Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Είναι περιορισμός το να ερωτεύεσαι το ίδιο φύλλο. Είτε το αντίθετο, είτε το δικό σου. Θεωρώ ότι τον επιλέγει αυτόν τον αυτοπεριορισμό, κάποιος που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είτε είναι ομοφυλόφιλος, είτε έτεροφυλόφιλος. Και θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε κάθε επιλογή. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Αλλά έτσι λειτουργώ.
     
  2. Yπαρχει ενστικτο ερωτικο που οδηγει στο ιδιο ή στο αλλο ή και στα 2 φυλα. Δε νομιζω πως αποτελει συνειδητη επιλογη.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    την ηλιθιότητα να θεωρείς περιορισμένους και λειψούς όσους δεν ταυτίζονται με τις επιλογές σου την λέμε και φασισμό.  
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έπιασα στασίδι...
     
  5. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Και θα το μοιραστεις μαζι μου..  
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Αν ερωτεύεσαι ένα φύλο, το πλήθος των δυνατών ενδεχομένων είναι σχεδόν το μισό, από όταν ερωτεύεσαι τα δύο φύλα. Ένα και ένα κάνει δύο. Εξ ορισμού περιορισμός. Δεν είπα λειψός, αν μου προσάπτεται κάτι τέτοιο. Και τόνισα τον σεβασμό προς κάθε έκφραση.


    Τώρα για το περιορισμένος. Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς τότε από τη φύση σου έχεις περιοριστεί, κατά την δική μου θέση. Αν μπορείς τότε από συνειδητή επιλογή. Σε όποια περίπτωση και από τις δύο, σεβαστό από εμένα. Δικό σου θέμα, καλή απόλαυση. Αλλά όπως και να έχει, είναι περιορισμός αδιαμφισβήτητος από την λογική.
     
  7. Nick_MI

    Nick_MI New Member

    Ο βιολόγος Άλφρεντ Κίνσεϊ πριν εβδομήντα χρόνια έκανε έρευνα και κατέληξε στο γεγονός ότι λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι είναι έστω και κατά περιόδους αμφιφυλόφιλοι. Διαχωρίζω κατ' αρχήν την ερωτική με τη σεξουαλική αμφιφυλοφιλία, οι οποίες μπορούν να συνυπάρχουν αλλά όχι απαραίτητα. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν βιώσει ούτε ερωτική ούτε σεξουαλική έλξη για άτομο του ίδιου ή του άλλου φύλου, όμως σ' αυτή την περίπτωση είναι οι συνθήκες, πιστεύω, που δεν ευνόησαν, δηλαδή το περιβάλλον τους και οι νοοτροπίες που ανέπτυξαν. Επίσης, σχετικά με την αποδοχή ή όχι ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων πρακτικών από μερίδα της κοινωνίας, αυτή η κατάσταση πάντοτε υπήρχε και θα υπάρχει, όπως και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής των ανθρώπων (προοδευτικός - συντηρητικός κλπ) και φυσικά επικρατεί η θέληση των κατά περιόδους ισχυρών της κοινωνίας.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    περιορισμός είναι, γιά την λογική εκείνη που έχει κατασκευαστεί για να αναγνώσει περιορισμό. που διαλέγει, εν προκειμένω, να επικαλεστεί αποσπασματική αριθμητική και να την συνδέσει με άλμα με κάποιο από πριν ζητούμενο συμπέρασμα. αυτό είπαμε πώς λέγεται.

    «εξ ορισμού περιορισμός είναι αν ερωτεύεσαι μόνον απ' το είδος σου, γιατί ο πληθυσμός αιγοπροβάτων, ανθρώπων, αγελάδων, αλόγων και σκυλόγατων μαζί, είναι μεγαλύτερος απ' τον πληθυσμό των ανθρώπων». όχι;

    δεν πρόκειται, νομίζω, για περιορισμό. αλλά γιά προσπάθεια υπεροπτικής ή απολογητικής επιβολής μιάς επιλεγμένης λογικής. όχι της(?) λογικής.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Και στο βάθος-κήπος ενοχικότητα, δυσανεξία και πίκρα... Όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά... Και στο καπάκι ενας στανικός αυτοπροσδιορισμός εξ ετεροπροσδιορισμού για νάναι καλά η πάρτη μας... Πασπαλισμένη και με κάμποση συνειδητότητα γιατί είναι ωραία η λέξη και φοργιέται πολύ τελευταία και γουσταρίζουμε...
     
  10. lotus

    lotus Silence

    Η συνειδητότητα είναι αυτή που κατ' επιλογή της γυρνάνε πλατούλα βολεμένοι μέσα στα κουτάκια τους για να μην αναγκαστούν να ασχοληθούν με συνειδητοποιήσεις.
    Μόνο που όταν αντιληφθούν ότι αυτή θα τους χτυπήσει την πόρτα όσο κι αν .... τότε θα αντιληφθούν πόσο τσάμπα κόπος ήταν η σθεναρή τροφοδότηση του κήπου με όλα τα άνθη που προανέφερες... είτε το παραδεχτούν σε εαυτόν και τρίτους, είτε όχι ...
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    συνειδητότητα θηλυκό

    1. κατάσταση επίγνωσης
    2. ποιοτικό χαρακτηριστικό της επίγνωσης
    3. επίγνωση-αντίληψη εσωτερικών ή εξωτερικών (για τον άνθρωπο) γεγονότων
    4. η ικανότητα να ορίζεις το σώμα σου, τις ενέργειές/πράξεις σου, τις ιδέες/σκέψεις σου
    5. ικανότητα να αισθάνεσαι/νιώθεις και να βιώνεις/να έχεις εμπειρίες

    βοηθάει στην επικοινωνία οι λέξεις να χρησιμοποιούνται με την καθιερωμένη τους σημασία και όχι με τη σημασία που βολεύει. Η ποιητική άδεια απαίτεί την ύπαρξη ποίησης.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Μπαίνω σε ένα μπαρ και είναι πέντε άντρες και πέντε γυναίκες.

    Είμαι ομο… ή ετερο… και ψάχνω για ένα ταίρι; Πέντε επιλογές.

    Είμαι αμφί… ; Δέκα επιλογές.

    Οι πέντε μονάδες είναι λιγότερες από τις δέκα και ο λόγος που το κάνει αυτό αντικειμενική και όχι κατασκευασμένη αλήθεια σε οποιαδήποτε γλώσσα, πλανήτη ή εποχή;

    Οι πέντε μονάδες περιέχονται ήδη στις δέκα και περισσεύουν και πέντε.

    Το να είμαι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος οδηγεί από τον ορισμό των λέξεων, σε περιορισμό του πλήθους των ατόμων που θα συνδυαστούν μαζί μου.

    Το επιλέγω, μόνο αν δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.