Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέθανε μυστηριωδώς ο David Carradine - Εσφαλμένη ερωτική πρακτική ή Αυτοκτονια ??

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 5 Ιουνίου 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ο θρυλικός πρωταγωνιστής της σειράς "Κουνγκ-Φου", Ντέιβιντ Κάρανταϊν (David Carradine) βρέθηκε νεκρός χτες, Πέμπτη, 4 Ιουνίου, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Μπανγκόκ, ενώ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο θάνατός του να προήλθε από εσφαλμένη ερωτική πρακτική.

     

    Τον νεκρό Κάρανταϊν ανακάλυψε μια από τις καθαρίστριες, να κρέμεται γυμνός μ΄ ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό και τα γεννητικά του όργανα μέσα στην ντουλάπα.

    Ο Κάρανταϊν στο ρόλο του σάολινγκ
    μοναχού, που τον έκανε διάσημο.Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο 72χρονος ηθοποιός κρεμάστηκε, χρησιμοποιώντας τα κορδόνια από τις κουρτίνες στο δωμάτιο του: "Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για θάνατο από αυνανισμό", είπε.

    "Υπήρχε ένα σχοινί τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα γύρω από τα γεννητικά του όργανα και τα δύο σχοινιά ήταν δεμένα μεταξύ τους και κρέμονταν από την ντουλάπα. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για αυτοκτονία", συνέχισε ο αστυνομικός.

    Ο σταρ του "Kill Bill" βρίσκονταν στην ταϊλανδική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας "Strectch".

    Τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας, αποδίδουν τον θάνατο σε ασφυξία, ενώ το σώμα του δεν φέρει σημάδια πάλης, μώλωπες ή άλλες κακώσεις, αποκάλυψε στο γαλλικό πρακτορείο εργαζόμενος του νοσοκομείου που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

    "Πέθανε από αιφνίδια έλλειψη οξυγόνου. Οι ιατροδικαστές ελέγχουν δείγματα από τα νύχια και από ιστούς του για να διασταυρώσουν αν το DNA ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σκοινί", είπε ο υπάλληλος. Αν τα DNA ταιριάζουν μεταξύ τους, τότε σημαίνει ότι ο Κάρανταϊν έδεσε μόνος του τα σκοινιά.

    Τα πλήρη αποτελέσματα της νεκροψίας θα ανακοινωθούν αύριο, όταν θα ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

    Η αστυνομία ανέκρινε μέλη της παραγωγής της ταινίας όπου έπαιζε ο Κάρανταϊν, τα οποία είπαν ότι ο ηθοποιός "έπινε μπύρα από το πρωί μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας". Οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στον διάδρομο του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου έμενε ο σταρ του "Κουνγκ Φου", δείχνουν ότι κανείς δεν μπήκε στο δωμάτιο, το οποίο ήταν κλειδωμένο από μέσα.

    Ο μπάρμαν του ξενοδοχείου είπε ότι ο Κάρανταϊν ήπιε ένα διπλό μπράντι πριν αποσυρθεί στις 10:30 το ίδιο βράδυ.

    Ο παραγωγός της ταινίας "Stretch", είπε ότι στα γυρίσματα χρειάζονταν μόνο τρεις μέρες ακόμα για να ολοκληρωθούν.

    Ο Κάρανταϊν γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1936 και μπήκε στο χώρο του θεάματος από τα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Ο ρόλος που στιγμάτισε ήταν αυτός του φυγάδα σάολιν μοναχού, Κουάι Τσναγκ Κάινι, στο τηλεοπτικό σίριαλ "Κουνγκ Φου" τη δεκαετία του 1970, αν και είχε υποδυθεί μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

    Το 1976 έπαιξε τον θρυλικό τραγουδιστή της φολκ, Γούντι Γκάθρι, στην ταινία "Bound for Glory", ενώ είχε επιλεγεί από τον Ίνγκμαρ Μπέργκμαν για τον ρόλο ενός περιπλανόμενου άνεργου αμερικανο-εβραίου, στο "Αυγό του Φιδιού".

    Στις επόμενες δεκαετίες ο Κάρανταϊν συνέχισε να δουλεύει, αλλά δεν κατάφερε να βρει την επιτυχία παρά μόνο σε ταινίες Β' διαλογής, καθώς είχε μπλέξει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

    Στη δεκαετία του 1990, επανήλθε στον ρόλο του σάολιν μοναχού που τον καθιέρωσε, στην επανέκδοση του σίριαλ, "Κουνγκ Φου: Ο Θρύλος Συνεχίζεται", το οποίο παίχθηκε στην Αμερική σε εξήντα επεισόδια.

    Το 2002 ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο (Quetin Tarantino) και θιασώτης των ταινιών Β' διαλογής του Κάρανταϊν, τον κάλεσε να παίξει τον κεντρικό χαρακτήρα στις ταινίες δράσης "Kill Bill" που παίχτηκαν την ίδια σεζόν. Ο ρόλος του σ' αυτές τις δύο ταίνίες εξασφάλισε στον Κάρανταϊν την τέταρτη υποψηφιότητά του για "Χρυσή Σφαίρα".

    Η αναπάντεχη απώλεια του Καραντάϊν που βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα της καινούργια του ταινίας " Streth", βύθισε σε πένθος το Χόλιγουντ. Την λύπη τους εξέφρασαν συνάδερφοι και σημαντικοί σκηνοθέτες όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Μάρτιν Σκορτσέζε (Martin Scorcese) με τον οποίο επίσης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν:

    "Είμαι γεμάτος ωραίες αναμνήσεις από την ταινία 'Boxcar Bertha', που κάναμε μαζί πριν από 37 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του μ΄ έχει συγκλονίσει", δήλωσε ο Μάρτιν Σκορτζέζε.

    Οι περισσότεροι που τον γνώριζαν καλά επιμένουν ότι ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε! "Είμαι σίγουρη εκατό τοις εκατό. Ποτέ δεν θα έβαζε μόνος τέλος στην ζωή του. Ήταν γεμάτος ζωντάνια", είπε με βεβαιότητα για τον σταρ του "Κιλ-Μπιλ" η μάνατζερ του, Τίφανυ Σμιθ (Tiffany Smith).

    "Περιμένουμε να τελειώσουν οι έρευνες για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη". Συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή στο Κιλ- Μπιλ είναι και η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman).

    Όπως είναι επόμενο, οι μυστήριες συνθήκες θανάτου του αγαπητού ηθοποιού έχουν αναστατώσει και την οικογένεια και τους φίλους του, που θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια το συντομότερο.

    Από την πλευρά της η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα ο Κάρανταϊν να πέθανε στην προσπάθεια του να αυτό-ικανοποιηθεί σεξουαλικά: "Το μόνο σίγουρο είναι στην υπόθεση δεν εμπλέκεται άλλο πρόσωπο. Οι έρευνες απέδειξαν ότι κανείς δεν μπήκε στο δωμάτιο του, αφού όλα ήταν τακτοποιημένα και δεν υπήρχαν ίχνη κλοπής. Ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μπροστά από το κρεβάτι και δεν ταιριάζει με του ηθοποιού, δεν φαίνεται να σχετίζεται με το μυστηριώδη θάνατο του".

    Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραμονής του στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας. έμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο "Swissitel Nai Lert Park", το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Αγγλική πρεσβεία στην Μπανγκόγκ και σε ένα δημοφιλή ναό αφιερωμένο στη λατρεία του πέους.

    Κάθε χρόνο άνθρωποι από όλο τον κόσμο με προβλήματα γονιμότητας επισκέπτονται τον ναό κρατώντας φαλλούς διαφόρων ειδών και μεγεθών, με την ελπίδα ότι η θεά της γονιμότητας θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

    Ο διευθυντής του ξενοδοχείου είπε ότι ο Καραντάϊν έκανε τσεκ-ιν στις 31 Μαΐου και ο ίδιος τον είδε για τελευταία φορά στις 3 Ιουνίου: "Ήταν ευδιάθετος , ιδιαίτερα φιλικός και επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους θαμώνες του μπαρ, παίζοντας πιάνο".

    Ο Καραντάϊν είχε παντρευτεί πέντε φορές και είχε αποκτήσει δύο κόρες. Ο πέμπτος του γάμος με την Άνι Μπάιρμαν, (Annie Bierman) έγινε το 2004.

    womenonly.gr - Πέθανε μυστηριωδώς ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν - right now , γεγονοτα
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Πέθανε μυστηριωδώς ο David Carradine - Εσφαλμένη ερωτική πρακτική ή Αυτοκτο

    Άντε..ζωή σε μας...
     
  3. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Σιγα -σιγα αρχιζουν να πεθενουν ενας-ενας οι ηρωες τις νιοτης μας.Αυτο αραγε τι να σημαινη?? οτι γερναμε??
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Πέθανε μυστηριωδώς ο David Carradine - Εσφαλμένη ερωτική πρακτική ή Αυτοκτο

    Η Ούμα Θέρμαν τον έφαγε.
     
  5. Tι να πει κανείς, αυτοερωτική ασφυξία στα γεράματα μαζί με τόσο αλκοόλ, ε, δεν είναι και ότι καλύτερο.
    Τουλάχιστον - αν είναι θάνατος από ατύχημα - θα πήγε με την γλύκα.

    (Η ειρωνία είναι ότι στην speedάτη τελευταία του ταινία Crank 2 υποδύεται έναν 100χρονο πορνοκινέζο που την πατάει με άλλου είδους "ερωτική παγίδα" - μια μαυρούκα)

    Υ.γ. Ωραίος και ο ρόλος που είχε στους Βόρειους και Νότιους πέρα από το Κυng Fu (την σειρά)



    (εδώ σε σκηνή της τηλεταινίας Κung Fu - 1986 με τον άλλο συγχωρεμένο Brandon Lee - γιο του Βruce Lee)

    Ζωή σε λόγου μας
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.