Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παστίτσιο ,σύνταξη και αυγά απ το χωριό . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2018.

  1. Κατά καιρούς έχουν συζητηθεί πολλά θέματα σχετικά με το βδσμ στο οικογενειακό περιβάλλον . Σε ένα περιβάλλον Όχι αποστειρωμένο η απομονωμένο αλλά σε μια καθημερινότητά με ρουτίνα με προβλήματα δουλειές αφεντικά παιδιά συζύγους και αδιακριτους γείτονες . . Πολλοί αφελείς άσχετοι είπαν ότι ένα τέτοιο 24/7 δεν είναι εφικτό . Άλλοι ονειροπαρμενοι διαφώνησαν και υπερασπίστηκαν τις σχέσεις ασυμμετρίας στον οικογενειακό οίκο ως κάτι που το έχουν ζήσει και μπορεί να συμβεί αβίαστα . .Αυτό που ποτέ όμως δεν συζητήθηκε είναι μια ασύμμετρη σχέση με . . Την πεθερά του καπα να ζει στο ίδιο σπίτι . .
    Πάμε λοιπόν να δούμε την ιστορία να εξελίσσεται . . Ο κάπα της ιστορίας μας , ας τον πούμε Μπάμπη , ζει με την γυναικοσούμπα του , τα τρία παιδιά του και την πεθερά του σε ένα μικρό διαμέρισμα της Καλλιθέας.
    Μη μπορώντας να κυριαρχήσει όπως θα ήθελε στην καθημερινότητά του ο Μπάμπης εφευρίσκει μικρά καθημερινά τιπς για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του . Δένει τα κορδόνια της συζύγου του Αφού δεν μπορεί να δέσει εκείνη , χτυπάει τα χαλιά Αφού δεν μπορεί να "χτυπήσει " εκείνη , δίνει εντολές στον σκύλο του Αφού δεν μπορεί να δώσει εντολές σε εκείνη κτλ κτλ . Η πεθερά άγρυπνος φρουρός σε κάθε του κίνηση .
    Κάθε βδομάδα απαιτεί από εκείνον να την συνοδεύει μέχρι τη φιλη της την Μέλπω και να την περιμένει να πιουν καφέ και να συζητήσουν πόσο ανέβηκε το ζάχαρο ποιοι γνωστοί τους χώρισαν ή πέθαναν πόσο ακριβηνε το λάδι που βάζουν στο καντήλι και με ποιον τραβιέται τώρα η κόρη της Μαρίκας . Στην διαδρομή συνέχεια γκρινιάζει μια Γιατί είναι πολύ ανοιχτό το παράθυρο και θα πάθει ψύξη , μια Γιατί το έκλεισε και θα σκάσει ,μια Γιατί είναι πολύ δυνατή η μουσική και πονάνε τα αυτιά της μια Γιατί το παράχαμήλωσε και δεν μπορεί την βουβαμαρα ."Και μην τρέχεις τόσο ανακατεύομαι ,μην πας τόσο αργά μεσημεριασε , την τρύπα δεν την είδες ?μέσα κοντεψαμε να πέσουμε .πράσινο φανάρι δεν βλέπεις ? Ξεκίνα επιτέλους ..Πολύ νευρικά οδηγείς . Ούτε ο συγχωρεμένος ο Πολύκαρπος δεν οδηγούσε έτσι απότομα .. να ναι καλά η ψυχούλα του τον θυμήθηκα τώρα και συγκινήθηκα . ΠΡΌΣΕΧΕ ΚΌΚΚΙΝΟΟΟ. Καλά δεν βλέπεις μπροστά σου ? . .."

    Ο Μπάμπης της καρδιάς μας αδυνατεί Δυστυχώς να πατήσει πόδι καθώς η πεθερά πληρώνει το ενοίκιο καθότι άνεργος , του μαγειρεύει φανταστικό παστίτσιο και φέρνει φρέσκα αυγά απ την αδερφή της στο χωριό . . Ο Μπάμπης είναι σε δίλημμα . Δεν αντέχει άλλο τέτοια καταπίεση .Παστίτσιο , σύνταξη και αυγά από το χωριό ή ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ?
    Η απόφαση πιο δύσκολη από ποτέ . .σήμερα θα το ξεστομίσει . Η ώρα έφτασε .Την κοίτα στα μάτια και ανοίγει το στόμα γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά ."Μανούλα το παστίτσιο χθες ήταν υπέροχο . . Αύριο τι ώρα θελεις να πάμε στην κυραΜέλπω. . ?"
    Η κυριαρχία μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα . .
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Χαχαχαχαχαχα έκλαψα !
     
  3. Μην λες έκλαψες! θα με κάψεις !αφορμή ψάχνουν κάποιοι να μου το διαγράψουν ως οφ τόπικ
     
  4. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Χαχαχαχαχαχα οκ δεν έκλαψα τότε !
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    εδω τελειωσε γονατισα με συγκινησες βρε ατιμο  

    ΥΓ. και τωρα πες αληθεια οταν εγραψες για το παστιτσιο εμενα δεν σκεφτηκες ?  
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κερδισμένο τον βλέπω τον Μπάμπη Κ.
    Πήγε για μία και κατέληξε με δυό στο σπίτι,θα ήταν απ' αυτά τα 1+1 δώρο.

    Κι επειδή δε μ' αρέσουν τα δραματικά endings,θα δώσω ένα εναλλακτικό τέλος...
    Η συνέχεια της ιστορίας λοιπόν,είναι το υποχθόνιο χαμόγελο του Μπάμπη Κ.
    Η κυριαρχία δε περιμένει ποτέ.
    Θα υπάρχει μια συναινετική και μια μπόνους χειριστική.
    Θα έχει δυο να τον υπηρετούν και θα κρατήσει και τα αυγά του χωριού.Τι άλλο θέλει;
    Το πρώτο και κυριότερο task της πεθεράς θα είναι να μη μιλάει αν δε της δώσει το λόγο.Θα της το παρουσιάσει ως το "παιχνίδι της σιωπής".
     
    Last edited: 4 Ιουλίου 2018
  7. Dux

    Dux Regular Member

    Ώπα, ώπα... Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω το κείμενο σου και έχω φτάσει στο σημείο "ας τον πούμε Μπάμπη". Ο κάπα δεν είναι "ας τον πούμε", ΕΙΝΑΙ Μπάμπης!
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Τώρα που λέμε για τον Μπάμπη τον Κ θημηθηκα τον Μπάμπη τον φλου  

     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Εγώ πάλι θυμήθηκα το τραγούδι "johnny b".Μετά απ' αυτό πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική εκδοχή "Μπάμπη Κ" ,γιατί τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εξυμνούνται...
     
  10. Όταν έγραφα για τα φρέσκα αυγά
     
  11. Δεν ήταν δραματικό ending . . Απλή πραγματικότητα .
     
  12. Αγαπαμε Μπάμπηδες