Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Ευτυχώς MasterJp!
    ...Η slv_hana δεν πήρε το "προσωπικo της κομματι". Πολύ περισσότερο δεν πιστεύω να ήθελε να το κάνει "πιο ευπεπτο, πιο κατανοητο , πιο καθησυχαστικο για την ιδια.. " διότι η slv_hana είναι μια κανονικών διαστάσεων κουκλίτσα και δεν είχε ανάγκη να αιτιολογήσει τον εαυτό της.
    Συμπέρασμα: To χάπι το χρύσωσε ορμώμενη μόνο από ευγένεια και σεβασμό για τις επιλογές κάποιων άλλων. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από κουκλίτσα ειναι και ένα πλασματάκι καλοπροαίρετο και γεμάτο καλοσύνη.
    slv_hana χάρηκα που σε γνώρισα.
    Ο Μaster σου ας ειναι περήφανος για την "ιδιοκτησια" του!!
     
  2. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Θα έλεγα ότι απλά έχετε καλή αίσθηση του timing, Oscarwil <καλό χαμόγελο>.

    Από εδώ ειδικά δεν προκύπτετε perv νομίζω. Ούτε και παράφρων. Τόσο σε αυτό όσο και σε όλα τ άλλα νήματα, εχέφρων μου φαίνεστε.

    Ειδικά για το θέμα της λατρείας θα μου επιτρέψετε να σας παραπέμψω στο νήμα για τον έρωτα στο D/s - M/s. Για να μελετήσετε προσεκτικά τί θα συμβεί αν γίνει ακόμα πιό κούκλα απ ότι ήδη είναι μία femsub και την ερωτευτεί ο Κύριός της και της πει, γι αυτό το λόγο "όξω ρε" (release δηλαδή). <κακό χαμόγελο>.
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    tender_lilly,

    για το ποστ #33, άριστα 20 (10 δηλ. x 2 - ξέρει αυτός 
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    tender lilly, Καταπληκτικό το κείμενο σου.! Συγχαρητήρια  

    Θα συμφωνήσω με την sub. Όποιος είναι έξω απ΄το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.
    Κάπως έτσι συμβαίνει κι εδώ.

    Βλέπετε, πολλοί θα προτιμούσαν να χάσουν ένα χέρι ή ένα πόδι, από το να είναι χοντροί.
    Γιατί χοντρός δεν σημαίνει απλά άσκημος…σημαίνει αναίσθητος, τεμπέλης, βλάκας, με καμία αυτογνωσία…που ψάχνει δικαιολογίες… που δεν κάνει τίποτα για να ψάξει γιατί έκανε και έφτασε εκεί που έφτασε, που επιλέγει τις εύκολες λύσεις και μεταθέτει ευθύνες στους άλλους, πως αν με μια διαταγή δεν λύνονται όλα δεν μπορεί να είναι υποτακτικό.. και άλλα τέτοια διάφορα θεωρητικά. Ο χορός που έλεγα...δεν ξέρω καν που να τα αποδώσω…σε κακία ή απλοϊκότητα.. και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, έτσι απλά το αφήνω.

    Θα πω μόνο πως για πέραν των 15 ετών έζησα σαν χοντρή. Και ο φασισμός και η κακία που βίωσα πιστεύω μου αρκεί για μια ζωή. Είναι απίστευτο…

    Πολλοί άνθρωποι σε κοιτάνε και το μόνο που βλέπουν είναι κάτι που τους αηδιάζει και τους φοβίζει…πάχος…ο μπαμπούλας της εποχής μας…
    Πόσες φορές κοιτάνε κάποιοι, κάποιο χοντρό άτομο και κάνουν μορφασμό αηδίας για να σκεφτούν, ευτυχώς δεν είμαι σαν κι αυτόν?
    Πόσοι δεν αποφεύγουν να βρίσκονται καν στο ίδιο χώρο, δεν μιλώ καν για το να κάνουν παρέα με άτομα παχύσαρκα?
    Πόσοι δεν έχουν προσβάλει και πονέσει κάποιους χοντρούς με χαρακτηρισμούς του είδους, φάλαινα, κήτος, ελέφαντα κ.ο.κ?
    Θα έλεγα πολύ λίγοι…
    Πάντα με προβλημάτιζε, το μένος και το πάθος που μερικοί εκφράζουν ενάντια στους χοντρούς, ή την ανωτερότητα που νιώθουν απέναντι τους οι «λεπτοί (και όχι μόνο) θεοί».
    Και ξέρετε? Κατάλαβα πως αυτό συμβαίνει επειδή οι παχύσαρκοι τους φοβίζουν, καταπατάνε κάθε ματαιοδοξία και πρότυπο, λειτουργούν σαν καθρέφτες όπου κοιτάνε και τρέμουν μπας και κάτι τέτοιο συμβεί στους ίδιους.

    Δεν θέλω να κρίνω αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πραγματικά ο θυμός για τον πόνο που μου προξένησαν με την συμπεριφορά τους, έχει φύγει και το μόνο που νιώθω γι΄ αυτούς είναι λύπη και οίκτο, γιατί είναι τόσο εύθραυστη η αυτοεικόνα τους που νιώθουν την ανάγκη να «κτυπήσουν» αυτούς που έστω και έμμεσα την απειλούν απλά με το να υπάρχουν.

    Υ.Γ DreamMaster, το ποστ σου επίσης καταπληκτικό και μου έχει δημιουργήσει ερωτηματικά, αλλά επιφυλάσσομαι να τα ρωτήσω όλα μαζί κάποια άλλη στιγμή.  
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αχ τι βλέπουν τα ματάκια μου βραδιάτικα...

    Βρε παιδιά τι πάθατε και τα βάλατε ξανά μανά με τους χοντρούς;;; Ναι, και εγώ είμαι και το χαίρομαι, έχει κανένας από εσάς πρόβλημα με αυτό; Όχι γιατί αν έχει, θέλω να μου το πει για να απαντήσω πόσο πολύ το μετράω αυτό το πρόβλημα! Αντί να συζητήσετε τίποτα πιο σοβαρό, συζητάτε τα τελείως μα τελείως άχρηστα πράγματα! Φτάνει πια ρε παιδιά, συζητήστε και τίποτα πιο σοβαρό επιτέλους... Και για όσους διερωτώνται γιατί είμαι χοντρός, είμαι γιατί μου αρέσει το καλό φαϊ και η καλή ζωή και φυσικά το απολαμβάνω στο μεγαλύτερο ρυθμό! Μ'αρέσει να τα σκάω όποτε έχω τα λευτά σε ένα καλό μέρος που έχει πολύ καλή κουζίνα, είτε είναι ανατολίτικη (κινέζικο, τούρκικο κλπ.) είτε είναι δυτική για τον απλούστατο λόγο οτι μ'αρέσει το κλίμα του εκάστοτε μαγαζιού που θα διαλέξω για στέκι μου όταν τρώω... και για όσους αναρωτιώνται, ναι, ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά διάφορα φαγητά και μ'αρέσει όταν το κάνω να το ευχαριστιέμαι!

    SM_Art_Lady, είμαι σίγουρος οτι ξέρεις πόσο περήφανος είμαι για την σκλαβούλα μου, και πόσο πολύ την αγαπώ και τη φροντίζω... (την αγαπώ για τον απλούστατο λόγο οτι είναι το διαμάντι που πάντα έλειπε απ'τη ζωή μου και τώρα έχει έρθει και την έχει γεμίσει με το φώς του).

    Αυτά για την ώρα, καλά να περνάτε και να αφήσετε εμάς τους παχύσαρκους να τρώμε αυτά που μας αρέσουν και να είμαστε όπως είμαστε γιατί στην τελική είναι δική μας επιλογή να είμαστε έτσι και όχι δική σας! (άσχετα αν ξέρουμε οτι μπορεί να κάνει 1000αδες κακά και ένα καλό και άσχετα με το αν θέλουμε να μοιάσουμε στα μοντέλα του Μποντερώ).
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω πως διαφωνούμε Ευα

    Το παραπάνω συμεριλαμβάνει και τον σχολιασμό σου στο post της zinnia <s>

    Υ.Γ. Χαρακτηριστικό της σαγήνης είναι να επιτρέπεις σε κάποιον να δικαιολογηθεί για τα πάθη του, χαρακτηριστικό της κυριαρχίας είναι να μην του επιτρέπεις να επαναπαυθεί στις δικαιολογίες του για αυτά.
     
  7. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Master_Spiler

    Το αν ένας άνδρας είναι αδύνατος ή παχουλός, βάση των δικών μου προτιμήσεων αλλά και άλλων γυναικών, όπως κατά καιρούς έχει συζητηθεί σε γυναικοπαρέες, λίγο μας απασχολεί. (Πάντοτε βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!)

    Ο άνδρας δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς, παρότι η εποχή μας έχει αρχίσει να το "προστάζει" και αυτό.

    Ο άνδρας αρκεί να εκπέμπει γοητεία, να έχει προσωπικότητα και εξυπνάδα και οι υποψήφιες ερωμένες, υποτακτικές κτλ, ανάλογα σε ποιον χώρο κινούμαστε, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια γύρω του..

    Στον αντίποδα, οι περισσότερες γυναίκες δίνουν καθημερινές μάχες, προκειμένου να μοιάζουν όσο περισσότερο γίνεται με τα επιβεβλημένα πρότυπα ομορφιάς που κατακλύζουν την τηλεόραση, τις διαφημιστικές αφίσες, τα μοντέλα κ.α.

    Όσες δε, δεν ακολουθούν κατά πόδας τα συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς και δεν έχουν τις τέλειες σωματικά αναλογίες, δεν χαίρουν προτίμησης από το αρσενικό φύλο.

    Προσωπικά δεν το βρίσκω μεμπτό ούτε κατακριτέο ο κάθε άνθρωπος να έχει τις προτιμήσεις του. Δεν βρίσκω αναγκαίο, όλοι να αρέσουμε σε όλους, ειδικά σε ερωτικό επίπεδο.
    Κάτι όμως που με εξοργίζει αφάνταστα, είναι ο κοινωνικός ρατσισμός, όπως αναφέρθηκε και η lara[E-p] στο post της, το να διαβάλλεται δηλαδή ολόκληρη η οντότητα ενός ανθρώπου, με κριτήριο την εμφάνιση του, και μόνο αυτή !

    Υπήρξα παχύσαρκη για αρκετό καιρό και την έχω νοιώσει στο πετσί μου αυτή τη μορφή ρατσισμού.

    Πολύ καιρό πριν, με έναυσμα το να γίνω περισσότερο αρεστή σε κάποιον Κυρίαρχο που είχα στην καρδιά μου, έχασα πολλά κιλά και αυτό χωρίς καν να μου ζητηθεί από τον ίδιο.
    Όταν λοιπόν εκείνος είδε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου, εξεπλάγην αφενός (όπως φάνηκε από την ευχαρίστηση που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του όταν με είδε) αφετέρου δεν αποτέλεσε λόγο στο να συσφίξουν οι σχέσεις μας, όπως εγώ νόμιζα ότι θα συνέβαινε, όταν ξεκίνησα την προσπάθεια αυτή.

    Πάρα ταύτα, για μεγάλο διάστημα μέχρι και σήμερα, κατάφερα να διατηρηθώ σε ένα επιθυμητό επίπεδο και ναι μεν την εύνοια του συγκεκριμένου Κυριάρχου δεν κέρδισα, κέρδισα όμως κάτι εξίσου σημαντικό για εμένα....

    Όπως και να έχει όμως, το ζητούμενο είναι να νοιώθουμε Ε/εμείς καλά με τον εαυτό μας και την εικόνα μας, διότι νοιώθοντας καλά, αυτό που εκπέμπουμε στους γύρω είναι θετική αύρα, και θετική αύρα συνεπάγεται αποδοχή από τον κοινωνικό μας περίγυρο...

    Τέλος, με διάθεση να χαριτολογήσω, όπως τραγούδησε κάποτε και ο Χαριτοδιπλωμένος (αν δεν κάνω λάθος τον καλλιτέχνη) : Ψηλές - κοντές, ξανθές - μελαχρινές, αδύνατες - χοντρές, όλες καλές !!  
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Λένε ότι το σαφές είναι και σοφό. Ας προσπαθήσω:

    1) Αν κάποιος έχει / βιώνει πρόβλημα, και λέει "έχω πρόβλημα", όλα ΟΚ.

    2) Αν κάποιος δεν έχει / βιώνει πρόβλημα, και λέει "δεν έχω πρόβλημα", όλα ΟΚ.

    3) Αν κάποιος έχει / βιώνει πρόβλημα, και λέει "δεν έχω πρόβλημα", είναι προβληματικός.

    Γκέγκε;  

    Dream

    ΥΓ. oscarwil, στις γυναίκες που κυκλοφορούν στην ερωτική μου ζωή με απασχολεί πολύ η αυτοεικόνα τους, όχι τόσο η βιομάζα τους. Από κει και πέρα, παλεύω καθημερινά να μην επιτρέπω στα γούστα μου να επηρεάζουν τη γνώμη μου. Και το προτείνω σε όλους 
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Αγαπητέ μου, δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα με το ουίσκι και την gorean φύση μου, Free Man είμαι και μπορώ να πιώ και να κάνω οτιδήποτε θέλω και είναι μέσα στα όρια που έχω θέσει εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου... οπότε θα σε περιμένω εδώ πάνω για κανέναν μεζέ στα διάφορα ωραία ταβερνάκια, αν και προτίμησή μου αποτελεί ένα πολύ ωραίο και cozy στα λαδάδικα το οποίο κάποια στιγμή σύντομα θα τιμήσω δεόντως με καλή παρέα και πολύ όρεξη  

    hliostalaxth, τώρα αν σου πω οτι καθόλου δε με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων θα το πιστέψεις; Απλά το μοναδικό πράγμα που με εξοργίζει είναι οι άνθρωποι που κρίνουν και δε θέλουν να κριθούν... είμαι ο πρώτος που λέει οτι είμαι χοντρός και μ'αρέσει και ο τελευταίος που θα πει το αντίθετο... ναι, αν ήθελα θα έκανα δίετα, και την έχω στα σκαριά γιατί θέλω το δικό μου καλό και όχι τίποτε άλλο. Ούτε με νοιάζει η μόδα, ούτε με νοιάζουν οι γυναίκες το τι νομίζουν! Αν θέλουν ας πάνε να πνιγούν, εγώ είμαι αυτός που είμαι και με τις απόψεις που έχω, δεν αλλάζω για κανέναν και για καμία και φυσικά μ'αρέσει να ζω αυτό που έχω διαλέξει να ζω.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είναι χονδρός ωρέ ο άνεμος ;  
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν μπορω να γνωριζω αν οι περισσοτερες γυναικες στον χωρο του BDSM ειναι οντως πληθωρικες , υπαρχουν καποια επιβεβαιωμενα στοιχεια ή προκειται για προσωπικη εκτιμηση ?... και αν ειναι... σε ποιο ποσοστο ? ... ο αριθμος αυτος εχει σχεση με το γενικο ποσοστο των ευτραφων ανθρωπων ? ... γιατι να υπαρχει καποια σχεση παραπανισιων κιλων και BDSM ? ... και για ποιες ηλικιες μιλαμε ? .... και τελος γιατι αναφερεσαι μονο σε γυναικες οταν εξεταζεις την σχεση κιλων-κυριαρχειας ? ....
    .......
    ασχετο
    την καλυτερη προβατινα στην Μυτιληνη θα την φατε στο χωριο Παλαιοκηπος .. ονοματα δεν λεμε ....λιωνει στο στομα τοσο γλυκα που αισθανεσαι μια αποπλανευτικη ηδονη στον ουρανισκο να απλωνεται σαν φραγμα νερου που σπαει και χυνεται στην πεδιαδα ... και επειδη την θεωρω ως καλυτερη που εχω φαει ποτε , δειτε το και ως προκληση (να και η σχεση που λεγαμε...)
     
  12. k-nos

    k-nos Regular Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    H προβατίνα ηταν υπέρβαρη ? Μήπως λογω της εν γένει ανασφάλειας της, ήθελε με το να γίνει υπέρβαρη να δείξει την αξία της, εστω και μετα θάνατον ?