Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κ επιτυγχάνει την πειθαρχία μέσω...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 23 Αυγούστου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένα από τα θέματα που δεν έχουμε «αγγίξει» βαθιά, είναι με ποιο τρόπο συνηθίζουν οι κυρίαρχοι να κρατούν πειθαρχημένους τους υποτακτικούς τους. Θεωρητικά έχουν ακουστεί πολλά, αλλά πρακτικά τελικά τι εφαρμόζεται; Γιατί; Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά σε αυτές τις τεχνικές;

    Θα ξεκινήσω όχι με αυτό που κατά την ηθική κοινή άποψη(δίχως αυτό να σημαίνει ότι την ενστερνίζομαι ή όχι) θα έπρεπε, αλλά με αυτό που έχω παρατηρήσει να εφαρμόζεται…

    Βασικός και λογικός κανόνας σε όλες τις μεθόδους που ακολουθούνται :
    Ο «Κ» να έχει κάτι που ο «υ» το θέλει. Μην βιαστείτε να μπείτε σε μία κρίση αυτού, δε το αναλύω προς το παρόν και το φάσμα που καλύπτει αυτή η πρόταση είναι απίστευτα ευρύ.

    Πώς λοιπόν πολλοί «Κ» καταφέρνουν να κρατούν δεμένους τους «υ» κάτω από την αρχή τους;

    Φόβος.
    Ο πιο διαδεδομένος τρόπος. Φόβος του υ για την αντίδραση του Κ. Φοβούνται μήπως τον απογοητεύσουν, τον θυμώσουν, τον εκνευρίσουν. Φοβούνται μήπως τους μαλώσει, τους τιμωρήσει, τον χάσουν.

    Ηθική.
    Κάποιοι την έχουν, σε κάποιους καλλιεργείται. Η πειθαρχία προς έναν Κ τείνει να γίνει αξία στις πλείστες από τις περιπτώσεις. Ο υ που έχει εκδηλώσει απειθαρχία νιώθει τύψεις και ενοχές. Νιώθει άσχημα, γίνεται ο ίδιος αυστηρός κριτής του εαυτού του και σταδιακά δεσμοφύλακας με υποχρέωση την πειθαρχία του προς τον Κ. Το επιλεγμένο περιβάλλον γύρω από τον υ, μπορεί να συνεισφέρει πολλές φορές, προς αυτή την κατεύθυνση.

    Αυτά προς το παρόν. Δεν τελείωσα ακόμα, θα επανέρθω.
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ηλια μου θα σου πω κατι πανω σε αυτο που ρωτησες.
    Οι περισσοτεροι "υ" καθε αλλο παρα πειθαρχουν!
    Κατα την διαρκεια μιας session κατ' εμε κανουν πως πειθαρχουν, προσποιουνται με αλλα λογια!!
    Το νοιωθεις αυτο το "μυριζεις" στον αερα!
    Η αποδειξη ειναι και μιλω οσον αφορα καποιες Αφεντρες αν οχι ολες, πως οι περιστασιακοι σκλαβοι μετα την session εξαφανιζονται για καποιο διαστημα, για να επανεμφανισθουν μετα απο εναν- δυο μηνες οταν δηλαδη το φετιχ τους διψα για κορεσμο!
    Σου προβαλουν τις χιλιες δυο δικαιολογιες, "ξερεις εχω μια σχεση και δεν θελω να μαθει κατι" η "ξερεις ειμαι παντρεμενος, ασε θα Σε καλεσω εγω" κλπ.
    Μιλω για τα αρσενικα "υπο".
    Οι Αφεντες σιγουρα εχουν πιο δραστικες μεθοδους με τις γυναικες "υπο".
    Εδω φτανουν στο σημειο να εχουν απαιτησεις!!!! "Κυρια αποψε θελω να φορατε αυτο, η τα νυχια στα ποδια σας τα θελω ετσι βαμμενα" και καθεσαι τωρα και συλλογιεσαι "ποιος διαολε κανει παιχνιδι Εγω η αυτος"?
    Εαν δε τους μιλησεις για σχεση Αφεντρα- σκλαβος 24/7, α τοτε ασε, ειναι πολυ βαθεια νυχτωμενοι.
    Οι κοπελλιες sub-slaves ειναι χιλιαδες μιλια πιο μπροστα σε υπακοη και πειθαρχεια.
    Απλα καποιοι που θελουν απλως να "τον φανε" σκεπτονται ως εξης : Εαν πω σε μια καθημερινη κοπελλα "πηδηξε με με το strap on σου" ε ολο και θα το παθει ενα μικρο εγκεφαλικο, εαν το πω σε μια trans θα πλακωσουν οι ενοχες μια και το strap on εκει ειναι κρεατινο και ζεστο. Οποτε τι κανουμε?? Το παιζω σκλαβος και σαν σκλαβος ναι μεν τον "εφαγα" αλλα να, επρεπε να υπακουσω στην εντολη της Κυριας, (ασχετα απο το οτι με ετρωγε η σουφριτσα μου και το ζητησα απο μονος μου και μαλιστα επιτακτικα).
     
    Last edited: 23 Αυγούστου 2007
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γλυκιά μου Mirella δεν βάλλομαι κατά της πειθαρχίας. Όσο για τις περιπτώσεις αυτές που αναφέρεις, θα το συζητήσουμε εκτενέστερα σε κάποιο άλλο νήμα.
     
  4. darknight

    darknight Regular Member

    αν δεν μιλαμε για σεσσιονς που δεν εχει νοημα αλλωστε για πειθαρχια αλλα για σχεση D/s τοτε η πειθαρχια ερχεται μεσα απο τα συναισθηματα αγαπης, φοβου και τον πονο.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο Κ επιτυγχάνει την πειθαρχία μέσω...

    Επειδη δεν κάνω σεσιονς στο ασχετο με ασχετους υπο, αλλα αντιθετα με συγκεκριμενους, μονιμους και επιλεκτικα διαλεγμενους.. πριν φτασω στο σημειο της συνευρεσης δινω παντα χρονο να με γνωρισει κ να τον γνωρισω..
    γνωριζοντας ο ενας τον αλλο κ αν ολα ειναι ανταξια των προσδοκιων.. ηδη εχω κερδισει τον σεβασμο του κ αντιστοιχα κ εκεινος τον δικο μου..
    ετσι το πιθανοτερο ειναι οτι εχει αντιληφθει κ τι ειμαι.. κ πως ευκολα τον ελευθερωνω απο τις υποχρεώσεις του.. δεν φτιαχνω.. ουτε διαπαιδαγωγω υπο.. θελω συγκεριμενα πραγματα, του ειναι γνωστα, αν μπορει καλως.. αν οχι.. κανενα προβλημα.. εγω παλι καλα θα περασω..αλλα οχι μαζι του.
    Ετσι αφηνω την πειθαρχια του.. να την διαχειριστει ο ιδιος.. δεν ειναι δικο μου προβλημα..
     
  6. ekati

    ekati New Member

    νομίζω με το να προσφέρει ο Κ στον υ αυτό που έχει ανάγκη. όσο το έχεις ανάγκη να πειθαρχείς, πειθαρχείς.
    ο φόβος ή η ηθική παίζουν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καθοριστικό στοιχείο για την πειθαρχία, συμβαίνει και σε vanilla σχέση να μένουν μαζί, να είναι πιστοί και να κάνουν υποχωρήσεις για αυτούς τους λόγους.

    αα με ποιο τρόπο συνηθίζουν γενικά δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω και αρκετό δείγμα για να βγάλω συμπεράσματα. Εγώ πιο πάνω έγραψα με ποιό τρόπο καταλαβαίνω εγώ ότι γίνεται.
    Αλλά το αφήνω ως επισήμανση ότι αυτά που έγραψες είναι λάθος τρόποι για να κρατήσεις οποιαδήποτε σχέση, οπότε αν γενικά κρατάς κάποιον με φόβο ή ηθική θα το εφαρμόσεις και όταν είσαι Κ.
     
    Last edited: 24 Αυγούστου 2007
  7. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Ο Κ επιτυγχάνει την πειθαρχία μέσω...

    ο μόνος τρόπος για να πειθαρχήσει πραγματικά ένας/μία υπό, είναι να το θέλει... οπότε ένας/μία Κυρίαρχος, το μόνο που έχει να κάνει είναι να εμφυσήσει μέσα στον/στην υπό, την επιθυμία να πειθαρχεί... με ποιόν τρόπο επιτυγχάνεται αυτό; την απάντηση την ξέρουν Οι Κυρίαρχοι σε αντίθεση με τους κυρίαρχους...
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Αποτολμώ να τοποθετηθώ σε αυτό το νήμα, που κατ αρχήν βλέπω να απευθύνεται σε Κυρίαρχους, επειδή έχω καταλάβει ότι οι μέθοδοι που επιλέγει ο κάθε Κυρίαρχος για να πειθαρχήσει / ελέγξει την υποτακτική Του, εξαρτώνται βέβαια από την ιδιοσυγκρασία Του αλλά είναι και συνάρτηση της ωριμότητας - τουλάχιστον - της υποτακτικής καθώς και των συνθηκών που επικρατούν.

    Κάνοντας την αμφίβολης αμεροληψίας υπόθεση ότι είμαι πειθαρχημένη <χ> την οποία δεν είμαι η αρμόδια να ελέγξω ως προς την μερική η ολική ισχύ της, θα έλεγα ότι για μένα πιστεύω ότι ισχύουν τα παρακάτω:

    Ο φόβος δεν παίζει γενικά. Θα φοβηθώ κατά περίπτωση αλλά δε νομίζω να είναι ένα μέσο σταθερής πειθάρχησής μου. Ο φόβος, Ηλία, στην εποχή μας, στην κοινωνία μας, είναι ένα εν πολλοίς φαντασιακό φαινόμενο. Οι καθημερινοί κίνδυνοι που υπάρχουν... δεν βρίσκω κανέναν απτό και πραγματικό. Να μας πατήσει αυτοκίνητο; Υπάρχουν τα φανάρια. Να ορμήσει κανα λεοντάρι από το πουθενά να μας φάει; Ούτε τσίρκα δεν υπάρχουν πια γύρω μας. Τι είναι λοιπόν οι φόβοι, εξον από εμμονές και εμπλοκές; Πότε πότε θα νιώσω φοβισμένη - πώς μπορεί να χάνει έλεγχο κάποια και να μη νιώσει φοβισμένη από τη γύμνια της - αλλά δεν πειθαρχώ από τον φόβο του φόβου.

    Η "ηθική" παίζει. Αν με αυτήν εννοείς τα πρότυπα που μας ενσταλάζει ο Κυρίαρχος. Θέλω να είμαι "καλή" υποτακτική, με αραιά και σύντομα μόνο διαλείμματα brattiness   , οπότε με νοιάζει πολύ να είμαι όπως μου έχει μάθει, όπως με θέλει, όπως ρωτώ, όπως πιστεύω ότι θα ήθελε για κάτι που δεν ξέρω και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.

    Η πειθώ είναι το πρώτο μέσο μέσο πειθαρχίας, η λογική επικοινωνία δηλαδή.

    Η πίεση , που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του Κυρίαρχου και την ωριμότητα της υποτακτικής, επίσης παίζει.

    Και στην ανάγκη, η πειθαρχία δια της λογικής - μου εξηγεί δηλαδή τι έκανα και με αφήνει να το διορθώσω και να διορθωθώ - ναι, είναι τόσο δυσάρεστο όσο ακούγεται <χ>.

    Ύστατο μέσο, η τιμωρία και ο εξαναγκασμός σε διαχείριση των ενοχών μου, γιατί φοβική μπορεί να μην είμαι, ενοχική όμως, όπως πολλές από μας, είμαι.

    Τουλάχιστον αυτά υποθέτω ότι είναι τα κύρια μέσα πειθάρχησής μου, γιατί δεν κάνω εγώ κουμάντο.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πάμε λοιπόν σε αυτό που είπε η ζουμερή μου(σαπφώ)…
    Τι θα μπορούσε να προσφέρει η πειθαρχία σε κάποιον υποτακτικό;

    Ψυχοσωματική ικανοποίηση της σεξουαλικής του υπόστασης.

    Να νιώσει ασφάλεια, ηρεμία, προστασία, να νιώσει σαν ένα σημείο περιτριγυρισμένο από έναν στιβαρό κύκλο, να βρει την πληρότητα μέσω της θέσης του.

    Πάμε στο δεύτερο.

    Να εμφυτεύσει την επιθυμία; Να αφυπνίσει θα έλεγα, σε κάποιον υποτακτικό. Κάποιος υποτακτικός νιώθει γεμάτος από την θέση του, αρκεί ο Κ να τον πείσει ότι είναι ο κατάλληλος μέσω την ικανότητας του, για να τον «αγκαλιάσει». Σε αυτήν την περίπτωση ο υποτακτικός απελευθερώνει την φύση του και λειτουργεί ως το σημείο στο εσωτερικό του κύκλου. Και εδώ έχω μία προσωπική απορία.

    Ο υποτακτικός βρίσκεται στην φυσική του θέση και νιώθει πλήρης με αυτή. Μπορούμε να λογιάσουμε αυτή του την στάση, ως πειθαρχία;
    Ο υποτακτικός αναπνέει φυσικά και αβίαστα όπως πάντα αποζητούσε και πλασμένος ήταν.
    Έχουμε τιθάσευση σε κάποια αρχή;

    Εκτός αν ποιώ ένα σφάλμα. Μήπως η πειθαρχία είναι το μέσω που βοηθάει τον υποτακτικό να οδηγηθεί στην φυσική του θέση και από την στιγμή που θα φτάσει σε αυτήν δεν θα έχει νόημα πια η ύπαρξη της; Μήπως λοιπόν ο υποτακτικός πειθαρχεί λόγω καλής πίστης προς το επερχόμενο αποτέλεσμα; Μα όμως σε αυτή την περίπτωση στην τελική φάση, ο υ είναι υποτακτικός; Είναι υποτακτικός λοιπόν μόνο κατά την διάρκεια της διαδρομής;

    Αλλά είναι έτσι, τι συμβαίνει με αυτούς που την βρίσκουν με το να πειθαρχούν σε κάποιον λόγω της μαζοχιστικής τους φύσης; Γιατί να θέλουν να φτάσουν κάπου;
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τρυφερή μου lilly, μία αδιάκριτη ερώτηση.
    Ερεθίζεσαι όταν πειθαρχείς;
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Κατάρχας πρεπει να ξερει τι θέλει ο Κ και τι ο υ..δηλαδη πρεπει και οι δυο να ξερουν τους "ρόλους" και να τους εχουν αποδεχθει..χωρις κομπλεξ, χωρις αναστολες, χωρις περιοερισμους..το δευτερο και μειζον συστατικο ειναι η σταθερότητα του Κυριαρχου..η εγρηγορση αν θέλετε..σε καθημερινη βαση..και τριτον επισης σημαντικο η εμπιστοσυνη του/της υπο στο Κυριαρχο..φοβος και τιμωριες δεν εχουν νοημα αν δεν υπαρχουν αυτα που που προανεφερα..διαφορετικα η σχεση καταληγει σε απλη session..
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αααχχχχ ... τελος παντων ... ας πιστευει ο καθενας οτι θελει .... γενικα μιλαω ....