Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απόψεις περί πολυγαμίας και δικαίωματων πολυγαμίας Κυριάρχων και υποτακτικών έχουν διατυπωθεί στο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=506

    Στις σχέσεις Μ/s θεωρείται σχεδόν θεμελιώδες το οτι ο Κύριος μπορεί να έχει η/και να εκπαιδεύει περισσότερες από μια σκλάβες και να διαχειρίζεται τυχον ζήλιες και τριβές.

    Αυτά λέει η θεωρία. Στην πράξη όμως? Πως αισθανόμαστε? πώς το διαχειριζόμαστε? και πιο πολύ στις σχεσεις 24/7 ή περίπου

    Πως νιώθει μια σκλάβα βλέποντας την προσοχή του Κυρίου της σταμμένη σε μια "νεοφερμένη" που μπορεί να είναι και νεότερη και ομορφότερη?

    Πως νιώθει μια "νεοφερμένη" οταν ξέρει πως ο Κύριος που θαυμάζει και θα 'θελε να είναι "δικός της", έχει βαθιά σχέση με τη σκλάβα Του και πολύ δύσκολα θα πάρει τη θέση της?

    Και πώς ένας Κυριος διαχειρίζεται την κατάσταση?


    Ειναι ένα ζήτημα που μ' απασχολεί πολλά χρόνια. Ειναι ίσως το σημείο που ένιωσα τη μεγαλύτερη αντίσταση από όλες τις πλευρές. Εχω δεί ακόμα και ακραίες συμπεριφορές. Εχω δεί την "υποταγή", εχω δεί σεξουαλικό εξιτάρισμα, αλλά ποτέ την "αποδοχή με χαρά".
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Δεν ζηλεύω καθόλου Τον Κυρίαρχο που θα θελήσει δύο και τρείς σκλάβες.
    Κατ’αρχήν ο χρόνος καθημερινά που θα απαιτηθεί για την διατήρηση των ισορροπιών μέχρι να μπεί το νερό στο αυλάκι είναι πολύς. Δεύτερον δεν νομίζω πως υπάρχει σόφρων Κυρίαρχος που θα θελήσει να βάλει μια οποιαδήποτε δεύτερη σκλάβα μέσα στο household χωρίς να έχει λάβει υπ’όψη παραμέτρους, όπως συμβατότητα χαρακτήρων, στόχων, ανάθεση και καταμερισμό καθηκόντων κλπ κλπ.

    Σε μια M/s σχέση είναι δυνατόν Ο Κυρίαρχος να έχει μια πρώτη σκλάβα που έχει την θέση της συντρόφου και δεύτερη ή και τρίτη σκλάβα που δεν έχουν την ίδια θέση. Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται εάν ο Κυρίαρχος θελήσει να βάλει σε δεύτερη θέση την ήδη υπάρχουσα σκλάβα. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση όπου Ο Κυρίαρχος να μην επιθυμεί κανέναν διαχωρισμό μεταξύ των δύο.
    Ριγμένη δεν είναι σε καμία περίπτωση η δεύτερη από την στιγμή που συνειδητά επέλεξε να μπεί σε αυτό τη σχέση με αυτήν την ιεραρχία ή τους όποιους όρους και που φυσικά λαβαίνει από Τον Κυρίαρχο την ανάλογη φροντίδα και προσοχή αλλά σαφώς είναι λογική η ανασφάλεια και η ανάγκη προσαρμογής σε μια νέα κατάσταση με προσοχή.

    Για να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει για σχέσεις 3 και πάνω ατόμων (Μάστερ και 2+ σκλάβες) που να κράτησαν πολύ καιρό. Δεν ξέρω εάν είναι εφικτό, ίσως με πολύ προσπάθεια και να είναι.

    Η γυναίκα του σήμερα μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου συχνή συμβουλή είναι να προσέχει και να κάνει ότι μπορεί ώστε να μην της «φάει» άλλη τον σύντροφο. Πολλές ανασφάλειες γεννιούνται στην νεαρή ηλικία και αυτή είναι μία εξ αυτών.

    Αν βάλουμε μέσα και τα πρότυπα της κοινωνίας μας, πως μια γυναίκα όταν μεγαλώνει «χάνει», πως τα πολλά χρόνια συνύπαρξης σκοτώνουν τον έρωτα, και την θέση της μπορούν να πάρουν τόσες άλλες νεότερες... αλλά και αυτά πιστεύω πως είναι γνωστά.
    Στο βανίλλα είναι σχεδόν συνηθισμένο να συναντάμε σχέσεις που όταν γίνεσαι δεδομένο περνάς στα αζήτητα και ο κυνηγός ψάχνει για την νέα του κατάκτηση.
    Όλα αυτά και διάφορα άλλα έχουν άμεση επιρροή πάνω στην γυναίκα του σήμερα, γιατί και οι σκλάβες πριν γίνουν σκλάβες ήταν γυναίκες του σήμερα.

    Η ζήλεια είναι ένα πολύπλοκο συναίσθημα. Πιστεύω πως ξεκινάει από την ανασφάλεια της απώλειας των δεδομένων μας, τον εγωϊσμό αλλά και την αίσθηση πως αποτυγχάνουμε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον του συντρόφου μας.

    Μέσα από την D/s σχέση η υποτακτική μαθαίνει να εμπιστεύεται και να αποδέχεται Μαθαίνει επίσης πως η γη δεν θα φύγει κάτω από τα πόδια της, πως δεν θα χάσει την προσοχή Του Κυρίαρχου εάν αυτή γίνει δεδομένο και δοθεί ολόψυχα.

    Γνωρίζω πολύ καλά την βασική αρχή, ότι η σκλάβα πάνω απ’όλα βάζει τις επιθυμίες και την ικανοποίηση Του Κυρίου της χωρίς να αμφισβητεί τις αποφάσεις του.
    Όσες φορές όμως και να ακούσω σκλάβα να λέει πως είναι άνετη και αποδέχεται με όλη της την καρδιά μια νέα σκλάβα στον μικρόκοσμο Τ/τους, έχω επιφυλάξεις.

    Νομίζω πως η αλήθεια είναι η εξής. Θα αποδεχθεί με υποταγή, και ίσως ακόμα και να συμμετάσχει στην ένταξη μιας νέας σκλάβας στην ζωή Τ/τους, ειδικά εάν έχει περάσει πολύ καιρό κοντά Του ή έχει και άλλες τέτοιες εμπειρίες, αλλά η βασική προϋπόθεση είναι να έχει αισθανθεί από πριν ασφαλής και να συνεχίσει να αισθάνεται έτσι μέσα στην νέα αυτή κατάσταση.
    Όλα αυτά είναι στα χέρια Του Κυρίαρχου που θα κρατήσει τις ισορροπίες, το αίσθημα ασφάλειας και την πεποίθηση πως η ύπαρξη της συνεχίζει και Του προσφέρει ικανοποίηση.
     
  3. ioanna

    ioanna Regular Member

    Θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για τον αστεϊσμό αλλά μήπως να ζητούσαμε την γνώμη του Συκοφάντη σαν Πασάς κάτι θα ξέρει από χαρέμια με σκλάβες.

    Σοβαρολογώντας θα έλεγα ότι οι πολλαπλές D/s σχέσεις δημιουργούν γενικά πολλά προβλήματα μιας και είναι αναπόφευκτη η κατανομή σε “ιεραρχικές” θέσεις των υποτακτικών από τον Κυρίαρχο
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Μόνο για το κείμενό σου carissa αξιζε να βάλω αυτό το θέμα.

    Νομίζω οτι η μανιακή πολυγαμία χαρακτηρίζει πιο πολύ τις vanilla σχέσεις. Στις bdsm σχεσεις, όταν υπαρχει, συνήθως πραγματοποιείται μαζί με τη σκλάβα σου - πραγμα πολύ διαφορετικό απ' τα "ξενοπερπατήματα" των vanilla. Ενα από τα καλα του bdsm είναι πως με "θεράπευσε" από την μανιακή - ψυχαναγκαστική θα 'λεγα, πολυγαμία.
     
  5. potty65

    potty65 Regular Member

    Λοιπόν KyriosG, δεν μ' ενδιαφέρει αν δηλώνεις master ή slave ή βανίλα, θεωρώ ότι η γυναίκα που έχεις δίπλα σου είναι πολύ τυχερή γιατί έχει έναν άνθρωπο που την αγαπάει, την σέβεται και την σκέφτεται. Μπορεί να διαφωνούμε στα επί μέρους, αλλά συμφωνούμε επί της "αρχής". Πάντα αμφισβητούσα και αμφισβητώ το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει μία αυθεντική αλλά και υγιής σχέση μέσα από τέτοιες καταστάσεις απόλυτης υποταγής - επιβολής. Αρχή των πάντων είναι για μένα η συντροφικότητα, αυτή και μόνο μπορεί να μας σώσει από το ξεθώριασμα του χρόνου. Αλλά εσύ στον βαθμό που είσαι ειλικρινής σχεδόν με έχεις πείσει ότι τα έχεις καταφέρει μέσω της άλλης οδού, την οποία όπως ξέρεις αντιμετωπίζω τουλάχιστον με σκεπτικισμό. Οταν σκέφτομαι ότι εγώ τα έχω κάνει όλα σαλάτα στην ζωή μου, ενώ εσύ είσαι μία χαρά, αρχίζω να κλωνίζομαι...
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Potty σωστά τα λές:
    "Λοιπόν KyriosG, δεν μ' ενδιαφέρει αν δηλώνεις master ή slave ή βανίλα, θεωρώ ότι η γυναίκα που έχεις δίπλα σου είναι πολύ τυχερή γιατί έχει έναν άνθρωπο που την αγαπάει, την σέβεται και την σκέφτεται.... και νιώθει με όλο της το είναι την αναγκη και την επιθυμία να Του αφιερωθεί ολοκληρωτικά και να Τον υπηρετεί."

    Χωρίς να ξεφευγω απ΄το θέμα δηλωνω ότι, το bdsm, είναι θεραπευτικό.
    Ενας απ' τους λόγους είναι γιατί δημιουργεί πολύ βαθιές σχέσεις. Είναι απλώς προκατάληψη η αποψη πως η σχέση υποταγής δεν είναι βαθιά σχέση. Πιο βαθιά δε γίνεται.

    Ενας δευτερος λόγος είναι πως δε σ' ενδιαφέρουν πια γυναίκες επειδή απλώς έχουν ψηλά πόδια. Δε φαντάζεσαι τι απόλαυση είναι να πίνεις το καφεδάκι σου και να μη σου 'ρχετε να ρίξεις ουτε μια ματιά στις καλλίγραμμες vanilla που κακαρίζουν πίσω σου. Απελευθέρωση. Παλία θα διάλεγα τραπεζι με οπτική επαφή - τι ψυχαναγκασμός!

    Η αλήθεια είναι οτι εβαλα αυτό το θέμα με αφορμη το θέμα «Τι ζητάνε?»

    Εγραφα εκει ...
    "Αν σε κάποιο βαθος χρόνου η σκλάβα μου εξακολουθεί να πραγματοποεί πράγματα "που δεν συμπεριλαμβάνονται στις δικές της επιθυμίες" γιατί εγω το θέλω, τότε ή τα αντέχει για χαρη Μου σαν προσφορά (ακόμα και αυτο πρέπει να το δω), η απέτυχα να την εμπνεύσω, πίεσα τα όριά της πέρα απ' αυτό που αντέχει-- οπότε ... πίσω στα θρανία."

    Λοιπόν, ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο, το ζητημα που έθεσα εδώ είναι ενα από τα πραγματα που «πρεπει να δω»
     
  7. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Προσωπικά θα με πείραζε πάρα πολύ αν η Αφέντρα μου έφερνε και δεύτερο σκλάβο στο σπίτι. Και βέβαια δεν εννοώ αν γινόταν κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για play ή για εκπαιδευτικούς λόγους για να με κάνει να καταλάβω κάποια πράγματα, αλλά αν γινόταν σε μόνιμη βάση και με ίσους όρους με εμένα.
    Έχει ειπωθεί σε αρκετά post και από Α/αρκετά μέλη ότι πάνω από όλα μία BDSM σχέση είναι πάνω από όλα σχέση. Και για εμένα προσωπικά ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με βάση την διάκριση Κυρίαρχου και υποτακτικού, την αμοιβαία αλληλοεκτίμηση, σεβασμό και ΑΓΑΠΗ. Και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση είναι αυτή με τρία ή περισσότερα άτομα.
    Για εμένα πίσω από τέτοιες ενέργειες των Κυρίαρχων κρύβονται διάφορες σεξουαλικές επιθυμίες Τους.
    Και βέβαια αν ο σκοπός είναι απλά να περνάμε καλά εντάξει κανένα πρόβλημα και εγώ μέσα.

    Αυτό όμως να μην το ονομάζουν ΣΧΕΣΗ αλλά << παρτούζα >>.

    Υ.Γ Δεν αναφέρομαι στο αν ο Κυρίαρχος έχει το δικαίωμα να πάρει και άλλον σκλάβο. Αυτό έχει απαντηθεί σε άλλο thread και θα πω απλά ότι ναι ο Κυρίαρχος έχει το δικαίωμα, και σε αυτή Του την απόφαση δεν έχει κανένα λόγο ο υποτακτικός. Εγώ αναφέρομαι στο κατά πόσο αυτό μπορεί να ονομαστεί σχέση.
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Θα συμφωνήσω μαζί σου pilote.
    Η σχέση έτσι όπως την αισθάνομαι εγώ είναι δυαδική.
    Φυσικά και ο κυρίαρχος έχει το δικαίωμα να θελήσει και τρίτο μέλος στην "οικογένεια".
    Το ερώτημα που μου γεννάται εμένα είναι κατά πόσο θέλει να βάλει τρίτο μέλος και γιατί. Από που πηγάζει αυτή η ανάγκη του; Μήπως δεν είναι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες που του προσφέρει η τωρινή του σκλάβα; Μήπως δεν υπάρχει το ίδιο συναισθηματικό υπόβαθρο που έχει η σκλάβα του;
    Και φυσικά εξαιρώ τα ερωτικά παιχνίδια...

    Και για να απαντήσω στο βασικό ερώτημα του KyriosG, θα πω ναι θα με πειράζε πολύ. Ακόμα και αν δεχόμουν κάτι τέτοιο και υπήρχε δεύτερη γυναίκα στην ζωή του, στο σπίτι του θα με έτρωγε η ζήλια. Θα ήμουν ανταγωνιστική απέναντι της, θα έβγαζα ότι πρωτόγονο συναίσθημα είχα.
    Δεν θα άντεχα για πολύ. Ή αυτή ή εγώ. Θα έλεγα διαλέξε.

    Αστάρτη
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πιο κάτω παραθέτω ένα απόσπασμα από μια συζήτηση σχετική με το θέμα του post.
    Αρχικά ντρεπόμουν να το κάνω, γιατί δεν κρύβω πως το συγκεκριμένο θέμα με είχε προβληματίσει, και μια και σαν σκλάβα δεν έχω το δικαίωμα να δίνω τελεσίγραφα του είδους ή εκείνη ή εγώ ή οποιουδήποτε άλλου είδους, ο προβληματισμός μου έφτασε σε σημείο που πέρασα κρίση. Και στις κρίσεις κανείς δεν είναι ιδιαίτερα ωραίος. Αλλά επειδή για μένα σημασία έχει όχι κάποια ψεύτικη τέλεια εικόνα σκλάβας, αλλά η πορεία και το τι περνάμε μερικές φορές στο δρόμο που επιλέξαμε, πήρα άδεια απ΄ Τον Κύριο μου να το δημοσιεύσω όπως έγινε.

    Το συγκεκριμένο θέμα ήταν ένα πολύ σκληρό όριο για μένα, πάνω στο οποίο Δουλεύει Ο Κύριος μου με υπομονή, εδώ και πολύ καιρό. Κι ενώ η ύπαρξη μιας σκλάβας σε session, ήταν κάτι που αποδέχτηκα πια, πίστευα –λανθασμένα- πως είχα πια καταφέρει να έρθω σε ειρήνη με την πραγματική πιθανότητα να πάρει και 2η σκλάβα Ο Κύριος μου, μια και έγινε και πάνω σ΄ αυτό αρκετή δουλειά.
    Το ποστ Του KyrioyG, έγινε την ίδια περίοδο που δουλεύω μ΄ αυτό και παραθέτω τις αντιδράσεις μου όπως μου ερχόντουσαν – και δεν ήταν πάντα σωστές, μέσα από μια συζήτηση που έγινε με μερικούς άλλους.

    lara[E-p]: Το θέμα που έθεσε Ο KyriosG, αν είχε και άλλη σκλάβα Ο Κύριος μας, τι θα νιώθαμε με προβλημάτισε.
    lara[E-p]: τι θα έκανα... αν Είχε και άλλη σκλάβα Ο Κύριος μου... πως θα ένιωθα?

    pleasing: Ναι το σκέφτομαι κι εγώ αυτό

    timandra: Και εγώ το σκέφτομαι αλλά προσπαθώ να το δω σαν σκλάβα και όχι σαν vanilla.

    lara[E-p]: Και η ερώτησή Του ήταν πως θα ένιωθες αν την προτιμούσα από σένα; Δεν το βλέπω πια όπως παλιά... έγινε πολλή δουλειά αλλά πως θα ένιωθα αλήθεια; Όχι να παίξει με άλλη σκλάβα αλλά να τη Φέρει σπίτι Να Ζει μαζί της, να την εκπαιδεύει.

    pleasing: Ναι εδώ είναι τα δύσκολα

    lara[E-p]: Να της Μιλά όπως Μιλά σ εμένα. Να την αγαπά
    lara[E-p] πλαντάζει στο κλάμα

    pleasing: Μηηηη

    little_slut_Pier: Πάντα πρέπει να βλέπουμε το καάκιστο γιά να εκτιμούμε το χειρότερο

    lara[E-p] σκουπίζει τα δάκριά της και αρχίζει το σκάψιμο….

    little_slut_Pier: Τώρα εγώ να κάνω μια ηλίθια ερώτηση;

    lara[E-p]: Μάλιστα

    little_slut_Pier: Αν ο Αφέντης μου βρει μια σκλάβα που την Προτιμάει από μένα, εμένα γιατί να με Κρατήσει;

    lara[E-p]: Ίσως ο ΑΦέντης σου να μας απαντούσε γιατί κρατάνε τα χαρέμια... Ξέρω εγώ; lol

    timandra: Δεν εξαρτάται από το σημείο που βρίσκεται η σχέση και από τον λόγο που θα Τον κάνει να φέρει μια άλλη σκλάβα;

    pleasing: Να ρωτήσω κι εγώ τώρα... αυτά είναι θεωρητικά ή γίνονται; Δηλαδή ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις;
    timandra:Άραγε δικαιούμαστε να αναρωτιόμαστε; 'Έχουμε δικαίωμα επιλογής; Και αν αγαπάμε κάποιον τόσο απόλυτα γιατί να αντιδράσουμε αν αυτή είναι η επιθυμία Του και θα Τον κάνει ευτυχισμένο; Μήπως τελικά δε θα καταφέρουμε ποτέ να αποβάλουμε εντελώς το εγώ μας; Και πάλι αν έχεις επενδύσει σε μια σχέση ζωής, τόσο απόλυτη γιατί να έχεις ανασφάλειες; Εξάλλου όλα αυτά δεν πολεμάς... ανασφάλειες... φοβίες... ανάγκες;

    pleasing: Εγώ αναρωτήθηκα γιατί έχει να κάνει με τις ανασφάλειες. όπως πχ το έθεσε ο KyriosG αν είναι πιο νέα ή πιο όμορφη κλπ;

    MasteR PieR: Για πολλούς και διάφορους λόγους θα Μπορούσε να Φέρει μια άλλη σκλάβα ο κάθε Αφέντης, από το να δοκιμάσει τις αντοχές της σκλάβας Του, το κατά πόσο Του έχει εμπιστοσύνη και το κατά πόσο Του είναι απόλυτα αφοσιωμένη μέχρι που να είναι μέσα στις Επιθυμίες Του και να Τον εξιτάρει πολύ
    σε κάθε περίπτωση όμως σίγουρα δεν έχετε το δικαίωμα να αναρωτιέστε αν πιστεύετε ότι είστε πραγματικές σκλάβες

    pleasing: MasteR PieR νομίζω κατανοώ τι Λέτε... δηλαδή αν είναι να με τεστάρει τότε... θα χαρώ κιόλας
    timandra: Μόνο που δε θα το γνωρίζεις και οι αντιδράσεις σου θα είναι αυθόρμητες οπότε...
    pleasing: Εγώ αναρωτήθηκα γιατί (δεν ξέρω αν γνωρίζετε) είμαι έξω από το lifestyle εντελώς

    lara[E-p]: Ξέρετε ποια ήταν η πρώτη μου αντίδραση, τι απάντησα όταν με Ρώτησε;
    pleasing: ?

    lara[E-p]: Αν είναι καλύτερη από μένα θα κινήσω γη και ουρανό να γίνω ακόμη καλύτερη εγώ, ώστε να Προτιμάτε εμένα. Ο μόνος δρόμος που βλέπω είναι με το να γίνω εγώ όσο καλύτερη μπορώ μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου. Και η εμπειρία μου, μου λέει πως όλα είναι πιο ενδιαφέροντα στην αρχή αλλά μόλις δεις και μάθεις τον άλλο μέσα στην καθημερινότητα και φύγει το πέπλο του καινούργιου... τότε πολλά μπορούν να συμβούν.

    pleasing: Όπως lara?

    lara[E-p]: Και αν Έκανε 40 χρόνια να βρει εμένα, πόσο εύκολο είναι να βρει και άλλη; Αχ αυτός ο εγωισμός δεν λέει να νικηθεί!  

    pleasing: <s>
    timandra: χιχιχιχιχι ακριβώς

    timandra: Πολλές φορές κάνουμε τη χαζομάρα και ξεχνάμε βασικούς κανόνες μιας M/s σχέσης... πχ τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο... και δεν είναι υποχρέωση Του Αφέντη να μας τον γνωστοποιήσει αμέσως... δε νομίζω ότι Ένας Αφέντης θα έκανε κάτι αν δεν αποσκοπούσε στην εξέλιξη και καλυτέρευση ίσως της σχέσης.

    pleasing: Είσαι καλά lara?

    lara[E-p]: Ναι είμαι κατ ακρίβεια πολύ καλά
    pleasing: <s>

    lara[E-p]: Θα θελα να Έφερνε αύριο κιολας άλλη σκλάβα lol
    pleasing: lol Να έρθω εγώ που είμαι άσχετη να με Σουτάρει στο λεπτό;

    MasteR PieR: Τι θα έκανες lara;

    lara[E-p]: Θα τη subara το πιθανότερο lol

    timandra: Γιατί εμείς οι γυναίκες πάντα μπαίνουμε στη διαδικασία να ερμηνεύουμε τα πάντα με αρνητικό τρόπο χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να υπάρχει και θετική πλευρά;
    pleasing: Γονίδιο ίσως;
    timandra: Μαλακία ίσως;! Αυτό θα μας φάει.

    lara[E-p]: Θετικό. Χμ..τι θα μπορούσε να είναι θετικό? Αν εξαιρέσω το συναισθηματικό που και πάλι γιατί να το εξαιρέσω... έχω δυο παιδιά, σημαίνει πως επειδή αγαπάω και τα δύο ή θέλω το χειρότερο για οποιοδήποτε από τα δυο; Γιατί να μην μπορέσει η αγάπη να δουλέψει και στο D/s με αυτόν τον τρόπο;
    Αγαπάς το καθένα γι αυτό που είναι. Κανείς δεν είναι τέλειος, ο καθένας έχει τα δικά του προτερήματα και ελαττώματα και ίσως αν είναι δυο οι σκλάβες να υπάρχει αλληλοσυμπλήρωση και σίγουρα για το σπίτι είναι ευκολότερα όλα, μοιράζονται όλα. Και αν η μια είναι άρρωστη μπορεί να καλύψει η άλλη, για να είναι πάντα καλυμμένες οι ανάγκες Του. Γιατί στην τελική γι αυτό πρόκειται... για τις Δικές Του ανάγκες να γίνονται δικές μου ανάγκες. Η Δική Του ευχαρίστηση να γίνεται δική μου ευχαρίστηση και η Δική Του ευτυχία, η δική μου.

    pleasing: <s>
    timandra: <s>

    lara[E-p]: Ωραιά... θεωρητικά όλα είναι ωραία... τώρα στην πράξη θα δείξει. Ξέρετε πως μου Είπε πως Θέλει τη δεύτερη σκλάβα να τη διαλέξω εγώ;

    MasteR PieR: Σε αυτά που έγραψες lara όλα ήταν θεωρία ή πραγματικά τα πιστεύεις;

    lara[E-p]: Τα πιστεύω απλά δεν ξέρω πως στην πραγματικότητα μπορεί να βγει κάποια αντίδραση

    MasteR PieR: Άρα και στην πράξη θα είναι όπως τα πιστεύεις.

    pleasing: Ότι η επιλογή της σκλάβας θα είναι δική σου εμένα μου λέει πολλά lara

    ittle_slut_pier: Κι αυτό σωστό

    lara[E-p]: Τι σου λέει pleasing?

    pleasing: Αμέσως εξαιρεί την οποιαδήποτε παρανόηση, ανασφάλεια, οτιδήποτε άλλο από τη μεριά σου. Εσύ διαλέγεις όχι Εκείνος.

    lara[E-p]: Σημαίνει πως Έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου υποθέτω... πως Επιθυμεί να είναι το δώρο μου σε Αυτόν που θα είναι και η απόδειξη πως ξεπέρασα την ζήλια μου.

    pleasing: Δε θα ήταν όμως πιο δύσκολο αν Επέλεγε Εκείνος;

    lara[E-p]: Τώρα σκέφτηκα και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να την εκπαιδέψω κιόλας να Τον ευχαριστεί! Να την καθοδηγώ! Αυτό και αν είναι δύσκολο!!!  

    MasteR PieR: Καθόλου δύσκολο lara, έχεις την ιδιότητα αυτή

    pleasing: Άλλη ερώτηση... Είναι εύκολο να βρεθεί σκλάβα που να δεχτεί; Να μπει σα δεύτερη εννοώ
    lara?

    lara[E-p]: Δεν ξέρω. Αν είναι όντως σκλάβα ναι. Εγώ θα το έκανα αν πχ Ο Κύριος μου Είχε ήδη σκλάβα.

    timandra: αν υποθέσουμε ότι η lara ή κάποια από μας έμπαινε στη διαδικασία εκπαίδευσης μιας άλλης σκλάβας για Τον Αφέντη της... αυτό αυτομάτως δε θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ της... πόσα πράγματα δε θα μάθαινε και εκείνη. Η εκπαίδευση θα ήταν και για τις δυο και νομίζω περισσότερο γι αυτή που εκπαιδεύει... ίσως γιατί έτσι κάποια πράγματα θα γινόντουσαν πιο ξεκάθαρα.

    timandra: Ίσως ακόμα και από το γεγονός ότι δε θα προσπαθούσε να μπει στη θέση Του Αφέντη της για να εκπαιδεύσει... θα "γινόταν" ο Αφέντης. Ελπίζω αυτό να μη θεωρηθεί προσβλητικό δεν έχω αυτή την πρόθεση.

    MasteR PieR: Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις εκπαιδεύοντάς την είναι να την εκπαιδεύσεις έτσι ώστε να είναι πάντα υποδιέστερη από σένα, έτσι λάρα?

    lara[E-p]: Δε θα μου το επέτρεπε η συνείδησή μου αυτό όμως Κύριε. Δεν μπορώ να μην κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

    MasteR PieR: Μα δεν είπα να μην κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και μάλιστα που να εξυπηρετεί τα θέλω Του Κυρίου σου αλλά όμως ούτε και να της δώσεις έτοιμη τροφή ούτος ώστε να σκέφτεται σαν και σένα.

    lara[E-p]: Δεν μπορεί να σκέφτεται σαν και μένα για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα είναι ποτέ εγώ, θα είναι ο εαυτός της Κύριε.

    MasteR PieR: Πολύ σωστά. Άρα θα είναι πάντα υποδιέστερη?

    lara[E-p]: Δε συμφωνώ Κύριε. Η καθεμία θα έχει τα δικά της προτερήματα και ελαττώματα. Σημαντικό δεν είναι να γίνει κανείς καλύτερος από κανέναν αλλά να γίνει όσο καλύτερος μπορεί μέσα στα πλαίσια των δικών του δυνατοτήτων. Και αν είμαι σωστή και καλή σκλάβα τότε αυτό θα φροντίσω να μεταδώσω... γιατί μόνο αν προσπαθήσει να με αντιγράψει θα είναι υποδιέστερη γιατί οποιοδήποτε πρωτότυπο είναι καλύτερο από την απομίμηση. Αλλά αν είναι αυθεντική, ο εαυτός της τότε απλά θα είναι διαφορετική.

    MasteR PieR: Πολύ καλά λάρα  

    lara[E-p]: Μάλιστα Κύριε Σας ευχαριστώ. Αν μη τι άλλο θεωρητικά μπήκαν όλα σε κάποια σειρά. Αλλά απ΄τη θεωρία στην πράξη…θα δείξει…

    MasteR PieR: lara πριν σε καληνυχτήσω θα ήθελα να σε συγχαρώ για το ήθος σου και γενικότερα για το σκεπτικό σου στο θέμα της 2ης σκλάβας. Οι παρεμβάσεις που έκανα ήταν για να δω το κατά πόσο θα μπορούσες να είσαι έτοιμη να δεχτείς κάτι τέτοιο.

    lara[E-p]: Κύριε Σας ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις. Έχετε το λόγο μου πως όταν Σας είδα να Επιμένετε στο υποδιέστερη, το υποπτεύθηκα lol

    lara[E-p]: Είστε Υπέροχος και Σας ευχαριστώ πολύ Κύριε  
     
  10. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Το τόπικ πάντως, (είναι τεράστιο θέμα-πολύπλευρο) , έχει την προϋπόθεση της straight γυναίκας, που ψάχνει σοβαρή σχέση μακράς διαρκείας. Διότι αν είναι bi-sexual η γυναίκα (η΄ο άντρας σκλάβος) αλλάζουν δραματικά τα πράγματα. Και αν ψάχνεσε ακόμα και δεν έχεις σχέση, και έχεις σκοπό να βάλεις και άλλο άτομο στην παρέα, είναι ίσως καλύτερα να ψάξεις εξαρχής για bi. Πιστεύω πάντως πως ότι και να γίνει θα καταλήξεις σε ένα άτομο που θα είναι το μαϊ νάμπερ ουάν. Πολύ δύσκολο να αγαπήσει κανείς πραγματικά 2 άτομα εξίσου. Όχι ακατώρθοτο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο.
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    ~Διαβάζει όλα τα πόστ από την αρχή χαμογελώντας ειδικά με την διαφορά οπτικής και πρόθεσης μεταξύ σκλάβας και βανίλλα.~

    Η αλήθεια για μένα lara μου είναι αυτό που σου είπα και prv, κάθε τι άγνωστο το φοβόμαστε, εάν δεν το βιώσουμε σαν μια πραγματικότητα, όπως και όλα τα άλλα μέσα στο BDSM, είναι σχεδόν αδύνατον να γνωρίζουμε εάν οι προθέσεις μας μπορούν να γίνουν και πράξη.

    Πεποίθηση μου είναι πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, εδώ μπορούμε να αφήσουμε τον έλεγχο που θεωρώ δυσκολότερο για κάποιες από εμάς.

    Μπορεί και το θεωρώ και πιθανό να δημιουργηθεί στενός σύνδεσμος μεταξύ των δύο slave σιγά σιγά, αλλά εκτός από τις αγαθές προθέσεις της σκλάβας, επαναλαμβάνω πως το δύσκολο κομμάτι του χειρισμού εξαρτάται από Τον Κυρίαρχο.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    δεν μπορει να ταιριαξει με τη λογικη μου ουτε με την αισθητικη με την οποια αντιμετωπιζω την προσωπικη μου ζωη..ξερω πως τα κοριτσια που ειναι σε αλλο μηκος κυματος , θα χαμογελασουν με αυτα που λεω.. Ισως ποτέ μου δεν φτασω στη θεση που ειναι αυτα, κι ισως και να μη θελω να φτασω τοσο...ισως να θελω να φτασω στα ακρα μονο μ εναν ειδικο ανθρωπο, που θα ειναι μια σχεση ζωης...και με κανεναν αλλον..ποιος ξερει... παντως..σε καμμια περιπτωση δεν θα ηθελα τριτο ανθρωπο στη ζωη μας..