Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιορισμός υπό σε συγκεκριμένο χώρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 7 Ιανουαρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μιλάμε πάντα για υποτακτικούς που εθελούσια έχουν παραδώσει την διαχείριση της ελευθερίας τους σε κάποιον .

    Ερώτημα προς υπό : Πως θα βλέπατε μία τέτοια εκδοχή . Κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο , στο υπόγειο , σ’ ένα χώρο διαμορφωμένο για εσάς . Γυμνοί ή όχι , δεμένοι ή και πάλι όχι . Το έχετε φανταστεί ; Το έχετε δοκιμάσει ; Αν ναι , πώς ; Γιατί ; Για πόσο ;

    Ερώτημα προς άνωθεν : Θα μπορούσε να είναι από τα ζητούμενα σας ; Αν ναι , γιατί ; Πως ; Για πόσο ;

    Και προς τι δύο μεριές , αν όχι , γιατί ;
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Άρα να υποθέσω LordDragonal , πως η απάντηση σου μέσω της ακραίας εικόνας που δίνεις , είναι όχι ;   Γιατί ;
     
  3. female

    female Contributor



    Πολύ συχνά οι σκληρότεροι... "κυρίαρχοι" (λόγω εγγενών αναγκών) είναι ... τα παιδιά! Να δεις κλείσιμο, λίγο - πολύ στο σπίτι τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση και κατά το θηλασμό... : D  

     
  4. kokos

    kokos New Member

    Ηταν μια απο τις αγαπημενες τιμωριες που μου επεβαλε συχνα θαλεγα μια παλια συγκατοικος. Ειχε συνδιασει το τερπνον μετα του ωφελιμου. Οταν επροκειτο να δεχθει επισκεψη στο σπιτι απο ατομα που δεν αφορουσαν εμενα με κλειδωνε στο WC (δευτερη τουαλετα) με την προυποθεση οτι δεν θα θορυβησω και με σβηστο το φως. η διαρκεια ηταν γυρω στις 4 ωρες. αρκετες φορες εφευγαν οι επισκεπτες και παρεμενα εκει ακουγοντας την να περναει τον διαδρομο και να κλεινη την πορτα του χωλ ελεγα. εχουμε ακομα κουπι..... υπομονη. Το μοναδικο σημειο ελαστικοτητας ηταν οτι μερικες φορες την παρακαλουσα να με αφησει να εχω μαζι μου 1 η 2 τσιγαρα. Καποιες το δεχοταν καποιες οχι, αναλογα σε τι μερα ηταν. Εβλεπα την ικανοποιηση στο προσωπο της οταν με εβγαζε σαν να ελεγε στον εαυτο της οτι οση ωρα ημουν εκει ημουν γιατι το αποφασισε εκεινη και μονο. Παντως ηταν μια ωραια και προτοτυπη εμπειρια και τη συνιστω. Ας αφησουμε τα νεα κωσταλεξια γιατι δεν εχουν σχεση με μας
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Περιορισμός υπό σε συγκεκριμένο χώρο

    Ειδες Ηλια ποσο πεισο ειμαστε εδω στο bdwm αυτα που εξω ειναι συνηθες παιχνιδια εδω ειναι παρεξηγισημα.Εγω τα εχω κανη πολλες φορες με τοις υπο , και σκλαβες μου, αλοτε δεμενες και τα ματια και αλοτε οχι, και σε πληροφορω οτι ειναι κατι πολη καλο και για εμενα και για αυτες.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συμφωνω στους περιορισμους Μικρης χρονικης διαρκειας σε οποιοδηποτε σημειο του σπιτιου ειναι αυτο εφικτο αλλα και σε ειδικα κλουβια αν υπαρχουν.
    Οσο για το τελευταιο που εγραψες αγαπητε LordDragonal.... οχι μονο δεν ισχυει κατι τετοιο (περι ακρατειας) αλλα το θεωρω και ενα πολυ κακογουστο αστειο.
    Δηλαδη να υποθεσω οτι οποιος δεν στραπονιζετε πασχει απο αιμορροιδες και δυσκοιλιοτητα?
    Αν ναι, να ερθει τον φερω στα ισια του.
    Επισης θεωρω οτι τα υγρα κλουβια και ο πολυωρος εγκλεισμος σε αυτα ειναι γι αυτους που λενε οτι δεν στραπονιζοντε αλλα το κανουν και μαλιστα ασυστολα, κατακρινοντας αλλους που το δηλωνουν χωρις τυψεις και ενοχες.
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2007
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επειδη και Εχω ζησει στο εξωτερικο, δεν θα ελεγα οτι ειναι συνηθισμενα φαινομενα που συμβαινουν οπουδηποτε αλλου, εκτος των ειδικων χωρων.
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2007
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιορισμός υπό σε συγκεκριμένο χώρο

    Φιλε αδικα το παρεξιγησες αυτο που εγραψα, εγω δεν μηλησα ειδηκα για εσενα αλλα γενικα, και αφου λες μαληστα οτι ζουσες στο εξωτερικο,δεν ξερω βεβαια σε πια χωρα, θα πρεπει να αναγνωριζης τοις διαφορες μας,αλλα αυτο δεν ειναι κακο, ουτε κατακρητεο το οτι εχουμε ακομα πολα ταμπου και ντροπες και σε πολλα πραγματα οταν καπιος απο εδω ξεπερναη τα ορια μας ειναι παρεξηγισημος ,και λεη αυτα που εγραψες εση στον Ηλια, που μπορη και εγω να γραψω σε καπιον αλλον οταν ξεπεραση τα δικα μου ορια, γιατι και εγω μεγαλοσα σε μια χωρα που ειναι νορμαλ οτι πηστευουν οι πολλοι, και ανομαλο οτι πηστευουν οι λιγοι, αλοστε νομιζω οτι η δημιουργια αυτου του σαιτ αυτο το σκοπο εχη, να σπασουμε τα ταμπου μας , μεσα απο τοις συζητησεις μας , τα μητινκ μας, τα παρτυ κ.λ.π. Και μην νομιζης οτι και οι εξω ειναι τελοιοι, π.χ στην Ολλανδια μπορη να κανουν επονημα οτι κανουν, χωρις να κρηβοντε πισω απο το δακτυλο τους, αλλα απο την πολη ελευθερια που εχουν εφτασαν στο σημειο να φτιαξουν κομα παιδεραστων και να το θεορουν φυσιολογηκο, πραγμα που για εμενα και για πολλους αλλους θελω να πηστευω ειναι κατακρητεο,γιατι εκη δεν γινετε κατι με την θεληση ολλων των σημετεχοντων. Γιατι πια θεληση και τι γνωριζη ενα ανηληκο παιδι? Αυτα προς λυση τοις παρεξηγησης σου.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Περιορισμός υπό σε συγκεκριμένο χώρο

    Και εγω για αυτες τοις ειδικες χωρες μηλαω που ξερης και εση Ομορφια μου.
     
  10. Astir

    Astir Guest

    Απάντηση: Περιορισμός υπό σε συγκεκριμένο χώρο

    Για εμένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του bdsm ο εγκλεισμός της σκλάβας.
    Είτε στο κλουβί της, είτε σε ένα μικρό και εντελώς σκοτεινό δωμάτιο.
    Και στις δυο περιπτώσεις δεμένη έτσι ώστε να έχει μικρά περιθώρια κίνησης.
    ΓιατΊ;
    Το χρησιμοποιώ σα μέσο τιμωρίας, πειθαρχίας και οριοθέτησης.
    Για πόσο;
    Για όσο το κρίνω απαραίτητο, ανάλογα την περίσταση, ποτέ όμως για μακροχρόνια διαστήματα.

    Α.
     
  11. kokos

    kokos New Member

    Το μεγαλο χρονικο διαστημα κρατησης εκτως των ολων αλλων που αναφερατε ειναι και δυσκολο αν οχι αδυνατον στη σημερινη εποχη που ζουμε με τις συνθηκες αυτες. Θα πρεπει ο/η κυριαρχος/η να περιμενει ποτε θα παρει ο/η υπο η σκλαβος/α την αδεια των θερινων διακοπων και να γνωριζουν ολοι οτι πηγαινει πχ σε ενα νησι διακοπες. διαφορετικα δεν υπαρχουν και πολλες περιοδοι του χρονου που καποιος μπορει να αποκοπει απο το κοινωνικο περιβαλον. Εκτος αν επιδιωξουμε να βρεθουμε σε ενα διαφορετικο τροπο ζωης που μαλλον πιο ευκολο για να πετυχουμε κατι τετοιο ειναι τα ονειρα μας
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    well
    Σ/σας παρακαλώ λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει...
    περιορισμός για μικρό σχετικό διάστημα δεν είναι κάτι σπουδαίο , αλλά πιστεύω και περιορισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα (δηλαδή για εβδομάδα ή και για μήνα) εφόσον βολέυει (για παράδειγμα ο/η slave να μπορεί να εργάζετε κατ οίκων ) δεν ελιναι κάτι δυσκόλο να γίνει και μάλιστα βοηθά και στην εμπέδωση των "ρόλων" ...

    από τεχνικής άποψης μία αλυσίδα δεμένη με ένα σώμα καλοριφέρ και υπευθηνότητα και από τα δύο μέρη Κυρίαρχο και υποτακτικό και όλα έρχοντε μόνα τους.

    αυτά