Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 7 Ιουνίου 2005.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Καμία σχέση vodkangel. Η πραγματική τιμωρία δεν είναι και δεν πρέπει να είναι για την ευχάριστηση της σκλάβας αλλά για την συμόρφωση και βελίωσή της, αλλοιώς χάνει το νόημά της.
     
  2. Arabian_Nights

    Arabian_Nights New Member

    Νομιζω οτι μπορει να υπαρξει διαφορα στην τιμωρια , μερικες φορες ο Mαster , χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο , θα θελει να "τιμωρησει" την σκλαβα του ή να την κανει να νομισει πως θα την τιμωρησει , οχι βεβαια στον βαθμο που θα το εκανε σε μια πραγματικη τιμωρια , να της προκαλεσει τον φοβο , την αγωνια , την απορια κλπ.
    Βεβαια αυτο εξαρταται σε μεγαλο βαθμο πιστευω και στην s/m σχεση που εχουν , αν ειναι αυστηρα s/m σχεση τοτε δυσκολα θα εχει εννοια η τιμωρια παιχνιδι , αν δεν ειναι αυστηρα s/m σχεση τοτε μπορει να υπαρξει.
    Οποτε πιστευω τελικα οτι ειναι καθαρα θεμα τι ειδους bdsm σχεση εχει το D/s ζευγαρι.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη μόνο η σκλάβα που ταυτίζεται με την αντίδραση θα φτάσει σε οργασμό με την κανονική τιμωρία. Και υποθέτω ότι αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για τον Κυρίαρχο επειδή α) η συγκεκριμένη σκλάβα μάλλον δε θα είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη και β) η σκλάβα διεκδικεί την προσοχή του με τρόπο που ενδεχομένως να κουράζει.

    Κατα τ' άλλα vodkangel, το να χωρίζεις τις σκλάβες σε πραγματικές και δήθεν, και μάλιστα με ένα μόνο κριτήριο, τον οργασμό κατά τη διάρκεια της τιμωρίας, δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε σκλάβες και submissive.   Απλά στερεί από σένα κάποιες ευκαιρίες επαφής με σκλάβες. Οπωσδήποτε υπάρχουν διαβαθμίσεις υποτακτικότητας ανάλογα με την ένταση, τη συχνότητα και τον τρόπο που εκφράζεται η διάθεση υποταγής, αλλά θα πρότεινα τον χαρακτηρισμό "δήθεν" να τον κρατάμε για τα συνειδητά ψεύδη. Αλλά αυτό είναι θέμα για ένα άλλο thread  
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη σε οργασμό κατά τη διάρκεια πραγματικής τιμωρίας θα έφτανε μόνο μια μη σκλάβα, μαζοχίστρια που δεν λειτουργεί καθόλου εγκεφαλικά μέσα στην σχέση παρά μόνο παίρνει αυτό που επιθυμεί μ΄ αυτό τον τρόπο, δείχνοντας πως ολίγον την απασχολεί τίποτα πέρα από τη δική της ευχαρίστηση και διόλου δεν νοιάζεται να μάθει να βελτιωθεί ή να έστω να λυπηθεί για την συμπεριφορά που οδήγησε εξ' αρχής στην τιμωρία.

    Και όπως Είπε Ο MasterJp,
     
  5. Tlatoani

    Tlatoani Guest

    Με την βοήθεια της carissa[L_T], ιδιοκτησίας του Lar Torvis, που πρότεινε το ενδιαφέρον αυτό εναλλακτικό thread, Παραθέτω κάποια σχόλια που Έχω Κάνει σε ένα σχετικό post Μου, κάπου αλλού.


    Tlatoani
     
  6. george

    george New Member

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    ένας σωστός Αφέντης θα έπρεπε πρώτα να σε τιμωρήσει για την ανορθογραφία σου!!!
     
  7. adelina

    adelina Regular Member

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    αυτη ειναι και η δικη μου αποψη.
     
  8. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    Για ποια τιμωρία μιλάμε όταν κανείς δεν την τηρεί? Βλέπω ατελείωτα κατεβατά με greeklish και κανείς δεν "τιμωρείτε". Υπάρχει ασέβεια στους "Κανόνες" και τιμωρός δεν υπάρχει. Για να υπάρξουν τιμωρημένοι "μαθητές" πρέπει να υπάρχουν και σωστοί "δάσκαλοι". Αλλιώς οι τιμωρίες μένουν στα λόγια ή όντως υπάρχουν ως παιχνίδι.

    (Επιφυλάσσομαι μόνο αν υπήρχε κάποιας τεχνικής φύσεως πρόβλημα με τα ελληνικά στο φόρουμ)

    Οσο τώρα για τις "τιμωρίες" γενικότερα, υπάρχουν διαφόρων ειδών. Πέρα από τις σωματικές, υπάρχουν οι ψυχολογικές και οι πνευματικές. Ενώ οι πρώτες (μέχρι σε κάποιο βαθμό) είναι ελεγχόμενες, δυστυχώς, οι άλλες δύο είναι ανεξέλεγκτες. Ειδικά η τρίτη.

    Πολλοί από μας "ατροφούμε" το μυαλό του διπλανού μας με τις μαλακίες που του λέμε ή προσπαθούμε να του περάσουμε προς όφελός μας. Δεν είναι εύκολο να τρέφεις το μυαλό του αλλουνού σωστά άμα είσαι και ο ίδιος άμυαλος και ηλίθιος. Και το χειρότερο είναι πως ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις πόσο άμυαλος είσαι. Και ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιους.

    Τον "τιμωρείς" λοιπόν να ζει στο σκοτάδι. Και το κάνεις καθημερινά. Τον "τιμωρείς" ως άνθρωπο, ως ύπαρξη, ως οντότητα, ως προσωπικότητα, ως συμπεριφορά, ως τρόπο ζωής, ως συναναστροφή, ως μυαλό. Και νιώθεις χαρούμενος που το κάνεις, γιατί, δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις. Και αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία που σου προσφέρουν καθημερινά
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    Ο/Η Κυρίαρχος παίρνει ευχαρίστηση από την τιμωρία του υποτακτικού/ης;

    Αν όχι, δε χρησιμοποιεί μεθόδους «τιμωρίας» αλλά συζήτησης σωστά;
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    Στην αληθινή τιμωρία (και όχι στα παιχνίδια τιμωρίας) νομίζω ότι ο Κυρίαρχος θα υποφέρει διπλά. Και αν το "υποφέρει" ακούγεται βαρύ, εν πάση περιπτώση θα έλεγα ότι αισθανεται το ίδιο ασχημα και ισως περισσοτερο απο τον/την τιμωρούμενο.

    Και είναι απλό. Η τιμωρία - τιμωρία, είναι σαφώς επώδυνη και συνήθως όχι σωματικά , τουλάχιστον όχι μόνο, επιπλέον έχει δυσαρεστηθεί απο κάποια κακή συμπεριφορά και συνήθως εξαναγκάζεται εκ των πραγμάτων να φθάσει στην αληθινή τιμωρία.
    Εχει ευθύνη και για το είδος της τιμωρίας και για τη σωστή εφαρμογή της αλλά και για το αποτέλεσμα ή...το μή αποτέλεσμα που θα επιφέρει. Αρα σαφώς η θέση Του είναι δυσκολότερη και πιο υπεύθυνη και πιο δύσκολη , οσο και αν αυτο ακούγεται λίγο τραβηγμένο.

    Το παιχνίδι της τιμωρίας , είναι κατι διασκεδαστικό και για τους Δ/δύο και σπανίως "παίζεται" θαρρώ απο Εκείνους τους Κυριάρχους που τιμωρούν αληθινά όταν νομίζουν ότι πρέπει (μάλλον ο λόγος είναι για να προστατευθει το "status" και η αποτελεσματικότητα της αληθινής τιμωρίας)
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    χμμμ.....

    ...και γιατί να κάνουν και οι δυο κάτι που δεν τους αρέσει και να μην το συζητήσουν το "λάθος";
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Ποια η διαφορά μεταξύ πραγματικής τιμωρίας και "τιμωρίας"/παιχνίδι.

    ακριβώς έτσι και καθόλου τραβηγμένο δεν μου φαίνεται.