Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολαγνεία και ουρολαγνεία - Πάνε μαζί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος probiotic, στις 15 Απριλίου 2006.

  1. probiotic

    probiotic New Member

    Αγαπητά μέλη του forum,
    είμαι ένας αθεράπευτος ποδολάγνος. Τα τελευταία όμως χρόνια και ειδικότερα μετά από μία συζήτηση αλλά και εμπειρία που είχα με μία επαγγελματία αφέντρα έχω συνειδητοποιήσει ότι πολλοί ποδολάγνοι είναι και ουρολάγνοι. Εγώ τουλάχιστον ανήκω και σε αυτή την κατηγορία θεωρώντας το μία από τις πιο συνειδητοποιημένες πράξεις υποταγής στην αφέντρα. Τι γνώμη έχετε εσείς; Δεν χρειάζεται να πω ότι με ενδιαφέρουν οι απόψεις και των top και bottom για το θέμα.
    Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
    Δημήτρης  
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σε καμία περίπτωση ένας ποδολάγνος δεν ειναι απαραίτητα και ουρολάγνος η και αντίθετα.
    Το καθε φετίχ λειτουργεί και από μόνο του, αλλά και σε συνδυασμούς με αλλά, οπότε έχουμε κοκτέιλ από fetishes.
    Η επαγγελματίας Αφέντρα που στο είπε μάλλον έβγαζε το δικό της φετίχ πάνω στους ποδολάγνους πελάτες της. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ουρεί όποιον της λατρεύει τα πόδια αν αυτό δεν έχει προσυμφωνηθεί. Έλεος (... θα πρέπει να παει για μετεκπαίδευση.)
    Αν εσύ λοιπόν και κάποιοι άλλοι ποδολάγνοι και μη το απολαμβάνετε ας μη το συζητάμε.
    Πάντως δεν αποτελεί ούτε κανόνα (ούτε υποχρέωση) αυτός ο συνδυασμός να συμβαίνει .
     
  3. probiotic

    probiotic New Member

    Αγαπητή Αφέντρα Εύα,
    σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Σίγουρα δεν μιλάμε για ικανή και αναγκαία συνθήκη. Απλά ενδιαφέρομαι για ποσοστά... και τάσεις... Είναι σαφές από το μύνημα σας ότι θεωρείτε εντελώς ανεξάρτητες αυτές τις δύο δραστηριότητες, οι οποίες όμως μπορεί να συνδυάζονται σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό ακριβώς ρωτώ, πόσο συχνά συναντάτε φίλους και των δύο δραστηριοτήτων...
    Σας ευχαριστώ
    Δημήτρης 
     
  4. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Ειναι αρκετά εξευτελιστικό να λατρευεις τα πόδια Του/Της και να σε κατουράει... Ίσως να αποτελεί ένα ξεχωριστό φετιχ από μόνο του εντασοντάς το στην ευρύτερη κατηγορία των φετιχ εξευτελισμού. Προσωπικά έχω ξεπεράσει το φετιχ που είχα με πόδια και μπότες/αρβύλες κλπ. ( μαλλον το έχω διευρύνει) αλλά δεν νομίζω ότι το συγχέω και με ουρολαγνία. Αντιθέτως προτιμώ να γλύψω μία βρώμικη πατούσα παρά να πιω τα ούρα Του/Της
     
  5. θα συμφωνήσω και εγώ με τον slaveboy αλλά και με την SM_Art_Lady. Πιστεύω ότι εντάσεται στα φετιχ εξευτελισμού όπως και για αρκετούς θεωρείατι φετίχ εξευτελισμού και η ποδολαγνεία. Όμως σε αρκετούς η ουρολαγνεία είναι πέρα από τα οριά τους οπότε δεν πρέπει να τα μπλέκουμε τα 2 φετίχ. Κάτα τη γνώμη μου η ουρολαγνεία είναι ο τελειωτικός εξευτελισμός σε ένα session
     
  6. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Δε νομιζω οτι γενικα η ποδολαγνεια σχετιζεται με την ουρολαγνεια ..(αν κανουμε μια ψηφοφορια στο φορουμ νομιζω οτι θα με "δικαιωσει" )
    Ωστοσο, ειναι βεβαιο οτι απο τη στιγμη που καποιος ειναι προθυμος να κανει κατι οπως η ποδολαγνεια -το οποιο θεωρειται απο τον περισσοτερο κοσμο ως διαστροφη, αηδια, κτλ- ειναι πιο πιθανο να δοκιμασει καποια στιγμη και ουρολαγνεια.
    Δεν εννοω φυσικα οτι ο καθενας ο οποιος ειναι λατρης των ποδιων -ακομα και μαστερς οπως διαβασαμε σε προηγουμενα threads- θα δοκιμασει την ουρολαγνεια, του ειναι ομως σιγουρα πιο ευκολο, με τον ιδιο τροπο που ειναι ευκολο σε καποιον ο οποιος αρεσκεται σε καποια μορφη υποταγης να ξεπερασει τα ορια του και να δοκιμασει κατι καινουριο..
     
  7. SDs

    SDs New Member

    συνδυαζονται αψογα και τα δυο..
    ;-)
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Μπορεί να συνδυάζονται αλλά σίγουρα δεν πάνε χέρι χέρι.
    Μιλάμε για διαφορετικά φετίχ άσχετα μεταξύ τους.

    Η εμπειρία μου δεν μου έχει δώσει την εντύπωση πως η ποδολαγνεία θεωρείτε από τους περισσότερους διαστροφή και αηδία. Αντίθετα θα έλεγα πως το πόδι και ιδιαίτερα το γυναικείο θεωρείτε ένα από τα πιο ερωτικά σημεία του σώματος, ακόμα και από τους βανίλα.

    Ιδιαίτερα όμως στον χώρο του BDSM τα πόδια Του Κυρίαρχου είναι το βασικό μέσο έκφρασης λατρείας και υποταγής, είναι δεν είναι Ό Κυρίαρχος και ο υποτακτικός ποδολάγνος .
     
  9. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αγαπητέ probiotic καμμία σχέση το ένα με το άλλο, επειδή όμως μία φορά μου έτυχε κάποιος ουρολάγνος, επειδή εγώ είμαι περίεργη, δεν τον άφησα ούτε καν να αγγίξει τα πόδια μου. Και θα συμφωνήσω με την Smart Lady ότι είναι δύο διαφορετικά fetish.
     
  10. STSAMDAL

    STSAMDAL New Member

    πιστευω πως αν θελεις πραγματικα να υπηρετησεις μια κυρια , ανεξαρτητα τι σε ανεβαζει , μπορεις να τα κανεις και τα δυο
     
  11. savra

    savra Guest

    Quote Giannis2 (delete??) Anyway, είχε πει: Οι slaves δεν είναι πραγματικοί slaves γιατί δεν ικανοποιούν τα βίτσια των αφέντρων τους αλλά και τα δικά τους. Άρα οι φετιχιστές είναι non-slaves γιατί ουσιαστικά ικανοποιούν τα φετίχ τους.

    Σωστά. Αλλά το βιβλίο με τους κανόνες από το Άμστερνταμ που ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μου κάνει αναφορά για feetslaves. Αυτοί τι είναι? Ξεκάρφωτοι, ανώμαλοι, kinky, non-BDSMόπουλα που αυτοανακυρήχθηκαν slaves αυθαίρετα χωρίς ίχνος σεβασμού προς την ιδεολογική έννοια διαχωρισμού ενός άρτιου κοινωνικού συνόλου? Απαράδεκτο θα ήταν, κατ' εμέ, εκτός κι αν υφίσταται η ύπαρξη μιας αφέλειας, αμέλειας και απαθέστατης συνισταμένης που δεν ταξινομεί σωστά την κυκλώμενη και αυτοσχέδια βελτίωση μιας νεοσύστατης ομάδας ή εξέλιξης σε μία νέα πορεία προς τον αναζητούμενο στόχο. Εεε, μερικά πράγματα είναι σαφέστατα και μιλούν από μόνα τους. Δεν χρειάζεται κι επεξήγηση πιστεύω...
     
    Last edited by a moderator: 7 Μαϊου 2007
  12. subidio

    subidio New Member

    Απάντηση: Ποδολαγνεία και ουρολαγνεία - Πάνε μαζί;

    Πανε μαζι ¨)