Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  2. Μα εγω ουτε επικροτω, ουτε συμφωνω με τις μλκς του Αμβροσιου. Αλλο ειπα. Και οχι, δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αυτο που λες. Το πραγματικο ξυλο δεν εχει καμια σχεση με ρητορικη μισους. Επετρεψε μου να γνωριζω και τα δυο και να μπορω να συγκρινω. Δεν γνωριζω τις δικες σου εμπειριες παντως οι δικες μου δεν βαζουν καθολου στο ιδιο καζανι την ρητορικη και την πραξη. Επειδη δεν ειμαι "ακτιβιστης" Lgbt δε σημαινει πως δεν ειμαι lgbt.



    Πλακα κανεις τωρα, ετσι; Εσυ εισαι straight, εγω δεν ειμαι (με οτι συνεπαγεται αυτο) και θα μου μιλησεις εσυ για ενσυναισθηση; Ελα παπου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου, ειναι η καταλληλη παροιμια εδω.
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Η ρητορική μίσους μπορεί να προκαλέσει το ξύλο, αλλά συνήθως προξενεί πολύ χειρότερα, πραγματικά μαρτύρια γιατί στόχος της είναι να βλάψει την ψυχή καμουφλάροντας τη βλακεία και τους φόβους της.
     
  4. Σωστα. Η ρητορικη μπορει να οδηγησει σε πραξεις, μπορει και οχι. Νομικα και φυσικα και ορθολογικα, εχει τεραστια αποσταση η ρητορικη εως την πραξη. Αν καθε απειλη που ξεστομιζε καποιος, πραγματοποιουνταν κιολας, θα ζουσαμε σε διαφορετικη κοινωνια - ζουγκλα. Το γεγονος πως τα περισσοτερα λογια (ρητορικη) παραμενουν λογια, ειναι αυτο που μετραει στην τελικη.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Καλά, τραγουδήστε εσείς.
    Ας αθωώσουμε την ρητορική μίσους, καλή ώρα όπως αθωώθηκε κι ο Αμβρόσιος.
    Ας την αναπαράγουμε κιόλας.
    Αφού είναι ακίνδυνη.
    Εεεε? 
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Δεν απενοχοποιώ τη ρητορική μίσους, αλλά η θέση της είναι αυτή του αυτουργού. Είναι καταλύτης. Συνηθέστερα ο πρωτομάστορας δεν εμπλέκεται στα παρατράγουδα που ακολουθούν, παραμένει ''μέντορας'' άλλων που διακρίνει ότι έχουν τα φόντα να ξεπεράσουν το λεκτικό όριο. Σκοπός είναι στο χάος που θα προκληθεί να κρυφτούν οι χειρότεροι φόβοι και αμφισβητήσεις που έχουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Κακή κάκιστη είναι η ρητορική μίσους, αλλά στο τέλος της μέρας αυτός που χύνει την καρδάρα είναι ο χειρότερος όλων. Ποιά η θέση του ρήτορα; ο εξοστρακισμός. Ποιά η θέση του θύτη; η επανεκπαίδευση. Ποιά η θέση του θύματος; Να το αφήσουμε ν' αγαπήσει ξανά.
     
  7. ένα χωνευτήρι στρεβλών αντιλήψεων, λόγω βραχυκυκλωμένων εσωτερικών διεργασιών η εκδήλωση κάθε μισαλλοδοξίας, που προσπαθεί να βρει διέξοδο στην προσπάθεια εξόντωσης κάθε διαφορετικού, αδύναμου, μειονοτικού, "λίγου"
    δυστυχώς κάποιοι επηρεάζονται. κι έτσι γίνεται θέμα εσωτερικού προβληματισμού, πηγή άγχους, ανάγκη κραυγαλέας πέρηφανης δήλωσης ένα απο τα πιο προσωπικά θέματα που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο: ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η επιλογή τρόπου σχετίζεσθαι και το δικαίωμα στην συναινετική επιλογή συντρόφου.
    και κάπως έτσι κάποιοι στεκόμαστε επιφυλακτικά σε μαζικές φανφάρες..απολαμβάνοντας όσο πιο πολύ γίνεται, ο,τι η φύση έδωσε, μαζί με τόσα άλλα.
     
  8. SAP

    SAP Premium Member Contributor

  9. brenda

    brenda FU very much

     
    Και μία cool αντιμετώπιση από τον Χάρο...
     
  10. lotus

    lotus Silence

    Μπα πάρτο αλλιώς βρήκες...
     
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    αναρτηση της μακαμπι στο φβ για στηριξη της ΛΟΑΤ κοινοτητας ( και το σημα της ομαδας στα σχετικα χρωματα του ουρανιου τοξου) κι εχει γινει χαμος απο κατω στα σχολια

    https://www.facebook.com/maccabitlv....9987461830/10155382254111831/?type=3&theater

    η ομοφοβια δεν ειναι μονο ελληνικο γνωρισμα τελικα
     
  12. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    γιατί είπε κανείς ότι έχουμε το μονοπώλιο στη μαλακία σε αυτή τη χώρα;