Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. skia

    skia Contributor

    Όπως το θέτεις τώρα, συμφωνώ. κι η λάρα αυτό ακριβώς εννοεί θεωρώ.
    Όπως το είπες στην αρχή έχει άλλο νόημα.
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2017
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @lara τα ψέμματα όμως δεν είναι Κ.Σ.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτοί είναι καλύτεροι κυρίαρχοι όλων.
    Αυτοί που δίνουν άδεια σε μία υποτακτική να νοιώσει κτητικότητα και μόνο τότε εκείνη το νιώθει.
    Είναι εκείνοι που θα δώσουν άδεια στην υποτακτική τους να νιώσει έρωτα και εκείνη θα τους ερωτευτεί, που θα δώσουν άδεια να νιώσει χορτάτη χωρίς να φάει και εκείνη θα χάνει κιλά.

    Χαριτολογώντας με τα παραπάνω  , καταλαβαίνω ότι ήθελες να πεις ότι παρείχαν άδεια στην υποτακτική τους να εκφράσει την κτητικότητα της, όχι να την νιώσει. Η κτητικότητα δεν είναι συναίσθημα για να το νιώσει κάποιος είναι ένα σύνολο συμπεριφορών που βασίζεται συνήθως σε συναισθήματα όπως η ζήλια και η ανασφάλεια αλλά ακόμη και αν ήταν συναίσθημα δε θα ήταν κάτι που θα περίμενε κάποια άδεια για να εμφανιστεί.

    Γενικά νομίζω ότι όπως ένας ετεροφυλόφιλος δεν πρόκειται να κάνει επιτυχημένη σχέση με το ίδιο του το φύλο πέρα από κάποιους πειραματισμούς, έτσι και ένα πολυγαμικό άτομο χλωμό το κόβω να κάνει κάτι της προκοπής με ένα κτητικό άτομο ότι είδους σχέση και να ειναι αυτή.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ναι το εννοώ. Να σου στειλω την ταυτοτητα της υπο και σκλαβας να μου την καψεις.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν το είπα με ειρωνεία λαρα, σορρυ.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεχτο σ ευχαριστω και συγνωμη. Θα ειμαι λιγοτερο ευθικτη αν και με χιουμορ το εγραψα.

    Θα πω καποια πραγματα που δεν ειναι πολυ πολυτικα ορθα, αλλα κουραστηκα να προσπαθω να ειμαι ορθη.
    Ειδα τους κανονες για το ποια ειναι και ποια δεν ειναι τα υπο και οι σκλαβοι και ολοι αυτοι να γραφονται στην πορεια. Τα ειδα να εξελισσονται, να αλλαζουν, να προσαρμόζονται.
    Δεν ξέραν έψαχναν απαντησεις, μελετηθηκαν ψυχοσυνθεσεις εγιναν καποιες κατηγοριοποιησεις και συνεχως αυτο εμπλουτίζεται, μεσα απο την παρατηρηση και τα συμπερασματα και τα παθηματα μαθηματα κοκ. Στοχος δεν ειναι να ενταχθουμε μεσα σε πλαισια που θεσαν αλλοι ή εμεις οι ίδιοι, αλλα να γινουμε ολοκληρωμενοι και ευτυχισμενοι, στο μετρο του δυνατου και να εχουμε επιγνωση. Η λεξη κλειδι ειναι για μενα η επιγνωση όσο καλυτερα γινεται, των κινητρων μας και των λογων, που βρισκομαστε εδω κι οχι εκει, που αυτο που χθες μας καλυπτε, πλεον μας αφηνει αδιαφορους στην καλυτερη....

    Οπως προχωρανε οι σχεσεις, οπως αλλαζουν οι ανθρωποι καπου πρεπει να εξελιχθει και η ανασφαλης, με χαμηλη αυτοεκτιμηση υπο που εχει αναγκη να βρισκεται εκει, να εκπαιδευτει, να γινει να κανει κοκ. επειδη νιωθει κατωτερη και ειλικρινα και βαθια μεσα της πιστευει πως ειναι κατωτερη, πιστευει πως δεν της αξιζει τιποτα περα απο περιφρονηση και κακοποιηση και απαξιωση
    Προσπαθω να μοιραστω τι γινεται μετα. Γιατι το μετα ειναι υπαρκτο.
    Εκανα, εγινα, αλλαξα, εσπασα, ανακαλυψα, ξεπερασα, περασα δια πυρος και σιδηρου και φτανω εδω που ειμαι σημερα.
    Ειναι δυνατο να χρειαζομαι τα ιδια πραγματα;

    Και εχω καταληξει πως για πολυ καιρο πιστευα πως το να γινω σκλαβα, σημαινει μεσα μου και παντα να νιωθω κατωτερη, να νιωθω υπηρετρια, να νιωθω πως ειμαι εγω το αχρηστο ξεφτυλισμενο σκουλικι και το χαλακι που θα σκουπιζει οποτε και οπως θελει το Κ τα ποδια του πανω μου και μαζι θα σκουπιζει -να μεινουμε και εντος θεματος- και καθε αλλη που θα κουβαλησει δειχνοντας της το βολικο υποτακτικο χαλακι, όχι για την καυλα μας, όχι για την κοινη μας απολαυση (αυτο τοτε θα αλλαζε εντελως την ολη εικονα)....αλλα γιατι αυτο θελει εκεινος και αυτο εμενα οφειλει να καλυψει τις δικες μου καυλες /αναγκες
    Να νιωθω ειπα. Δεν ειπα πως εκεινος μου υπεβαλε κάτι τέτοιο. Λέω πως εγώ μέσα στην ανασφάλεια, τα κομπλεξ, την χαμηλη για καποιο λογο αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση και τα τραυματα που δημιουργησαν ενα στρωμα καποιας αλλης απο πανω μου, αυτο μονο μπορουσα να αντιληφθω για πολυ καιρο.
    Σημερα πιστευω πως η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανω οτιδηποτε δεν απολαμβανω, ακομα κι αν η απολαυση επερχεται μεσω του εξαναγκασμου ή της υπέρβασης, οφείλει να είναι όντως απόλαυση και για τους δυο. Αμα δοκιμασεις μια, αμα δοκιμασεις 1000 και τιποτα δεν μπορει να αλλαξει και δεν λαμβανει απο τον ακραιο εξευτελισμο ή απο το ραψιμο του μουνιου καθημερινα ή από οτιδηποτε αλλο ικανοποίηση και απόλαυση (οχι μονο σωματικη εννοειται) και απλα το ανεχεται, τοτε πιστευω το κανει για λογους που παλι παιζει να της φερνει απολαυση αλλα για το αυτουπονομευτικο και αυτοκαταστροφικο της κομματι. Αν το απολαμβανει κι αν δουλευει, καμια αντιρρηση. Αλλα αν απλά ανέχεται είτε από φόβο εγκατάλειψης, είτε από φόβο πως τίποτα καλύτερο έτσι κι αλλιώς δεν θα βρει, είτε από φόβο να προχωρήσει, να δοκιμάσει και να αποτυχει και δεν ξερω τι αλλο. τότε κάτι, με τα δικά μου κριτηρια, δεν πάει ακριβως πολυ καλά.
     
  7. Christi

    Christi New Member

    Ίσως η απάντηση μου να ήταν λίγο απότομη-απόλυτη.Δεν είμαι έτσι.Μπορώ να ακούσω κι άλλες απόψεις κ φυσικά ποτέ δεν λέω ποτέ,σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν ανάλογα με τους παράγοντες που μας επηρεάζουν.Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω πολλά απ την στιγμή που πρακτικά ακόμη δεν το έχω ζήσει(δεν είχα ποτέ Κ μέχρι στιγμής εννοώ) κ βρίσκομαι ακόμη στο κομμάτι που προσπαθώ να μάθω,να ακούσω απόψεις κ.α.Όμως όπως κ να χει δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα υπο ή μια/ενας σκλάβα/ος δεν είναι καλή/ος αν δεν μπορεί να δέχεται τρίτο άτομο στην σχέση του είτε ως παιχνίδι είτε ως μόνιμο.
    Εγώ προσωπικά ανακάλυψα ότι είμαι πολυγαμική γυναίκα αλλά επιλέγω στις σχέσεις μου να είμαι μονογαμική.Θες γιατί είμαι στραβή;Θες γιατί έχω τα κολλήματα μου;Γιατί θεωρώ ότι οι σχέσεις είναι για δυο; Ότι θες.Εγώ θεωρώ ότι μια σχέση(ότι είδους σχέση κ αν είναι βδσμ ή μη) χρειάζεται δύο άτομα.Αυτό για κπν άλλο μπορεί να μην ισχύει.Είπαμε κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,σκέφτεται κ αντιδρά διαφορετικά.
    Αλλά ρε παιδιά πέρα απ την πλάκα κ την ανωτερότητα που ίσως κπς φορές θέλουμε να δείξουμε ίσως ενοχλεί λίγο το άλλο άτομο(αυτό κυρίως σε περίπτωση που είμαστε το πρώτο άτομο κ πρέπει να δεχθούμε ένα άλλο) κ πέρα απ αυτό δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν χρόνο για πάνω απο ένα άτομο.Όταν κπς θέλει να κάνει σωστά την δουλειά του πρέπει να αφιερώσει αρκετό χρόνο κ ο χρόνος στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρεθεί για τους χ,ψ λόγους,άρα ένα δεύτερο άτομο(άποψη μου πάντα) θα χρειαστεί επίσης χρόνο κ μάλιστα σε αυτή την φάση θα χρειαστούν αρκετό χρόνο κ τα δύο άτομα.
    Επιπλέον θα ήθελα τα Κ άτομα να σκεφτούν πως θα ένιωθαν αν το υπο τους ή ο/η σκλάβος/α τους ζητούσε 2ο Κ άτομο.Βγάλτε για λίγο απο το μυαλό σας τους κανόνες κ όλα αυτά κ σκεφτείτε το σαν άνθρωποι.Θα σας ευχαριστούσε κτ τέτοιο;Κ δεν θέλω απαντήσεις τύπου τα ύπο κ οι σκλάβοι είναι για να ικανοποιούν τα Κ άτομα διότι είναι ένας τρόπος ζωής με συναίνεση όπου η κάθε πλευρά προσπαθεί να ικανοποιήσει την άλλη.Είναι ένας τρόπος ζωής μέσα απο τον οποίο δύο άνθρωποι προσπαθούν να ικανοποιούν ο ένας τον άλλο,να γίνουν καλύτεροι κ.α.Οπότε όπως ένα Κ άτομο μπορεί να θέλει 2ο άτομο έτσι κ ένα υπο/σκλάβος μπορεί να θέλει 2ο άτομο.Σαφώς προηγείται η ικανοποίηση του Κ ατόμου αλλά ικανοποίηση χρειάζεται κ το υπο κ είμαι σίγουρη πως σχεδόν κανείς δεν θέλει δίπλα του ένα άβουλο άτομο που κάνει ότι θέλει ο άλλος χωρίς να παίρνει κπ ικανοποίηση κ το ίδιο άτομο.Εσείς σαν άνθρωποι πως θα νιώθατε;Σε περίπτωση που κπς δεν θέλει να απαντήσει στη ερώτηση μου στο συγκεκριμένο νήμα-γιατί κατανοώ ότι έχει φτιαχτεί για άλλο θέμα-θα χαρώ να λάβω μήνυμα κ να το συζητήσουμε.
    Αυτά απο μένα.
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2017
  8. JUST...BE Obedient

    JUST...BE Obedient New Member

    ..όταν κάποιος έχει μια σκλάβα...η σχέση αυτή αναπτύσσεται μέσο της εμπιστοσύνης...η σκλάβα είναι υπό την προστασία του...ότι κάνει πάνω της....και μέσα στο μυαλό της πρέπει...έχει φιλτραριστεί από την ωριμότητα του.....το να βαράς μια γκόμενα στον κόλο...χέρω πολύ όλοι το κάνουνε...το θέμα είναι με τον τύπο του...και με το τρόπο που λειτουργεί...η σκλάβα να γίνετε πραγματική σκλάβα για την έντονη προσωπικότητα του.....να ξέρει πως οι οποιες επιλογές του...την κάνουνε να αφήνετε στα γούστα του....

    άλλο να έχω σκλάβα...και άλλο εκμεταλλεύομαι την σκλάβα ....όσο σέβεσαι την σκλάβα σου...τόσο σου δίνετε...
     
  9. Christi

    Christi New Member

    Συμφωνώ απόλυτα!  
     
  10. espimain

    espimain Contributor


    Υπάρχουν υποτακτικά άτομα που έχουν παραπάνω από έναν ερωτικούς συντρόφους.
    Όλες οι παντρεμένες που έχουν BDSMική σχέση εκτός γάμου ή οι υποτακτικές που συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με άλλον, μετά από άδεια του Κυρίου τους, αυτό κάνουν.
    Το να έχει κάποια γυναίκα υποτακτικής ιδιοσυγκρασίας, διάφορες σχέσεις που περιορίζονται σε S/m sessions, είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.
    Αυτό που δεν γίνεται, είναι να έχει ένα υποτακτικό άτομο, παραπάνω από μια σχέσεις D/s.
    Σκλάβος δύο αφεντάδων δεν γίνεται, τα άλλα με τα πολλαπλά και πολυποίκιλα πηδηματάκια, μια χαρά γίνονται.

    Να ξέρετε πάντως ότι δεν απαγορεύεται να κάνετε αυτό που πρεσβεύετε.
    Αρκεί να βρείτε δύο ή περισσότερους, Κυριαρχικούς άνδρες, που να αρέσκονται να σας μοιράζονται.
    Αν βρείτε θα το απολαύσετε.
    Αν δεν βρείτε, δεν σας φταίει κανένας, οπότε μην αναζητάτε κάποιον για να κατηγορήσετε.
    Συνεχίστε να ψάχνετε ποτέ δεν ξέρει κανείς, τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2017
  11. Christi

    Christi New Member

    Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνω πάνω απο έναν Κ.Απλά έθεσα ένα ερώτημα.Σαφως το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του είναι δικαίωμα του κ δεν το κατακρίνω.Εκφράζω απλά την δική μου άποψη επί του θέματος.
     
  12. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Σου το λέει πριν το κανει η το ανακαλύπτεις πως εχει και αλλη? Αν σου το πει πριν το κάνει και το δεχτείς είσαι αξία της μοίρας σου, αν το μάθεις εκ των υστέρων του πετάς το τασάκι στο κεφαλι, αν είσαι τυχερή τον πετυχαίνεις.... Ισχύει για αμφότερους μην το παίζεται θύματα κυρίες. Απλά να είναι όλα όπως συμφωνήθηκαν αρχή μέση τέλος, όχι μονο για χαρτογράφηση.