Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor


    Και όχι μόνο....
     
  2. baliasanagnostou

    baliasanagnostou New Member

    Φίλτατοι, και εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που τους αρέσουν και τα δύο. Γενικά η ουρολαγνεία δεν είναι τόσο διαδεδομένη καθότι θέμα ταμπού.
     
  3. kinky_gr

    kinky_gr New Member

    Δυστυχώς δεν είχα ακόμα την τύχη να λατρέψω γυμνά γυναικεία πόδια (μόνο) με μπότες.
    Όταν βλέπω γυμνά πόδια, καλοσχηματισμένα και καλοβαμένα (με κόκκινα νύχια) έχς τεράστια επιθυμία να τα αγγίξω και να τα γευθώ. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό το φετίχ μου και τι είναι ακριβώς αυτό που με τρελαίνει, είναι πάντως ένα μεγάλο αποθυμένο μου
     
  4. blabla

    blabla New Member

    επειδη τυχαια ανακαλυψα ενα πολυ καλο link site σχετικα με ποδια σε καλσον και/ή σε ψηλα τακουνια/γοβες/μποτες κτλ και βλεπω μεγαλη ανταποκριση σχετικα με το θεμα ποδολατρεια/τακουνια θεωρησα πως θα βρισκατε ενδιαφερον να μοιραστω μαζι σας την ανακαλυψη μου. νατο λοιπον: www.winnie-cooper.com εχει παρα πολλα και πολυ ενδιαφεροντα links καθως και πολλες & καλες free φωτο. απολαυστε το!
     
  5. prince_69

    prince_69 New Member

    Νομιζω η ποδολατρεια ειναι η υπερτατη εκδηλωση του σεβασμου και λατρειας προς την γυναικεια ανωτεροτητα......η θέση του ανδρα πρεπει απλα να ειναι στα ποδια Της !
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor


    Πιστεύω πως είναι απλώς η θέση μου και το σημείο του σώματος Του που μου επιτρέπεται με μεγαλύτερη ελευθερία να εκφράσω την υποταγή και την λατρεία μου. H θέση της σκλάβας είναι επίσης στα πόδια Του Αφέντη της και αν είναι και από κάτω ακόμα καλύτερα.  
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Από την πρώτη στιγμη που άρχισα να σκέφτομαι το ωραίο φύλο, τα πόδια αποτέλεσαν την πρώτη μου σκέψη και γενικώς μία από τις κυρίαρχες εκφράσεις της σεξουαλικότητας μου προς την γυναίκα. Δε θα πω πολλά.Απλά και μόνο ότι το πρώτο μου ερέθισμα ήταν στο δημοτικό.Θυμάμαι τότε καθόμουν στο πρώτο θρανίο και πρόσεξα κάτι που μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση.Είδα τη δασκάλα να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να τρίβει τα πόδια της.Μου τράβηξε την προσοχή και το παρατηρούσα αυτό για πολλή ώρα.Δε καταλάβαινα τότε γιατί μου άρεσε απλως μου άρεσε!
     
  8. Freecouple

    Freecouple Any Sub /slave woman for a Master couple?

    Simfwnoume apolita kai emeis me auto to fetix...pisteuoume oti o kiriws logos iparxis tou einai kata ena meros isws klironomiko kai mesa sto DNA mas.
     
  9. sublad

    sublad New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Πάντως αυτό είναι κάτι που οι ίδιες οι γυναίκες το ξέρουν. Για αυτό με κάθε ευκαιρία επιδεικνείουν με καμάρι τα ωραία και περιποιημένα τους πόδια και ξοδεύουν και μια περιουσία για πάρτη τους για περιποιήσεις , για παπούτσια και ότι τα συνοδεύει. Φαίνεται το ξέρουν είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα ότι αυτό αποτελεί όπλο τους και φροντίζουν να το αξιοποιούν
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το ξέρουν, αυτό είναι σίγουρο. Μπορεί να το δει κανείς πόσο αδιάφορα, δήθεν, αφήνουν τα πόδια τους να εκτίθενται σε κοινή θέα, ειδικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό που έχει την τιμητική του είναι το μετρό, λόγω του ότι έχει πολύ ορίζοντα για παρατήρηση.

    Εμένα με εξιτάρουν τα πόδια που είναι επίπεδα και σχετικά μικρά. Αρχίζω από κάτω για να φτάσω να παρατηρήσω όλη τη γυναίκα. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές τα πόδια που σου δείχνουν πόσο αδύναμη είναι μια γυναίκα ότι κρύβουν, αντίθετα, μια πολύ αποφασιστική, τουλάχιστον στο πρόσωπο.

    Όσες φορές μου έχεις συμβεί να περιποιούμαι τα πόδια μιας γυναίκας, Αφέντρας ή μη, σε δευτερόλεπτα αρχίζει να βογκάει, πιό εύκολα από ότι σε κάθε άλλο σημείο του σώματός της. Δεν έχουμε όμως τη μαρτυρία πολλών Αφέντρων για αυτό το θέμα. Γιατί;
     
  11. jim28

    jim28 Regular Member

    που τέτοια τύχη? να βρεθεί δηλαδή γυναίκα που να της αρέσει να της περιποιούνται τα ποδια και να πει την γνώμη της
     
  12. jim28

    jim28 Regular Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    καταρχη συγχαρητιρια για την μεταφραση της sm art lady!!!

    εγω γοητευομαι παρα πολυ και με περιποιημενα ποδια, ειδικοτερα με τα δακτυλα και το πελμα. Οταν τα βλεπω θελω να τα γλυψω και νιωθω ετσι θα ευχαριστισω τον εαυτο μου και την γυναικα με τα ομορφα ποδια. Κατα βαθος υπαρχει ενα ενστικτο κυριαρχιας της γυναικας μα τα ομορφα ποδια αλλα στην καθημερινη ζωη αυτο παραμενει μονο ενστικτο. Τα πελματα προκαλουν συναισθημα κυριαρχιας, ποσο ομορφο ειναι να τριβει μια γυναικα τα πελαματ ατης στο προσωπο μου?
    Τελικά τα ποδια ειναι το πρωτο σημειο του σωματυος που βλεπω σε μια γυναικα , μετα κοιταο σωμα , προσωπο. Πρεπει να μου αρεσει στο συνολο.
    Θα ελεγα πως τα γυναικεια ποδια προκαλουν εντονη αισθηση για σεχ, μαγνητιζουν τον ανδρα να προσεξει την γυναικα. Αυτο το κσερουν οι γυναικες, αλλιως δεν θα τα περιποιουνταν τοσο πολυ!