Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεια: μηπως ειναι και βανιλα τεχνικη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ShyMistress, στις 14 Ιουνίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ναι γίνεται Lara . Είμαι ουρολάγνος , όπως και ποδολάγνος , δεν νιώθω ότι αντιβαίνει στην τάση που έχω να καθοδηγώ και να πλάθω την εικόνα όπως θέλω εγώ , από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια . Νιώθω ότι όταν έχω ένα πλάσμα που με εμπνέει μπροστά μου , θέλω να την γευτώ μέχρι το μεδούλι της . Να την πιω , να την δω , να την ακούσω , να την αγγίξω και να την μυρίσω . Μετά θα αναζητήσω το συνειδητό της πνεύμα . Στα υγρά της , στο αίμα της , στα ούρα της , στον ιδρώτα της θα αναζητήσω την εκλεκτή γεύση που με ανεβάζει . Όχι σε οποιαδήποτε (οπότε αυτό ίσως με αποτρέπει στο να δηλώνω ουρολάγνος και ποδολάγνος ή ότι άλλο) , αλλά ο παράγοντας που βοηθάει στο να επιλέγω την εκλεκτή μου είναι η γεύση όλων αυτών των υγρών της .
     
  2. Προς Ηλία

    Να και ένας Κυριαρχικός που ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ να γευτεί πολλές από τις εκφάνσεις της ηδονής, υπό το φόβο του εξωστρακισμού από το "ΣΩΣΤΟ ΒDSM" !!!

    Πριν λίγες ώρες μιλούσα με ένα παιδί που δηλώνει σκλάβος. Και όπως μιλάγαμε μου λέει άσε φίλε έπεσα τις προάλλες σε μια Αφέντρα που γούσταρε τον πόνο. Είχε Piercings στις ρόγες και μου ζήτησε να τις τα τραβήξω μέχρι να πονέσει. Ωραία του λέω και εσύ τι έκανες?
    Το έκανα με μισή καρδιά είδα ότι καύλωνε με αυτό ξενέρωσα και της ζήτησα να σταματήσουμε. Μα Αφέντρα που να γουστάρει τον πόνο?? Μάλλον δεν ήτανε Αφέντρα Αυθεντική. Εγώ την Αφέντρα την θέλω ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ (περιγραφές). Και η απάντησή μου: ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ (που δηλώνεις και slave) μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις την πιθανότητα να μην είσαι ΕΣΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ σκλαβος με βάση αυτά που με περιγράφεις.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    χεεχεχ Είδατε Κύριε Sweet_Distress δεν Είστε Μόνος στις ιδέες αλλά και στις προτιμήσεις ! αυτά ας τα Α/ακούνε που Π/πήγαν να Σας "φάνε" όταν Δηλώσατε λάτρης του bondage,,,
     
  4. Κανένας δεν πήγε να με "φάει" blindfold.
    Yπήρξε απλά αντιπαράθεση απόψεων. Nothing more nothing less!!!
    ΚΑΙ do me a favor παληκάριμ, μην πετάς τέτοια του στύλ "να Σας φάνε" γιατί θα αρχίσει νέα φωσκολιάδα.
    Και βαρέθηκα το/τα "Φώσκολο/σήριαλ" σε αυτό το forum. Άσε που θα ξεφύγουμε από το θέμα του thread και θα μας "κυνηγά" -και με το δίκιο του δηλαδή- ο άνθρωπος που το ξεκίνησε.
     
  5. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member


    Σωστα ομιλεις καλε μου, δεν μας λες λοιπον κ εσυ την αποψη σου αν θελεις?
    Ομολογω πως ακομα δεν με εχετε καλυψει απολυτα
     
  6. ShyMistress

    Η άποψη μου για την ουρολαγνία (προσωπικά δεν αρέσκομαι), όπως και για άλλες μορφές λαγνίας (ποδολαγνία) και ορισμένων τεχνικών που εφαρμόζονται εντός bdsm είναι ότι μπορούν να συνδέονται με το bdsm μπορεί να είναι και αυτόνομες εκτός bdsm. To σίγουρο είναι ότι προυπήρχαν από μόνες τους πριν εφευρεθεί ο όρος bdsm. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι το άλγος σε όποια έκφανση του (διαμέσω ίσως κάποιων τεχνικών) για εκείνον που το δέχτεται (και το ευχαριστιέται) δεν μπορεί καταχριστικά να χαρακτηρίσει κάποιον μαζοχιστή αλλά απλά αλγολάγνο. Για περισσότερες πληροφορίες για αρχή κοίτα στο wikipedia με search την λέξη algolagnia.
     
  7. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Ισως δεν εχω εκφρασει σωστα το αρχικο μου ερωτημα, το θεμα που θελω να διερευνησω δεν ειναι "να ορισουμε τα τσανακια μας" -οπως σωστα εγραψε ο DreamMaster σε προηγουμενο ποστ- για το τι σε εντασσει αυτοματα στο χωρο του Bdsm, αλλα να συζητησουμε το κατα ποσο μπορει μια τεχνικη που αρκετοι υποτακτικοι την δεχονται ως μεθοδο ταπεινωσης να υφισταται εξω απο το χωρο αυτο δηλωνοντας κατι τελειως διαφορετικο.
    Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο την εχετε συνδεσει τοσο πολυ με το bdsm.
    Δεν νομιζω οτι καποιος vanilla που δοκιμαζει μια τεχνικη σαν αυτη "υποτασσεται".
    Και ο λογος που διαλεξα την ουρολαγνεια για να συζητησουμε και οχι αλλη τεχνικη ειναι -περα απο το ζωντανο παραδειγμα που συναντησα- οτι ειναι απο τις πιο "ενδιαμεσες" που μπορουσα να σκεφτω. Η ποδολαγνεια ειναι συνηθισμενη και η κοπρολαγνεια το αλλο ακρο (θεωρειται hardcore) .
    Η απαντηση του Ηλια στο ποστ 38 με καλυψε απολυτα οσον αφορα στον ιδιο. (και καποιες απαντησεις που δεχτηκα με πριβε μηνυματα)

    Oσο για την αλγολαγνεια που αναφερεις Sweet Distress, σιγουρα δεν μπορει να χαρακτηρισει καποιον αυτοματως μαζοχιστη.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2006
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σειρά μου να μην μπορώ να καταλάβω...
    Ποιός την έχει συνδέσει και πόσο με το bdsm?
    Ποιός είπε πως αν κάποιος βανίλλα δοκιμάζει μια τέτοια τεχνική υποτάσσεται?

    ξαναδιάβασα όλα τα ποστ και μάλλον βλέπω πως πολλοι είπαν πως μπορεί να είναι και βανίλλα πρακτική άσχετη με οποιεσδήποτε αίτίες πέραν της ηδονής.
    Πέραν τούτου με την ερώτηση μου και τις απαντήσεις σχετικά με το αν μια σκλάβα μπορεί να είναι και δότης σ΄ ένα παιγνίδι ουρολαγνείας, αυτόματα αναιρεί την άποψη πως είναι η ουρολαγνεία πάντοντε συνυφασμένη με την υποταγή ακόμη και στο ίδιο το bdsm.
    Τι δεν έχει απαντηθεί λοιπόν?
     
  9. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Απ οσα Λαρα μου διαβαζω στο φορουμ -και δεν εννοω μονο σ' αυτο το thread- μου εχει δωθει αυτη η εντυπωση, μπορει και να κανω λαθος!
    Παντως γι αυτο στο πρωτο ποστ εγραψα οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα η γνωμη των Κυριαρχων, επειδη ηθελα να δω κατα ποσο οι ιδιοι θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο σε σχεσεις οι οποιες θα ξεπερνουσαν τα ορια της σχεσης Κυριαρχιας-υποταγης (αν μιλαμε για Bdsm σχεση) ή τα ορια μιας βανιλα σχεσης που μπορει να εκαναν καποια στιγμη.
    Σιγουρα η εφαρμογη ορισμενων πρακτικων δεν κατατασσει καποιον καπου (στην περιπτωση μας στο αν ειναι σκλαβος ή οτιδηποτε αλλο), γι αυτο κιολας θελησα να ρωτησω κατι που θα μπορουσε να αποσυμβολισει τον ρολο του καθενος απο τις πραξεις του -οταν υπαρχει ερως.
    Ισως, ωστοσο, υπερεβαλα στο ποστ 44, και αλλα ποστ περα απο του Ηλια με καλυψαν, οπως πχ. και τα δικα σου ποστ απο τη πλευρα της σκλαβας.
     
  10. latexduck

    latexduck Contributor

    ...να πώ και εγώ με την σειρά μου ότι πίνωντας τα ούρα του/της συντρόφου σου στο BDSM δηλώνει υποταγή όμως σε μια vanilla σχέση δηλώνει πόσο αγαπάς κάποιον/α ώστε να θές κάθε κομμάτι του εαυτού του/της... είναι μια μορφή λατρείας που αισθάνεσαι αλλα όχι λατρείας για κάποιο ανώτερο άτομο αλλα τυφλωμένος/η απο κάποιο ανώτερο συναίσθημα όποτε και ξεχωρίζω την ουρολαγνεία σαν κάτι vanilla και σαν κάτι φυσιολογικό... όταν αγαπάς κάποιον/α κάνεις τα πάντα...!!!
     
  11. Jim_Jailor
    σχετικά με την ουρολαγνία
    κάποιος/κάποια πίνει τα ούρα του συντρόφου του/της

    εντός bdsm, αν ΔΕΝ το ευχαριστιέται και το κάνει γιατί το επιβάλλει ο δότης μπορεί να είναι είτε για υποταγή είτε για τιμωρία.
    αν το ευχαριστιέται μπορεί να είναι ΙΣΩΣ ΚΑΙ δείγμα υποταγής ΔΕΝ μπορεί όμως να είναι τιμωρία εκτός αν είναι παιχνίδι της ευχαρίστησης (αμφίδρομα) που βαφτίζεται χάρην bdsm "τιμωρία". Αυτά αν ο λίπτης είναι υπότακτικός. Σημειωτέον ένας υποτακτικός που έχει τρέλα με την ουρολαγνία, μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως αν ο Αφέντης του πει κομμένη, δεν αρέσκομαι να σε κατουρήσω (ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ θα το βουλώσει και θα πει ότι πείτε Αφέντη θα υποταχτεί στην ανωθεν εντολή ή θα αρχίσει τα λογίδρια περι ΣΩΣΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ με βάση τα δικά του θέλω / φαντασιώσεις???)
    Άν ο λίπτης είναι Κυρίαρχος είναι απλα παιχνίδι ευχαρίστησης πρωτίστος για τον Κυρίαρχο (καύλα φετίχ επιθυμία ότι άλλο), ενδεχομένως και για τον υπότακτικο (ΑΛΛΑ αν θέμε να μιλάμε σοβαρά για σχέση D/s η Μ/s ο υπό θα έπρεπε να ευχαριστιέται ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ με ότι ευχαριστεί τον Αφέντη του αλλιώς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ότι πρόκειται για σχέση D/s η Μ/s)

    Για εκτός bdsm τώρα αν ο λύπτης δεν ευχαριστιέται συνήθως ΔΕΝ θα προχωρήσει (αλλιώς σε vanilla περιβάλλον μιλάμε για κακοποίηση) και ενδεχομένως να το θεωρήσει και βαρύτατη ανωμαλία του εθελοντή δότη
    Αν το ευχαριστιέται -και φυσικά δεν χρεωθεί τον χαρακτηρισμό ανώμαλος από τον υποψήφιο δότη - και το ευχαριστιέται και ο δότης όλα μέλι γάλα.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εγω παλι προσεγγιζω απο διαφορετικη πλευρα το θεμα ... για μενα ειναι ενα ακομη κοματι που συπληρωνει το βρωμικο παιχνιδι ... τρεχα γυρευε γιατι , αλλα εχω συνδεσει το βρωμικο , το απαγορευμενο , αυτο που οι πολλοι θεωρουν σιχαμενο , με την ηδονη ....
    και για να κανω και την αυτοκριτικη .... οσο περισσοτερο εξευτελιζω , τοσο παρηγοριεμαι που δεν μπορω να το αγαπησω ....