Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    ..και αφού είδα πως το έσβησες εσύ,έσβησα και γω αυτο που έκανες quote! Mύλος γίναμε..  
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Θα μπορούσαμε να μιλάμε για οποιοδήποτε φετίχ - αν και νομίζω ότι ο όρος είναι λάθος σε αυτή την περίπτωση, δεν έχω κάποιον καλύτερο πρόχειρο. Τα μπολντ θα μπορούσαν άνετα να αναφέρονται στην κοπρολαγνεία. Αφού ο σύντροφός τους θέλει να τα φάει γιατί δεν του κάνουν τη χάρη να καυλώσουν λιγάκι; Ο σκοπός του παραδείγματος είναι να μπορέσεις να δεις το ίδιο πράγμα με λιγότερο θολωμένο βλέμμα (καταλαβαίνω ότι σε γεμίζει παράπονο το να μην μπορείς να βρεις κάποια για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου).

    Η δική μου εξήγηση είναι ότι δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες επιθυμίες και πως δεν είναι αρκετό για να διεγερθούμε το ότι κάτι αρέσει στον σύντροφό μας. Τελεία. Λοιπές εξηγήσεις περί κομπλεξισμών εύκολα μπορούμε να βρούμε, αλλά το θεωρώ μπακαλίστικο και αναίτιο.

    Καταλαβαίνω τι λέει η Lady_Dementia, αλλά νομίζω ότι βάζει βούτυρο στο ψωμί σου.  
    Δεν θέλουν όλες οι γυναίκες να είναι άνετες και χαλαρές για να απολαύσουν κάτι (που είναι το restriction, βρε παιδιά; ). Νομίζω, όμως, πως οι περισσότεροι θέλουμε η εμπειρία μεταξύ των δύο να είναι κοινή, όσο μπορεί να είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Θέλω να μου γλύφεις τα πόδια γιατί είμαι θεά και θέλω την ώρα που τα γλύφεις να νιώθεις και εσύ ότι γλύφεις τα πόδια μιας θεάς. Θέλω να με πηδάς και να νιώθω πουτάνα και θέλω και εσύ να πηδάς μια πουτάνα. Αλλιώς, θα μαζευόμασταν όλα τα σουμπάκια, θα έκανε ο ένας τις χάρες στον άλλο και θα ήμασταν όλα ευχαριστημένα. Προσπαθούμε να μην είμαστε τόσο αυτιστικοί όταν κάνουμε σεξ. Στο μυαλό είναι ο στόχος  

    Μου αρέσει να είμαι αποτριχωμένη και καθαρή όταν κάνω σεξ. Αλλά έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από μπάνιο και αποτρίχωση κάθε μία ώρα. Αν ένα βράδυ συναντηθώ με τον εραστή των ονείρων μου και τελευταία φορά έκανα μπάνιο 12 ώρες πριν, στο ενδιάμεσο πήγα γυμναστήριο και έχω να κάνω αποτρίχωση καμιά βδομάδα, μπορεί να αγνοήσω την κατάσταση μου (σλουρπ). Να την αγνοήσω, όμως (γιατί ευελπιστώ ότι το ίδιο θα κάνει και αυτός). Αν ο εραστής των ονείρων μου μου πει ενώ είμαι αφημένη, χαλαρή και απολαμβάνω "Σου αρέσει να γαμιέσαι, βρωμερή αρκουδίτσα;", μάλλον θα πεθάνω στα γέλια και λυπάμαι πολύ, αλλά μάλλον δεν θα ικανοποιήσω το φετίχ του.

    Με άλλα λόγια, θεωρώ ανασταλτικό παράγοντα το να επικοινωνήσεις τι ακριβώς σου αρέσει σε κάποια που την απωθεί αυτό το φετιχ. Υπάρχουν πράγματα που μας διεγείρουν, άλλα που μας είναι αδιάφορα και άλλα που μας απωθούν. Αν έχεις βρει κάποιο τρόπο να έχουμε έλεγχο πάνω στο ασυνείδητό μας και ανα πάσα στιγμή να μπορούμε να πούμε "θέλω και αυτό το φετίχ", ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
     
  3. MiB

    MiB Regular Member

    Αν διαβάσεις προσεχτικά αυτά που γράφεις παραπάνω και κάτσεις λίγο να το σκεφτείς, πιθανότατα θα καταλήξεις από μόνη σου στο συμπέρασμα ότι μόνο "perv" δεν είσαι, παρότι επιμένεις να το έχεις λεζάντα. Αν πάλι δεν καταφέρεις από μόνη σου να το συνειδητοποιήσεις, είμαι σίγουρος ότι τα φιλαράκια που έχεις κάνει μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα, που σε γνωρίζουν και καλύτερα, αν θέλουν μπορούν να στο εξηγήσουν ευκολότερα..

    Από κει και πέρα, ανέφερες ανάμεσα σε όλα αυτά και τη φράση που έκανα bold, η οποία κατά κάποιο τρόπο αποτελεί και την απάντηση στο ερώτημά μου. Σ' ευχαριστώ, γιατί είναι μερικές φορές που θα πρέπει ν΄ακούσω από κάπου αλλού την απάντηση για κάτι που ήδη γνωρίζω αρκετά καλά..

    Όσο για την atasai, την ευχαριστώ για το χρόνο της και τον κόπο που έκανε να μου απαντήσει μ' ένα τόσο εκτενές και καλογραμμένο κείμενο, πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια που καθρεφτίζει όμως την "τρυφερότητα" της ηλικίας της. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο θα προτιμούσα να μην μπω καν στη διαδικασία να της απαντήσω.. και να με συγχωράει..

    Γενικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, ίσως άλλους λιγότερο κι άλλους περισσότερο, όμως πιστεύω πως όλοι συμβάλλανε, ο καθένας με τον τρόπο του, στο να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω κανέναν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης στο συγκεκριμένο φόρουμ, όπως βέβαια και οι περισσότεροι που βρίσκονται εδώ μέσα..

    Να είστε πάντα καλά κι εύχομαι να βιώνετε τις όποιες επιθυμίες σας με τους κατάλληλους ερωτικούς συντρόφους..

     
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Ας με συγχωρήσουν η Lady_Dementia κι η atasai που θα στερήσω ίσως απ' εκείνες τη δυνατότητα να πουν πρώτες κάποια πράγματα όπως δικαιωματικά θα έπρεπε, αλλά μιά και έτυχε να ξυπνήσω πρώτος σήμερα και μάλιστα ανάποδα -κι αναπόδιασα ακόμη περισσότερο διαβάζοντας μερικά πράγματα-, δεν μπορώ ν' αντισταθώ στον πειρασμό.

    Εκτός από την απορία που προκαλούν αυτές οι γραμμές ως προς το γιατί η επιθετική στάση σε απάντηση ενός ποστ διόλου επιθετικού, είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάζει κάποιος αυτά τα από πάνω, από τον ίδιο άνθρωπο που λίγο καιρό πριν διερρήγνυε τα ιμάτιά του γιά το πόσο κακό κάνουν οι "ταμπέλες":
    Είναι προφανές πως εδώ το "δάσος" έχει χαθεί πίσω από το "δέντρο" της εμπάθειας και των απωθημένων. Διότι παρακάτω, η αδικαιολόγητη πριν επιθετικότητα φτάνει πλέον σε επίπεδα σοβαρότατης αγένειας:
    Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση από τα απωθημένα, γιά να καταλάβω αυτές τις φράσεις. Και δεν μ' ενδιαφέρει βέβαια το πώς δημιουργήθηκαν αυτά, με ενοχλεί όμως βαθύτατα να βλέπω κάποιον να απευθύνεται σε κάποιον άλλο -και ιδίως, μιά κι εγώ είμαι ως γνωστόν παλιομοδίτης, σε μιά κυρία- με την προσβλητική σιγουριά ασφαλίτη που "ξέρει" το ότι εκείνη "έχει κάνει φιλαράκια εδώ μέσα που τη γνωρίζουν καλύτερα" και προφανώς και το ποιά είναι αυτά, μιά και γνωρίζει και το τί "μπορούν να εξηγήσουν ευκολότερα"!!!

    To "χάπι" της σαφέστατης αγένειας, δεν χρυσώνεται φυσικά με κάτι τέτοια κόλπα, όπως το "ευχαριστώ" που ακολουθεί:

    Εφ' όσον λοιπόν μίστερ ΜiB χρειάζεσαι ν' ακούς από τους άλλους ακόμη και τα πράγματα που ήδη γνωρίζεις γιά να τα συνειδητοποιείς καλύτερα, θα κάνω τον κόπο να σου πω ότι οι τρόποι σου, χρειάζονται επειγόντως σέρβις.
    Πιθανότατα θα "σε συγχωράει" η atasai, γιατί η παρουσία της στο φόρουμ εγγυάται πως κανείς δεν θα την αγνοήσει όπως εσύ, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και μόνο. Το σεβασμό και την εκτίμηση των μελών του φόρουμ σίγουρα τα έχει κερδίσει με την αρτιότητα και την οξύνοια τουλάχιστον αυτών που έχει συνεισφέρει εδώ, γιατί να συγχυστεί λοιπόν με την συγκαλυμμένη πίσω από κοσμητικά επίθετα προσπάθεια απαξίωσης του λόγου της, από κάποιον που είναι -όπως δηλώνει- υπ' ατμόν; Αυτό όμως δεν μετατρέπει τη νέα -μεταμφιεσμένη ίσως εν μέρει- αγένεια, σε ευγένεια. Βλέπεις MiB, σου ξέφυγε στην προσπάθεια μεταμφίεσης το "καν": "Θα προτιμούσα να μην μπω καν στη διαδικασία να της απαντήσω"...
    Αποφάσισες ν' αποχωρήσεις λοιπόν; Λυπάμαι, αλλά δεν θα προσποιηθώ πως με θλίβει το γεγονός, μετά απ' όλα τα πιό πάνω. Και θα δεχτώ τις ευχαριστίες σου, στο βαθμό που κι εγώ βοήθησα στο να συντελεστεί η συνειδητοποίηση που αναφέρεις... Επειδή όμως αισθάνεσαι υποχρεωμένος προφανώς "να μας την πεις" ακόμη και την ώρα που μας κουνάς το μαντήλι, ισχυριζόμενος πως εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς τους ίδιους ποιός πρέπει να βρίσκεται εδώ μέσα και ποιός όχι, να σου θυμίσω κάτι ακόμη που έλεγες λίγους μήνες πριν:
    Υποθέτω πως το εάν κάποιος έχει λόγους να βρίσκεται σ' αυτό το φόρουμ ή όχι, εν πολλοίς εξαρτάται από "το ποιόν της προσωπικότητάς του και τα επιμέρους χαρακτηριστικά της", δεν είν' έτσι;
    "Να με συγχωράς", αλλά δυσκολεύομαι πολύ να δεχθώ την ειλικρίνεια των ευχών ενός ανθρώπου που εμφανίζεται τόσο εμπαθής όσο εσύ. Μάλλον σαν κρυφή ειρωνία λοιπόν τις βλέπω.
    Ως προς αυτό φυσικά, και τουλάχιστον μέχρι που να γίνει το σέρβις που λέγαμε, δεν έχω καμμία αντίρρηση.


     
    Last edited: 9 Μαϊου 2009
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Και εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι να βρεις μια κυρία να κάνεις μαμ τα ποδάκια της. Ελπίζω να μην σε πρόσβαλε το παράδειγμα με τα κακά δεν ήθελα να σου κάνω βαβά.

    Εγώ θα τρώω όλη την κρεμούλα μου!  

    Αγκού!

    ΥΓ: Αλήθεια, την ώρα που μου ζήτησες την άποψή μου δεν είδες την ηλικία μου; Τσ, τσ, τσ... Αυτοί οι μεγάλοι!
     
  6. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Αχ βρε MiB φτου και από την αρχή....
    Μάθημα Νο1 Δεν ξέρω τι σου είπαν έως τώρα αλλά η κλειτορίδα μιας γυναίκας δεν βρίσκετε στα πόδια αλλά λίιιγο πιο πάνω.
    Μάθημα Νο2 Από τις μέχρι τώρα γνώση μου καλός ή κακός ο τρόπος μιας γυναίκας δεν λειτούργει με τον τρόπο που θέλεις. Σαν άντρες μπορεί να καταφέρνουμε να απομονώνουμε συγκριμένα τμήματα του γυναικείου σώματος ή διάφορα αντικείμενα και να τα χρησιμοποιούμε για να τελειώσουμε χωρίς να μας είναι απαραίτητο το υπόλοιπο. Μια γυναίκα θα μπορούσε να το δει σαν προκαταρκτικό παιχνίδι αλλά δεν της είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να έρθει σε οργασμό. Την ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσεις το παραπάνω τόσο καλύτερα θα είσαι με τον εαυτό σου και τις γυναίκες.
    Φιλικά.
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    Αμέσως μετά το προηγούμενο ποστ μου, πήγα να διαγράψω το προφίλ μου αλλά δε βρήκα τον τρόπο. Έτσι, έστειλα μήνυμα στον admin. όπου τον παρακαλούσα να το κάνει αυτός για μένα, αλλά προφανώς μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μου. Αυτό λοιπόν καλώς ή κακώς, με κάνει να μη μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου ν' αντισταθώ στον πειρασμό ν' απαντήσω στον αξιαγάπητο MindMaster, που με υπερβάλλοντα ζήλο, ως ένας άλλος Νταρτανιάν, έσπευσε να προστατεύσει την τιμή και υπόληψη των συμπαθέστατων Κυριών του φόρουμ.

    Α ρε MindMaster.. δε ξέρω γιατί, αλλά δε με εξέπληξε καθόλου που πρόλαβες ν' απαντήσεις εσύ για λογαριασμό τους. Ειδικά όσον αφορά στη Lady μάλιστα.. Anyway, το θέμα δεν είναι να ιντριγκάρουμε τώρα γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε αφού όσοι είναι κάποιο καιρό εδώ μέσα έχουν ακόμα καθαρότερη εικόνα του τι "παίζεται" σε αυτόν τον τομέα.. Απλά να ξέρεις MindMaster, ότι μου είναι τελείως αδιανόητο αυτό το φόρουμ χωρίς την παρουσία σου και φαντάζομαι πως κι εσύ ο ίδιος δυσκολεύεσαι να φανταστείς την καθημερινότητα και γενικότερα τη ζωή σου έξω από αυτό. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο σε αντιπροσωπεύει εξ' αντικειμένου αυτό το φόρουμ. Κι αυτό δεν είναι κάτι που λέω απλά για να σου την πω όπως κάνεις εσύ, αλλά το λέω με την ίδια ειλικρίνεια που γράφω ότι γράφω εδώ πέρα, χωρίς καμία εμπάθεια ή απωθημένο όπως με κατηγορείς. Λέω απλά τη γνώμη μου, καμία φορά ναι μπορεί να γίνομαι και κάπως ειρωνικός, αλλά ο σκοπός μου δεν είναι ποτέ να βγάλω κάποιο μου απωθημένο παρά μόνο να υποστηρίξω την οποιαδήποτε άποψή μου. Η οποία προφανώς σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι κι αυτό είναι κάτι απόλυτα θεμιτό. Όσο για τον αν οι τρόποι μου χρειάζονται κάποιο "σέρβις", επέτρεψε μου να προτιμώ τη δική μου ωμότητα κι ευθύτητα από το δικό σου επιτηδευμένο νταηλίκι που στα μάτια μου (τουλάχιστον) αναδεικνύει τη γλοιώδη σου φύση. Τουλάχιστον με το δικό μου τρόπο, υπάρχει και κάποια πιθανότητα να προβληματιστεί εποικοδομητικά κάποιος, καθώς εγώ ούτε καμία σκοπιμότητα έχω ούτε και το ζητούμενο μου είναι να επιτύχω την καθολική αναγνώριση ή θαυμασμό στον οποιοδήποτε τομέα..

    Παρόλα αυτά, δε μπορώ να παραβλέψω την πραγματικά αξιοθαύμαστη προσπάθειά σου στο να μου την πεις όσο καλύτερα μπορούσες.. κι όσο για το ποιος βγάζει απωθημένα ή εμπάθεια, πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να βγάλει από μόνος του κάποια συμπεράσματα..

    Αυτό που είπα για την πραγματικά συμπαθέστατη Lady D. σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επίθεση φυσικά και της ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν η ίδια το εξ' έλαβε κατά αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε, δε βλέπω κάτι κακό στο να είναι κάποιος ένα απόλυτα φυσιολογικό άτομο δίχως τα βίτσια και τις ιδιαιτερότητες που μοιραία θα το κατέτασσαν σε κάποια "ειδική" κατηγορία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για αρκετούς ακόμα εδώ μέσα κι αυτή είναι η άποψη που μου έχει δημιουργηθεί διαβάζοντας την πλειονότητα των γραφόμενων τους. Εννοείται πως ισχύει αυτό που είχα δηλώσει ότι δε μπορείς να γνωρίζεις τα πάντα για τους άλλους από μερικές διάσπαρτες απόψεις που γράφουν, αλλά από την άλλη σίγουρα ως ένα βαθμό δημιουργείται μια καθαρότερη εικόνα η οποία βοηθάει στο να διακρίνεις ευκολότερα κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους.

    Όσο για την επίσης συμπαθέστατη atasai, σε καμία περίπτωση δεν αμφιβάλλω για την οξυδέρκειά της και την υγεία του πνεύματός της, σέβομαι κι εκτιμώ την άποψή της, έχει όντως δίκιο σε κάποια points, αλλά ακριβώς επειδή το ερώτημα μου δύναται να το αντιληφθεί μόνο μέσα σ' ένα γενικότερο πλαίσιο κι όχι ως καθεαυτό, φανερώνει (για μένα τουλάχιστον) την έλλειψη σε εμπειρίες οι οποίες βοηθούν αρκετά στο να ερμηνεύεις λίγο πιο εμπεριστατωμένα κάποια θέματα.. Ούτε κι αυτό πιστεύω όμως ότι είναι κάτι κακό, δεδομένου ειδικά του νεαρού της ηλικίας της, οπότε ούτε και σε αυτήν την περίπτωση λειτούργησα επιθετικά, ή βγάζοντας κάποιο απωθημένο ή εμπάθεια, κτλ..

    Είμαι αυτός που είμαι, λέω την άποψή μου πάντα με ειλικρίνεια κι άνευ καμίας σκοπιμότητας. Το ότι κάποιες φορές δεν τοποθετούμε και τόσο κομψά όσο θα έπρεπε ώστε να μη δίνω αφορμές και "λαβές" σε κάποιους (όπως π.χ. στον MindMaster) για να τις αρπάξουν, με μοναδικό σκοπό κι ελπίδα να κάνουν τη "διαφορά" στα μάτια κάποιων άλλων, είναι μια φυσική μου αδυναμία που προέρχεται από το αυθόρμητο του χαρακτήρα μου. Όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, έτσι κι εγώ, δεν έχω πάντοτε την ίδια διάθεση, ή τη χαλαρότητα, ή την ψυχραιμία, ή την καθαρότητα του μυαλού κι αυτό πολλές φορές μπορεί και να αποτυπώνεται στα εκάστοτε γραφόμενά μου. Από την άλλη όμως, δεν έχω μάθει να λειτουργώ με γνώμονα το κατά πόσο αρεστός γίνομαι στους άλλους, ούτε και να φέρομαι πάντα με το "σεις" και με το "σας". Αυτό που έχω μάθει όμως είναι να λέω τη γνώμη μου όποια κι αν είναι, με ειλικρίνεια κι ευθύτητα που μπορεί να φτάνει στα όρια της ωμότητας, ίσως και μερικές φορές με κάποια δόση ειρωνείας που να μη χρειάζεται πάντοτε.. Όμως από εκεί και πέρα θα ήθελα να κάνω σαφές ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν και γι' αυτό ειλικρινά δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ανάγκη για να "επιτεθώ" (όπως με κατηγορούν) στον οποιοδήποτε, είτε συμφωνεί, είτε όχι με την άποψή μου..

    Τα παραπάνω μου λεγόμενα αποτελούν περισσότερο αιτιολογία παρά απολογία αναφορικά με τα πεπραγμένα μου σε αυτήν την κοινότητα, τα οποία πραγματικά εύχομαι να τερματίσουν σε αυτό το post..
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    @ MiB: Εννοείται, πως δεν θα καθήσω να σου ανταπαντήσω. Βλέπεις, "ως άλλος Ντ' Αρτανιάν" πολλές φορές έχω όντως προστρέξει -αυτόκλητα ομολογουμένως, όπως και τώρα- "προς υπεράσπισιν" διαφόρων ανθρώπων εδώ, σε περιπτώσεις που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μικροπρέπεια και την αγένεια (και σε διαβεβαιώ πως δεν επρόκειτο αποκλειστικά γιά γυναίκες γιά τις οποίες έτρεφα ιδιαίτερη συμπάθεια κι εκτίμηση, ούτε καν αποκλειστικά γιά γυναίκες, γενικότερα. Μπορείς, αν έχεις διάθεση και υπομονή, να το ψάξεις). Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός το ότι η ασχήμια στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με ενοχλεί βαθύτατα, και αισθάνομαι πως με θίγει προσωπικά. Και δεν θα πάψω να παρεμβαίνω όποτε τη συναντώ, και να τη στιγματίζω. Ουδόλως δε, με ενοχλεί το να αποκαλούμαι Ντ' Αρτανιάν, Αρθούρος ή Ιβανόης, έστω και ειρωνικά. Δεν θεωρώ πως ο ιπποτισμός μπορεί ν' αποτελεί αντικείμενο χλεύης, αντικειμενικά. Υποκειμενικά βεβαίως από κάποιους, μπορεί. Δεν θεωρώ πως είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό τους. Εγώ άλλωστε είμαι, όπως ήδη δήλωσα, παλιομοδίτης.

    Γιά να υπερασπιστώ τον εαυτό μου όμως, ουδέποτε ένοιωσα την ανάγκη να πω πολλά, και τώρα πάλι, δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω. Διότι, MiB, η παρουσία κι η πορεία μου εδώ μέσα όπως κι έξω (εγώ, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν είμαι μόνο ένα nick σε μιάν οθόνη, με ξέρουν και οι πέτρες, και εννοώ προσωπικά, κατάφατσα), είναι αρκετά μακρές και σίγουρα πολύ γνωστές. Δεν πιστεύω πως θα κριθώ λοιπόν από το ό,τι μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε γιά μένα, είτε λέγοντας σαφώς διάφορα, είτε αφήνοντας υπονοούμενα. Μπορείς κι εσύ, όπως και ο οποιοσδήποτε, να λες ό,τι σου περνάει απ' το κεφάλι. Καθόλου δεν με κόφτει. Εγώ έχω ήδη κριθεί. Τόσο ως μέλος του φόρουμ, όσο και ως φυσικό πρόσωπο, με σάρκα και οστά. Δεν ισχυρίζομαι βεβαίως πως όλοι με έχουν κρίνει θετικά. Είτε θετικά όμως είτε αρνητικά, δεν πιστεύω να περίμενε ή να χρειαζόταν κανείς το δικό σου ποστ γιά να με κρίνει. Μιά και η δική σου άποψη λοιπόν περί εμού δεν μ' ενδιαφέρει ούτε ελάχιστα, δεν έχει καμμία απολύτως ουσία ν' απαντήσω σ' οτιδήποτε απ' αυτά που έγραψες γιά μένα.

    Γράψαμε αυτά που γράψαμε λοιπόν ο ένας γιά τον άλλο, όχι βεβαίως γιά να τα πούμε μόνο μεταξύ μας όλ' αυτά (σε τέτοια περίπτωση θα το κάναμε σε pm), αλλά γιά να τα διαβάσουν και να κρίνουν κι οι υπόλοιποι. Έχω την πεποίθηση πως και να διαβάζουν ξέρουν, και να κατανοούν, και να κρίνουν. Και θα το κάνουν. Δεν βρίσκω κανένα λόγο λοιπόν, γιά να προσθέσω οτιδήποτε άλλο...




     
    Last edited: 9 Μαϊου 2009
  9. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Ακολούθησα τη συμβουλή σου και ξαναδιάβασα ό,τι έγραψα και μάλιστα το σκέφτηκα δις (δεν προλάβαινα για παραπάνω),αλλά δεν μπόρεσα να καταλήξω στο ίδιο συμπέρασμα με το δικό σου.

    Τα φιλαράκια μου δεν με εχουν ενημερώσει για κάτι αντίστοιχο. Προφανώς με νοιάζεσαι περισσότερο και σε ευχαριστώ πολύ για το ειλικρινές ενδιαφέρον.



    Παρακαλώ! Είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη απορία σε ήδη γνωστά σου θέματα!









    ..και κάτι για να έχεις εσύ να σκεφτείς..



    Σε ποιο σημείο της απάντησής μου,μιλώ για το προσωπικό μου γούστο επί του θέματος; Μίλησα εγώ για το τι αρέσει σε μένα; Όχι.. Έμαθες εσύ, αν εγώ φτιάχνομαι με το να μου μυρίζουν τα πόδια; Όχι..

    Είχα την καλή διάθεση να πω την γνώμη μου αναφορικά με το τι πιστεύω πως αποτρέπει τις γυναίκες να απολαύσουν το δικό σου αγαπημένο φετίχ. Αν η απάντησή σου και όλο αυτό το σούσουρο που δημιουργήθηκε,ήταν ο τρόπος σου να με ευχαριστήσεις που το έκανα,τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

     
  10. MiB

    MiB Regular Member

     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    MiB,

    μάλλον πρέπει να αρχίζεις να μαθαινεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα το μέσα σου... Βγάζεις από τα γραφόμενά σου πολλά απωθημένα και θυμό..

    Δεν έχεις παρα να μην ξαναμπείς στο φόρουμ ,αφού τόσο νευριάζεις και δεν αντέχεις την "μαλακία" του καθενός. Τι πιο απλό για σένα και εντέλει και για τους άλλους?
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2009
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @ΜιΒ
    Με κίνδυνο να "κατηγορηθώ" κι εγώ ως θηλυκός Ντ' Αρτανιάν, θα πω πως όσες φορές κι αν διάβασα το ποστ της Lady_Dementia, δεν βρήκα πουθενά κάτι, έστω μια υποψία που να δικαιολογεί τα αυθαίρετα και με τόση εμπάθεια εκφρασμένα συμπεράσματα σου.
    Εξέφρασε την προσωπική της άποψη επί του θέματος και τίποτα παραπάνω.

    Προσωπικά έχω κυκλοφορήσει επίτηδες χωρίς κάλτσες με αθλητικά, για να κάνω πιο έντονη τη μυρωδιά των ποδιών μου για τον τότε ερωτικό μου σύντροφο και για να είμαι ειλικρινής κι εμένα μ αρέσουν διάφορες μυρωδιές που άλλοι θεωρούν απωθητικές.

    Αλλά δεν μπορώ προς Θεού να βάλω σε μια ζυγαριά τα γούστα μου και τα γούστα των άλλων για να δω ποιος είναι στη ζυγαριά του Perv «βαρύτερος» και να επιτεθώ επί προσωπικού σε όποιους είτε βλέπουν από διαφορετική σκοπιά τα πάντα, είτε μέρος αυτών για τους όποιους λόγους κι αν το κάνουν αυτό. Δεν με αφορούν τα βίτσια των άλλων, παρά μόνο τα βίτσια εκείνων που θα αλληλεπιδράσουν με μένα ερωτικά, μια κι εκεί πλέον με αφορά το επίπεδο και το μέγεθος που θα ικανοποιηθώ εγώ.