Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αναρωτιέμαι αν αφαιρούσαμε το "ΚΑΙ" κατά πόσο θα άλλαζαν οι απαντήσεις.
    Γιατί μόνο αυτονόητο δεν είναι πως θα ασχολείται ΚΑΙ μαζί σου και όχι μόνο με την άλλη/ες σκλάβες.
    Τότε πως νιώθεις;
     
  2. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης..
     
  3. gazza

    gazza Regular Member

    Σαν μαλακας και τελος θεωρω 
     
  4. Αναρωτιέμαι αν αλλάζοντας την λέξη σκλάβα με την λέξη σκλάβο υπήρχαν οι ίδιες αντιδράσεις και τα ίδια συναισθήματα ζήλιας .
    Δεν ξέρω δηλαδή αν υπάρχει ενόχληση για την "σχέση" αυτή καθαυτή η για το πρόσωπο .
    Ένα θηλυκό βλέποντας ένα άλλο θηλυκό αυτομάτως μπαίνει στην διαδικασία σύγκρισης . Σωματικών προσόντων , χημείας ,επικοινωνίας κτλ . Έχοντας απέναντι έναν άντρα σκλάβο όμως γνωρίζει ότι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να συγκριθεί .

    Υ.Γ.Δεν ξέρω ! Ίσως λέω και βλακείες Σάββατο πρωί και με σαφή στερητικό σύνδρομο εξ αιτίας του κυρίου μου που πήγε για τσιγάρα πριν 36 μέρες και ακόμα να γυρίσει ..
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @sokolata Μήπως ο κύριός σου πήγε στη virginia να μαζέψει ο ίδιος τον καπνό;
     
  6. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ενα θηλυκο αυτομάτως μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης; Γενικά; Είναι στοιχείο δλδ κάθε θηλυκου;
    Γτ εγώ δεν το έχω δει αυτό παντού. Και όχι μόνο σε θηλυκες δλδ. Έχω δει και αρσενικούς.
    Άσε που η ζήλια δεν έχει να κάνει με την σύγκριση....
     
  7. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

        to the point @lara

    Μπαίνω σε μία σχέση, είτε μονογαμικ,ή είτε πολυερωτικη, είτε, είτε...... Θέλω να προσφέρω και θέλω να καλυφθούν ανάγκες μου. Μπορεί η ασυμετρία σε όποιο βαθμό έντασεις MDT/ssb να μου πεί, κατσε σταντ-μπαιτ για όσο;;;;;
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Παλιά Κάποιος είχε ρωτήσει μια σκλάβα που υπέφερε γιατί ο Κ της δεν ασχολείτω καθόλου μαζί της, θες να του ανήκεις ή θες να ασχολείται, γιατί είναι διαφορετικές επιθυμίες.
    Και από τότε είχα προβληματιστεί.
    Μπορεί δηλαδή Κάποιος να έχει καποια απλα παρκαρισμένη (Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει MasterPerris, δική του η έκφραση) "για όσο" και αυτό ορίζεται ως αποδεκτό στο Ms, αναρωτήθηκα τότε;
    Τώρα το θυμήθηκα κοιτώντας αυτό το "ΚΑΙ" στον τίτλο που εκφράζεται ως αυτονόητο και είπα να ρωτήσω μπας και το κατανοήσω.  
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor


    Δεν μπορώ να φανταστώ πως "δεν είναι αυτονόητο να ασχολείται". Επίσης δεν μπορώ καθόλου να φανταστώ πως γίνεται η ιδιοκτησία να μην έρχεται με κάποια έστω ασχολία πακέτο.

    Μου θύμησε λίγο πως παίρνεις καμία φορά κανένα φόρεμα που ψιλό ξέρεις ότι δε θα το βάλεις ποτέ, αλλά το είχε έκπτωση 75% και λες έλα μωρέ κάπου θα το βάλω κι όντως δεν το βάζεις ποτέ και 2 χρόνια μετά απλά πιάνει χώρο και το κράζεις και κράζεις κ εσένα που όλο μαζεύεις άχρηστα πράγματα.

    Δεν βρίσκω δηλαδή κανένα νόημα να σου ανήκει κάποιος με τον οποίο δεν θέλεις να ασχοληθείς και δεν βρίσκω και κανένα νόημα να ανήκεις σε κάποιον ο οποίος δεν θα ασχοληθεί.

    Ειδικά στο M/s.

    Ξέρω ζευγάρια που κάποια κάποια κάποια στιγμή έφτασαν σε αυτό το σημείο. Περιεργως και τα 3 old/leather guard αλλα και μετά από 30-35 χρόνια σχέσης. Το δικό μου κεφάλι δεν μπορεί να το καταλάβει.

    Δεν ξέρω τι θα έλεγα μετά από 35 χρόνια M/s με καποιον αλλά νομίζω για εμένα κάτι τέτοιο θα ήταν χαλαρό deal breaker εάν α) ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί και β) συνέβαινε στα πρώτα στάδια της σχέσης (και με πρώτα παίζει να εννοώ και 10ετια δε ξερω). Απλά και μόνο γιατί δεν έχει λογική **για εμενα**.

    Συγκεκριμένα η έκφραση που μου ήρθε στο μυαλό σκεπτόμενη αυτό ήταν κάπου στο πλαίσιο του are you fucking kidding me?  

    Τεσπα, απλά και πάλι *για εμενα* ειδικά στο M/s ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι το εμείς.

    Ίσως επανέλθω.

    Πάρτε και ένα μπριτις καουντρι σαιντ ένα κλικ πριν την ανατολή από το λεωφορείο.
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  10. Christi

    Christi New Member

    Τότε με την ίδια λογική κ το Κυρίαρχο άτομο βλέπει το υπο/τον/ην σκλάβο/α σαν μια τρύπα που απλά θέλει να γαμάει.Δεν μπορώ να δεχθώ οτι είναι λογικό το Κ άτομο να θέλει πάνω απο ένα υπο ή σκλάβο/α αλλά ένα υποτακτικό άτομο ή ένας/μια σκλάβος/α να μην μπορεί να θέλει δεύτερο.Κ δεν δέχομαι απαντήσεις τύπου το υπο άτομο έχεις ως προτεραιότητα το Κ άτομο του,πρέπει ικανοποιεί τις ανάγκες του κ τέτοια γιατί την ίδια ευθύνη έχει κ το Κ άτομο απέναντι του.Στις σχέσεις αυτές προσπαθείς να ικανοποιείς τις ανάγκες του άλλου κ να βγάζεις όμορφα στοιχεία του στην επιφάνεια ενώ παράλληλα προσπαθείς να "διορθώσεις"-όσο αυτό είναι δυνατό-τα ορατά ελαττώματα του άλλου.(Φιλικά)

    Όσον αφορά το πως θα ένιωθα για να απαντήσω κ στο νήμα...Δεν νομίζω να μου άρεσε να μοιράζομαι.Είναι ένας απο τους πιο σημαντικούς όρους μου.Άλλο να κάνουμε παιχνίδι κ άλλο να πρέπει να συνυπάρχω με άλλο ένα άτομο ίδιας ψυχολογίας με την δική μου το οποίο μάλιστα θα θέλει να ικανοποιεί Τον Κ μου.Νομίζω οτι θα ένιωθα πολύ άσχημα κ κάτι τέτοιο θα μπορούσε να με διαλύσει ειδικά αν η σχέση μου με Τον Κ μου ήταν μακροχρόνια.Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ λένε αλλά κ πάλι για να φτάσει κανείς στο σημείο να αποβάλει τελείως το "Εγώ" του θέλει πολύ δρόμο,κόπο,δουλειά κ υπομονή κ απ τις δύο πλευρές.Κ εδώ θα θέσω το εξής ερώτημα : Πόσο θα άρεσε σε έναν άνθρωπο να χάσει το "Εγώ" του τελείως;Πόσο θα άρεσε σε ένα Κ άτομο στην ουσία να έχει ένα σχετικά άβουλο άτομο δίπλα του;Γιατί υπάρχουν κ περιπτώσεις που επενδύουν τα πάντα σε μια τέτοια σχέση-καθώς είναι πολύ δυνατές κ έντονες σχέσεις-με αποτέλεσμα να τους είναι δύσκολο να συνεχίσουν με άλλο άτομο όταν κ αν έρθει αυτή η στιγμή.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι σχέσεις θέλουν τουλάχιστον δύο που συμφωνούν.

    Υπάρχει η πίεση, υπάρχει το σπάσιμο των φραγμών και υπάρχει το σπάσιμο του ανθρώπου. Αν προϋπόθεση για το σπάσιμο του οποιοδήποτε φραγμού που για τον/την Κ είναι sine qua non είναι το σπάσιμο του ανθρώπου, τότε απλά δεν κάνουν ο ένας για τον άλλο.
     
  12. skia

    skia Contributor

    Συμβουλή.....Μην είσαι ποτέ απόλυτη. Μπορεί να εκπλαγεί ς σε ένα χρόνο ξαναδιαβαζοντάς σε