Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Εγω παλι ποδολαγνος δεν ειμαι,αλλα δε θυμαμαι να μου εχει αρεσει καποιος που δεν ειναι ομορφος απο τη μεση και κατω.Ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταω,και γι'αυτο δε μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει καποιος αν ειναι καθιστος 
     
  2. giannis

    giannis New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Από όταν θυμάμαι να επιθυμώ τις Γυναίκες επιθυμώ και την υποταγή στα πόδια τους.
    Δεν ξέρω το λόγω αλλά αυτή η υποταγή με οδήγησε στην ολοκληρωτική υποταγή στις γυναίκες που με ελκύουν.
     
  3. heelshot

    heelshot Guest

    ειναι ΟΤΙ καλυτερο!!!
     
  4. toesman2001

    toesman2001 Guest

    Λατρευω τα ποδια μιας γυναικας γιατι λατρευω τις γυναικες..Αρχισε απο πιτσιρικας και τωρα αν μια γυναικα δεν εχει ομορφα ποδια δεν μπορω να παω ευκολα!! Μεσω του φετιχ μου αυτου αρχισα "μοιρaiα" και χωρις να το μετανοιωσω να ψαχνομαι και σε αλλες πτυχες του BDSM!!
     
  5. easyboy

    easyboy New Member

    δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να μην "σκαναρει" το καλοκαιρι για ομορφες υπαρξεις με σαγιοναρες στα κατω ακρα...ειναι για μενα το απολυτο φετιχ που δειχνει πρωτα πρωτα την αφοσιωση του sub στην κυρια του,οπως ακριβως ενα σκυλακι με το αφεντικο του.λατρευω να τα χαιδευω να τα γλυφω να τα περιποιουμαι ακομα και να τα βαφω σε οποια κυρια μου το επιτρεψει.σκετη τρελα
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

     

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. yiannis_slv

    yiannis_slv New Member

    Η ποδολατρεία από πολύ μικρή ηλικία, αποτέλεσε και για μένα την εξέλιξη μου ως υποτακτικός. Είναι η αίσθηση της υποταγής στην Αφέντρα που με διεγείρει!
     
  8. MiB

    MiB Regular Member

    Είμαι από αυτούς που γουστάρουν τρελά τη θέα των όμορφων, καλοσχηματισμένων και περιποιημένων γυναικείων ποδιών, κι ειδικά σε συνδυασμό με την όσο το δυνατόν εντονότερη φυσική τους μυρωδιά.. Αυτός ο συνδυασμός είναι για μένα το μεγαλύτερο αφροδισιακό.. Ούτε το χάϊδεμα, ούτε το φίλημα, ούτε το γλύψιμο των (όμορφων) ποδιών μιας γυναίκας μπορεί να μου προσφέρει τη διέγερση που προκαλεί η (φυσική κι έντονη) μυρωδιά τους. Κι αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι κάτι που ισχύει και για πάρα πολλούς άλλους (ποδολάτρες) άντρες ακόμα, εκτός από μένα. Από εκεί και πέρα όμως, φαίνεται πως δεν υπάρχουν γυναίκες (ειδικά Ελληνίδες) που να τους αρέσει αυτό τόσο, ώστε να γουστάρουν πραγματικά να μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τα πόδια τους να μυρίζουν έντονα, με πρωταρχικό σκοπό την αμοιβαία ικανοποίηση.. Από την άλλη, αρκετές είναι εκείνες που πραγματικά γουστάρουν ν' ασχολούνται οι άντρες με τα πόδια τους, καθώς έχουν μάθει να είναι χαλαρές και να εισπράτουν αρκετή απόλαυση από αυτό, αλλά ακόμα κι αυτές, όταν διαπιστώσουν ότι μυρίζουν ή "βρωμάνε" κάπως τα πόδια τους, τότε δεν αφήνουν τον άλλον ούτε καν να τα πλησιάσει. Ακόμα κι αν το κάνουν όμως, το κάνουν (στην καλύτερη) με μισή καρδιά και μόνο (ως χατήρι) για την ικανοποίηση του ερωτικού συντρόφου τους κι όχι για τη δική τους. Δυστυχώς, το foot smelling ενώ έχει πάρα πολλούς αρσενικούς οπαδούς, δε βρίσκει καμία (ουσιαστική κι ειλικρινή) ανταπόκριση από το γυναικείο φύλλο, καθώς ορισμένα ταμπού και προκαταλήψεις δε θα ξεπεραστούν ποτέ, ακόμα κι αν ο άνθρωπος καταφέρει να κατοικήσει στον Άρη..
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    Πρώτα μας λες ότι κάποιες δέχονται να το κάνουν, αλλά δεν το κάνουν για την δική τους απόλαυση. Τα ταμπού που κολλάνε; Επειδή δηλαδή δεν έτυχε να τις διεγείρει το να τους μυρίζουν τα βρώμικα πόδια τους είναι οπισθοδρομικές; (το παράδειγμα με τον Άρη φαντάζομαι πως υπονοεί την πρόοδο).
     
  10. MiB

    MiB Regular Member

    Όταν μια γυναίκα απολαμβάνει να της φιλάνε και να της γλύφουν τα πόδια της όταν δε μυρίζουν καθόλου, γιατί να κολλάει στο ν' αφεθεί, να χαλαρώσει και να το απολαύσει εξίσου όταν μυρίζουν (έστω κι ελάχιστα); Ειδικά όταν γνωρίζει ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να διεγείρει ακόμα περισσότερο τον ερωτικό της σύντροφο; Εσύ δηλαδή πως ακριβώς το εξηγείς;
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Πετάγομαι εγώ αντί της atasai,επειδή περνούσα απ'έξω..  

    Κατ'αρχήν,μια γυναίκα απολαμβάνει αυτό που κάνει ή αυτό που της κάνουν,μόνο όταν νιώθει άνετα και χαλαρή. Αλλιώς η ευχαρίστησή της πάει για βρούβες.

    Προφανώς και δεν θα νιώθει άνετα ξέροντας πως μυρίζουν τα πόδια της και όσο και καλή θέληση να έχει για να ευχαριστηθεί την πράξη,μάλλον δεν θα το καταφέρει.

    Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια εξήγηση γι'αυτό,πλην μίας. Η οικειότητα μεταξύ σας. Τι εννοώ.. Αν νιώθει άνετα με τον σύντροφό της,όντας μέσα σε σχέση και γνωρίζοντας τον άλλον αρκετά καλά..τότε ίσως αυτό το "ταμπού" οπως λες και συ,να ξεπεραστεί. Ειδικά αν της δείχνεις πόσο το απολαμβάνεις εκείνη την ώρα.. Γενικότερα όμως είναι θέμα γούστου και προσωπικής ιδιοσυγκρασίας.


    atasai,δικό σου..

     
    Last edited: 8 Μαϊου 2009
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Είχα ξεκινήσει να γράφω πριν απαντήσεις. Κι επειδή, εκ των υστέρων, είδα πως με κάλυψες απόλυτα, το έσβησα