Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 17 Ιανουαρίου 2008.

  1. Eri

    Eri

    Τοτε ειμαι τυχερη που εγω εχω βρει καποιους που ξεμειναν...Για τους υπολοιπους δε με νοιαζει.....
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εισαι παρα πολυ τυχερη.Γιατι στο ρητο αν θες να δεις πραγματικα ποιος ειναι φιλος σου,δανεισε του χρηματα ή δωσε του εξουσια προστεθηκε αλλη μια παραμετρος.Βαλε μια γυναικα να του κανει πουτανα την ζωη να δεις πως γυρναει εναντιον σου.Πραγματικα απογοητευτηκα απιστευτα σημερα...Κριμα.

    Οσον αφορα στο πες μου που εισαι τωρα και τι κανεις τελος Demoness,με αφηνει παγερα αδιαφορο για ατομα τα οποια δεν εκτιμουν πραγματα.Funny ατακα,αλλα δυστυχως αυτη την ωρα το μονο που εχω μεσα μου ειναι πικρα για την αχαριστια.
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2008
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Για να επανέλθουμε στο θέμα του Ιncomplete..

    Θα σου πρότεινα να τον κρατήσεις ως 2ο..
    Δουλειές κάνει.. χαρούμενος γενικά είναι.. δεν είναι κακο αυτο απο μόνο του... κοινωνικότατος είναι..
    Εχε τον εκει γυρω να τριγυριζει κ να ζουζουνιζει σφουγαριζοντας κ πλένοντας..
    θελεις τσιγαρα το βραδυ.. που να τρέχεις..


    Για "επίσημο" μπορείς να έχεις άλλον που να σε καλύπτει σε περισσότερα..
    Εκτός αν εισαι μονογαμικός.. τότε τον αφηνεις..
     
  4. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Ένα από τα πράγματα που δεν αντέχω...χαζοχαρούμενα άτομα που δίνουν δικαιώματα για την προσωπική μου ζωή... παρλαπίπες λαλίστατους που μετά το ποπ δεν έχουν στοπ...
    Εγώ θα τον έκανα "πακέτο" και θα τον έστελνα συστημένο στο σπίτι του, και να μου άρεσε αρχικά πιστεύω ότι θα με είχε ξενερώσει τόσο που δεν θα μετρούσε η πρώτη εντύπωση...
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Χρήσιμο  

    Υπάρχουν ανάλογα παραδείγματα από μέρους Σας;
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος


    Βεβαιως..
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Αν και δε διευκρίνισα πως η ερώτηση για τα παραδείγματα ήταν γενική(Ινκομπλιτ γαρ) θα ήθελες να τη μοιραστείς μαζί μας;Αυτό το κομμάτι των υποταχτικών πέρα από μια φαινομενική γραφικότητα θεωρώ πως έχει να μας πει κάτι..Τι;Έχω κάτι στο μυαλό μου πχ από τη φίλη Mpslave..Λοιπόν; 
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Στην περιπτωση του δικού σου, δεν καταλαβα ποσο συνειδητα υπο ειναι.. αν συνειδητοποιει δηλαδη οτι ειναι υπο.. κ οχι ενα χαρουμενο βολικο αγορακι ..

    Αν θα ηθελες να μου διευκρινησεις αυτο πλιζ πρωτα..
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Ας πούμε πως είναι συνηδειτοποιεί το "υπό" του ,αλλά όχι στα όρια που δίνουμε εδώ μέσα..Είναι ένα κομμάτι πηλού που όσο και να το πλάσεις ,δεν ξέρεις αν φουσκώσει ή ραγίσει.Γιατί;Γιατί είναι και πιτσιρίκι που θπελει τσάρκες και επιβεβαίωση..Αυτά με την περίπτωση μου..Με τη δική σου;
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Να ξεκαθαρισω κ να υπενθυμισω οτι δεν ειμαι μιστρες..
    Δεν με αφορα η εκπαιδευση, με αφορα η ενημερωση των υπο για την καθαρα προσωπικη μου ευχαριστηση.. οποτε.. δεν τιμωρω προς χαρη διαπαιδαγωγησεως.. Δεν φτιάχνω σωστους η οχι υπο.. προτιμω τους ηδη φτιαγμενους   το βρισκω πιο ξεκουραστο..
    Η τιμωρια ειναι το τελος..
    Αυτα ειναι γνωστα στους εμπλεκομενους με μενα υπο..
    Η εισαγωγη ηταν για να ξεκαθαρισω οτι ισως δεν εμπιπτει το δικο μου παραδειγμα στην δικη σου περιπτωση..
    Το δικο μου παραδειγμα αφορα υπο ο οποιος δηλωνε οτι ηθελε την απολυτη υποταγη κλπ σχετικα.. η δε συμπεριφορα.. θυμιζε καπως τον δικο σου.. (αν κ ηταν πολυ μεγαλυτερος σε ηλικια ) μια χαρα, μια ανεμελια, ενα κεφι βρε αδελφε κ 2 λαλουν κ 3 χορευουν παρα διπλα..
    Αρκετα εκνευριστικος ωρες ωρες.. να τον κοιτας κ να αναρωτιεσαι.. τωρα και 100 να του εδινα (που δεν κανω κ τετοια) θα καταλαβαινε γιατι τις πηρε ή ανωφελο θα ηταν? καταληγεις στο 2ο συνηθως, ισως κ επειδη ξερεις οτι δεν θα το κρατησεις πολυ το κελεπουρι αυτο, ωστε να μπεις σε τετοιες διαδικασιες..
    Αυτο ομως το αλεγκρο στοιχειο που σφιζει απο θετικοτητα, χαρα (ανευ λόγου), κ ανεμελια.. σε ευχαριστει κ σου μεταφερει μερος της ενεργειας αυτης..
    τον σταματησα συντομα αν κ θα μπορουσα να τον κρατησω ως τονωτικη ενεση σε μερες που δεν εχω κεφια πχ.. ειχε ενα ρισκο ομως.. να το μαθει ο κοσμος ολος..
    Σχόλια..
    Η χαρα θεωρω, ποτε δεν ειναι ανευ λόγου.. η γατα που ικανοποιημενη γλυφει τα μουστακια της.. ηπιε το γαλα.. πιστευω πως ενα λανθανον (ή οχι), τοπιγκ φρομ δε μποτομ ασυνειδητο ίσως, καθοριζει αυτη την συμπεριφορα, λειτουργουν για αυτους κ την ικανοποιηση τους.. εχουν ενα κυριαρχο που τους κανει τα γουστα..
    Αυτη ειναι η μια αποψη
    Μια άλλη που ισως ταιριαζε περισοτερο στην δικη σου περιπτωση κ λόγου του μικρου της ηλικιας μεν, καταλληλης για εκπαιδευση ομως και εφοσον θεωρεις οτι ειναι πηλος.. το αν θα σπασει η οχι αφορα αποκλειστικα κ μονο το ποσο κ πως εσυ θα ασχοληθεις μαζι του..
    Αν αντεχουν τα νευρα σου κ θελεις δοκιμασε το.. βεβαια τα ιστορικα κενα.. χμμ.. θα σε δυσκολεψουν λίγο.. ή θα σε διασκεδασουν

    Δεν ξερω κατα ποσο σε καλυψα..
     
    Last edited: 19 Ιανουαρίου 2008
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ο χαζοχαρούμενος σκλάβος

    Συμφωνώ ,αλλά δεν είναι το απόλυτο...Ο ιδανικότερος Αφέντης ή Κυριαρχικός δε θα μπορούσε να δομήσει έναν υποτακτικής φύσης,ο οποίος ενδιαφέρεται για το έξω- παρά για το έσω του,όπως υποτίθεται πως συμβαίνει με την πλειοψηφεία των υποτακτικών εδώ μέσα..Το να εισάγεις τον κάθε Απόστολο στον πιο στεγανοποιημένο κόσμο του BDSM είναι εύκολο,το να τον κρατήσεις ένα διάστημα είναι ακόμα πιο εύκολο,το να τον μυήσεις ουσιαστικά όμως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.Και γιατί;Για΄τι οι προτεραιότητες είναι ισχυρές και όσο και να τις αλλάξεις δε θα επιφέρεις ριζική αλλαγή.Θα επανέλθουν και θα φύγει..και τι μένει;Να πας λίγο με τα νερά του..αν πας λίγο με τα νερά του όμως,μπαίνει απλά σε ένα πιο στερεότυπο BDSM role game..Οπότε παραμερίζεις τις δικές Σου προτεραιότητες..Το παιχνίδι έχει χαθεί λοιπόν..
     
  12. footseeker

    footseeker New Member

    Του εχεις πει οτι αυτη η χαζοχαρουμενη συμπεριφορα του σε ενοχλεί?, οτι πρεπει να ειναι πιο "σοβαρος" οταν ειστε εξω? Συζητηστε το και καποια ακρη θα βγει, πιστευω. Συμφωνω οτι ετσι πρεπει να ειναι ο χαρακτήρας του και ναι θα με εκανε και μενα να αισθανομαι αβολα/ρεζιλι αν εκανε τετοια πραματα δημοσια. Κατα τι μου γνωμη μου φαινεται οτι "ζει σε ενα δικο του κοσμο" στον οποιο ειναι πολυ ευτυχισμενος, και απλα αυτη την ευτυχια-διαθεση για να προσφερει, την αφηνει να βγαινει διαχυτη προς τα εξω. Σε καμια περιπτωση μην "τον κρατησεις" μονο αν ειναι για να σου κανει τις δουλειες ....