κατά το οποίο υπήρξαν και μυστικοί τραμπουκισμοί με πρόφαση το γεγονός ότι «ο Βαγγέλης μιλά πολύ». Ο ίδιος δύο μόλις μέρες πριν την εξαφάνισή του είχε εκμυστηρευτεί σε συμφοιτητή του το δράμα που περνούσε με σκληρές μορφές bullying, βασανιστηρίων ακόμα και σεξουαλικά πειράγματα που οδήγησαν τον Γιακουμάκη σε απόγνωση'.

    Σήμερα δικάζεται ο Αμβρόσιος για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος. Αφορμή στάθηκε άρθρο του μητροπολίτη με τίτλο 'Αποβράσματα της κοινωνίας σήκωσαν κεφάλι! Ας μιλήσουμε έξω απ' τα δόντια, φτύστε τους!', μέσα στο οποίο γινόταν κάλεσμα στους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Πιο συγκεκριμένα, έγραφε 'Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεστε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους! Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελοκομεία!'. Πριν λίγο και μόλις ο Αμβρόσιος εισήλθε στα δικαστήρια του Αιγίου, πλήθος κόσμου που ήταν εκεί άρχισε να τον χειροκροτεί και να φωνάζει 'άξιος!'. Ο ίδιος δε ισχυρίστηκε ότι ο λόγος του είναι αλληγορία. Τη στιγμή της απολογίας του μάλιστα επισήμανε πως 'αν είχα όπλο και με άφηνε ο νόμος, θα το χρησιμοποιούσα να ξεμπερδεύουμε'.

    Σκοπός της σύνδεσης αυτών των δύο υποθέσεων δεν είναι για να υπονοηθεί ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Βαγγέλη. Ζούμε σε μια χώρα που τα περισσότερα άτομα δηλώνουν χριστιανά ορθόδοξα και επηρεάζονται από τη ρητορική μίσους του κάθε παπά και ειδικά όταν αυτή προέρχεται από έναν μητροπολίτη. Η σύνδεση, για την οποία ευτυχώς αναρωτήθηκαν πολύ λίγα άτομα, έχει να κάνει με το ότι ο Βαγγέλης δεν επιτελούσε το ρόλο του αρρενωπού νταή, όπως θα τον ήθελε η πατριαρχική κοινωνία μας. Οπότε, στα μάτια της παρέας που τον τραμπούκιζε ήταν το αδύναμο, μη αρρενωπό και ίσως και ομοφυλόφιλο αγόρι, από τη στιγμή που δεν ταίριαζε με τα πρότυπα των ανδρών που βγάζει η Κρήτη. Εν κατακλείδι λοιπόν, όταν άνθρωποι σαν τον Αμβρόσιο, από τη θέση που έχουν και μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο με τα λεγόμενά τους, βγαίνουν αθώοι, διαιωνίζεται στην κοινωνία η αντίληψη ότι τέτοιες συμπεριφορές νομιμοποιούνται ή έστω είναι αποδεκτές, με αποτέλεσμα να κλάψουμε μελλοντικά κι άλλα θύματα της πατριαρχίας.

    Ο θρησκευτικός σκοταδισμός, η τοξική αρρενωπότητα και ο φασισμός σκοτώνουν την ελευθερία μας, σκοτώνουν παιδιά, με την Εκκλησία να έχει το ρόλο του ηθικού αυτουργού.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ! ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ! Via: Avraam Vrohidis
     
  4. goodevil

    goodevil arcade Premium Member



    Πολυ ατυχης συγκριση.
     
  5. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    Πολύ εύστοχη θα έλεγα..
     
  6. Ειναι σαν να συγκρινω το "θελω να σε δειρω" με το να σε πλακωνω στο ξυλο στην πραγματικοτητα. Το ιδιο πραγμα ειναι;
     
  7. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    Όταν προκαλείς και διεγείρεις τα επιθετικά ένστικτα τρίτων με τέτοιες δηλώσεις, για μένα είναι ένα και το αυτό, για να μην πω χειρότερο... Τύποι σαν τον Αμβρόσιο είναι πρώτοι στο να δίνουν "ντιρεκτίβες", αυτός είναι ο ρόλος τους άλλωστε! Αυτό ξέρουν να κάνουν μόνο και το κάνουν καλά, δυστυχώς, όπως διαπιστώνω από την καθημερινή πραγματικότητα.. Το επικίνδυνο του πράγματος είναι όταν τέτοιοι τύποι είναι ντυμένοι το "μανδύα" της πνευματικότητας.... Τότε είναι πιο "δύσκολο" να αμφισβητηθούν διότι τραβούν μεγάλο μέρος του κατεστημένου με το μέρος τους....
     
  8. lotus

    lotus Silence

    Δεν έχει σημασία τι είσαι αλλά τι γνωρίζεις και πόσο αντικειμενικός μπορεί να είσαι.
    Και στο συγκεκριμένο θέμα, αν δεν γνωρίζεις και δεν έχεις ενσυναίσθηση άστο καλύτερα....
     
  9. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    Ενσυναίσθηση... αυτό είναι!
    Και αυτογνωσία!
    Διότι από τη στιγμή που γνωρίζεις τη δική σου, προσωπική, "διαφορετικότητα" είθισται -λέω εγώ τώρα- να γίνεσαι πιο ευαίσθητος απέναντι στο θίξιμο της διαφορετικότητας των άλλων...
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Η ρητορική μίσους είναι της μόδας, δυστυχώς.
    Ο Αμβρόσιος είναι ένα θρησκευτικό κατακάθι που ανέβηκε στον αφρό, γιατί ως γνωστόν, οι κουράδες επιπλέουν και οι άδειοι ντενεκέδες κάνουν θόρυβο.
    Σαφώς και είναι συνδεδεμένα τα δύο θέματα, γιατί με αυτήν την παρακίνηση διατρανώνεται το bullying και κανονικοποιείται.
    Στα δικά μας, ας πούμε, βγαίνει κι εδώ ο ένας και μιλάει για άντρες που "τον παίρνουν", η άλλη για "άνδρες που δεν είναι άνδρες άμα τον παίρνουν", ο τρίτος γι αυτούς που "τον καρφώνουν" και αναρωτιέσαι αν κάνεις ταξίδι στον χωροχρόνο, στην Ελλάδα του 80. Τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο. Υπήρχε όμως αυτή ακριβώς η ομοφοβική τουματσίλα!
    Αλλά και τώρα, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί πολύ, ούτε καν σε φόρα εναλλακτικού ερωτισμού, καλή ώρα, με το "Λό-λα, να έ-να μή-λο", σε ημερήσια διάταξη. Θέλει νοιάξιμο και επιμέλεια το να απομονώσεις τον hater, τον όποιον hater, πέρα από την προσωπική σου θέση, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, για να προστατέψεις τους πιο ευάλωτους.
    Καλώς οι κακώς, επειδή έχουν φάει πολύ πίεση και πολύ bullying, κάποιοι γίνονται πιο ευάλωτοι, ενώ άλλοι δυναμώνουν, σκληραίνουν ή αναισθητοποιούνται.
    Όλα άμυνες είναι.
    Εμείς τι κάνουμε για να αλλάξει η κατάσταση;
    Είμαι bisexual, όχι φανατική ομολογώ, τείνω να straightοποιηθώ συν τω χρόνω και έχω ζυμωθεί με την LGBTQI κοινότητα παιδιόθεν, λόγω του κολλητού μου, που είναι ομοφυλόφιλος.
    Από τους πιο αξιοπρεπείς Άνδρες που έχω γνωρίσει ποτέ και εξαιρετικά αξιόλογος άνθρωπος, που έχει κάνει μεγάλο προσωπικό αγώνα για να προχωρήσει στην ζωή του με δεδομένη την επιλογή του.
    Έχω μιλήσει με πάρα πολλούς/ες gay για τα προβλήματα αποδοχής από τις οικογένειές τους.
    Έχω μιλήσει με γονείς που δυσκολεύονται να αποδεχτούν τις σεξουαλικές επιλογές των παιδιών τους.
    Κάποιοι, που είναι πιστοί, ζητάνε βοήθεια από τους πνευματικούς τους για το πως να το διαχειριστούν.
    Οι παπαριές που ακούνε είναι τόσο αποπροσανατολιστικές, που δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα αποδοχής, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα ίδια τα άτομα.
    Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις.
    Αλλά, εξαιρέσεις.
    Για διεμφυλικά άτομα, ούτε λόγος!
    Για μένα, η πίστη σώζει, η όποια πίστη, σε όποιον Θεό, η όποια ανώτερη δύναμη πιστεύει ο καθένας, αν αυτό του κάνει καλό και κυρίως αν τον βοηθά να είναι καλύτερος άνθρωπος.
    Και διαχωρίζω την πίστη από την εκκλησία.
    Δυστυχώς, δεν ανθίζουν εύκολα οι σπόροι του καλού.
    Θέλουν χρόνο και φροντίδα.
    Αλλά και επαγρύπνιση.
    Αν εγώ εκφοβίζω κάποιον για τις προσωπικές του επιλογές που δεν με αφορούν είμαι τάχα καλύτερος από τους μπούληδες του Βαγγέλη;
    Ας το αναρωτηθεί ο καθένας μέσα του αυτό, ειδικά αυτοί που σαρκάζουν, απαξιώνουν και επιτίθενται σε κάθε τι διαφορετικό.
    Κάτω από κάποιες μορφές δήθεν "χιούμορ", ελλοχεύει η απύθμενη ανθρώπινη ψυχική σκληρότητα...
     
  11. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

  12. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    Μεγαλωνοντας σε χωριο της Κρητης τα χρονια που ερχοταν η αλλαγη κ οι καλητερες μερες
    οπου βασιλευε ο νομος του ισχυρου εκει που στα δεκα σου επρεπε να βαλεις στο γουρουνι να
    φαει κ μετα να του τη παιξεις με τη βαρα στο σταυρο αλλιως κρεας δεν ετρωγες μονο κανενα κομματι
    πεδουλι...εκει που στο χοντρο παιδακι που τρεχαν οι μυξες του τον ειχαν στημενο στο τοιχο κ τον
    πυροβολουσαν με το αεροβολο...κ προσπαθοντας να ανοιξεις τους οριζοντες σου κ να εχεις κ το βραχνα της επιβιωσης
    να πρεπει να δωσεις κ καμια να κανεις λιγο το μαγκα μη παθεις κ εσυ τα ιδια κ συγχρωνως να πρεπει
    να παρηγορεις κ αυτον που εδειρες γιατι δεν αντεχες κ να γινεσαι ο τελειος υποκριτης...μπορω να καταλαβω ισως
    τι μπορει να ενιωθε ο Βαγγελης ισως να μην ειχε τη δυναμη η ακομα κ να μην τον αφηναν να ηταν απο μικρος
    εκβιαζομενος χωρις διαφυγη χωρις στηριγμα ισως να ηταν ετσι υποθετω κ το πιο πιθανον εινα να ειμαι
    κ πολυ κοντα.
    Συμφωνω με τα λογια του ηθοποιου στο ποστ του cad συμφωνω κ με καποια που λεει αυτος για το
    τραγοπαπα αλλα ας αφησουμε το Βαγγελη ησυχο αρκετα πεσανε πανω στο αψυχο σωμα του ολοι σα τους γυπες
    να κατασπαραξουν τις σαρκες του για να ικανοποιησουν τις μαλακισμενες ιδεολογιες τους κ οι μεν κ οι δεν.
    Το μπουλινγκ για να αντιμετωπιστει θελει να χεις ζεστασια στη ψυχη κ παιδεια στο μυαλο κ πανω απο ολα
    να σεβεσαι το δικαιωμα του αλλου να ειναι φασιστας η αντιφασιστας να ναι γκει η να ναι στρειτ να θελει
    στραπον η να μη θελει γιατι αν ημασταν ολοι ιδιοι θα ηταν ανουσια ολα.
    Υπαρχουν πολλες μαριονετες υπαρχουν κ οι λιγοι που τις κινουν... θεατες μιλιουνια κ καμποσοι κριτικοι
    υπαρχουν κ καποιοι που δε θελουν να τη δουν τη γαμημενη τη παρασταση.
    Σε αυτους τους τελευταιους θελω να ανηκω κ εγω μα εχω καταλαβει οτι αυτοι ειναι
    οι πιο ενοχλητικοι.