Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Γαμώτο...

    Από το πρωί περίμενα πως και πως να τελειώσω με τις υποχρεώσεις για να προσθέσω τον οβολό μου στην ρότα που πήρε το νήμα, AuroraBorealis style, και μόλις βρήκα τον χρόνο,


       

    Οκ..
    Δεν θα βάλω youtube Πέγκη Ζήνα "αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι" όπως ήταν στα σχέδια, θα διαβάσω, θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω κρατώντας στάση ερωτικής αποχής με το νήμα, αφού είναι κρίμα.

    Πιστεύω ότι υπάρχει το εξής πρόβλημα, ενώ ένας κυριαρχικός δύναται να επιβάλει/εγκαταστήσει συμπεριφορές είναι αδύνατο να επιβάλει συναισθήματα.
    Μπορεί κάποιος να εκπαιδεύσει κάποιον άλλο στην σωστή διαχείριση έντονων συναισθημάτων, μπορεί να απαγορεύσει δραστικότατα την εκδήλωση τους, μπορεί να γράψει παντελώς στα αρχίδια του τα συναισθήματα του άλλου αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα σταματήσει.

    Γενικά μιλώντας και όχι μόνο στο στενό πλαίσιο του bdsm, έντονα συναισθήματα όπως ο έρωτας και η ζήλια δεν έχουν λογική και καμία λογική δεν μπορεί να τα σταματήσει παρα μόνο ίσως η παύση του ερεθίσματος που τα δημιουργεί. Όπως δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον από τα είναι ερωτευμένος χωρίς να απομακρύνεις αυτό που προκαλεί τον έρωτα ή να περιμένεις να ξεθυμάνει και να απαξιωθεί το συναίσθημα, έτσι δεν μπορείς να τον σταματήσεις από το να ζηλεύει κάτι χωρίς να παύσεις αυτό το κάτι. Το να τον κάνεις να μη εκφράζει έρωτα ή ζήλια και να τα κάνει γαργάρα είναι εφικτό αλλά πιστεύω ότι είναι ζημιογόνο ακόμη και στο ακραίο M/s, ειδικά όταν έχει χρόνια μορφή.

    Κατα τα άλλα σε αυτό το ωραίο, σοβαρό, και με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις 14σέλιδο νήμα, μάθαμε ποιος ζηλεύει και ποιος όχι, για ακόμη μία φορά τι είναι M/s και τι δεν είναι και πως είναι κατα τας γραφάς η καλυτερότερη σκλάβα/σκλάβος, ωστόσο στο σημαντικότερο ίσως ερώτημα που έθεσε κάποτε ο KyriosG :

    αγγλιστί how to polydominate like a boss ουσιαστική απάντηση δεν είδα να παίρνουμε, τουλάχιστον μέχρι την έβδομη σελίδα.
    Στις απαρχές της όγδοης είχα ήδη αποφασίσει για την Πέγκη Ζήνα, να πω την αμαρτία μου.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γουέλ σέντ μπρο...
    Για να μετριαστεί ένα συναίσθημα, θεωρητικά τουλάχιστον θα μπορούσε να φτάσει έως και την εξάλειψη, χρειάζεται να εξηγηθούν μηχανισμοί, να καταννοηθούν συνέπειες, να υπάρξει σοβαρή εμπλοκή από ένα σύνολο ανθρώπων και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλα αυτά σκοπό θα έχουν να μπορεί το άτομο αυτό να δει το "πράμα" από την αρχή, δηλαδή στν ουσία να επαναδιαμορφωθεί μια προσωπικότητα από την αρχή και αυτό γιατί ακόμα και αν επιτευχθεί το συγκεκριμένο ζητούμενο, κάτι άλλο θα πεταχτεί στην θέση του, που με τη σειρά του θα πυροδοτήσει κάποιο τρίτο και δόστου...

    Πράμα που σημαίνει πως αποτελεί δείγμα στοιχειώδους εντιμότητας στην πάρτη τους, από κάθε εμπλεκόμενο να μπορεί να πεί το θέμα του από την μια και από την άλλη οι εμπλεκόμενοι νάχουν και τα ματάκια τους ανοιχτά.
    Δεδομένου όμως πως επικρατούν άλλα πιο "πεζά" ζητούμενα (και δεν είναι μόνο τα "γενετήσια" -διαβαζε γαμισιάτικα μποθγουέιζ) πολλών λογιών, η παραμύθα εκατέρωθεν πάει σύννεφο...Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ, τα βλέπουμε σε όλα τα ΜΜΕ (από διαδίκτυο έως τουβού και από φυλλάδες ως τα ραδιόφωνα, τα ακούμε σε ταξί, μετρό, χασάπικο, κομμωτήριο, πολιτικές συγκεντρώσεις και ασανσέρ), γενικά τα τρώμε στη μάπα με κάθε αφορμή και σε κάθε περίπτωση και για κάθε θέμα...

    Θα μπορούσα να επιχειρήσω και μιαν ερμηνεία, αλλά δεν πάει σταδιάλα, βόλτες σε ξένα χωράφια δεν κάνω, εκτός άλλου πέρα από αυτούς που μπορούν να συνεισφέρουν με επιστημοσύνη και γνώση, από τέτοιες μαλακίες ζη ένα κάρο κόζμος (με ζ) από μέντιουμ ως ασφάλειες και από εμπόρους έως πολιτικούς...

    Το θέμα είναι συνολικό, και δεν είναι του παρόντος...
    Ένα πράμα μόνο...
    Ζηλεύεις κερά μου..? Σύρε βρες τον άνθρωπα που τρέφεται από την ζήλεια σου, να περνάτε καλά με τα ωραία σας...
    Κανονίστε και όλα τα ζουλιάρικα να κάνετε κι ένα πράιντ τον χρόνο "Αισθάνομαι υπερήφανα που ζηλεύω" να γνουρίζεστε αναμετάξυ σας να 'σ'χάσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι λωλοί με τα θέματα μας ο καθένας μας, δεν μας μέλλει πού γυρνάει κάθε μουνί και κάθε πουλί, βοήθειά τους...
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πιστευω οτι ο αφεντης κ η αφεντρα έχουν το δικαίωμα να βλέπουν κ αλλά slaves. ρόλος δικός μας είναι να είμαστε απόλυτα υπάκουοΙ στα αφεντικά μας ώστε να τα ικανοποιούν κ να μην έχουν ανάγκη να ψάχνουν αλλα slaves. αν όμως τους αρέσει εννοείται να το κάνουν χωρίς να νιώθουμε στεναχώρια καμμια. δε μας ανήκουν τα αφεντικά μας. εμείς ανήκουμε σε αυτα. Επίσης μπορεί η αφεντρα μου ν μ πει ότι κοίτα ηλια θέλω να κάνεις αυτό η εκείνο με ένα αλλο slave. θα το κανω.
     
  4. dark_princess

    dark_princess Regular Member

    Οπως επισης ειναι και αναφαιρετο δικαιωμα μας να ζηλευουμε, να μην αντεχουμε, να θεωρουμε/νοιωθουμε πως δεν Τον/Την ικανοποιουμε αρκετα...
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ναι δε διαφωνω. σασί έχει όμως να βγάζουμε τις προσωπικές μας ανασφάλειες εκτός της σχέσης κ να αφοσιωνομαστε 200%.
     
  6. dark_princess

    dark_princess Regular Member

    Οπως ειπα σε προηγουμενο μηνυμα... αν ο Κ μου αποφασιζε να εχει δευτερη σκλαβα για μενα σημαινει πως σιγα σιγα πρεπει να αποσυρθω...
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Ουσιαστική απάντηση εγώ δεν έχω δει όσα χρόνια τριγυρνώ στα πέριξ  
    Θεωρητική τουλάχιστον.
    Στην πράξη ξέρω ελάχιστες περιπτώσεις που απλά λειτουργεί, ίσως ακριβώς γιατί δεν πήγε κανείς να το θεωρητικοποιήσει και να την πατήσει όπως η σαρανταποδαρούσα στη γνωστή παροιμία.

    Επί του πρακτέου λοιπόν, έχω καταλάβει ότι όσοι άνθρωποι επιλέγουν κατά καιρούς ή σταθερά να ισορροπούν με περισσότερες της μιας σχέσης, πρέπει να έχουν χωνέψει πολύ καλά τα εξής: αν ένας από τους δυο ενοχλείται που ο άλλος δεν είναι αποκλειστικά μαζί τους, τότε έχει γίνει λάθος επί της αρχής, λάθος επιλογή. Και αυτό αφορά υποτακτικούς και κυριαρχικούς εξίσου. Αν δεν αντέχεις ο κυριαρχικός να ασχολείται με άλλον/η ενώ εκείνος το θέλει, διάλεξες λάθος κυριαρχικό για σένα. Αν δεν θέλεις ο υποτακτικός να ασχολείται με άλλον/η ενώ εκείνος το θέλει, διάλεξες λάθος υποτακτικό για σένα.
    Αν τώρα το πρόβλημα δεν ήταν πρόβλημα επί της αρχής αλλά γίνει στην πορεία τότε κάνεις λάθος διαχείριση, είτε είσαι κυριαρχικός, είτε υποτακτικός, είτε βανίλα, είτε ο,τιδήποτε.
    Γιατί σημαίνει ότι ο άλλος άνθρωπος νιώθει έλλειμμα. Για το οποίο φταις εσύ και μόνον. Άρα, ή σου λείπουν πόροι, οπότε κόψε το κεφάλι σου να τους βρεις, ή απλά δεν το έχεις μεγάλε/η, οπότε μην το κάνεις.  

    Σε αυτή τη σκληρή άποψη έχω καταλήξει με τα χρόνια και αυτή την στάση αξιώνω πρώτα από όλα από τον εαυτό μου να τηρεί  

    Στη θεωρία κόβομαι      
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα, όπως λέει και η σοφή λαική ρήση.

    Ω! μέγιστε cad, στατιστικά μου προκύπτει ότι ο λόγος σου μου είναι πολύ πιο κατανοητός/ευκολοδιάβαστος όταν ποσοτικά είναι κοντά στις τρεις αράδες και έχει γραφτεί κοντά στις τρεις το βράδυ.
    Τυχαίο ?
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ο καθένας μας έχει μία κάποια ανοσία στην πανδημία της ζήλιας, μικρή ή μεγάλη. Κανείς μας όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με όλα τα ζηλιογόνα στελέχη. Ακόμη και σε μία σχέση με σωστή επί της poly αρχής βάση ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα προκύψει που θα μπορούσε να δημιουργήσει ζήλια.

    Το poly aspect της προσωπικότητας ενός κυριαρχικού το αντιλαμβάνομαι ως την τάση του να επιλέγει και να ασχολείται μονάχα με συγκεκριμένα σημεία/μέρη της προσωπικότητας/υποτακτικότητας/χρόνου μίας υποτακτικής ή της κάθε υποτακτικής που απαρτίζει μία M/s ή D/s σχέση. Αυτό μία μη poly κατα βάση αλλά μη ζηλιάρα ή περιορισμένης poly εμβέλειας υποτακτική πιστεύω ότι θα μπορούσε να το δεχτεί, να το ανεχτεί, να το διασκεδάσει ή να το υπομένει αλλά όχι, θαρρώ, χωρίς ποτέ να ζηλέψει.

    Ακόμη και μία καθαρά poly υποτακτική της οποίας της είναι υψηλό ιδανικό η μη αποκλειστικότητα όσο φορά την θέση της στο M/s ή D/s χαρέμι και αρεστή η πιθανή ελευθερία της να πράττει και εκτός του χαρεμιού (κατόπιν ελέγχου ή εντολής ή βάσει εμπιστοσύνης), αν ποτέ έχει ανάγκη λίγο περισσότερο χρόνο από τον κυριαρχικό της και δεν τον βρει σίγουρα θα στεναχωρηθεί και αν κάνει το λάθος να συγκρίνει υποθέτω ότι θα ζηλέψει.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτός ο τρόπος σκέψης και νοοτροπίας έχει ένα τεράστιο προτέρημα.
    Προτείνω τα εξής τρία βήματα που θα σου αναδείξουν το εύρος του :

    Α) Διάλεξε όποια γυναίκα θέλεις από το φόρουμ, κυριαρχική ή όχι δεν έχει σημασία.
    Β) Στείλε της πμ στο οποίο δηλώνεις απόλυτη υποταγή και ξεκαθαρίζεις ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει με τον χρόνο της και την ζωή της χωρίς αυτό να σε αφορά ή να μπορείς να το κρίνεις.
    Γ) Ακόμη και αν δεν σου απαντήσει ή σου απαντήσει όχι όπως σου αρέσει θεώρησε ότι δεν την ικανοποιείς για αυτό και αυτή δεν ασχολείται μαζί σου αλλά μόνο με άλλους.
    Done.

    Και σχέση με όποια θέλεις μπορείς να έχεις και καμία στεναχώρια.
     
  11. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η σε έχασα η κάτι άλλο εγινε...
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Και μιας και μιλάμε για ζηλιάρικα παιδγιά...
    Εμ δεν είναι το θέμα πως ζουλεύουτι τση άλλοι μην κι αυτό μη κι εκείνο μην την άλληνα ή τον άλλον....
    Το θέμα είναι πως τα γύρω-γύρω της ζήλιας, δεν θα επεκταθώ στα τι και πώς -σάμπως θέτε να καταλάβετε άλλωστε(?)- το θέμα είναι πως η ζούλια ως πακέτο δημιουργεί σε σας και όλον τον κόσμο τόσα προβλήματα, που σας αλλάζουν τα φώτα, χωρίς να το παίρνετε χαμπάρι...
    Αυτό είναι που βλέπει η αλλη μεριά, είτε είναι πανωχεράδες είτε κατά δήλωσιν, διάβαζε ψαχνογαμίκουλες, ενοχικά σαδιστάκια, ντεμέκ οτιδήποτε και αρχοντομαλάκες.
    Οι πρώτοι το πολύ - πολύ να σηκώσουν φρύδι και οι δεύτεροι θα συνεισφέρουν στην μαλακία της παγκόσμιας παραμύθας λέγοντας ό,τι μαλακίες τούς έρχονται στο όποιο μυαλό τους...
    Αυτά τα ολίγα...