Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για Αισθησιακό Ραβδισμό

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 15 Ιουλίου 2005.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΡΑΒΔΙΣΜΟ

    Τα ραβδιά έχουν μια αξιοσημείωτη φήμη σαν το Βικτοριανό Όργανο Βασανισμού. Στους περισσότερους subs το ραβδί! Σημαίνει αυστηρή τιμωρία. Στους subs που αναζητούν αισθησιασμό, αυτό φαίνεται παρατραβηγμένο… Αν δείχνουμε φροντίδα και είμαστε υπομονετικοί, ένα ραβδί μπορεί σίγουρα να χρησιμοποιηθεί με έναν ερωτικό και αισθησιακό τρόπο.

    Η ακαμψία ενός καλού ραβδιού μπορεί να πετύχει ένα ικανοποιητικό δυνατό χτύπημα και επιτρέπει να δοθούν τα πιο ελαφρά χτυπήματα με τέλειο έλεγχο. Και ένα ελαφρύ ραβδί βοηθάει πολύ περισσότερο από ένα ελαστικό μαστίγιο που κάμπτεται και πέφτει βαριά ακόμα και αν βάλεις μικρή δύναμη. Στο είδος του αισθησιακού παιχνιδιού που περιγράφω εδώ, τα ελαφρά ραβδιά είναι πολύ πιο διαδεδομένα και σημαντικά.

    Αυτό το είδος παιχνιδιού είναι ζήτημα εμπιστοσύνης, υπομονής και φινέτσας. Αν δεν μπορείς να διεκδικήσεις, να κερδίσεις και να αξίζεις την εμπιστοσύνη του υποτακτικού σου, το όλο πράγμα θα αποτύχει, ή τουλάχιστον δεν θα είναι αυτό που μπορεί. Όσο για την υπομονή, ούτε καν να αρχίσετε ένα σκηνικό σαν αυτό, αν δεν έχετε τουλάχιστον μία ώρα διαθέσιμη, και δύο ώρες είναι πολύ καλύτερα. Φινέτσα; Λοιπόν σε δύο περιπτώσεις οι subs κοιμήθηκαν την ώρα που τους χτυπούσα. Ξύπνησαν μελανιασμένοι χασκογελώντας.
    Αυτό είναι φινέτσα!
    Δεν καυχιέμαι και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ο βασιλιάς του ραβδισμού. Είναι κάτι που μπορείς να το μάθεις.

    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΒΔΙΣΜΟΥ


    Ένα απλό ραβδί μπορεί να προσφέρει μια ολόκληρη συμφωνία αισθησιασμού. 'Ένα ζωηρό χτύπημα που τραβιέται πίσω την τελευταία στιγμή πριν την κρούση, θα δώσει έμφαση στο επιδερμικό τσίμπημα. Το ίδιο είδος χτυπήματος αλλά με το ραβδί να μην τραβιέται πίσω τη στιγμή της κρούσης, θα έχει πιο δυνατό γδούπο και διαπεραστικότητα.

    Η μεγαλύτερη δύναμη προσφέρεται από το τελευταίο τρίτο του μήκους του ραβδιού. Αυτό είναι το τμήμα που αφήνει σημάδια σε ένα δυνατό χτύπημα. Σε ένα ελαφρύ, αυτό το μέρος του ραβδιού θα έχει ένα αίσθημα παρόμοιο με τσίμπημα. Κοντύτερα στο χέρι του Dom το ραβδί κινείται πολύ πιο αργά και δίνει περισσότερο την αίσθηση του massage. Αυτό προσφέρει έναν καλό τρόπο να διατηρήσεις το ρυθμό και την ατμόσφαιρα, καθώς δίνει κάποια ανακούφιση στον σύντροφό σας που δείχνει σημάδια ότι αρχίζετε να το παρακάνετε.
    Η λαβή του ραβδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς στόχους όπου ένα χτύπημα με όλο το μήκος μπορεί να πονούσε πολύ. Τέτοια χτυπήματα μπορούν να γίνουν στις πατούσες και στους μυς ανάμεσα στη σπονδυλική στήλη και στα κόκαλα της ωμοπλάτης.
    'Ένα διαφορετικό χτύπημα σ' αυτές τις περιοχές θα προκαλούσε μελανιές και πόνο με έναν όχι ερωτικό τρόπο. Ένα σκληρό χτύπημα θα έκανε ζημιά σε νεύρα και ίσως να προκαλούσε πραγματική ζημιά. Τα ελαφρά ραβδιά είναι πολύ πιο ασφαλή και έχουν περισσότερο την αίσθηση ενός έντονου μασάζ.

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


    Προτιμώ να έχω τον σύντροφό μου ξαπλωμένο. Όταν κάποιος προχωράει τόσο βαθιά στην υποταγή όσο ελπίζω να τον στείλω, έστω και μια απλή προσπάθεια να κρατήσει την ισορροπία του μπορεί να είναι καταστροφική. Όταν τους έχω ξαπλωμένους είναι πολύ πιο εύκολο. Τα τραπέζια του μασάζ είναι ιδανικά.
    Το δεύτερο σημαντικό είναι το επίπεδο του εδάφους. Καλύτερα πάνω σ' ένα στρώμα ή σ' έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι ή σε ένα χαλάκι. Εδώ ο σύντροφός σας θα είναι μπρούμυτα και εσείς θα κάθεστε πάνω του ή δίπλα του με τα γόνατα. Στο τραπέζι ή στο πάτωμα είναι καλό να έχετε ελεύθερο χώρο αριστερά και δεξιά για να μετακινείστε...
    Από τη στιγμή που η κορυφή του ραβδιού πάντα χτυπάει δυνατότερα, το να αλλάζετε πλευρά θα βοηθήσει να είναι τα χτυπήματα συμμετρικά. Επίσης επιτρέπει στο άλλο σας χέρι να πλανιέται ελεύθερα στο σώμα του συντρόφου σας.
    Στη μία πλευρά μπορείτε να χτυπάτε, να κάνετε μασάζ, να χαϊδεύετε στα πόδια, στους μηρούς, στους γλουτούς και να παίζετε με τα γεννητικά του όργανα. Από την άλλη πλευρά χαϊδεύετε το πρόσωπο, κάνετε μασάζ στην πλάτη, τραβάτε τα μαλλιά στο σβέρκο, παίζετε παιχνίδια εμπιστοσύνης με το δάχτυλο σας ανάμεσα στα δόντια του/της καθώς τον/την χτυπάτε.

    Τα χτυπήματα στους γλουτούς έχουν την τάση να βρίσκουν το κόκαλο πάνω από τους γλουτούς όταν ο sub είναι όρθιος/α. Περιστασιακά ο χώρος παιχνιδιού μπορεί να έχει μια πλατφόρμα με s/m όργανα στο ένα της άκρο. Αν έχετε τη διάθεση και τη γνώση να το κάνετε με ασφάλεια, το κρέμασμα του συντρόφου σας μπορεί να σας επιτρέψει να τον/την ανεβάσετε ψηλότερα.
    Συνήθως αποφεύγω τις παραδοσιακές στάσεις όπου ο/η είναι σκυμμένος. Ένας λόγος είναι ότι έτσι, το δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο και δεν μπορείς έτσι να έχεις ένα αισθησιακό caning. Επίσης το κόκαλο της ουράς είναι προτεταμένο και ένα δυνατό χτύπημα εκεί μπορεί να τον σπάσει και να αφήσει έναν μόνιμο πόνο. Αν πάθει ζημιά το κόκαλο της ουράς δεν θεραπεύεται! Όταν το σώμα είναι ευθύ, ο κόκκυγας προστατεύεται


    ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ


    Η καλύτερη προετοιμασία για ένα ταξίδι στον παράδεισο της ενδορφiνης είναι ο δέκτης να είναι βαθιά χαλαρωμένος, να έχει εμπιστοσύνη και να μην περιμένει το επόμενο χτύπημα αλλά να το δέχεται. Το να προχωρήσετε πολύ γρήγορα, με σκληρά χτυπήματα, δεν έχει καλά αποτελέσματα, θα εξαφανίσει αυτή τη ζεστή κατάσταση αποδοχής με εμπιστοσύνη, τη στιγμή που αυτό ακριβώς είναι που θέλετε να πετύχετε. Το ασυνείδητό του/της θα επαναστατήσει και τα αρχέγονα ένστικτα αυτοσυντήρησης θα αρχίσουν να ουρλιάζουν «Κίνδυνος! Να φύγουμε γρήγορα από δω!».
    'Ένας καλός sub θέλει το παιχνίδι να προχωρήσει μια χαρά και θα προσπαθήσει να ελέγξει τον πανικό και τη νευρικότητα. Γι' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Κυρίαρχος πρέπει να ανεβάζει την ένταση τόσο απαλά, ώστε ο/η σύντροφος ενθαρρύνεται μάλλον παρά αναγκάζεται να μείνει συγκεντρωμένος και δεκτικός.

    Φυσικά πολλοί άνθρωποι ζεσταίνονται πολύ πιο γρήγορα από κάποιους άλλους. Άλλο πράγμα το απαλό και άλλο το βαρετό. Στις προκαταρκτικές συζητήσεις καλό θα είναι να οριστούν κάποιες λέξεις ασφαλείας (όπως «κόκκινο» για το «σταμάτα» και «πράσινο» για το συνέχισε» ) αλλά να θυμάστε ότι και το πράσινο είναι χρώμα και ο sub μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να ζητήσει περισσότερα.
    Καθώς ξεκινάμε μου αρέσει να υπόσχομαι ότι θα κλιμακώνω την ένταση σταδιακά -κάτι σαν «κανένα χτύπημα δεν θα είναι δυνατότερο περισσότερο από το ένα τρίτο σε σχέση -με τα προηγούμενα». Αυτό βοηθά την ηρεμία. Πρέπει να κρατάτε αυτή την υπόσχεση. Οι εκπλήξεις δημιουργούν ένταση που κρατάει αρκετή ώρα μετά.

    Συχνά αρχίζω μ' ένα συνηθισμένο μασάζ. Εξερευνώ τους μυς της πλάτης, τους γλουτούς και τα πόδια, ελέγχω για σημεία έντασης και αφήνοντας τον χρόνο να δουλέψει για να δημιουργηθεί χαλάρωση και μια αναμονή της ευχαρίστησης από το άγγιγμά μου.
    Το μασάζ είναι ιδανικό για να απελευθερωθούν ενδορφίνες και αρκετά καθησυχαστικό. Όταν ο/η sub είναι νέος/α σ' αυτή την τεχνική, η ευχάριστη έκπληξη του μασάζ θα τον ηρεμήσει, θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη από πολύ νωρίς και την εντύπωση ότι θα ανταμειφθεί σε αυτό το ταξίδι μαζί σας.

    Αφού πετύχετε τη χαλάρωση σε όλα τα σημεία έντασης χτυπήστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας σε όλες τις μυώδης περιοχές του σώματος του συντρόφου σας. Δουλέψτε στο πάνω μέρος της πλάτης, και στις δυο πλευρές της σπονδυλικής στήλης για λίγο.
    Κάντε το ίδιο στο χαμηλότερο μέρος των γλουτών και κάτω, στο πίσω μέρος της γάμπας. Αυτό το είδος αίσθησης είναι η τέλεια γέφυρα ανάμεσα στο μασάζ και στα χτυπήματα και είναι ιδιαίτερα καλό για αρχάριους.

    Τώρα αρχίστε με το ραβδί, χτυπώντας πολύ απαλά πάνω στις περιοχές που είχαν ζεσταθεί. Μη χτυπάτε περιοχές με κόκαλα. Τα χτυπήματά σας θα πρέπει να έχουν λιγότερη ένταση απ' ότι είχαν τα χτυπήματα με τα δάχτυλά σας.
    Το ραβδί είναι σκληρό και τσουχτερό και η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε το ραβδί χωρίς να χαλάσετε την χαλαρή κατάσταση εμπιστοσύνης που είχατε φτιάξει με το ζέσταμα. Παράλληλα με τα συνηθισμένα ελαφρά χτυπήματα βάλτε και κάποια που θα είναι ακόμα ελαφρύτερα. Με την πρακτική μπορείτε να προσφέρετε χτυπήματα ελαφρά σαν τα φτερά της πεταλούδας. Είναι μία υπέροχη αντίθεση με τα σκληρά χτυπήματα! Καθώς οι ενδορφίνες πλημμυρίζουν, ένα τόσο ελαφρύ χτύπημα πολλές φορές φέρνει χαχανίσματα.
    Καθώς προχωράτε, κάντε μονά χτυπήματα, διπλά χτυπήματα, γρήγορα πλαταγιάσματα διαφόρων εντάσεων. Ο σκοπός σας είναι διπλός. Προσπαθείτε να διδάξετε τον σύντροφο σας ότι δεν μπορεί να προβλέψει τα χτυπήματά σας αλλά πως αυτό δεν πειράζει, γιατί δεν θα τον βλάψουν. Είναι μια άσκηση χτισίματος εμπιστοσύνης χωρίς λόγια...
    Αν το κάνετε αυτό με φροντίδα, μπορείτε να δώσετε στον υποτακτικό σας την υπέροχη ανοιχτή δεκτικότητα σε οτιδήποτε συμβεί, το κλειδί για τον παράδεισο του υποτακτικού σας και τον δικό σας.

    Ένα άλλο τέτοιο κλειδί είναι οι αναπνοές. Βαθιές, προσεκτικές αναπνοές ελέγχουν τον πανικό και αυτό είναι ζωτικό καθώς χτίζεται η ένταση. Ο πανικός είναι το δυσάρεστο αποτέλεσμα του πόνου! Διώξτε τον πανικό μακριά και αυτό που μένει είναι απλά δυνατές αισθήσεις. Όλα τα είδη των υπέροχων πραγμάτων μπορούν να συμβούν με δυνατές αισθήσεις...
    Αν ο υποτακτικός/η σας έχει κάνει ποτέ γιόγκα, διαλογισμό, εξάσκηση ανώδυνου τοκετού η οτιδήποτε παρόμοιο, υπενθυμίστε του ότι η βαθιά, αργή αναπνοή κι εδώ επίσης. Αν δεν έχει εξασκηθεί ποτέ με τέτοιο τρόπο, οδηγήστε τους καθώς θα προχωράτε.
    Αν οι αναπνοές τους γίνουν σύντομες και λαχανιασμένες, ηρεμήστε τους και υπενθυμίστε τους να χαλαρώσουν και να ανασαίνουν βαθιά (εκτός κι αν έρχονται σε οργασμό! Αυτό πρέπει να ενθαρρυνθεί και όχι να διακοπεί με καλές συμβουλές!) Αν το άλλο σας χέρι κρατάει μια σταθερή επαφή με χάδια και μασάζ, όχι μόνο χαλαρώνει και ανακουφίζει τον υποτακτικό σας αλλά σας επιτρέπει να ανακαλύψετε συσπάσεις, εντάσεις η χαλαρώσεις. Ειδικά με υποτακτικούς που είναι γενικά σιωπηλοί και όχι εκδηλωτικοί, αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.
    Αν δεν είναι σιωπηλοί, προσέξτε όταν αντιδράσουν με οξείς ήχους. Προειδοποιεί για αυξανόμενη ένταση. Αν συνεχίσετε να το ακούτε, κάτι δεν πάει καλά. Οι μυς κάτω από το άλλο σας χέρι πρέπει να είναι όλο και πιο χαλαροί καθώς προχωράτε. Αν δεν συμβαίνει αυτό, είναι άλλο ένα σημάδι πως μέχρι εδώ δεν τα έχετε πάει και τόσο καλά. Αυτό το σημάδι δίνεται και από τους σιωπηλούς υποτακτικούς. Καθώς σταδιακά χτίζετε την ένταση, ένα χρήσιμο τρικ είναι να ακολουθήσετε ένα δυνατό χτύπημα με μια γρήγορη ελαφριά βροχή από πλαταγιάσματα, ακριβώς στην ίδια περιοχή.
    Αυτό θα αποσπάσει τον υποτακτικό/η σας από κάθε υπερφόρτιση και θα τον/την επαναφέρει στην αρχική κατάσταση της ελαφριάς διάθεσης. Όπως και να' χει, το δυνατότερο χτύπημα θα λειτουργήσει σωστά για να ανεβάσει το όλο σκηνικό σιγά σιγά σ' ένα υψηλότερο επίπεδο.


    ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΕΧΝΙΚΕΣ


    Αν το «ζέσταμα» άνοιξε το δρόμο για πιο δυναμικά χτυπήματα, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τα ραβδιά μπορεί να είναι συμπαγή, αλλά ένα δυνατό χτύπημα μπορεί να τα λυγίσει ενενήντα μοίρες και περισσότερο και ένα τέτοιο «αγκάλιασμα» του συντρόφου σας με το ραβδί μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Τέτοια «αγκαλιάσματα» είναι πολύ συνηθισμένα όταν ο/η Κυρίαρχος βάζει όλη του τη δύναμη, μετά από μια σειρά ελαφρύτερων χτυπημάτων για ζέσταμα.
    Το πρόβλημα βρίσκεται στη δυναμική που αποκτά τότε το σώμα σας: όλο το σώμα ακολουθεί την κίνηση του χεριού και πέφτει προς τα εμπρός. Ένα τέτοιο χτύπημα χτυπάει αρκετά περισσότερο στο δέρμα. Είναι φυσικό. Δεν μπορείτε να το εμποδίσετε να συμβεί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να αντισταθμίζει με κάποιο τρόπο αυτή την ορμή. Μπορείτε να τραβήξετε το πόδι σας λίγο προς τα πίσω, η να κινήσετε τον ώμο σας στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του χτυπήματος.
    Αν πραγματικά θέλετε να παίξετε με δυνατά χτυπήματα, εξασκηθείτε! Μάθετε να προσέχετε και να ελέγχετε ακριβώς που θα χτυπήσει το ραβδί σας. Η Mistress Nan προτείνει εξάσκηση σ' ένα μαξιλάρι.

    Όταν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε δυνατά χτυπήματα σε έναν σύντροφο, βάλτε δίπλα του/της ένα μαξιλάρι. Αυτό θα εμποδίσει το ραβδί να «αγκαλιάσει» το σώμα του. Καλύτερα περιορίστε τα δυνατά χτυπήματα στους γλουτούς, κάτω από τον κόκκυγα και στο πάνω μέρος των μηρών.


    CANING ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΔΟΝΕΣ


    Ίσως το ένα τέταρτο των γυναικών και λιγότεροι άνδρες μπορούν πραγματικά να έρθουν σε οργασμό από το ραβδί. Άλλοι δεν θα έρθουν σε οργασμό, αλλά θα καυλώσουν πραγματικά πολύ. Τα κύματα σοκ που προσφέρει το ραβδί μπορούν να κατευθυνθούν μέσα στο σώμα.
    Συνεχίζονται βαθιά στο σώμα, με αφετηρία το σημείο όπου χτύπησε το ραβδί. Πραγματικά, αν γλιστρήσετε το χέρι σας κάτω από τους μηρούς ή την κοιλιά του συντρόφου σας, μπορείτε να αισθανθείτε τα κύματα ενός χτυπήματος. Τα σημεία στο κάτω μέρος των γλουτών, αν δεχτούν ένα χτύπημα, στέλνουν τα κύματα του σοκ σ' ένα ολόκληρο σύμπλεγμα από μυς, νεύρα και ιστούς, που συνδέονται άμεσα με τη σεξουαλική διέγερση. Πολλοί subs απολαμβάνουν έναν σταθερό ρυθμό ελαφριών ή μέτριων σε ένταση χτυπημάτων στους γλουτούς, ιδιαίτερα αν τα σοκ μεταδίδονται στο σώμα τους.
    Ένα καλό σημάδι μιας τέτοιας σεξουαλικής σχέσης είναι όταν ο σύντροφός σας είναι μπρούμυτα με τους γοφούς του να κινούνται πάνω - κάτω σ' ένα σταθερό ρυθμό. Μπορείτε να συντονιστείτε μ' αυτόν το ρυθμό με ελαφρά ή μέτρια χτυπήματα. Ή χρησιμοποιείστε το άλλο σας χέρι για να κάνετε μασάζ στα σημεία γύρω από τους γοφούς ή στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης.


    ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ


    Συχνά όταν το κάνω αυτό, η σκηνή έχει καθαρά S/M αίσθηση, αισθησιασμός για χάρη του αισθησιασμού! Μπορείτε όμως να υιοθετήσετε ρόλους οδηγώντας το όλο πράγμα σε ένα θεατρικό παιχνίδι με ψυχολογικές προεκτάσεις. Η φαντασία και η ταύτιση με τους ρόλους που διαλέξατε οδηγούν σε έναν ή πολλαπλούς εγκεφαλικούς οργασμούς, οι οποίοι - πιστέψτε με - δεν είναι καθόλου μικρότεροι σε ένταση από τους βιολογικούς!


    Copyright © 1997 by Conrad Hodson

    ΠΗΓΗ: www.sexuality.org/

    Μετάφραση από : SaMe Place Club
     
  2. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Αυτές είναι σωστές πληροφορίες!
     
  3. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Πολύ καλό SM_Art_Lady. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον και την υπομονή σου να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις σου.
     
  4. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Σχετικα με την φροντιδα των toys αυτων:
    Ενα καλο cane χρειαζεται προσοχη. Αν ειναι πολυ ακαμπτο τοτε η πιεση του χτυπηματος στο σωμα του υποτακτικου μπορει να το σπασει. Το θεμα δεν ειναι μονο το σπασμενο cane, αν και ενα καλο cane που σπαει ειναι σημαντικη απωλεια, αλλα και το οτι σπαζοντας, και αναλογα με την δυναμη του χτυπηματος και την ακριβη θεση του οταν σπασει, κομματακια απο ratan (το υλικο απο το οποιο φτιαχνονται συνηθως τα canes) μπορει να τρυπησουνε η να εισχωρησουνε και να σπασουνε μεσα στο δερμα του υποτακτικου. Κατι τετοιο εκτος απο τον ελαφρυ τραυματισμο μπορει να εκθεσουνε σε κινδυνο μολυνσης και θελουνε προσοχη.
    Τα canes κυκλοφορουνε βερνικωμενα και μη. Τα μη βερνικωμενα μπορει να εχουνε μικρα κομματακια απο ratan που προεξεχουνε. Ετσι συνισταται η εξομαλυνση της επιφανειας πριν την χρηση (πχ με γυαλοχαρτο.) Επισης χρειαζεται να βοηθηθει η διατηρηση της υγρασιας. Ετσι, βυθιζεται σε καθαρο νερο, και παραμενει εκει για 2-3 ωρες ωστε να απορροφησει. Αν μπορει αφου στεγνωσει να επικαλυφθει με βερνικι η υγρασια διατηρειται και ετσι δεν χρειαζεται τακτικη επαναληψη της διαδικασιας.

    ΥΓ. Ενα cane που εχει σπασει μπορει να αποτελεσει ενα πολυ γλυκο δωρο απο εναν υποτακτικο στην Κυρια του οταν προσφερθει με λουλουδια η αφεθει σε καποιο καταλληλο σημειο με ενα αναλογο σημειωμα η καρτα.
     
  5. eLecTroBoy

    eLecTroBoy New Member

    Εξαιρετικές οδηγίες , ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση κ για τον κόπο σου
     
  6. alkis_sub

    alkis_sub New Member

    Τα συγχαρητηρια μου στην SM_Art_Lady και το αρθρο της.
     
  7. subboy27

    subboy27 New Member

    πραγματικά θαυμάσιες συμβουλές και οδηγίες και από της δύο Κυρίες...Σας ευχαριστούμε πολύ...!!!
     
  8. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    Ελπιζω να εισαι καλα Ευα,και να συνεχισεις να μας παρασερνεις και να μας υπνοτιζεις με τις μοναδικες σου γνωσεις το σεβασμο και την αγαπη σου προς το bdsm,

    Cult Of Zero
     
  9. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    Είσαι φανταστική γιατί να μην υπάρχουν μερικές με τις εμπειρίες σου στην Ελλάδα?
    Και οι ελάχιστες που υπάρχουν δεν ψάχνουν για σκλάβο τι αδικία
     
  10. nikos_aaee

    nikos_aaee New Member

    υποκλινομαι στις γωσεις και την υπομονη σου
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Πληροφορίες για Αισθησιακό Ραβδισμό

    καταπληκτικα και χρησιμα!!
     
  12. diametric

    diametric New Member

    Πολύ κάλή μετάφραση.


     
    Last edited by a moderator: 25 Μαϊου 2006