Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 3 Ιουνίου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Στο βλέμμα,
    στη σκέψη,
    στην έκφραση
    και τη συμπεριφορά..

    Πρέπει να υπάρχει;
    Για ποιο λόγο υπάρχει ;
    Τι του προσφέρει;
    ...
    ...
    Βρίσκει ανταπόκριση;
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    τι ακριβως εννοεις Incomplete? αν εννοεις μια επιτηδευμένη συμπεριφορά τοτε θα γελειοποιηθεί.Αν εννοεις για κατι που πηγάζει αυθόρμητα, τοτε θα εμπνευσει σεβασμό και σιγουριά στον υποτακτικό/η. Αν του προσφέρει κάτι? μα τον σεβασμό στο πρόσωπο του και την ευχέρεια να καθηλώσει τους γύρω του..
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο..

    Καλή ερώτηση Maley,για να διευκρινιστεί λίγο η κατάσταση....Φυσικά σαν συμβολισμό,δεν εννοώ την μεθοδευμένη και επιτηδευμένη συμπεριφορά..Ίσως το θέμα να μην είναι πως τον εννοώ εγώ τον συμβολισμό,αλλά εσείς..
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    νομίζω ότι αυτό δεν είναι συμβολισμός, αλλά συμπεριφορά μπεχαβιορισμός (από το behavour), συμβολισμό μπορείς να το πεις σε εξειδικευμένες περιπτώσεις
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο..

    Και γιατί πρέπει να έχει μόνο να κάνει με τη συμπεριφορά;
     
  6. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Φυσικά και υπάρχει φίλε μου, αν αναλογιστείς ότι κάθε υποτακτικός/σκλάβος θεωρεί την εικόνα μίας Κυριαρχικής γυναίκας, ως μίας πανέμορφης με σκληρό βλέμμα, πανύψηλης, με κορμί θανατηφόρα υπέροχο αλλά γυμνασμένο και καμπυλωτό, ψηλοτάκουνι γόβα, και λάτεξ.

    Αναλογίστηκε όμως ποτέ κανείς την Σαπφώ Νοταρά (είμαι φαν) που είχε αυτό το άγριο βλέμμα και την καραμουζοφωνάρα, να είναι με το νυχτικό και να βαράει παντοφλιές στον ξενύχτη και μπεκρή σύζυγο; Αυτή τί ήταν δλδ;

    Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο, είναι ένα άτομο, σεμνό, ήπιων τόνων, με αυτοκυριαρχία, υπομονή και αυτάρκεια. Ικανός είναι να κερδίζει τα βλέμματα και την προσοχή των γύρω του, όχι προβάλωντας εαυτόν, αλλά προβάλωντας τους γύρω του. Και το πιό σημαντικό, ξέρει ότι είναι Κυρίαρχος και κατέχει την εξουσία, οπότε θεωρεί περιττό να την προβάλει αφού μπορεί και την ασκεί.
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μια ερωτηση σχετικη :
    Μπορει εκεινος , κυριαρχος να ρευστοποιειται κατω απο 10 τσαντες ψωνια απο το σουπερ μαρκετ και εκεινη , υποτακτικη, να βασταει μοναχα την τσαντα της στην οποια να ψαχνει να βρει το τελευταιο 5λεπτο τα κλειδια του αυτοκινητου ? .....
    Περι συμβολισμων δηλαδη ......
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο..

    Ανάλογα το super market..Στο Delicatessen ή στο Βασιλόπουλο,επιβάλλεται μια τέτοια glamourα΄τη σκηνή..Στο Dia η σκλάβα θα πήγαινε μόνη της.Στο lidl θα έστελνε τη σκλάβα της.
    Μήπως αυτοπαγιδεύομαι σε κάποια σκοτεινή συνομωσία;



    Υποκλίνομαι  
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    Ο τροπος ζωης του Κυριαρχου ειναι και συμβολισμός για την υποτακτική του. Το πως σκεφτεται, αποφασίζει, οργανωνει τη ζωή του, επιβαλλει τα θέλω του, τιμωρει τις ανοησιες..απλα πραγματα δηλαδη αλλα τοσο σημαντικά για το άμεσο περιβαλλον του..
    Για σουπερ-μαρκετ τωρα..μα δεν πηγαινει ποτε, εκτος αν θέλει να παρει κατι προσωπικά για αυτόν η από καυλα γιατι έτυχε. Φανταζομαι οτι δεν έχετε δει Κυριαρχο να κανει δουλειες στο σπιτι (δεν εννοω υπαρχουσης της σκλαβας αλλα και συμβατικης γκόμενας)..εξαιρεση αν μενει μονος του..
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο συμβολισμός στον Κυρίαρχο..

    Επαναφέρω το παλιότερο θέμα μου.Θα ήθελα να δω νέες απαντήσεις..
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Αυτό που λαβαίνω από τον Κυρίαρχο δεν το μετατρέπω σε κάτι άλλο μέσω συμβολισμών. Δέχομαι τον λόγο Του και ότι άλλο μου προσφέρει @ face value.

    Assuming is not allowed άλλωστε  
     
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Δεν ξέρω εάν είμαι εκτός θέματος γιατί βιάζομαι αλλά εμένα μου αρκεί να μου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, να μου φοράει το παλτό μου όταν φε΄γουμε από κάπου, να σκύβει να μου φοράει τις μπότες ή τα παπούτσια μου, να χαμηλώνει το βλέμμα όταν τον επιπλήττω.
    Αυτά τα ολίγα