Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί της γυναικείας "εκσπερμάτισης"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 4 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Έχουν ακουστεί αρκετά κατά καιρούς περί της γυναικείας εκσπερμάτισης (squirting κατά τον Αγγλικό όρο). Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα επιστημονικό κείμενο το οποίο ρίχνει μια αχτίδα φωτός και προσφέρει λι΄γη γνώση στους μη γνωρίζοντες. Σας το παραθέτω.

    "Σε αρκετές γυναίκες κατά τη διάρκεια του οργασμού εκκρίνεται ένα υγρό που τισ κάνει να νομίζουν ότι είναι ούρα, ακρίβώς γιατί "τρέχει" από την περιοχή της ουρήθρας και τους δίνει την αίσθηση της ούρησης.
    Στην πραγματικότητα όμως το έκκριμα αυτό ούτε ούρα είναι ούτε καμιά σχέση με την ουρήθρα έχει. Παράλληλα με την ουρήθρα υπάρχουν ορισμένοι αδένες (οι παρα-ουρηθραίοι αδένες ή αδένεσ του Skene) των οποίων τα εξωτερικά στόμιο βρίσκονται γύρω από το στόμιο της ουρήθρας. Από εκεί εκκρίνεται το υγρό της γυναικείας "εκσπερμάτισης". Για πολλού επιστήμονες οι αδένες αυτοί θεωρούνται ομόλογα όργανα με τον ανδρικό προστάτη."
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

  3. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Re: Απάντηση: Περί της γυναικείας "εκσπερμάτισης"




    Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Δεν περίμενα να μην υπάρχει άλλο σχετικό νήμα,απλά κατέθεσα και την δική μου πηγή.