Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο φάλαγγας (δεν είναι η φάλαγγα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Angel, στις 28 Ιουλίου 2005.

  1. Angel

    Angel New Member

    bastinado

    καλησπέρα κι απο μενα που ειμαι νέος εδώ. θα ηθελα να μαθω τις αποψεις και τις εμπιρίες γυρο απο το bastinado ή φαλαγγα (που εμενα τουλαχιστον αρεσει πολυ) ειδηκα απο female slaves ή mistress κυριος σε female slaves
     
  2. Sir_Phobe

    Sir_Phobe New Member

    Τι γνώμη έχετε για τον φάλαγγα?
    Είναι ένα παλιό βασανιστήριο ευρέως διαδεδομένο στις φυλακές του 70-80.
    Ο τροπος εφαρμογής του ήταν απλός.Ο κρατούμενος δενονταν κρεμασμένος ανάποδα σε ένα πασσαλο έτσι ώστε οι πατούσες του να είναι διαθέσιμες για χτυπήματα. Στην συνέχεια χτυπούσαν τα πόδια με βρεγμένες σανίδες με η με βέργες. Μετά τα πρώτα 10-20 χτυπήματα τα πόδια πρήζονται και ο πόνος είναι αφόρητος.Μετά από αρκετά χτυπήματα κατέβαζαν τους κρατούμενους.Τους έβαζαν να κάνουν βόλτες γύρω από ένα πάγκο για ένα λεπτό και μετά ξανά.Το βασανιστήριο αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια σημάδια ίσως και προβλήματα στο περπάτημα.

    Το δοκίμασα σε μια Slave μου. Με τον εξής τρόπο.

    Την κρέμασα από τα πόδια αλλά έδεσα και τα χέρια της στο πάγκο που ήταν δεμένη. Στην συνέχεια έβαλα ένα δονητή στον κόλπο της και ένα βρεγμένο πανί στο στόμα της (για να αποφύγω της φωνές). Μετά από μερικά χτυπήματα άρχισε ο πόνος.Όταν άρχισε να πονάει υπερβολικά την άφησα να περπατήσει.Και μετά ξανά δέσιμο.Στην στάση αυτή το συνδύασα με διεισδυση για να γίνει πιο ερεθιστικό για αυτήν.Μας άρεσε και τους δύο όμως εδω και δύο βδομάδες οι πατούσες είναι πρησμένες ξεφλουδίζονται και κουτσαίνει. Θέλει να το ξαναδοκιμάσουμε αλλά δεν θέλω να προκαλέσω μόνιμες βλάβες.

    Υπάρχει κάποιες που να ξέρει κάτι πάνω στο θέμα.Η σε κάτι παρόμοιο έτσι ώστε να αποφύγουμε τα μακροχρόνια προβλήματα. Κάποια αλοιφή η κάτι τέτοιο.
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Η πατουσα ειναι ευαισθητη περιοχη και καλο θα ηταν να χρησιμοποιειται μια λεπτη βιτσα η μαστιγιο.... βαρια paddles κλπ δεν ειναι οτι καλυτερο.
    Ο σκοπος στο bastinado ειναι μεν ο οξυς πονος αλλά δεν συνισταται να πληγωνεται η περιοχη και θελει προσοχη γιατι το ποδι αποτελειται απο μικρα κοκκαλα αρκετα ευθραστα όπως και πολλες νευρικες αποληξεις. Αποφυγεται επισης δυνατα χτυπηματα σε δακτυλα και αστραγαλους.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια αλοιφή, ακολούθησε τις συμβουλές της carissa και μην χρησιμοποιείς βαρειά εργαλεία, όπως αναφέρω και στο σχετικό thread.

    Βάζε της πάγο (έπρεπε να είχε γίνει ήδη) και αν συνεχίσουν να είναι πρισμένα επισκευθείτε κάποιον ορθοπεδικό ή φυσιοθεραπευτή
     
  5. eLecTroBoy

    eLecTroBoy New Member

    Έλεοοοοοοοοοοοοοοος , Δημοκρατία έχουμε..........

    Λοιπόν άσε τα πέλματα της ήσυχα για αρκετό καιρό να μην πάθει καμιά παράλυση.

    Το βασανηστήριο γινόταν με το 8ύμα οριζόντια δεμένο με λουριά πάνς σε ξύλινη σανίδα.Τα πόδια περίσεβαν κ χτυπουσαν την κα΄μαρα του πέλματος με γκλόπ ξύλινο το οποίο στο εσωτερικό του είχε ράβδο απο μόλυβδο για να είναι βαρύ.

    Η τιμωρία ήταν πολύωρη κ άλλαζε ο βασανιστής.

    Το μαρτύριο ξέφευγε απο το επίπεδο του πόνου γιατί αδρανοποιούνταν οι απολήξεις των νευρων κ περνούσε στο ψυχολογικό,με το θύμα να κάνει σπασμούς απο άγχος , φόβο , κ κρίση τρέλλας.

    Ενδιαφέρον ε??????

    Λοιπόν ,βρείτε με την σύντροφό σου μια στάση άνετη με πόδια κ ίσως χέρια ακινητοποιημένα, κ επιπλέον να μπορεί σε κοιτάζει....

    Φτιάξε διάφορες βίτσες, όχι βαριές. Καλό δέντρο είναι η μουρνιά κ η λεύκα.
    Βγάλε τη φλούδα κ λείανε το ξύλο να μην μείνουν ακίδες κ έχετε άλλα προβλήματα

    Καλη διασκέδαση....... 
     
  6. gallant

    gallant Guest

    Για την ακρίβεια χρησιμοποιούσαν σιδερένιους λοστούς η γκλομπ και είχαν εναν ντενεκέ με νερό δίπλα στο θύμα. Κάθε τόσο άδειαζαν λίγο νερο στα πόδια του και ουσιαστηκα ο χρόνος μετρούσε με τον ντενεκέ (ο τάδε άντεξε χ ντενεκέδες). Η χειρότερη εκδοχή ήταν όταν το θύμα φόραγε τα παπούτσια του γιατί το πόδι πρηζόταν μέσα σε αυτό και ο πόνος ήταν αφόρητος. Το αστείο αυτό μπορεί να προκαλέσει από μόνιμες βλάβες μέχρι και γάγγραινα όποτε θα έλεγα ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή. Το να κουτσαίνει κανείς απο αυτό και να ξεφλουδίζουν τα πόδια είναι μάλλον ανησυχιτικό σύμπτωμα και θα σας συμβούλευα να το κοιτάξει ένας ορθοπεδικός.
     
  7. serr

    serr Regular Member

    Πονάει πολύ. Αλλά αν θέλει κάποιος/α να το κάνει μετά τα χτυπήματα να περπατήσει σε πάτωμα που έχουμε ρίξει πριν νερό. Βοηθάει τουλάχιστον στο ότι δεν μένει κανένα σημάδι αν όχι σε τίποτε άλλο.
     
  8. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Και εγώ υπέρ μιας βίτσας η λεπτού προιοντος, αλλά μέχρι να αρχίσει ο πόνος. Μετά δεν το έχω παρατραβήξει, ούτε σκοπεύω (προς το παρον   )
    διότι προτιμώ ανα πάσα στιγμή η δούλα να μπορεί να περπατήσει. Ακούγεται απλό, αλλά με υποχρεώσεις, τρεχάματα κτλ. δύσκολο να έχω τον φόβο της προσορινής έστω αναπηρίας σε οποιαδήποτε μορφή. Να το θέσω αλλιώς, αν δεν μπορούσε να περπατήσει για ένα διάστημα η σκλάβα θα είχα και εγώ αόρατα δεσμά.
     
  9. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

  10. str8_bdsm

    str8_bdsm New Member

    Re: bastinado

    Προσωπικά επειδή το έχω κάνει με μια πρώην κοπέλα μου (για την ακρίβεια μου το έκανε αυτή) αν γίνει σε λογικά πλαίσια είναι αρκετά απολαυστικό, φτάνει να μην υπερβάλλει κανείς γιατί οι πατούσες είναι ευαίσθητη περιοχή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.
     
  11. zoiros

    zoiros New Member

    Re: bastinado

    Εδω βρισκει εφαρμογη πληρη ο κανονας

    step by step

    2-3 γερα χτυπηματα μετα περπαταμε ναι το κσανασκεφτομαστε

    παντως σαφως ειναι στα επικινδυνα παιγνιδια
     
  12. Nino_athens

    Nino_athens Guest

    to xerw..einai ligo varvaro. alla exei kanei kammia h kaneis? h exoun kanei se kapoion h kapoia?
    poia ergaleia einai ta agapimena sas?
     
    Last edited by a moderator: 15 Νοεμβρίου 2007