Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίξιμο ρόλων στο D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ok, παίρνω την δική σου εκδοχή. Επειδή το φαινόμενο της διαφοράς της κυριαρχίας από την σεξουαλικότητα συχνά δεν είναι ευδιάκριτο, και χρειάζεται χρόνο και συγκινήσεις να δει εκείνη την διαφορά κανείς, έλα στα δικά σου λόγια. Είπες ή έγραψες ότι στο πρώτο σκέλος μιας συνεδρίας "τιμωρήσει" και στο δεύτερο "λέει". Επιπρόσθετα μια συνεδρία οποιουδήποτε χαρακτήρα δεν καθορίζει τον χαρακτήρα μιας D/s σχέσης, ακόμα και αν οι D/s ρόλοι των εμπλεκομένων έχουν καθοριστεί σε μια συνεδρίαση.

    Μια άλλη εκδοχή της διαφοράς μεταξύ κυριαρχίας και σεξουαλικότητας βρίσκεται στο ερώτημα αν κάποιον τον έχει πηδήξει η Μαρία δεν θα μπορεί να κυριαρχήσει στην Ελένη, και συνεπώς εκείνον το κάποιον θα πρέπει να τον πηδάει όλος ο καυλωμένος πληθυσμός για να μην λέγεται switch και να λέγεται bottom, και το αντίστροφο? Τα αχνάρια εύρεσης και διάκρισης της κυριαρχίας δια μέσου της σεξουαλικής συμπεριφοράς ενός, περισσότερο καταπιέζουν παρά απελευθερώνουν.

    Λαμβάνω ένα τυχαίο δημόσιο πρόσωπο για χάριν παραδείγματος, και μόνο γιατί προσπαθώ να απαντήσω στο ερώτημά σου με τον πιο απλό τρόπο, έτσι ώστε διαλογιστείς εκείνα που συζητάμε, και παρόλο που θεωρώ άνανδρο να σχολιάζω κάποιον τρίτο πρόσωπο εν απουσία και εν αγνοία του. Στην περίπτωση του διάσημου μόδιστρου Γαβαλά που όλοι έχουμε δει από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης ότι ο εν λόγο κύριος είναι μια "εγωκεντρική ύπαρξη" με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Ποιος θα ήταν ο κυρίαρχος ανάμεσα σε μια D/s σχέση? Ο Γαβαλάς πέταγε στους ερωτικούς του συντρόφους ένα κώλο αντί το πέος του (που δεν το γνωρίζουμε και αυτό). Θα ήταν κυρίαρχοι οι σύντροφοί του και θα καθόριζαν την ζωή του όπως εκείνοι την είχαν φανταστεί, έχοντας σαν μόνη δύναμη στα χέρια τους το πάθος του μόδιστρου για "περίεργες συμπτύξεις και σεξουαλικές συμπεριφορές", ή θα ήταν κυρίαρχος στις σχέσεις του ο μόδιστρος με περισσότερες δυνάμεις στα χέρια του. Παραλλαγές του παραδείγματος υπάρχουν πολλές, η σχέση μπορεί να αφορούσε ένα μόδιστρο με έναν άλλο μόδιστρο οποιασδήποτε σεξουαλικής συμπεριφοράς κλπ, αλλά όχι οποιασδήποτε ισχύς. Κάθε ισχύ αποτελείται από μια δύναμη ή από ένα συνονθύλευμα δυνάμεων. Μια δύναμη συντελείται από τα συσσωρευμένα συστατικά σε μια εστία ή ένα σύνολο ή έναν οργανισμό. Αν τα ίδια συστατικά χρειαστεί κάποιος άλλος οργανισμός για να ολοκληρωθεί ως δύναμη αλλά δεν τα έχει, τότε αποτελεί, εκτελεί και λαμβάνει υποτακτικό χαρακτήρα στις σχέσης του, είτε πηδάει είτε πηδιέται. Αν κάποιος θέλει να πηδήξει η να πηδηχτεί τότε καλό θα είναι να έχει την δύναμη να κυριαρχήσει τουλάχιστον των επιθυμιών του. Όπως έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο άρθρο του παρόντος νήματος είναι φυσικό οι ρόλοι σε μια D/s σχέση να αλλάζουν ανάλογα με τις δυνάμεις επιθυμιών αφού οι ρόλοι έχουν καθοριστεί και απαρτίζουν BDSM συνεδρία. Διαφορετικά οι συνεδρίες αποκτούν kinky play ( εντονότερη και όχι εντονότατη σεξουαλική συμπεριφορά ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης ) χαρακτήρα με στοιχεία αναψυχής και όχι προσωπικής αναδόμησης.
     
  2. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας,αλλά έχουμε βασικές διαφορές σχετικά με τις D/s σχέσεις και την σεξουαλικότητα των εμπλεκομένων σε αυτές.
    Κατά τα υπόλοιπα για τον καθένα <<περί ορέξεως κολοκυθόπιτα>>.
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Δεν κάνει τίποτα, αντίθετα υπήρξε θέμα διαλόγου. Δεν υπάρχουν μπερδεμένες, ούτε διαφορετικές απόψεις όταν βάλουμε στην μια πάντα το γένος ενός ατόμου και στην άλλη τις εξουσίες του. Αν δεν γινόταν ο διαχωρισμός τότε θα είμαστε στο σημείο που ένα αρσενικό θα ήταν κυριαρχικό, και ένα θηλυκό θα ήταν υποτακτικό. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ένα κυριαρχικό έχει ή ασκεί τις εξουσίες που είτε εκείνες τις εξουσίες του έχουν απονεμηθεί από το υποτακτικό, είτε τις έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του έναντι ενός υποτακτικού. Αν συνδέσαμε τα γένη με τις εξουσίες, (συνεπώς κυριαρχία) τότε πως θα χαρακτηριζόταν το πέος ενός υποτακτικού ατόμου μέσα βαθιά στο αιδοίο ενός κυριαρχικού ατόμου? Η Κυρία του θα ήταν υποτακτικής φύσης? Ο χρόνος θα δείξει. Καλά να περνάς.
     
  4. agent!

    agent! Regular Member

    Ενας καλός σουιτς μπορεί να ειναι και πολύ καλός ηθοποιός! Και το αντίστροφο. Προσωπικα σαν υποτακτικός θα μπορουσα να παιξω ανετα το ρολο του Κ. Μπορει να μην παιρνω ευχαριστηση απο αυτο αλλα οταν δίνω ευχαρίστηση στον ανθρωπο μου..νιωθω ομορφα. Οταν υπαρχει θέληση, ολα γινονται. Επισης κάντε μαθηματα υποκριτικης, ισως βοηθησει  
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα ήθελα να παίξω δραματικό ρόλο.  
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Φαντάζομαι δεν αναφέρεστε σε D/s αλλά σε οπερέτα.  
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δεν μπερδεύεται πουθενά ο άνθρωπος, απλά είναι κάποια πράγματα που τον ξενερώνουν.
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    έχοντας κάνει αυτό ακριβώς για χρόνια μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος ότι δεν δουλεύει. τουλάχιστον όχι για παραπάνω από ένα μικρό διάστημα. μετά από λίγο αρχίζει από μέσα να κλωτσάει και να σου φταίνε όλα. αν είσαι όντως υ.
     
  9. agent!

    agent! Regular Member

    Αναφερομαι σε σουιτς ζευγαρια με φαντασια  
     
  10. agent!

    agent! Regular Member

    Αν λειτουργείς μετα απο Κ στο φυσικο σου που ειναι υποτακτικος.. δε θα "σκάσεις" ποτέ  
     
  11. agent!

    agent! Regular Member

    Σ'ωραίια  
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Οτιδηποτε ψευτικο, σκαει.
    Με η χωρις νομπελ.