Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ονόματα που Σ/σας εμπνέουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sempre_Staccato, στις 5 Ιουνίου 2005.

  1. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Βλέποντας απο έναν μεγάλο αριθμό μελών, να συμμετέχουν στις συζητήσεις μόνο ελάχιστοι και συγκεκριμένοι, θέτω μια μικρη χαζούλα συζήτηση, με σκοπό να στείλουν post και οι πιό..ντροπαλοί! Το θέμα λοιπόν έχει ώς εξής:
    Ποιά ονόματα Σ/σας "εμπνέουν" ή τελοσπαντων νομίζετε οτι είναι πιό ταιριαστά σε αντίστοιχους ρόλους στο bdsm;
    Για να κάνω εγώ την αρχή, τα Νάντια και Άννα με εμπνέουν για f sub,τα Ναταλία και Έλσα, πιστεύω οτι ταιριάζουν σε Domme. Για males δεν έχω γνώμη..!
    Δώστε την άποψή Σ/σας! 
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Λοιπον πριν πω το αγαπημενο μου ονομα θα πω κατι. Ενας μεγαλος αριθμος που δεν συμετεχει σε δημοσιες συζυτησεις ειναι επειδη δεν εχουν καταλαβει ποιο ρολο εξυπηρετουν τα Communitys. Νομιζουν πως τα forums ειναι chat rooms (και μιλανε μονο prive) η εφημεριδες. Απο τετοια ατομα μην περιμενεις καμια μεγαλη προσφορα προς το συνολο γιατι ενδιαφερονται μονο για την παρτυ τους. Εδω δεν ειναι chat room ουτε εφημεριδα. Γι αυτο πρεπει καποια μελη να καταλαβουν πως τετοια sites λειτουργουνε με την προσφορα των ιδιων των μελων και την ενεργη συμμετοχη τους στις δημοσιες συζητησεις.

    Οσο για το ονομα, το αγαπημενο μου γυναικειο ονομα ειναι το Αλεξανδρα για ολους τους ρολους
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Μμμμμ... Πράγματι... πέρασα κάποια ονόματα από τη σκέψη μου, και το καθένα επέδρασε διαφορετικά (τι είναι ο εγκέφαλος ε  να μερικά που έκαναν κλικ κλακ: Δανάη, Ελενα, Βίκυ, Ντέλλα, Τάνια, Ναταλί, Ολγα…
    ομως στην πραγματικότητα αυτό που μετράει για μένα είναι το βλέμμα το ύφος και γενικά η παρουσία. να μην νομίσουν κιόλας τα κορίτσια ότι θα παίξει ρόλο το όνομα... να ξηγιόμαστε.


    Αααα... εγώ ερωτηματικό έβαλα και βγήκε εικονίτσα... χε χε χε καλό κι αυτό
     
  4. |-|ra

    |-|ra Regular Member

    ena exw na pw pantws oti to diko mou onoma einai arketa aytarxiko kai den einai katholou pseydwnymo  to an empneei den mporw na to krinw tha afhsw na to krinete eseis!pantws gia mena to agaphmeno mou onoma einai panos!kai ola ta onomata pou einai oloklhra opws tou kwnstantinou me ekshtaroun para polu!
     
  5. metalswitch

    metalswitch New Member

    Ονόματα από την ελληνική μυθολογία είναι ταιριαστά, ανάλογα με το στόρι που συνδέονται, τόσο για subs όσο και για dom/mes. Για γυναίκα sub θα μου άρεσαν επίσης ονόματα που έχουν να κάνουν με λουλούδια, ή με την φύση, όπως Μαργατίτα, Μυρτώ... Για Dommes, τα ονόματα με γερμανικές ρίζες ακούγονται ταιριαστά...
    Όσο για τους άνδρες, μην με ρωτάτε εμένα (που παρεπιμπτόντως έχω το ίδιο όνομα με τον ιδρυτή του site...)
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Τι να πω εγώ τώρα? Με Γιάννη Τον Μάστερ μου και δύο Γιάννηδες Dom Μέντορες μου, που υπεραγαπώ σέβομαι και εκτιμώ. Ε εκεί κάπου σταματά η αναζήτηση μου για κατάλληλο Dominant αντρικό όνομα. Θα μου πείτε, υπάρχει και το άλλο φύλλο, και ο άλλος ρόλλος. Τι να πώ, δεν κάνουν τα ράσα τον παπά, μάλλον το αντίθετο. Δηλαδή μια Λουκρητία δεν μπορεί να είναι sub? Εδώ και η Βοργία υποταγμένη ήταν στις επιθυμίες των αντρών της οικογένειας της. ;-)
     
  7. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά είναι γεγονός (νομίζω) ότι το κάθε όνομα έχει διαφορετικό άκουσμα. Πχ αλλιώς ακούγεται το Αλέκος αλλιώς το Αλέξανδρος αλλιώς το Μήτσος αλλιώς το Δημήτριος. Αν ακούσουμε ένα όνομα χωρίς να έχουμε δει τον κάτοχο του φανταζόμαστε μια εικόνα που δημιουργείται από το άκουσμα του ονόματος. Αν πχ ακούει κάποιος επανειλημμένα το όνομα Αλέξανδρος σε μια παρέα και δει μετά από λίγη ώρα τον Αλέξανδρο που είναι αδύνατος και ύψους 1.60 θα πει από μέσα του ΄΄Α αυτός είναι ο Αλέξανδρος;΄΄ Χε χε χε χε...
    Από κει και πέρα... αν στεκόταν μπροστά μου σωστά μια γυναίκα (στο παιχνίδι) και τη λέγανε Χρυσούλα ή Τασούλα, αποκλείεται να με πείραζε αφού έτσι κι αλλιώς και το δικό μου θα το ξεχνούσα για το δικό της θα νοιαζόμουν;
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ε καλα εννοειται πως δεν μετραει το ονομα αλλα η προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου.
     
  9. johnnieBgood

    johnnieBgood Regular Member

    Παρατηρήσατε κάτι; Πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι απαντάμε. Ακόμα και στο πιο απλό post. Φαίνεται οτι τα πιο πολλά μέλη είναι φαντάσματα  
    Και οι 5 σοβαρές Αφέντρες που είχα την τιμή και το προνόμιο να είμαι σκλάβος τους είχαν πολύ ωραία ονόματα: Δήμητρα, Βανέσσα, Ήρα, Μαριάννα, Έλενα...
     
  10. pretty_footslave

    pretty_footslave New Member

    Τα ράσα μπορεί να μην κάνουν τον παπά αλλά το σίγουρο είναι πως κάποια ονόματα δρουν σαν στερεότυπα και ξυπνούν μέσα μας ανάλογα ερεθίσματα -αναφορές σε αυτά- που έχουμε δεχτεί στο παρελθόν .
    Κυρίως όταν αυτά τα ονόματα έχουν να κάνουν με τηλεοπτικούς / κινηματογραφικούς ήρωες αλλά και πρόσωπα της μυθολογίας όπως ανέφερε ο metalswitch.
    Έτσι νομίζω ότι ονόματα όπως Ήρα , Άρτεμης , Ζήνα θα ταίριαζαν περισσότερο σε Mistress ενώ Ηρακλής , Δημήτρης , Αχιλλέας θα ταίριαζαν πιο πολύ σε Master.
     
  11. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Κατά τη δίκη μου άποψη δεν υπάρχουν ονόματα που από μόνα τους εξιτάρουν. Πρέπει με αυτά να σε συνδέει κάτι. Όπως είπε και η carissa[L_T] όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν δώσει στίγμα στη ζώη σου, λογικό είναι να σου δημιουργεί ξεχωριστά συναισθήματα το όνομα του/της. Σίγουρα υπάρχουν επιβλητικά ονόματα που μας αρέσουν κατά καιρούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας εξιτάρουν κιόλας. Όπως και ένα αγαπημένο μας όνομα δεν έχει την ίδια αξία όταν το ακούμε σε άλλον/άλλη.
     
  12. paroinia

    paroinia Regular Member

    Μάλλον για Ds θα έλεγα το Κωνσταντίνος, το Σοφοκλής, το Αλέξανδρος και γενικά ονόματα που ιστορικά έχουν κάποια υπεροχή. Στις γυναίκες το Κλειώ, το Μαριάννα, το Δήμητρα, το Τερέζα κ.α.
    Τώρα για Ss θα έλεγα για τους άντρες το Κώστας, Μήτσος, Λάκης και λοιπά υποκοριστικά, ενώ για τις γυναίκες το Μαρία, Καίτη, το Νίτσα και τέτοια, τα πολύ τετριμμένα.

    Τώρα ως προς το γιατί, ούτε και εγώ γνωρίζω