Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεια: μηπως ειναι και βανιλα τεχνικη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ShyMistress, στις 14 Ιουνίου 2006.

  1. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Θα ήθελα την άποψή Σ/σας για το κατα ποσο μπορει να θεωρηθει οτι ειναι τεχνικη απολυτα συνδεδεμενη με το BDSM η ουρολαγνεια και δεν δηλωνει πολυ απλα τον ποθο, ακομα και σε βανιλα σχεσεις.
    Θυμαμαι μια βανιλα αλλα κινκυ φιλη μου, οταν στα 17 της ερωτευτηκε για πρωτη φορα και πολυ βαθεια εναν τυπο, να ερχεται να μου λεει "τον θελω τοσο πολυ που δεν θα με πειραζε να επινα σταγονες της <χρυσης βροχης> του." Η συγκεκριμενη, δεν εξελιχθηκε σε sub, ουτε αρεσκεται σε αλλες παρομοιες τεχνικες υποταγης, παρολο που διατηρει ακομα τις αποψεις αυτες.Με τον τροπο αυτο ηθελε να μου δειξει ποσο πολυ ποθουσε τον συγκεκριμενο αντρα και ειμαι σιγουρη οτι θα το εκανε αν της δινοταν η ευκαιρια.
    Επειδη μεχρι τη στιγμη που εγινα μελος του συγκεκριμενου φορουμ ασπαζομουν κι εγω παρομοια αποψη με την προηγουμενη,(μετα με μπερδεψατε..) θα ηθελα να συζητησουμε, και περιμενω και συμμετοχη και απο τους Κυριαρχικους του φορουμ, το αν σκεφτεστε την ουρολαγνεια ΚΑΙ με αυτον τον τροπο.
    Θα τονισω, ωστοσο, οτι στο μυαλο μου δεν ειναι ασχετη με τις τεχνικες υποταγης, αλλα θα ηθελα να ακουσω και τις αποψεις σας πανω στα προηγουμενα.
    Ευχαριστω εκ των προτερων  
     
  2. bluewinter

    bluewinter Guest

    Απάντηση: Ουρολαγνεια: μηπως ειναι και βανιλα τεχνικη?

    Κοιτα..θα σου μιλησω ωs slv. εχω κανει πολλεs σχεσειs στην ζωη μου. οι περισσοτερεs ηταν
    φυσιολογικεs. μονο με τρειs προχωρισα σε βαθυτερα θεματα bdsm watersport κτλ.
    Αυτεs οι τρειs λοιπον με εξιταρανε τοσο πολυ και δεν κρυβω οτι τιs αγαπησα. μπορουσα να
    κανω τα παντα και το κυριοτερο ειναι οτι δεν σιχαινομουν τιποτα απο αυτεs. θυμαμαι μια συζητηση που ειχα με τον πρωην κουμπαρο μου σχετικα με εκκρισειs του ανθρωπινου οργανισμου. μου ελεγε οτι ειναι αδυνατη η καταπωση απο αλλον ανθρωπο. Του απαντησα οτι εμενα δε με ενοχλει. Φωναζε ενοχλημενοs "μα ειναι σκ..α" Του απανταγα με ηρεμια
    "ναι.. μα ειναι τηs Xριστιναs" (η πρωην γυναικα μου) σημειωτεον οτι δεν ειχα ακομη εκδηλωσει τασειs υποταγηs. Ενα δευτερο παραδειγμα που μπορω να σου δωσω ειναι κατι που ακουγα πολυ μικροs απο μια γιαγια που ελεγε στο ενοs xρονου εγγονακι τηs γεματη λατρεια προs αυτο.. "τζιερι μου να φαω τα σκ..α σου" Δε νομιζω οτι η υπερηλικαs γιαγια να ηταν sub.. Με λιγα λογια δεν ειναι απαραιτητο τα watersport να ανηκουν στην bdsm χωριs αυτο να σημαινει οτι δεν ανηκουν. Για μενα ειναι το πιο ευχαριστο "παιχνιδι" αρκει βεβαια
    να υπαρχει και η καταλληλη χημεια..
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Θέλω να πιστευω ότι ναι ειναι και βανιλα τεχνική, ομως τα άτομα που τους αρεσει να καταπινουν τη "χρυση βροχή" οπως λες ειναι θα έλεγα οτι ειναι υποτακτικου χαρακτηρα. Και εξηγουμαι: σε μια βανιλα σχεση που ειχα πριν λιγα καιρο, μετα από εντονο σεξ εχυσα στο στομα της φιλης μου και στη συνεχεια ουρησα. Τα καταπιε όλα με απιστευτη ηδονη ζωγραφισμενη στο προσωπο της φτανοντας ταυτοχρονα σε οργασμο. Περιττο να πω ότι εγω πιστευα οτι θα κανει εμετο η θα βαλει τις φωνες η και εγω δεν ξερω τι. Τέλος παντων μετα τον χωρισμό μας, ξαναβρεθηκαμε απλα για κουβεντα και ενα απο τα παραπονα της ηταν ότι δεν της τις εβρεχα καμμια φορα..Κρινοντας εκ των υστερων-παντα- την συμπεριφορα της κατάλαβα οτι ηταν sub η τελος παντων δυνητικα sub, απλα εγω τοτε δεν ηξερα...δεν το ειχα καταλαβει κλπ, κλπ
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Η ουρολαγνεία, ποδολαγνεία, deep throat, και ενα σωρό άλλα ευγενή σπορ, που συναντώνται ΚΑΙ στο bdsm, είναι ευρέως διαδεδομένα.

    Στον κόσμο που ονομάζουμε αδιάκριτα vanilla υπάρχουν γενναία έγκαυλα αμοραλιστικά θηλυκά, που τιμούν το γένος τους τολμώντας απίστευτα σχήματα.

    Κάποτε θα πρέπει να αρχίσω να γράφω τα απομνημονεύματά μου.
     
  5. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος/α sub για να του/της αρέσει ή επιδίδεται στην ουρολαγνεία και σε άλλα «ευγενή» αθλήματα. Βεβαίως απαντάται συχνότερα στους χώρους του bdsm. Έχω γνωρίσει όμως, αρκετά άτομα όπου, αν και δεν είχαν ιδέα για το bdsm ή τι σημαίνει sub, επιδίδοντο σε ανάλογα παιχνίδια.
    Στην περίπτωση μιας σχέσης Dom/sub είναι μέρος του παιχνιδιού της υποταγής. Εξαρτάται φυσικά από τον/την Dom αν την θεωρεί απαραίτητη για την υποταγή του/της sub. Χωρίς φυσικά η έλλειψη της να σημαίνει τίποτα για την υποταγή.
    Ο/Η κάθε Dom γνωρίζει καλύτερα και ορίζει τους κανόνες του/της.
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητέ Theo, η ουρολαγνεία και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ άνετο και φυσιολογικό ακόμα και σε vanilla σκηνικά... Όλα είναι θέμα χημείας και η φίλη της ShyMistress θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άνετα σε μια Top ή σε μια Bottom, ανάλογα με το χαρακτήρα της. Μην ξεχνάς αγαπητέ οτι υπάρχουν Κυρίαρχοι που τους αρέσει ο μαζοχισμός, ή και το αντίθετο... Όλα είναι θέμα χημείας και τίποτα παραπάνω.
     
  7. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Ενας Μαστερ ή μια Μιστρες θα μπορουσε δλδ να το κανει αυτο σε μια ερωτικη σχεση? Χωρις να την ονομαζουμε καπως αυτη τη σχεση (βανιλλα, σοκολατα,κτλ)
    Παρεμπιπτοντως ευχαριστω πολυ οσους μου απαντησατε μεχρι στιγμης, και μου αρεσε και το οτι χρησιμοποιησατε και προσωπικες σας εμπειριες για να γινετε πιο σαφεις.
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2006
  8. echo

    echo ***

    Το σαδιστικο ενστικτο απανταται με καποιες εκφανσεις σε σχεσεις οι οποιες δεν δομουνται πανω στο σαδομαζοχισμο,εξου καποιες bdsm "τεχνικες" να εμφανιζονται στις βανιλλα σχεσεις.
    Ομως μπορει να εμφανιζονται εκει χωρις απαραιτητη πηγη το σαδιστικο ενστικτο,αλλα προερχομενες απο φετιχιστικες πηγες η μονο ως εκδηλωση λατρειας προς το αντικειμενο του ποθου.(οπως στην περιπτωση της φιλης της ShyMistress)

    Βανιλλικη φιλη που αρεσκεται στην λατρεια των ποδων της,για την ακριβεια ηδονιζεται βαρεως,αλλα εκει που περιμενεις να βγει η mistress απο μεσα της,ερχεται η προσγειωση του"ελα απο πανω μου...".

    Κατι αναλογο σαφως μπορει και να συμβαινει και με την ουρολαγνεια,η οποια κατα την προσωπικη μου αποψη στο bdsm-ικο επιπεδο εμπιπτει στην ταπεινωση- εξευτελισμο ως προεκταση της υποταγης,συντριβης του Εγω του υπο,μπλα μπλα...(εχουν υπαρξει αναλογα threads)
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Οσοι το εχουν μεσα τους ξερουν ...
    Και ναι την θεωρω απολυτα συνδεδεμενη τεχνικη με το BDSM απο καθε αποψη ... εγκεφαλικη (τα οσα εκεινη την ωρα περνουν απο το μυαλο) ή σωματικη ...
    Και οχι δεν ειναι κατι που ο καθε ανθρωπος θα εκανε απλα και μονο απο ποθο ... 100%.. σιγουρο αυτο . Πρεπει να το εχεις το μικροβιο ......
     
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Η λατρεία του ερωτικού σου συντρόφου δεν είναι προνόμιο μόνο του BDSM.
    Εξού και πολλές "τεχνικές" να απαντώνται και σε ζευγάρια έξω από τον χώρο αυτόν, χωρίς να δηλώνεται ταπείνωση ή εξευτελισμός.

    Αστάρτη
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    "χωρίς να δηλώνεται ταπείνωση ή εξευτελισμός."
    ... φανερα οχι ... αλλα ξερεις τι εχει ο καθενας στο μυαλο του μεσα ? ... ή μαλον .. ο/η αλλος/η .. ? ...
    εσυ ισως ξεχωριζεις τους δυο και αξιολογεις διαφορετικα , εγω τους θεωρω ενα και αξιολογω σαν συνολο , αν ο ενας βλεπει ταπεινωση και εξευτελισμο και ο αλλος το κανει απο απλη λατρεια , η σχεση "χρεωνεται" σαν BDSM διοτι περιεχει τεχνικη .. απλα δεν το λεμε .....
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Οπωσδήποτε η ουρολαγνεία αφορά ΚΑΙ βανίλα πρακτικές. Για την ακρίβεια, οποιαδήποτε πρακτική (ή τεχνική) περιγράφεται στο φόρουμ αυτό, θα μπορούσε να εμφανίζεται και σε μια βανίλα σχέση.

    Ποιά η διαφορά; Οτι στην βανίλα σχέση θα εμφανιστεί "καθ΄υπερβολή", θα είναι μία από τις (πολλές; μπα..) ακρότητες λατρείας. Εμφανίζεται δηλ. ως πράξη στην παραφορά του πάθους.

    Μικρή παρέκβαση: δεν λέω ποσοστό, αλλά ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό ατόμων που κινούνται περί το BDSM είναι εδώ επειδή είχαν στο παρελθόν μια (ή παραπάνω) "ακραίες" εμπειρίες στην παραφορά κάποιου πάθους και ευελπιστούν ότι ξαναζώντας παρόμοιες εμπειρίες (παραφοράς) θα επανέλθει η ολική κατάσταση (πάθους). Αμ δε... Στη λίστα με τους λάθος λόγους για BDSM θα έπρεπε να είναι αυτός πολύ ψηλά. Κλείνει η παρέκβαση.

    Ανέφερα και αλλού τα Μαύρα Φεγγάρια του Μπρυκνέρ, και το πως μια ΒΑΝΙΛΑ σχέση και η ανάγκη του να εκφράσει την λατρεία του κάνει έναν άνδρα να "κατέβει" όλα τα σκαλοπάτια της "υποταγής" μέχρι κοπρολαγνείας (των προϊόντων της καλής του, όχι γενικότερα...).

    Καμμία σχέση με υποταγή και υποτακτικότητα στον ήρωα του Μπρυκνέρ. Τίποτα δεν του ζητήθηκε από την καλή του, τίποτα δεν του επιβλήθηκε. Η Ραλλία στο "Εγώ για σένα" προσπαθεί να εκφράσει κάτι ανάλογο (και ορθώς μου υποδείχθηκε από την ShyMistress ότι η Μαρινέλα το κάνει πολύ καλύτερα στο "Για σένανε μπορώ").

    Ξέρω ότι θα πατήσω κάλους, αλλά οφείλω να το πω. Κατά την διόλου ταπεινή μου άποψη, η διαφορά στις ίδιες πράξεις στο BDSM είναι στην χρήση τους, δηλ. στην ένταξη τους σε ένα πλαίσιο αναφοράς που ελλείψει καλύτερης λέξης ονομάζουμε εκπαίδευση του υποτακτικού ατόμου και δημιουργούνται παρερμηνείες. Φυσικά, το ρεπερτόριο των πράξεων είναι ζήτημα ιδιοσυγκρασίας του Κυριαρχικού ατόμου και -ιδανικά- του τί του γεννά ο/η απέναντι.

    Μάλλον πρέπει να λάβει υπόψη του και το τί αντέχει ο/η απέναντι. Γιατί, θα συμφωνήσω με όλους ότι σε έναν ιδανικό κόσμο κάνουμε BDSM σχέσεις με ανθρώπους των οποίων το κορμί λατρεύουμε (και άρα καθαγιάζουμε) ώστε οι ακραίες πράξεις να προκύπτουν αβίαστα. Αλλά δεν θα σας τον υποσχεθώ αυτόν τον ιδανικό κόσμο.

    Με κανέναν τρόπο δεν θέλω με τα παραπάνω να θίξω εκείνους που συγνωστά παίζουν BDSM παιχνίδια. A whole different ball game.

    Ειδικότερα τώρα για την φίλη σου, ShyMistress... Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ σπάνιο στον δυτικό πολιτισμό μια γυναίκα να εκφράζει μια τόσο ισχυρή επιθυμία για το σώμα του καλού της, για κάτι τόσο σαρκικό, γήινο, όσο οι εκκρίσεις του, να ακυρώνει την αποστροφή.. Ανδρας για γυναίκα ναι, το ανάποδο όμως... Too good to be true, ακόμη κι αν είναι μικρές οι ηλικίες...

    Μιας που κόπηκε πρόσφατα το τηλε-πατσαβουριό "Από κλανιάς" που κάλυπτε το χώρο, ας μου επιτραπεί να κάμω μια απόπειρα καριέρας στην τηλε-ψυχολογία (δηλ. εκ του μακρόθεν). Είμαι έτοιμος να παίξω over/under ότι όχι μόνο δεν ήταν υποτακτική στη γενικότερη στάση απέναντι στο αγόρι της, αλλά μάλλον ήταν ιδιαζόντως τρυφερή και υπερ-προστατευτική. Εχω δίκιο;

    Dream

    ΥΓ. Την αναφορά στο σαδιστικό "ένστικτο" την περνάω ντούκου γιατί δεν βαριέμαι τίποτα περισσότερο από τον εαυτό μου όταν επαναλαμβάνεται. Εξ ου και δεν στέριωσα ως δάσκαλος.