Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Καθυστερημένα θα τοποθετηθώ.

    Είναι γενικώς παραδεκτό πώς οι διαταραχές της προσωπικότητας από τις πιο απλές νευρωσούλες έως τις βαριές ψυχώσεις κάπως σωματοποιούνται, δηλαδή έχουν αντίκτυπο στο σώμα είτε με τη μορφή αρρώστιας, είτε σωματικού βάρους. Η ροπή προς τον αλκοολισμό, το υπερβολικό κάπνισμα, η βουλιμιά, η ανορεξία, η υπερβολική ενασχόληση με τα σπόρ, η φανατική προσκόλληση στην υγιεινή διατροφή, κάπου μπορεί να συνδυαστούν με ψυχολογικά αίτια.

    Το χάσιμο του ελέγχου του σωματικού βάρους είναι εξ ίσου προβληματικό με την υστερική προσκόλληση στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Γι αυτό και συχνά, ψυχολογικά ισορροπημένες παχουλούλες είναι πολύ πιο ερωτικές από οπτικά τέλεια ξυλάγγουρα.

    Αν εξαιρέσουμε τις διαταραχές της όρεξης (βουλιμία , ανορεξία και δεν ξέρω τι άλλο) δεν νομίζω να υπάρχει ευθεία συσχέτιση κιλών και ψυχολογικών χαρακτηριστικών. Και δεν νομίζω πως βασικό σύμπτωμα της υποτακτικότητας ή κυριαρχικότητας (μιας και αναφέρθηκαν και οι Αφέντρες) είναι η βουλιμία. Μια υποτακτική μπορεί να είναι βουλιμική (δε λέμε να της αρέσει η σοκολάτα), μπορεί να είναι ανορεκτική, μπορεί να είναι ότι δήποτε, αλλά μπορεί να είναι και μια χαρά. Ξέροντας ότι ο χώρος του BDSM είναι πολύμορφος και πολυποίκιλος δε βλέπω πως κανείς μπορεί να κάνει ευθείς συσχετισμούς βάρους-υποταγής.

    Όταν λέμε λοιπόν ότι οι υποτακτικές γυναίκες είναι χοντρές μήπως εννοούμε:
    Γαμώ το, γιατί να μην είναι όλα τα μανούλια υποτακτικές? ή
    Γαμώ το, είναι υποτακτική όπως τη θέλω, αλλά είναι πιο παχουλή απ’ ότι θάθελα.

    Ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι ο έλεγχος του βάρους της υποτακτικής από τον Κυρίαρχο. Έχουμε ήδη πει πολλές φορές πως ο Κυρίαρχος δεν είναι ψυχοθεραπευτής ούτε γιατρός. Και γνωρίζουμε ότι η θεραπεία δεν γίνεται κατ’ εντολή. Αν το πρόβλημα του σωματικού βάρους είναι οργανικό ή ψυχολογικό, η εντολή «αδυνάτησε» ή «πάχυνε» μόνο κακό θα κάνει και μοιάζει σαν να διατάζουμε «ψήλωσε» ή «θεραπεύσου απ’ την αλλεργία».

    Η μόνη εντολή που πρέπει να δώσει ο Κυρίαρχος είναι «πήγαινε σε ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο …» και να στηρίξει την υποτακτική.
     
  2. Striker

    Striker Regular Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Υπάρχει και η λύση να έχει έτοιμη την ενημερωμένη περί bdsm διαιτολόγο ώστε να μην ξεκινάνε από το Α ("Καλημέρα, είμαι υποτακτική..."). Αλλά να μπαίνουν αμέσως στην ουσία με τις σωστές μεθόδους.
     
  3. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    RE: RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Καλό θα ήταν να ξέραμε αν στην ελληνική bdsm κοινότητα έχουμε και διαιτολόγους γιατί τότε πράγματι θα έβρισκαν μεγάλη βοήθεια πολλοί/ες.... Γιατί απο όσα γνωρίζω δεν υπάρχουν πολλοί διαιτολόγοι με ενημέρωση του χώρου μας Κύριε Striker. Σίγουρα οι διαιτολόγοι όταν πάρουν το πτυχίο τους στο χέρι, έχουν αρκετές γνώσεις ψυχολογίας όσο αφορά το υπέρβαρο άτομο. Τώρα, αν καταφερουν να στηρίξουν τελικά ένα υποτακτικό άτομο ή όχι (χωρίς να χρειαστεί να γίνει η σύσταση "Καλημέρα, είμαι υποτακτική...") έχει να κάνει με τις ιδιαίτερες ικανότητες του ατόμου/επιστήμονα ( πιστεύω πολύ σε αυτόν τον συνδιασμό).
    Παραταύτα θα ήθελα εδω να επισημάνω πως το πλέον δυνατό συστατικό μιας δίαιτας με επιτυχία είναι το κίνητρο ...να θέλουμε να χάσουμε βάρος και πάντα σε συνδιασμό με ένα περιβάλλον που δεν μας αγχώνει στα βασικά .... γενικότερα ισορροπίες ( αφορά τις περιπτώσεις που τα παραπάνω κιλά έχουν τις ρίζες τους σε ψυχολογικούς λόγους- όταν πρόκειται για παθολογία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν γνωρίζω).
     
  4. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Εγώ θα μιλήσω Γενικά. Για Mistress, Master, και sub.
    Για να μην παρεξηγηθώ.

    Καλό είναι να προσέχουν την δίαιτα τους όλες/όλοι και να είναι σε νορμάλ κιλά.
    Επειδή δεν δίνω και πολύ μεγάλη βάση στην εμφάνιση, θα σας πω το εξής παρακάτω.

    Καλά να είναι πληθωρικοί. Αν φοράνε και κολλητά ρούχα, παντελόνια, και άλλα, είναι να… κσερνάς μόνο που την/τον βλέπεις.
    Και το Γλυκό έρχεται και δένει αν το παίζει, η την έχει δη κάπως, ποια/ποιος είμαι τέλος πάντων ??.

    Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα τότε.


    Τι έχουν δη τα μάτια μου!!
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Αυτό που αναφέρεις summersun έχει να κάνει με την αισθητική του καθενός.
    Όπως ίσως όλοι μας, έτσι και οι υπέρβαροι άνθρωποι πέφτουν θύματα του τι επιτάσσει η μόδα. Συχνά τα ρούχα μας φορούν παρά τα φοράμε.

    Ας φυλάμε τα λόγια μας μη γνωρίζοντας την ψυχολογία και τα αίτια που οδήγησαν κάποιους με παραπάνω κιλά. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το τσουβάλιασμα κανέναν δεν βοηθά.

    Αστάρτη
     
  6. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    RE: RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Αγαπητή Astarty: Έχεις απόλυτο δίκιο!! Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου και δεν κατηγορώ όποια/ όποιον έχει παραπάνω κιλά .

    Αν έχουν παραπάνω κιλά να τα κρύβουν, και να μην φοράνε κολλητά παντελόνια, φούστες, κολλάν η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο φοράνε η γυναίκες, για να μην τα βλέπουμε τα "πάχη τους τα καλλη τους" .

    Και το ξανά λέω: Να μην το παίζουν Ομορφεεεεες!!!!  

    Εγώ προσωπικά συμπαθώ τις παχουλές γυναίκες !!!    
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Τι κι αν είναι ομορφες αγαπητέ μου?
    Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που κοιτά.
    Για κάποιους μπορεί κάποια 1,70 45 κιλα να είναι στα μάτια τους χοντρή, το έχω δει να συμβαίνει.
    Κι έχω δει να φτάνουν σε επικίνδυνα για την υγεία επίπεδα, γιατί κάποιοι κοιτούσαν με φρίκη και θύμωναν που κάποιες τολμάνε να μην θεωρούν πως είναι μπάζα να έχουν καλή αυτοεκτίμηση και να φοράνε ότι τις κάνει να νιώθουν καλά, και να μην νοιάζονται για εκείνους που έχουν τις απόψεις που εκφράζονται με θυμωμένες φατσούλες!! για το τι τολμούν και τι όχι να νιώθουν και να συμπεριφέρονται.

    Ποιός είσαι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος που έχει το δικαίωμα να πει στην οποιαδήποτε τι να παίζει και τι όχι, τι να νιώθει και τι όχι?
    Αν γίνεται κάποια ρεζίλι εσένα τι λόγος σου πέφτει να "θυμώνεις" κιόλας? Μήπως εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα με το βάρος μέσα στο μυαλό σου και γι΄ αυτό δεν μπορείς να αντιδράσεις αδιάφορα σε ότι δεν σε αγγιζει και δεν σε αφορά?
    Συνυπογράφω.
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Εννοούσα τη στήριξη της υποτακτικής από τον Κυρίαρχο.

    Πάντως αν εμπλέκεται ψυχοθεραπεία, η υποτακτική τάση δε θα πρέπει να κρύβεται, γιατί είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας. Αλλά δεν πιστεύω ότι αν ανήκεις στο χώρο του bdsm έχεις κατ’ ανάγκη διαταραχή της όρεξης όπως σχεδόν υπονοείται σ’ αυτό το thread.

    Μια ακόμη παρατήρηση που θέλω να την κάνω εδώ και καιρό και σε πολλά threads.
    Αφορά στα πιο συντηρητικά κοινωνικά στερεότυπα που εκφράζονται στις σελίδες του forum και εν προκειμένω, στα θέματα προτύπων σωματικής διάπλασης και αισθητικής τύπου κοσμοπόλιταν.

    Η αποδοχή του BDSM ως τρόπου ζωής ή ως ερωτική έκφραση (ακόμη και αν μένει σε φαντασιωτικό επίπεδο μόνο) είναι κάτι το υγειές και απελευθερωτικό. Το άτομο αποδέχεται τη δική του επιθυμία και την πραγματώνει (ή τη φαντασιώνεται και την ψάχνει) κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα.

    Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, πώς άτομα που υποτίθεται πως έχουν κάνει αυτό το βήμα αυτογνωσίας, υπερασπίζονται τα πιο συντηρητικά στερεότυπα της κοινωνίας. Δηλαδή προτείνουν την υποδούλωση στην κάθε βλακεία που προβάλει η βιομηχανία της αισθητικής και της μόδας, τη στιγμή που στην κοινωνία (όχι μόνο στη BDSM κοινωνία) εκφράζονται σαφώς πιο προωθημένες απόψεις. Ας το σκεφτούμε.
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Αφήστε ρε ανορεξικοί ( χε χε ) τα κορίτσια μέρες που είναι χωρίς άγχος .

    Οι γεματούλες , δημιουργούν γύρω τους ένα πέπλο ασφάλειας και εμπιστοσύνης λόγω του αξιοζήλευτου όγκου που καταλαμβάνουν στον χώρο, δημιουργούν αναμφίβολα μια αδιαμφισβήτητη υπαρξιακή κυριαρχική σταθερά .

    Εγώ στην υποθετική περίπτωση που θα ήμουν «σκλάβος» μόνο με μια υπέρβαρη μίστρες θα συμβιβαζόμουν . Οι γεματούλες την ας πούμε αγριάδα τους δεν την βγάζουν συλλήβδην εναντίον όλων αλλά την στρέφουν ενίοτε και εναντίων τους χτυπώντας τον ίδιο τους τον εαυτό αλύπητα με τάρτες κεράσι καρμπονάρες και σοκολατίνες .

    Μην ακούτε κορίτσια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ενοχικό φαγοπότι είναι απείρως ηδονικότερο από μια μη ενοχική δίαιτα .

    Αυτό το κέικ σοκολάτα είναι απεσταλμένο από την ίδια την μοίρα ! Αν το φας, θα …!
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Ενίοτε και αναμφισβήτητο βαρυτικό πεδίο.
    Οι αφράτες ελκύουν όντως περισσότερο.
    Το πόσο, ορίζεται από τη σταθερά G.

    Πάντως δε σε περίμενα fan του Namio Harukawa...

    ΥΓ: Ασφαλώς δε δοκεί γενίκευση.
    Δεν ισχύει το ίδιο για τις θελκτικότατες love-handles καμπύλες κατά το pin-up πρότυπο
    και για τις ζυγίζομαι-σε-γεφυροπλάστιγγα υπάρξεις.
     
  11. Photographer

    Photographer Regular Member

    Πληθωρικές Γυνές: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

    Γυναίκες με μερικά κιλά παραπάνω είναι γενικά αρκετά αποδεκτές απο όλους αν οι ίδιες έχουν καλή αυτοεκτίμηση και προσέχουν τον εαυτό τους.
    Εκείνο που προβληματίζει πάντα είναι οι υπερβολές σε οτιδήποτε γιατί ακόμα και οι υπερβολικά αδύνατες δεν είναι καθόλου σεξουαλικές.

    Κάποτε είχα μια σχέση με μια κοπέλα εκ φύσεως υποτακτική που ήταν περίπου όπως συνηθίζω να λέω "natural born mother" γεννημένη για μητέρα.
    Άλλά γι' αυτό θα σας γράψω κάποια στιγμή στο νήμα για τις προσωπικές εμπειρίες.

    Ο τύπος αυτός έχει μεγάλη λεκάνη (για να υπάρχει ευρυχωρία για τα έμβρυα) μεγάλο στήθος (για να τα θρέψει όταν γεννηθούν) γεγονός που τις προσφέρει τις καμπύλες που όλοι αγαπάμε και την κάνουν να μοιάζει με την "γυναίκα τροφό" που βλέπουμε στα αρχαία αγαλματίδια.
    Όλα αυτά μέχρι ένα σημείο φυσικά γιατί αν δεν προσέξει και έχοντας μια μεταβολική τάση προς πάχυνση...  

    Σκεφτήκατε όμως και κάποια πλεονεκτήματα η μειονεκτήματα που έχουν οι πληθωρικές;

    1) Στρογγυλό πρόσωπο με μάγουλα (φεγγαροπρόσωπες) που τους δίνει μια παιδική όψη και εμποδίζει ρυτίδες.
    Σε υπερβολή όμως δημιουργεί προγούλια.
    View attachment 672
    2) Σκεφτήκατε ποτέ μια υποτακτική ώς πολυθρόνα;
    Θα σας προσφέρει την απαλότερη και πιο θερμή αγκαλιά που έχετε καθήσει ποτέ (και με διπλό αερόσακκο στα στάνταρ).  

    3) Το φαγητό της είναι πάντα το πιο νόστιμο γιατί περιέχει εκτός απο πλούσια υλικά και την αγάπη της για σας. Εκτιμήστε το και μήν γκρινιάζετε.  
    Μην σας γίνει συνήθεια όμως γιατί σιγά σιγά θα γίνετε σαν και αυτή.

    4) Το στήθος της έχει και άλλες αισθησιακές εφαρμογές που οι κόντρα πλακέ αδύνατες δεν μπορούν να σας προσφέρουν.  
    Άλλα απο την άλλη έχει μια τάση να κρεμάει.
    View attachment 673
    5) Βέβαια μια ελαφριά και μικροκαμωμένη την σηκώνεις στα χέρια ευκολότερα και μπορείς να την στηρίξεις για διάφορες στάσεις.  
    View attachment 674
    6) Φανταστείτε επίσης πλεονέκτημα μιας Αφέντρας που σας πατάει και την αισθανόσαστε σε σχέση με μια ελαφριά παρουσία πάνω σας.
    Φτάνει βέβαια να μην φοράει τακούνι στιλέτο και σας καρφώσει.  
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2006
  12. Astir

    Astir Guest

    Ο Τζιμάκος και το τέρας

    Γόρδιος δεσμός το σουτιέν σου φακλάνα μου
    σ' αγάπησα γιατί έμοιαζες στη μάνα μου
    Πώς να το λύσω να ξεχυθούν οι αδένες σου
    να πασαλείψω τα σάλια και τις βλέννες σου

    Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
    ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
    Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
    μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου

    Βγάζω βολτίτσα το αστρικό μου σώμα
    πάνω απ' της πόλης το τουμπανιασμένο πτώμα
    Τσίμπα με, αγάπη μου, να δω αν ονειρεύομαι
    άραγε υπάρχω, αφού κλάνω κι αφού ρεύομαι

    Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
    ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
    Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
    μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου

    Ένοχο πάθος ροκανίζει την ψυχή μου
    μ' αυτό το τέρας θα περάσω τη ζωή μου
    Σ' αυτό το σώμα που 'χω μπει δεν είμαι μόνος μου
    είναι και δεύτερη μαμά, ο αστυνόμος μου

    Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
    ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
    Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
    μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου

    Καλύτερα δε θα μπορούσε να εκφραστεί Χάινριχ Φον Κλάιστ!!!!!
    Χαχαχαχα....
    Α.