Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οριζόντιος ή κάθετος ο διαχωρισμός των status στο bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 7 Νοεμβρίου 2016.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η πείρα με έχει διδάξει ότι οι ερωτικές σχέσεις απαιτούν για λόγους αυτοπροστασίας μια γερή δόση κυνισμού.

    Αυτό είναι κάτι που το συστήνω σε όλα τα άτομα. That been said το συστήνω ακόμα περισσότερο στα υποστατικά άτομα που είναι -κατά τη γνώμη μου- εκ φύσεως πιο δοτικά.
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Μμμμμ, ενδιαφέρουσα παραδοχή. Τα υποτακτικά -εννοείς φαντάζομαι άτομα- είναι πιο δοτικά!
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @brenda Ναι, αυτό εννοούσα πανάθεμα το android μου μέσα.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    'Εχω κουραστεί πολύ με τα status εδώ μέσα.
    Νομίζω πως όχι ο κάθετος ή ο οριζόντιος διαχωρισμός δεν με πολυενδιαφέρει πια, ούτε καν ο προσδιορισμός με βάση το status δεν με νοιάζει.
    Δεν την παλεύω άλλο με τον διαχωρισμό Κ/υ, M/s, όπως επίσης με κουράζουν οι συζητήσεις που στρέφονται αποκλειστικά γύρω από αυτά, έχουν επαναληφθεί 1000 φορές.
    Και ναι, θέλω απελευθέρωση από τα status, μπορώ απλά να είμαι μία ανώμαλη?
    Που κάνω ό,τι γουστάρω, ανάλογα με το πως θα μου βγει με τον κάθε άνθρωπο πού θα συναναστραφώ?
    Είναι τόσο λάθος αυτό, που θα καώ στα καζάνια της bdsmικής κόλασης? 
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λογικό να έχουν χιλιο-συζητηθεί τα θέματα γύρω από το BDSM και θα συζητιούνται, συνεχώς διότι απασχολεί πολύ κόσμο. Καλώς υπάρχουν οι διαχωρισμοί, να ξέρουμε τι μας γίνεται, δεν είναι όλα ίδια.

    Ότι θες μπορείς να είσαι, ποιος σε εμποδίζει?
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Μήπως είσαι switch?  
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Κανείς, φυσικά... 
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Δεν ξέρω, φυσάει κιόλας σήμερα, έχει δροσσσά, μπορεί... 
    Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ζωή που είναι μικρή! 
     
  9. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Άντε...θα απαντήσω και σοβαρά...

    Το μόνο που έχει πραγματικά σημασία είναι,κάθε φορά,από τη θέση που επιλέγεις να βρίσκεσαι,να αντλεις όσο το δυνατόν περισσότερη ευχαρίστηση.
    Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα μελη.
    Αυτό ειναι όλη η ουσία.
     
  10. angel42

    angel42 Regular Member

    Αγαπητή @brenda δεν υπάρχει ποτέ τίποτε λάθος όταν κανείς επιτέλους εγκαταλείπει ότι έχει για τους δικούς του λόγους αυτογνωριμίας βάλει τον εαυτό του να βιώσει ως αλήθεια και ως πραγματικότητα του ακόμα και αν δεν είναι... Είναι λυτρωτική η στιγμή που εγκαταλείπονται όλα όσα δε χρειάζονται πια. Δεν έχεις κανένα λόγο να παλεύεις να είσαι είτε υ, είτε Κ, είτε οτιδήποτε άλλο από μία "ανώμαλη που γουστάρει να κάνει ό,τι γουστάρει ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο που θα συναναστραφεί". Σε αυτή τη φάση, εδώ δείχνουν να σε έχουν οδηγήσει οι εμπειρίες σου: στο σημείο να κάνεις αυτήν την παραδοχή. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αφήσεις πίσω όλα όσα σε εμποδίζουν να είσαι η ανώμαλη που θέλεις κι επιθυμείς.

    Στα καζάνια της bdsmικής κόλασης μπορεί να πέσεις ή να σε ρίξουν μόνο τα εξής:

    ο εαυτός σου αν συνεχίσεις να τον πιέζεις να είναι ένα άλλο κάτι από αυτό που είναι εφόσον μίλησε δυνατά και είπε την αλήθεια του. Η επιμονή π.χ. να προσδιοριζεσαι είτε ως υ είτε ως Κ ενώ αυτό δεν είναι η πλήρης αλήθεια σου και το επακόλοθο βασάνισμά σου να είσαι ντε και καλά κάτι από τα δύο...

    οι άλλοι, αν επειδή εσύ θέλεις να είσαι μία ανώμαλη που κάνει ό,τι γουστάρει, όπως το γουστάρει, με όποιον της γουστάρει ανάλογα με εκείνον που θα συναναστραφείς, να θεωρήσεις και να επιμένεις ότι ντε και καλά και σώνει αυτή είναι η πραγματικά καλά κρυμμένη αλήθεια και των άλλων και δεν υπάρχει D/s και δεν υπάρχει M/s και δεν υπάρχουν στάτους κλπ γιατί έτσι πιθανώς να προσβάλεις και να τσαντίσεις ανθρώπους που θέλουν κι αυτοί το χώρο τους και το σεβασμό τους από τους άλλους για τις δικές τους αλήθειες, οπότε λογικό να θελήσουν να σε φουντάρουν σε κάνα καζάνι μέσα ... Και αν κάποια θέματα σε έχουν κουράσει, κάνε αποχή και άσε να χτυπιούνται εκεί μέσα εκείνοι που δεν τους έχουν κουράσει και τρέφονται από αυτό τους το βίτσιο.

    Μείνε εσύ στο ότι αυτή είναι η δική σου αλήθεια, ισχυροποίησε και δυνάμωσέ την κάνε ότι αλλαγές αυτή η αλήθεια απαιτεί και θεωρώ ότι και θα λάβεις σεβασμό θα βρεις τους συμβατούς και κανείς δε θα θελήσει να σε ρίξει στα καζάνια της bdsmικής κολάσεως, εκτός αν αυτό σου/του/της βγάλεις/βγάλει και γουστάρετε το πλατσούρισμα εκεί μέσα... 

    Ευχόμαι καλή νέα αρχή με αυτήν την αλήθεια σου που βγήκε τόσο έντονα από εσένα και πολλή πολλή ανωμαλιάρικη ηδονή όπως την νιώθεις και την επιθυμείς... Ούριο άνεμο στα πανιά σου...

    Α.
     
  11. brenda

    brenda FU very much


    Δεν εννοούσα τίποτα από όλα όσα είπατε, ειδικά με τον τρόπο που το είπατε, αλλά σάς ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις ευχές ωστόσο. 
     
  12. angel42

    angel42 Regular Member

    Eίναι ειλικρινείς... Ήταν έντονο αυτό που είπατε και το ένιωσα ως αληθινό και κομβικό. Πάνω σε αυτό που εισέπραξα απάντησα όπως ακριβώς θα έκανα αν αυτά τα λόγια Μου τα έλεγε οποιοσδήποτε δικός Μου άνθρωπος τα κατέθετε έτσι. Επειδή πάντα στο γραπτό λόγο μπορεί να υπάρξει και λάθος κατανόηση, αν υπάρχει κάτι χρήσιμο σε αυτά που είπα με το μόνο τρόπο που μπορώ κι εκφράζομαι κρατήστε το. Διαφορετικά στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν τρέχει και τίποτε. 'Οπως και να έχει πραγματικά, καλή ημέρα. Α.