Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οσες φορες και αν το σκεφτω...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος pete, στις 19 Αυγούστου 2005.

  1. pete

    pete Guest

    Αφου σας καλησπερισω ολους/ες,Doms/subs,θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους 'κατασκευαστες' αυτης της διαδικτυακης κοινωνιας.Ειναι πραγματικα υπεροχο και απολυτα απαραιτητο,αν σκεφτει κανεις πως ολοι εμεις που ανηκουμε σε αυτο το χωρο,ειναι δυσκολο εως απιθανο να εκφρασουμε ποτε τις επιθυμιες και σκεψεις μας ακομη και στον καλυτερο μας φιλο.Εδω βεβαια ερχεται να μπει 'σφηνα' και ο τιτλος που εχω δωσει,γιατι πραγματικα...
    ....Οσες φορες και αν το σκεφτω,παλι μου φαινεται περιεργο,φαντασια,απιστευτο!Ξεκιναει η μερα σου και ολες οι συμπεριφορες σου ειναι 'φυσιολογικες',συμφωνα παντα με τα κοινωνικα μας προτυπα και στερεοτυπα.Τιποτα δεν μπορει να προιδεασει οτι εσυ εισαι σκλαβος/α,Αφεντης/ρα.Τιποτα δεν μπορει να κανει τον αλλον να καταλαβει πως οταν βρεθεις μπροστα σε μια Γυναικα,με ψηλα τακουνια,σεξυ ρουχα,ακομη πιο προκλητικα εσωρουχα και ειδικα μπροστα σε εκεινο το υφος που αποκτα μια Αφεντρα οταν σε εχει δικο της,θελεις να της δωθεις ολοκληρωτικα,να λιωσεις μπροστα της,να σε 'λιωσει' Εκεινη,να κανεις πραγματα περα απο τα ορια του κοινου νου.Το περιεργο ειναι πως οχι μονο οι τριτοι δεν μπορουν να καταλαβουν,αλλα ακομη και σε μενα φαινεται απιστευτο.Και καθε φορα ειναι σαν την πρωτη φορα...οσες φορες και αν το σκεφτω...
     
  2. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Θα συμφωνήσω πως είναι δύσκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου σε vanilla άτομα.Όταν όμως το D/s είναι πεποίθηση και στάση ζωής το κάνεις άνετα.Σ'αυτό το σημείο θα σταθώ.Μου έδωσες την εντύπωση πως δεν είσαι 100% συνηδειτοποιημένος γιάυτό που θες.Χωρίς διάθεση προσβολής απέναντί σου,βλέπω πως υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν slaves αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για μερικά BDSM sessions.Η πραγματικότητα σε αυτό το lifestyle είναι πολύ διαφορετική.Η ενστασή μου είναι στο οτι "έχεις την επιθυμία μόλις βρεθείς με μία Γυναίκα με ψηλά τακούνια σέξι ρούχα και εσώρουχα,να σε λιώσει.Δηλαδή pete, αν αυτή η γυναίκα φοράει τζιν και στρωτά παπούτσια σου είναι αδιάφορη?Ο πραγματικός slave αισθάνεται δέος μπροστά στη Γυναικεία παρουσία λογω της ανωτερότητας της και του χαρακτήρα της.Εάν εσύ το αισθάνεσαι μόνο λόγω συγκεκριμένης εξωτερικής εμφάνισης,τότε πρέπει να σου πω πως απλά έχεις ένα φετίχ και τίποτε περισσότερο.
     
  3. pete

    pete Guest

    Καταρχας,Greek Mistress σε ευχαριστω για την απαντηση σου,εστω και με τις οποιες ενστασεις και κριτικες σου.
    Θα αρχισω λεγοντας οτι το ή τα φετιχ ειναι αναποσπαστο κομματι του κοσμου μας.Δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος απο εμας δεν εχει εστω και ενα φετιχ.Η περιγραφη μου,οπως και ολο μου το κειμενο,ηταν περισσοτερο σε διηγητικο επιπεδο,ενα μικρο ταξιδι στη πιο κοινη,πιστευω,φαντασια ολων μας,κυριως των sub.Γι'αυτο και η ενδυμασια παρουσιαστηκε ετσι.Προσωπικα,μια γυναικα και πιτζαμες να φοραει το ιδιο μου κανει.Το γνωριζω απο εμειριες χρονων.To BDSM ειναι mind game,και μαλιστα στον υπερτατο βαθμο.
    Μου λες πως αποζητω μερικα ΒDSM sessions?Λαθος.Εχω ηδη δυο χρονια σχεση με την,Γυναικα και Κυρια μου,στον συνδυασμο που τα αναφερω.Ειμαι σιγουρος πως αν εισαι μυημενη και οποιος ειναι μυημενος στο χωρο μας,καταλαβαινει ποσο τελειος και πληρης ειναι αυτος ο συνδυασμος.
    Αυτο με κανει και απολυτα 101% συνηδειτοποιημενο για το τι ζηταω και το τι ειμαι.Δεν θελω η Κυρια μου να με λιωσει,θελω να με 'λιωσει'.Αυτα τα ' ' κανουν τεραστια διαφορα.Μπορει μια γυναικα απλως να σε κοιταξει και να 'λιωσεις'.Τωρα αν το να ειμαι συνηδειτοποιημενος απολυτα θα με κανει να μιλαω ευκολα γι'αυτο που ειμαι,διαφωνω καθετα.Εγω δεν νιωθω ετσι.Να πω τι?Γεια σας τι κανετε...ειμαι σκλαβος!!!Αδυνατον!Τωρα εαν εννοεις σταση ζωης να μπορεις να κανεις το παραπανω ανετα και διχως κανενα προβλημα,τοτε οχι δεν μπορω να το κανω.Το ΒDSM,αποτελει για μενα σταση ζωης,αλλα μεσα στα προσωπικα μου ορια.Οπως και για τους περισσοτερους πιστευω.Ακομη δεν γνωρισα Γυναικα που να μου μιλησει ανετα ή οχι,για τετοιου ειδους καταστασεις σε τετ-α-τετ συζητησεις.Εσυ το κανεις?Το θεωρω πολυ δυσκολο.
    Thank You
     
  4. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Greek Mistress βρισκω βιαστικο και αβασιμο το συμπερασμα σου περι την συνειδητοποιησης του εν λογω ατομου. Δεν εχω ιδεα αν ειναι η δεν ειναι αλλα στα πλαισα της ευγενειας και μιας καλης πιστης θεωρουμε τον χαρακτηρισμο που θετει καποιος στον εαυτο του αληθινο.
    Αν αρχισουμε να αμφισβητουμε ο ενας την ιδιοτητα του αλλου δεν θα εχει πολυ ζωη ακομα αυτη η κοινοτητα και απο τα πολλα hot threads που θα προκυψουν θα καει.
    εγραψες πως "αισθάνεται δέος μπροστά στη Γυναικεία παρουσία λογω της ανωτερότητας της"
    Λογω της ποιας?????? μαλλον αναφερεσαι σε κατι που δεν υπαρχει.....
     
  5. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    desade,δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω με κανέναν άνδρα ο οποίος "Mainly focuses on behavioural improvement and recreation of female submissives by means of mental and physical dicipline"άρα δε θα ασχοληθώ και με το ειρωνικό σου σχόλιο: "Λογω της ποιας?????? μαλλον αναφερεσαι σε κατι που δεν υπαρχει....."
    pete
    αυτό σου το post είναι κατανοητό.Το πρώτο έδειξε μια πολύ επιφανειακή και επιπόλαιη άποψη για το D/s
     
  6. gaby

    gaby Guest

    GreekMistress, θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω ότι σε δύο threads όπου έγινε αναφορά στο θέμα της ισότητας η άποψη των περισσοτέρων Μ/μας ήταν ότι δεν υπάρχει a priori ανωτερώτητα καμίας κατηγορίας και φύλου lifestyler έναντι των υπολοίπων.

    Άρα ο DeSade, που δε νομίζω να ειρωνεύτηκε κανέναν, λογικά μιλάει από την οπτική πολλών μελών. Και σίγουρα έχει το απόλυτο δικαίωμα στις προτιμήσεις του, χωρίς σχολιασμό από άλλους που δεν τις συμμερίζονται.

    Έ/εκαστος/η στο είδος Τ/του.
     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η δημοσιοποιηση του bio μου και η αναφορα σου στο ονομα μου με μικρα γραμματα καταπατα τους στοιχειωδεις κανονες διαλογου μεσα απο τα forums.
    Ρουφ****** πρακτικες δημοσιοποιησης του bio μου σε ενα ασχετo θεμα δεν σε τιμουν.
    Εισαι αγενεστατη και δεν προκειται να ασχοληθω ξανα με post σου.
    Εισαι ηδη στην εσωτερικη μου ignore list.
     
  8. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    άρα tender lilly, κι'εγώ έχω δικαίωμα στις απόψεις και προτιμήσεις μου χωρίς σχολιασμό από άλλους που δεν τις συμμερίζονται.
    Όσο για τα threads.δε νομίζω οτι μπορείς να πεις πως κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα μόνο και μόνο από τα posts που διάβασες.Δε σημαίνει οτι είναι αντιπροσωπευτικά όλων των ατόμων που ζουν το D/s.Τώρα,αν η ανωτερότητα τίθεται σαν a priori η σαν a posteriori θέμα αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα το οποίο έχει βασικά να κάνει με την αρχή και εξέλιξη της κάθε D/s σχέσης .
     
  9. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Με αφήνει παγερά αδιάφορη το γεγονός οτι είμαι στην ignore list σου.
    Το bio σου αν δεν κάνω λάθος,εσύ το έχεις δημοσιοποιήσει στο forum.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ηρεμία. Οι διαφορετικές αντιλήψεις για το lifestyle δεν πρέπει να γίνονται αιτία προσωπικών αντιπαραθέσεων. Ο καθένας όπως την βρίσκει. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι άντρες που πιστέυουν στην γυναικεία ανωτερότητα όπως υπάρχουν και γυναίκες που πιστεύουν στην αντρική ανωτερότητα.
     
  11. Kapritsio

    Kapritsio New Member

    Συμφωνω και εγω με τον Konstantinos !!! Ο καθενας μας που ασχολειται με τον χωρο του BDSM, αρεσει το κομματι αυτο που του ταιριαζει καλυτερα και νιωθει ολοκληρωμενος, ελευθερωμενος και ευτυχισμενος !!! Δεν μπορουμε να βαζουμε ταμπελες στον καθενα και στην καθεμια που ασχολουνται στον χωρο μας, τι ειναι το σωστο και τι το λαθος !!! Δεν υπαρχει στο φιναλε καμια Βιβλος με τις 10 Εντολες στο BDSM που πρεπει να ακολουθει κανεις πιστα και αμετακλητα, γιατι αλλιως οι αλλοι απο τον χωρο μας θα τον κοροιδεψουν και θα πουν οτι δεν ειναι αυθεντικος και προσποιειται !!! Ημαρτον δηλαδη, με τις ετικεττες και τους χαρακτηρισμους και ημαρτον επισης με φιλοσοφιες ακατασχετες για το τι ειναι πρεπων στο χωρο μας και τι οχι !!! Ο καθενας οπως την βρισκει και οπως του αρεσει να την βρισκει, μιας και το BDSM ειναι τεραστιο απο μονο του και δεν κλεινεται σε στενα ορια, καθως επισης εχει και το μοναδικο πλεονεκτημα να το φερνει ο καθενας απο μας στα δικα του προσωπικα μετρα, στα δικα του "θελω" με αλλα λογια, που συμφωνουν με την ψυχοσυνθεση του, τα βιωματα του, τις εμπειριες του, την μορφωση που αποκτησε και φυσικα στο τελος τις φαντασιωσεις του !!!
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Θα ήθελα κι εγώ να καλωσορίσω τον pete και να τον ευχαριστήσω για τα δύο καλογραμμένα και πλήρη posts του.

    Η ένταση σε αυτό το thread ξεκίνησε όταν, κατά κάποιο τρόπο, αμφισβητήθηκε ο αυτοπροσδιορισμός του pete ως male slave.

    Όλοι έχουν το δικαίωμα εδώ να προσδιορίζονται όπως αισθάνονται, χωρίς να Τ/τους αμφισβητεί κανείς και χωρίς να Τ/τους κρίνει κανείς για αυτό που είναι. Δε βοηθάει την επικοινωνία μεταξύ Μ/μας να λέμε "α, δεν με πείθεις ότι είσαι male slave" ή "τί να σου πώ τώρα, αφού είσαι Dom".

    Από κει και πέρα, ίσως να μην υπάρχουν "10 εντολές του BDSM", υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες καλής συμπεριφοράς, όπως και στον vanilla κόσμο, όπως και στις μη ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

    Επίσης, σε πολλά BDSM sites υπάρχει κάποια "ετικέττα" BDSM που συνήθως τονίζει ότι ποτέ δεν σνομπάρουμε ή υποτιμούμε Κ/κάποιον ανάλογα με το αν είναι υποτακτικός και ποιού επιπέδου, ή σκλάβος, ή Κυρίαρχος, ή switch και ούτω καθ εξής.