Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Συνέχισε να κλεινεις τα αυτία σου σε ότι σου λένε.
    Πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να μην σου κάθονται για κάποιους άλλους λόγους και απλά να σου λένε ευγενικά πως φταίνε για τα φετίχ σου....
    Φιλικά και με κάθε διάθεση βοήθειας σε έναν απογοητευμένο ποδολάγνο.
     
  2. just__

    just__ New Member

    λοιπον...αρχικα να σημειώσω πως εγω πάντα είχα σχέση με τα πόδια μου,το πέλμα δηλαδή γιατι είναι ευαισθητα κ πάντα τα περιποιόμουν αρκετα.αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτει οτι θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν όμορφα ή sexy γιατι είναι ποδια,ειχα επικεντρωθεί στη χρήση τους.καποια στιγμη λοιπον εκανα μια σχεση με ενα άτομο το οποιο στην αρχη δεν μου είχε πει τίποτα περι ποδολαγνειας.ουτε καν ήξερα οτι υπήρχε.ενω περνουσε ο καιρος στη σχεση παρατηρουσα πως ασχολιόταν με τα ποδια μου κ τα παπουτσια μου περισσοτερο απο οσο οι πρηγουμενοι συντροφοι μου.δεν μ εκανε εντυπωση γιατι κ εγω ασχολιομουν μαζι τους γ να τα φροντιζω κ απο παπουτσια είχα ενα σωρό.μετά από περιπου 2 μήνες μου είπε πως πιστευει οτι έχει φετιχ με το ποδι,την πατουσα/το πελμα δηλαδη.και το καταλαβε μεσα απο τη σχέση μας γιατι τα δικά μου ήταν τα πιο ομορφα που είχε δει.το δεχτηκα κ φυσικα ως σωστη συντροφος θέλησα να ασχοληθω κ εγω πιο πολύ με το θεμα.τα έβαφα συνεχεια,τον χαιδευα με αυτα κτλ.μεχρι κ ραντεβου για τατου εκλεισα,αν και μεχρι να φτασει εκεινη η μερα γ το τατου η σχεση χαλασε.(παντα ηθελα να κανω εκει ενα τατου και μιας και ειχε εκφρασει κ αυτος αυτην την επιθυμια ειπα να το κανω επιτελους κ ασ φοβομουν οτι θα πονεσει πιο πολυ απο τα αλλα λογω της ευαισθησιας εκει).κ φυσικα τα ποδια μου είχαν βασικό ρόλο στην ερωτική μας ζωη.αλλά φτασαμε σε ενα σημειο που καναμε κανονικα την διεισδυση για εμενα κ οταν εγω ημουν πλεον χορτατη αυτος τελειωνε παιζοντας με τα πελματα μου.και εκει επαθα την πρωτη κριση.δηλαδη,οκ του αρεσουν,αλλα εγω σαν γυναίκα τίποτα???δεν μπορω να τον "φτασω"??τι μου λείπει κτλ..αυτα σκεφτομουν δηλαδη.σιγα σιγα ανακάλυψα στον υπολογιστή του άπειρες φωτ από πελματα που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο,ειδα να παιρνει φωτογραφιες στο δρομο πελματα άλλων γυναικων και εκει αρχίζει κ η ζήλεια.η σχέση τελικά τελείωσε για άλλους λόγους αλλά εγω έχω μείνει με ένα καρο απορίες γυρω απο το συγκεκριμένο θέμα κ γενικα τα φετιχ.δηλαδή αν σε κάποιον αρέσουν τα ποδια,δεν μπορει να τελειώσει αλλιως??οταν περπαταει καλοκαίρι στους δρομους της αθήνας ισοδυναμεί με ένα "κανονικό" ανθρωπο σε παραλία γυμνιστών??είναι φυσιολογικό να τον διεγείρει περισσότερο από οτιδήποτε αλλό και αν του κάνεις??(ναι γιατί είναι φετιχ,μια στο τόσο μία κανονική επαφή δεν είναι κακή,εεε??)μπορει να αποτελέσει βασικό κρητήριο για την επιλογή ερωτικής συντρόφου??και τελοσπάντων να είναι οποιδήποτε πέλμα σε κοινή θέα διεγερτικό???δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο στραβα,προσπαθούσα να δικαιολογήσω τον συντροφό μου λέγοντας πως τώρα το ανακάλυψε,αλλά κάποιες πράξεις του με εξαγρίωναν.δεν κατανοουσα το γιατι του άρεσαν αλλά το δεχόμου κ προσπαθούσα να συμμετέχω σε αυτό.πάρα πολύ μάλιστα.κ ξαναρωτάω είναι το φετίχ σε όλους σας σε τόσο μεγάλο βαθμό??το ανακοινώνετε σε γνωστους??ήταν φυσιολογική η όλη συμπεριφορά του??(σημειώνω ότι εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο φετίχ,ή εστω δ εχω ανακαλύψει κάτι μεχρι τωρα)
     
  3. jeremi

    jeremi New Member

    η θεα δυο καλοσχηματισμενων γυναικειων ποδιων ειδικα το καλοκαιρι με τα αναλογα παπουτσια ειναι παρα πολυ αφροδισιακο.
     
  4. giorgos1961

    giorgos1961 New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    στην ζωη μου δεν το ειχα σκεφτει αλλα καμμια μερα μου εδωσε να τις γλυψω τα δακτυλα των ποδιων της το εκανα πολυ προθυμα μαλλον υπηρχε βαθια μεσα μου και δεν ηθελα να το βγαλω προς τα εξω η ισως ειναι το καταλληλο ατομο.Αυτο που νιωθω οταν το κανω ειναι οτι υποτασομαι νιωθω κατι ωραιο , μου αρεσει οταν ξαπλωνω και εχω τα ποδια της στο προσωπο μου .Τωρα μου αρεσει τοσο πολυ που συχνα κοιταζω τα ποδια των γυναικων και με εξιταρει πολυ
     
  5. nostalgia

    nostalgia New Member

    Ποτέ μου δε εννοιωσα την ανάγκη να αιτιολογήσω τη λατρεία μου για τα γυναικεία πόδια.Από εκείνο το μεσημέρι όμωσ στην Πάρο, όταν η πρώτη μου ΚΥΡΙΑ γυρίζοντας στο δωμάτιο από την παραλία, ζήτησε να περιποιηθώ τα κουρασμένα από το περπάτημα πόδια της, κατάλαβα πως ένας άγνωστος παράξενα όμορφος κόσμος ανοίγόταν μπροστά μου.
     
  6. Xenofanis

    Xenofanis New Member



    Διεξοδική η περιήγηση που κάνει το παραπάνω κείμενο στο ζήτημά μας. Σχετικά όμως με αυτό που λέει για τον Σολομώντα, ότι "λέει ότι θα ήθελε να είχε 1000 γυναίκες οι οποίες θα ήταν 2000 πόδια η 10000 δάκτυλα ποδιών", δεν ξέρω πού το βρήκε. Γιατί ναι μεν διαβάζουμε στο ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ (στα ελληνικά έτσι αποδίδεται, και όχι ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΥΜΝΩΝ) "Όμορφα που είναι τα πόδια σου στα σάνταλά τους" (μετάφρ. Γ. Σεφέρη· η αρχαία μετάφραση των Εβδομήκοντα λέει: "Ωραιώθησαν τα διαβήματά σου εν υποδήμασιν"), αλλά για 1000 γυναίκες και 2000 πόδια ή 10000 δάχτυλα δεν γίνεται κανένας λόγος στο Άσμα Ασμάτων, αφήστε που θα ήταν έτσι κι αλλιώς μάλλον κακόγουστο σε ποιητικό κείμενο.​
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2009
  7. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: RE: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Δεν έχω συναντήσει ποτέ καμμία, αν και θα το ήθελα πολύ.

    Εμένα μού αρέσει πάρα πολύ να φιλάω τις πατούσες της φίλης μου και όσο εκείνη γαργαλιέται και τρελλαίνεται τόσο περισσότερο το κάνω εγώ. Με κίνδυνο βέβαια να μού δώσει άθελά της καμμιά γερή κλωτσιά στο πρόσωπο.

    Με την γυναίκα μου η σχέση ποδολαγνείας είναι τελείως διαφορετική. Δεν γαργαλιέται οπότε δεν ασχολούμαι κι εγώ με τις πατούσες της. Όταν όμως κάνουμε σεξ αρκετές φορές βάζω το πόδι μου μέσα της. Μπαίνει σχετικά εύκολα μέχρι την μέση περίπου. Ολα τα δάκτυλα μέσα και μέχρι την μέση της καμάρας περίπου (φοράω νούμερο 43 παπούτσι) Οταν της το κάνω αυτό "ξεφεύγει" τελείως και καταλήγει σε έναν υπέροχο οργασμό, παρόλο που εγώ μερικές φορές στην προσπάθειά μου να το βάλω όλο και βαθύτερα, μέχρι την φτέρνα, την έχω πονέσει άσχημα.
    Το περίεργο είναι πως όση ώρα την γαμάω με το πόδι μου καθώς εκείνη πλησιάζει προς τον οργασμό, αισθάνομαι κι εγώ την αντίστοιχη ηδονή να κορυφώνεται παρόλο που δεν αγγίζω (ούτε αυτή μού αγγίζει) τα γεννητικά όργανά μου. Τελικά είναι καθαρά εγκεφαλικό το θέμα.
     
  8. vorgias

    vorgias New Member

    Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τη λέξη πόδι με ένα άλλο "φυσιολογικό" μέρος του γυναικείο σώματος, για παράδειγμα στήθος, και θα έχεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

    π.χ. αν σε κάποιον αρέσει το στήθος, δεν μπορεί να τελειώσει αλλιώς;

    Αν σε κάποιον αρέσουν τα πόδια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να τελειώσει αλλιώς. Απλά του είναι πιο ερεθιστικό να τελειώσει στα πόδια σου.

    Ναι. Επιπλέον υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που ενώ δε θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις ελκυστικές, έχουν καταπληκτικά πόδια. Οπότε, μάλλον χειρότερα (ή καλύτερα, ανάλογα από την οπτική γωνία) από παραλία γυμνιστών

    Όλα είναι φυσιολογικά. Απλά κάποια μας αρέσουν και κάποια άλλα όχι. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να ολοκληρώσει ο σύντροφός σου με κάποιον άλλο τρόπο; Άλλωστε τα πόδια σου είναι τμήμα του σώματός σου. Αν ολοκλήρωνε στο στήθος σου ή στα χέρια σου ή οπουδήποτε αλλού, γιατί θα ένιωθες ότι θα μετρούσες περισσότερο ως γυναίκα;

    Για κάποιους ίσως ναι.

    Είναι οποιοδήποτε στήθος σε κοινή θέα διεγερτικό;;;;

    Είναι το πιο διαδεδομένο φετίχ, αλλά δεν το έχουν όλοι. Επίσης, το έχουν πολλοί εκτός χώρου BDSM. Μάλιστα, αυτοί το κοινοποιούν ελεύθερα γιατί δεν το έχουν ποτέ συνδυάσει με το BDSM και δεν το θεωρούν ως κάτι το ιδιαίτερο. Ρώτα τους φίλους σου ποιο σημείο του σώματος τους τραβά την προσοχή και δες πόσοι θα πουν τα πόδια. Αυτοί δεν είναι κατ' ανάγκη φετιχιστές. Είναι σε καλό δρόμο, όμως... 

    Δες και το www.*********.com
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Οκ, γιά χάρι του νήματος αναρτώ το παρακάτω για τους λάτρεις του είδους!


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. larcenciel

    larcenciel Regular Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    2 σχεσεις που ειχα,ειχαν στοιχεια footfetish αλλα στο πλαισιο οτι ειμαι ο συντροφος τους και αρα πρεπει να του κανω και αυτου το χατηρι...δεν λειτουργει ετσι ομως,γιατι αν και εγω το απολαμβανα η κοπελα περιμενε πολλα περισσοτερα μετα το γλυψιμο των ποδιων της ενω εγω ηδη ειχα ερθει στο απωγειο μου.Το σεξ ειναι βαρετο πλεον για μενα αν δεν προηγηθει ποδολατρεια (η κατι αλλο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ).
    Εχω απορριψει σχεσουλες με γυναικες που αναζητουν το συντροφο για απλες καθημερινες μιζερες σχεσεις γεματες αισθημα και λογια αλλα αποστροφη στα φετιχ.Ανθρωπος χωρις φετιχ ειναι σιγουρα κενος και ανθρωπος που καταπιεζει τα φετιχ του (για θρησκευτικους κπλ λογους )σιγουρα ειναι ανοητος.
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2010
  11. sniper1900

    sniper1900 New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    ολα ξεκινανε απο την παιδικη ηλικια
    καποιο περιστατικο καποιο συγγενικο προσωπο καποια ξαδελφη μεγαλυτερη που εξερευνα
    και ξαφνικα βρισκεσαι στην θεση του πειραματοζωου
    δεχεσαι αυτα που σου λεει και σου κανει χωρις δισταγμο ειτε γιατι ειναι πολυ ομορφη
    ειτε γιατι εχει πολυ ωραιο κορμι και καταληγεις να της τριβεις τα ποδια για να την ξεκουρασεις
    κατι που αυτη το εκμεταλευεται για να παιξει και αν εξερευνησει τον εαυτο της για σενα ομως
    δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
    βλεπεις η ηλικια ειναι τρυφερη και ο προσανατολισμος παει οπου σε πανε
    ετσι φτανεις τριαντα και εισαι πλεον βημα βημα ενας τελειος φετιχιστης ενας τελειος δουλος γυναικων
    και για οποια το καταλαβει και σε μυριστει την εβαψες
    ολα τα κανεις για αυτην μεχρι αν σε βαρεθει η να βρει κατι αλλο
     
  12. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Τί σημαίνει ποδολατρεία, ρε παιδιά; Για μένα το να λες ποδολάγνος είναι σα να λες βυζολάγνος ή κωλολάγνος (για την ακρίβεια, κωλομερο-λάγνος).
    Τα γυναικεία πόδια είναι τόσο υπέροχα όσο και το υπόλοιπό της κορμί. Όπως γλύφεις και φιλάς όλο της το κορμί, έτσι περιποιείσαι και τα πόδια... μέχρι το μικρό δαχτυλάκι...