Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεια: μηπως ειναι και βανιλα τεχνικη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ShyMistress, στις 14 Ιουνίου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <just smiles> never say never my friend

    PS. Good to have you back (hopefully)
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Να καταγράφει στα πρακτικά παρακαλώ ότι συμφώνησα με τον MasterJp. <χαμογελάει>


    Καλέ μου Dream δεν το θεωρώ σπάνιο. Αλλά ευχαρίστως να διαβάσω που στηρίζεις αυτή σου την άποψη. Πάλι στην γυναικεία φύση θα τα ρίξουμε; <γελάει>

    Αστάρτη
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Τουναντίον (σ.σ. τον τελευταίο που υπονόησε ότι είμαι προβλέψιμος, τον απόλαυσα με Chianti... 

    Θα τα ρίξουμε στον (κυρίως δυτικό) πολιτισμό, που αναφέρω στο αρχικό ποστ, γιατί αυτή ήταν η επιλογή του. Να τιθασσεύσει την γυναικεία σεξουαλικότητα απομακρύνοντας την γυναίκα από το σώμα και συνεπώς τις ηδονές του σώματος.

    Μια παράπλευρη απώλεια για τον Πατριαρχικό κόσμο, είναι βέβαια το ότι για να απομακρυνθεί η γυναίκα από το σώμα του άνδρα (και συνεπώς να ελεγχθεί η σεξουαλικότητά της) απομακρύνεται συχνά και από το δικό της...

    Dream
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Διόλου παράξενη η δημοτικότητα του japaneese bondage (και όχι μόνον) στους παρα τω BDSM ενδημούντες <χ>

    Λέτε η έκφραση ενός japaneese girl in bondage να είναι τυχαία;  
     
  5. echo

    echo ***

    Καθοτι τον καιρο που ειμαι επαε,δεν εχω προλαβει να επαναληφθω λογω μιας μεταλλαξης που συνεπεσε με την φορουμικη μου παρουσια,μπορεις οποτε νιωθεις την απειλη της επαναληψης να ζητας την συμβολη μου,ο αλτρουισμος μου ειναι δεδομενος  

    Vielen Grussen
     
  6. hugger

    hugger Regular Member

    Μια αλλη περιπτωση: σε ενα καυγα που ειχα με μια πρωην μακροχρονη σχεση μου, μου κατεβασε ενα κηροπηγιο στο κεφαλι, κι εγω αυθορμητα την εριξα στο κρεββατι και χωρις να το καταλαβω πως μουρθε, την εκανα μουσκιδι κατουρωντας τη, εκεινη ξαπλωμενη κι εγω ορθιος απο πανω της. Δεν εχω δει ποτε περισσοτερο χολωμενη και ταπεινωμενη εκφραση απο τη δικη της οταν γινοταν αυτο. Tο στρωμα το αντικατεστησα με δικα μου εξοδα.Η σχεση κρατησε ακομα δυο χρονια... χωρις κηροπηγια και ουρα παραδοξως !
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Είστε όλοι αγενείς και αγνοείτε τη γνώμη μου.
    Ως αντιλαμβάνεστε από το avatar μου, είμαι ο υπέρτατος ειδήμων σε ό,τι αφορά την ουρολαγνεία σε σχέση με τα έργα τέχνης.
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    Έχεις χάσει τα πρωτεία πορνόγερε μου.
    Είμαι διασωληνωμένη απευθείας με την πηγή;-) Το ξέχασες;

    Αστάρτη
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Αστάρτη μου,
    η δική σου είναι μια πρόσκαιρη και εν αποδρομή σχέση με ένα σωληνάκι.
    Ενώ εγώ, με την καλλιτεχνική και εμπνευσμένη ιδιοσυγκρασία μου επιχειρώ να αποτρέψω τους βανδαλισμούς και τις παρενοχλήσεις.
    Ορισμένοι εκ των "ρε, μη μας κουράζετε με φιοριτούρες" θα μπορούσαν να ουρήσουν όχι μόνο το καλλιτέχνημα, αλλά και τον ίδιο τον Duchamp - δίχως αυτός να προβάλει ανάλογο αίτημα.
     
  10. giatimouaresei

    giatimouaresei New Member

    Καλησπέρα σε όλες και όλους.

    Επειδή η πρώτη συμμετοχή μου εδώ αφορούσε το θέμα αυτό, δεν θα ήταν βαρετό-θέλω να ελπίζω- να διαβάσετε μία ακόμα άποψη για το θέμα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο, δεν έχω σκοπό να γράψω Μανιφέστο και ότι πολύ περισσότερο δεν ρίχνω σε καμία πυρά ιδεών αντίθετες απόψεις. Τέλος, ελπίζω τα παρακάτω να ληφθούν ως καλοπροαίρετη τοποθέτηση και να μην ξεσηκώσουν αντιδράσεις και κρίση. (το ψευδώνυμο μου σημαίνει ότι μου αρέσει αυτό ακριβώς που συζητάμε εδω)
    1ον Είναι ή δεν είναι ενταγμένη στο BDSM?
    Ένα από τα ζητήματα που σαφώς πιο έμπειροι και έμπειρες από εμένα εδώ μέσα έχουν επανειλημμένως θέσει,χωρίς να υπάρχει, όπως είναι φυσικό κοινά αποδεκτή άποψη είναι και αυτό. Αν είναι η δεν είναι. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Καμία κοσμοθεωρία, καμία ιδεολογία, καμία δέσμη πράξεων ή ιδεών δεν αποτελεί Συνταγή. Ούτε για θρησκευτικό δόγμα μιλάμε, ουτε για τον Κώδικα του Δράκοντα ή του Χαμμουραμπί, ούτε για κανονισμο λειτουργίας στους οποίους καμία εξωτερική δύναμη δεν μπορεί να παρέμβει. Οπότε έχω την άποψη ότι, είτε ανήκει είτε όχι γενικότερα ή ειδικότερα στο BDSM αποτελεί κορυφαία ένδειξη υποταγής, ευκαιρία εξοικείωσης με το σώμα και -πάντα κατά την άποψή μου- κάτι που εξυψώνει την ερωτική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Και,οπωσδήποτε, μια ασυναίσθητη, ίσως, και από την πλευρά του/της ενεργούντος/ούσης, αλλά και από την οπτική του/της υποδοχέως απόδραση προς τον υδάτινο κόσμο. Μια αδιόρατη διαδραστικότητα άνθρωπου και υδάτινου στοιχείου. Είναι βέβαιο ότι και το BSDM έχει τους κανόνες του-καμία αντίρρηση.Κατά την εφαρμογή τους, όμως, από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο είναι λογικό να παίρνει στενότερη ή ευρύτερη διάσταση.

    2ον Υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που τους αρέσει?
    Αναμφίβολα ναι. Και μην βάζουμε το θέμα σε ιστορικο-πολιτική διάσταση, αν η επιολή αυτή "ανήκει εις την Δύσιν" η αν είναι καθαρά απω-ανατολιτική συνήθεια. Στην εποχή του globalization, άλλωστε, είναι πολύ δύσκολο να εγκλωβίσεις οτιδήποτε μέσα σε σύνορα. Το πρόβλημα είναι ότι στη χώρα μας είναι τρομερά δύσκολη η δημόσια παραδοχή ειδικά από μια γυναίκα της αρέσκειας προς τη συνήθεια αυτή. (Εδώ βγάζω και μια προσωπική πικρία: όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα fem- ακόμα και του χώρου που να δηλώνει ότι το αποδέχεται. Ευπροσδεκτη κάθε εξαίρεση, στείλτε pm χαχαχα, αν και μιλώ σοβαρά!).

    3ο και τελευταίο

    Πολύ συχνά η δημόσια τοποθέτηση για το θέμα-ακριβώς λογω του ότι καλώς η κακώς ισχύουν όσα είπα παραπάνω- διαφέρει απο την πραγματική. Εφόσον ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και κρίνετε ότι θέλετε να πειτε κατι πιο ειλικρινές από οσα επιτρεπετε στον ευατό σας να πειτε δημοσίως θα με ενδιέφερε ένα προσωπικό μήνυμα.

    Να είστε καλά.
     
  11. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Είναι η ουρολαγνία ΒDSM τεχνική;

    Η απάντηση είναι «εύκολη» (χα). Δώσε πρώτα τον κανονικό (με την κανονική έννοια του όρου) ορισμό του BDSM, και μετά μπορείς να αποφασίσεις αν η ουρολαγνία ανήκει (κατ'αποκλειστικότητα) στο BDSM.

    Hint: κάποιοι χρησιμοποιούν γαργάλημα ως BDSM παιχνίδι. Άλλοι χρησιμοποιούν σχοινί.

    Η «κακή» αντερώτηση: τι σημασία έχει αν, πχ, η βιβλιοδεσία είναι μέρος του BDSM ή αν οι αλεξιπτωτιστές πλαγιάς είναι Πραγματικοί Κυρίαρχοι; Είναι τόσο σημαντικό να έχουμε έναν τυφλοσούρτη που λέει «αν σ'αρέσει να σου γλύφουν τις αμυγδαλές ασχολείσαι με BDSM, αν σ'αρέσει να μυρίζεις λαδομπογιά μας δουλεύεις όλους και είσαι ΨΕΥΤΙΚΟΣ, ΦΥΓΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ»; Ασχολείσαι με BDSM αν ασχολείσαι με BDSM. Your Kink May Not Necessarily Be My Kink, But Is A Valid Kink Nonetheless. Αυτά τα πράγματα είναι τόσο περίπλοκα, που είναι φοβερά απλά.
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Πολύ σωστή παρατήρηση. Πάντως, εξέλαβα το αρχικό ερώτημα της ShyMistress σχετικά με τη φίλη της όχι ως προσπάθεια να "ορίσουμε τα τσανάκια μας" αλλά ως διερεύνηση του αν κάποιες πρακτικές στο σεξ σε κατατάσσουν άμεσα στον BDSM χώρο. Η απάντηση μου εξακολουθεί να είναι όχι, και εξακολουθώ να επισημαίνω πόσο επικίνδυνο (ακόμα χειρότερα: μάταιο!) μπορεί να καταστεί για κάποιους ανθρώπους το να ζουν μια τέτοια "αυτοπλάνη".

    Κατά τα άλλα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, με ή χωρίς ταμπέλα. Εξάλλου, όπως είδαμε πρόσφατα και έξω από τη Χαλκίδα, μια ταμπέλα, αν φυσήξει πολύ, μπορεί να σε σκοτώσει.